• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tabi ki ablam, bebişler iyi olsun yeter ki, takımlara da girersin merak etme :KK200:

97.80 miş geçen hafta :KK200:

Yok ablam ne kusuru, her gün spor yapmışsın pembe gri şeritlerin eksik olmasın diye dedim :KK19:

80.60 mış geçen hafta şekerim

Tabi ki bugün de tartı günümüz , ilk sayfadaki formla birlikte tartı resmi atarsanız başlamış olursunz:KK200:

Ayyy kimleri görüyorum :oops: canım ciğerim hoşgeldin :KK19:
Merhaba tekrardan adım amine 26 yaşındayım beş aylık kızım var doğum kilolardan kurtulmak istiyorum ev hanımıyım 86 kiloyum 65 düşmek istiyorum

Haklısın canım her gün spor menü yazmak biraz beni de zorluyor ama düzene de sokuyor. Aslında haftada 4 gün menü yazsak 3 gün yazmasak daha işime gelir ☺️
Sınavın ne zaman peki? Sporlarına devam ediyorsun di mi canım? Ben her gün yürüyorum. Az önce bisküvi yedim suçluluk hissiyle buraya geldim.
Canım sınavım hemen bayramdan önce. Az kaldı yani. Şimdi de Laptopu açtım önüme ders çalışıyorum, ara ara da sayfaya bakıyorum. Kimler nasıl kilo vermiş diye.
Kuzum sorma yaa iyiyim dedim yatak döşeklik oldum. İçtiğim ilaç da kafa yapıyor resmen, insan sürekli uyur mu. İşimiz dualara kaldı artık 🤣🤣
Arkee çok geçmiş olsun canım 🌸
Kızlar kaç gündür giremiyorum. Babam salı gecesi kalp krizi geçirdi yoğun bakıma alındı. Kaç gündür hastane ev arası gidip geliyorum. Bugünün cumartesi olduğunu bile unutmuşum. Eve geçince tartilip atayım hemen. Yarım saat sonra geçmiş olurum inşallah.
Sibelcim çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin inşallah 🤲
Vaayy 🤩🤩 ne yaptın kuzu. Ne yedin ne içtin böyle tatilde. Tebrikler 🙏

Geçmiş olsun canım. Şimdi durumu nasil? Bu arada zaten tartıyı düşünme de böyle bir durumda da, yine de gormemiş olabilirsin diye yaziyorum. Acele etme tartı vakti geçe alındı 16:00 a kadar vakit varmis

İyiyim ben de bu hafta tatil hem iyi geldi hem gelmedi. Okuyacak bir sürü sınav kagidim vardı ama son güne bıraktım 😭😭

Çok iyi fikir su şişesi. Ya da ikinkiloluk pirinçle filan deniyeyim. Gerçi şimdi bir yer belirledim. Parkede tahtanın böyle koyu renk bir izi var, onun yani 🤣
Canımm çok dikkat ettim, fazladan hiçbir şey yemedim. Bir de ben vücudumu anladım artık. 2 hafta az veriyo gram gram gidiyo. 3. Hafta topluca veriyo sonra. Senin nasıl gidiyo kuzum? Sınav kağıtları demişsin. Sen Hollanda'da öğretmenlik yapabiliyor musun? Burda dili çok ileri seviyeye getirmeden öğretmenliğe baslanamiyor.
Tebrik ederim canim cok guzel eksi masallah
Teşekkür ederim canım 🙂

Yetiştim kızlar artı ile geldim ama bekliyordum zaten uykusuzluk stres yediğim bise olmasa da etkiliyor
Gecen hafta 102.9
Bugun 103.5
Artı 600 gr kusura bakma canım takıma bir faydam olmadı bu hafta arke arke
Bu arada çocukların testi negatif çıktı çok şükür antibiyotik başladılar inşallah daha iyi olurlar bakalım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Eklentiler

• 20250301_150041.webp
    20250301_150041.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 7
Yeniden başlangıcın hayırlı olsun canım.
Teşekkür ederim canım benim
Jou Jou
Günaydın
Uzunca bir zaman sonra eksiyle geldim🥳

Geçen hf 79.5
Bugün 77.3
Fark -2.3 kg
% - 2.893
:halay::halay::halay:
Eki Görüntüle 3552037
Woww Tebrikler
Çok üzgünüm yaa 🥲🥲🥲
Kabızım 2 gündür o etkisi var üstümde buhaftada veremedim 😔😔

arke arke Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 beni hazırlığa alın çiçeklerim yoruldum bisüre kendimle kalayım 🥹

Eki Görüntüle 3552049
Kabızlığı rağmen fazla artin yok canım benim sıkma canini
Evet canım 3 4 gündür kötüler hastane gidip geliyoruz bise demiyorlar bugün daha ınfluanza testi yaptılar düşün . Düşmüyor ateşleri ağla ağla bi hal oldular kaç gündür
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah 🙏
Canım hoş geldin. Seni görmek ne kadar güzelmiş buralarda
Hoşbulduk Canım geldim gözlerim seni aradı erkenci sibelim diye meğerse baban rahatsizmis ınsalhhh iyidir simdi
Günaydın kızlarrr :KK68: :KK68:

Tartı bildirimim
Geçen hafta:87.0
Bugün:85.1
Fark:1.9 kg
Eki Görüntüle 3552073
Tebrikler
Kızlar kaç gündür giremiyorum. Babam salı gecesi kalp krizi geçirdi yoğun bakıma alındı. Kaç gündür hastane ev arası gidip geliyorum. Bugünün cumartesi olduğunu bile unutmuşum. Eve geçince tartilip atayım hemen. Yarım saat sonra geçmiş olurum inşallah.
Çok geçmiş olsun kardeşim ınsalhhh şimdi daha iyidir bi sıkıntı yoktur umarım Allah şifa versin canım benim 🙏🙏
Kilo bildirimi
Geçen hafta 62.9
Bu hafta 62.25
Fark -650gr
Oran%1.033
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou Eki Görüntüle 3552100
Tebrikler
Selamlar,

25.02.2025 95.4
01.03.2025 93.3

Fark : 2,1 kg :KK49:

Tebrikler
Selamlar sevgiler hanımlar :KK36:
Canım kankişim nasılsın bende bu hafta geri döndüm hadi gel sende umarım iyisindir Canım benim 🥰❤️
Selam kızlar 🌸

Kilo bildirimi
Geçen hafta 73.8
Bu hafta: 73.0
Fark -800 gr
Yüzde: 1.084
Tebrikler

Teşekkür ederim canım benim

Woww Tebrikler

Kabızlığı rağmen fazla artin yok canım benim sıkma canini

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah 🙏

Hoşbulduk Canım geldim gözlerim seni aradı erkenci sibelim diye meğerse baban rahatsizmis ınsalhhh iyidir simdi

Tebrikler

Çok geçmiş olsun kardeşim ınsalhhh şimdi daha iyidir bi sıkıntı yoktur umarım Allah şifa versin canım benim 🙏🙏

Tebrikler

Tebrikler

Canım kankişim nasılsın bende bu hafta geri döndüm hadi gel sende umarım iyisindir Canım benim 🥰❤️

Tebrikler
Canım nergiskomm

Yetiştim kızlar artı ile geldim ama bekliyordum zaten uykusuzluk stres yediğim bise olmasa da etkiliyor
Gecen hafta 102.9
Bugun 103.5
Artı 600 gr kusura bakma canım takıma bir faydam olmadı bu hafta arke arke
Bu arada çocukların testi negatif çıktı çok şükür antibiyotik başladılar inşallah daha iyi olurlar bakalım

Canım şifa olsun inşallah. Sende dikkat et aman hasta olma

Ben iyiyim çok şükür hocam. Değerler normale geçti çok şükür. Tekrardan ameliyat işi rafa kalktı.
Babam rahatsız salı gecesi kalp rahatsızlığı geçirdi. Onunla ugrasiyorum. Çok şükür onu da dün gece servise aldık daha iyi.
Çok geçmiş olsun babana sifalar diliyorum sibelcim🙏

Back