SibelimOyyyy seni görmek
Nasılsın hocam?Sibelim
Canim yaşadığımız süreç geçici çok zor tüm sorumluluk bizde. Tam kış bitiyor rahatlayacagız derken bizde hastalığa tutulduk. Benim çocuklar hala hasta sanki karda yatmışlar , aç kalmışlar gibi öksürüyorlar. 4 5 saatte bir ateş düşürücü vermesem ateşleri 40 oluyor. Antibiyotikler bitti ama iyilesemediler . Nasıl bir hastalık anlamadım. Pazartesi polikliniğe randevu buldum tekrar antibiyotik verir herhalde. Oğlumu okula göndermek istemiyorum hasta hasta kimsenin çocuğunun vebalini almak istemem. Sevdiklerimiz iyi olsun zayıflarız burda hepimiz.
Canım çok geçmiş olsun, şimdi durumu nasıl. Kendindedir inşallah, Allah'ım yardımcınız olsun tez zamanda şifa versin inşallah
Cok gecmis olsun canim
Insalalh daha iyidir
Durumu nasil simdi
Vaayyne yaptın kuzu. Ne yedin ne içtin böyle tatilde. Tebrikler
Geçmiş olsun canım. Şimdi durumu nasil? Bu arada zaten tartıyı düşünme de böyle bir durumda da, yine de gormemiş olabilirsin diye yaziyorum. Acele etme tartı vakti geçe alındı 16:00 a kadar vakit varmis
İyiyim ben de bu hafta tatil hem iyi geldi hem gelmedi. Okuyacak bir sürü sınav kagidim vardı ama son güne bıraktım
Çok iyi fikir su şişesi. Ya da ikinkiloluk pirinçle filan deniyeyim. Gerçi şimdi bir yer belirledim. Parkede tahtanın böyle koyu renk bir izi var, onun yani
Kızlar teşekkürler. Topluca yazayım iftar hazırlığına başlamam lazım.Geçmiş olsun ,Allah acil şifalar versin
İyiyim bitanem . Sizleri çok ozlememe rağmen içinde bulunduğum ruh durumumdan dolayi gelemedim bir türlü. Kusura bakmayın olur muNasılsın hocam?
Tahmin edebiliyorum hocam. Ama iyi olmana çok sevindim. Sen yine de arada gel. Bir ceee dersin. Sürekli yazmak istemedim. Ama aklım sendeydi.İyiyim bitanem . Sizleri çok ozlememe rağmen içinde bulunduğum ruh durumumdan dolayi gelemedim bir türlü. Kusura bakmayın olur mu
Sen nasılsın ben de iyi olursan çok sevinirimTahmin edebiliyorum hocam. Ama iyi olmana çok sevindim. Sen yine de arada gel. Bir ceee dersin. Sürekli yazmak istemedim. Ama aklım sendeydi.
Ben iyiyim çok şükür hocam. Değerler normale geçti çok şükür. Tekrardan ameliyat işi rafa kalktı.Sen nasılsın ben de iyi olursan çok sevinirim
Allah şifa versin tez vakitte.Kızlar teşekkürler. Topluca yazayım iftar hazırlığına başlamam lazım.
Dün servise aldık. Zehirli guatr çıktı anjiyo yapamıyorlar. Guatrın etkisinden diyor doktor kalpte ritim bozukluğu oluşmuş. İlk önce onu halledecegiz dedi. Pazartesi günü serum tedavisine başlayacağız dedi. Eğer ritimde düzelme olmazsa şok uygulayacagiz. Şimdi daha iyi. Salı gecesine göre çok çok iyi .
Teşekkürler canımAllah şifa versin tez vakitte.
Evet canım 3 4 gündür kötüler hastane gidip geliyoruz bise demiyorlar bugün daha ınfluanza testi yaptılar düşün . Düşmüyor ateşleri ağla ağla bi hal oldular kaç gündür
Çok geçmiş olsun canımBenim cocuklarda hastaydi bu hafta
Ishal ates
Biri iylesmeden digeri hastalandi
Halada hastalik devam ediyor
Cok yorucuydu.iki arada bi derede sporda yapmaya calistim
Haftaya daha iyi olur canım sıkma canınıKızlar ilk tartı benden gelsin reglinjn 2.günü +1 kg. Oruçlu değilim oyuzden tartıldımEki Görüntüle 3552000
Çok şükür canım iyiyizİyiyim canım bu aralar çok yoğunum sen nasılsın
Aldığın karar için tebrik ederm canım
Tabi ki ablam, bebişler iyi olsun yeter ki, takımlara da girersin merak etmeKaptanım sabahtan beri hastanedeyiz daha tartilmadim inşallah eve gider gitmez atacağım tartı 4 mu en son yetisemezsem bu haftalik azcik gec atabilir miyimEllssa Boncuk2307
97.80 miş geçen haftaGünaydin
1 Mart - Ramazan ayimiz baharimiz hayırlı olsun.
Gece hafta :98.7kg
Bugün : 98.4kg
Fark:- 300 gr
@JouBoncuk2307
Ellssa
Yok ablam ne kusuru, her gün spor yapmışsın pembe gri şeritlerin eksik olmasın diye dedimTmm canim unuttum kusura bakma
Sali 13.748 adim
40 dk eliptik
Carsamba 9.843 adim
Persembe 7.893 adim
30 dk eliptik bisiklet
Boncuk2307
80.60 mış geçen hafta şekerim
Tabi ki bugün de tartı günümüz , ilk sayfadaki formla birlikte tartı resmi atarsanız başlamış olursunzKolay gelsin kızlar yeni üye aliyormusunuz
Ayyy kimleri görüyorumSelamlar sevgiler hanımlar
Hayırlı olsun canım. Hayırlı ramazanlar
Günaydın can kuşlar. Ramazan ayımız mübarek olsun
Haftaya gider canımgünaydın kızlar, bu tartı da benden.
+1.05, reglime 1 gün var dediğim gibi.
Tamam canım. Kendini hazır hissedince beklerizben müsaadenizle izne ayrılmak istiyorum bir süre. moral motivasyon olarak pek iyi değilim bu aralar. biraz kendimi iyi hissedince dönerim.
Çok tebrikler harikaEllssa Boncuk2307
@Jou
Günaydın
Uzunca bir zaman sonra eksiyle geldim
Geçen hf 79.5
Bugün 77.3
Fark -2.3 kg
% - 2.893
Eki Görüntüle 3552037
Tamam canm nasıl istersenKabızım 2 gündür o etkisi var üstümde buhaftada veremedim
@arkeEllssa Boncuk2307 beni hazırlığa alın çiçeklerim yoruldum bisüre kendimle kalayım
Eki Görüntüle 3552049
Tamam canım hastane işin bitince atarsın sıkıntı yokKaptanım sabahtan beri hastanedeyiz daha tartilmadim inşallah eve gider gitmez atacağım tartı 4 mu en son yetisemezsem bu haftalik azcik gec atabilir miyimEllssa Boncuk2307
Günaydin
1 Mart - Ramazan ayimiz baharimiz hayırlı olsun.
Gece hafta :98.7kg
Bugün : 98.4kg
Fark:- 300 gr
@JouBoncuk2307
Ellssa
Elsa kaptanım epeydir konsantre değildim. Senden de haberim yok. Nasılsın ? Ruh hali demişsin, önemli bir şey yoktur inşallahHayırlı olsun canım. Hayırlı ramazanlar
Haftaya gider canım
Tamam canım. Kendini hazır hissedince bekleriz
Çok tebrikler harika
Tamam canm nasıl istersen
Tamam canım hastane işin bitince atarsın sıkıntı yok
Tebrikler canım
Çok geçmiş olsun canımKızlar kaç gündür giremiyorum. Babam salı gecesi kalp krizi geçirdi yoğun bakıma alındı. Kaç gündür hastane ev arası gidip geliyorum. Bugünün cumartesi olduğunu bile unutmuşum. Eve geçince tartilip atayım hemen. Yarım saat sonra geçmiş olurum inşallah.
Çok geçmiş olsun canımKızlar kaç gündür giremiyorum. Babam salı gecesi kalp krizi geçirdi yoğun bakıma alındı. Kaç gündür hastane ev arası gidip geliyorum. Bugünün cumartesi olduğunu bile unutmuşum. Eve geçince tartilip atayım hemen. Yarım saat sonra geçmiş olurum inşallah.
Hani tartı resmi canım
Alıyoruz tabikiKolay gelsin kızlar yeni üye aliyormusunuz
Tebrikler canımKilo bildirimi
Geçen hafta 62.9
Bu hafta 62.25
Fark -650gr
Oran%1.033
Ellssa Boncuk2307 @Jou Eki Görüntüle 3552100
Müthiş tebrikler canım
Hoşgeldin ElhanımSelamlar sevgiler hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?