Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım çok geçmiş olsun, şimdi durumu nasıl. Kendindedir inşallah, Allah'ım yardımcınız olsun tez zamanda şifa versin inşallah

Cok gecmis olsun canim
Insalalh daha iyidir
Durumu nasil simdi

Geçmiş olsun ,Allah acil şifalar versin
Kızlar teşekkürler. Topluca yazayım iftar hazırlığına başlamam lazım.
Dün servise aldık. Zehirli guatr çıktı anjiyo yapamıyorlar. Guatrın etkisinden diyor doktor kalpte ritim bozukluğu oluşmuş. İlk önce onu halledecegiz dedi. Pazartesi günü serum tedavisine başlayacağız dedi. Eğer ritimde düzelme olmazsa şok uygulayacagiz. Şimdi daha iyi. Salı gecesine göre çok çok iyi .

İyiyim bitanem . Sizleri çok ozlememe rağmen içinde bulunduğum ruh durumumdan dolayi gelemedim bir türlü. Kusura bakmayın olur mu
Tahmin edebiliyorum hocam. Ama iyi olmana çok sevindim. Sen yine de arada gel. Bir ceee dersin. Sürekli yazmak istemedim. Ama aklım sendeydi.

Sen nasılsın ben de iyi olursan çok sevinirim
Ben iyiyim çok şükür hocam. Değerler normale geçti çok şükür. Tekrardan ameliyat işi rafa kalktı.
Babam rahatsız salı gecesi kalp rahatsızlığı geçirdi. Onunla ugrasiyorum. Çok şükür onu da dün gece servise aldık daha iyi.

Allah şifa versin tez vakitte.

Evet canım 3 4 gündür kötüler hastane gidip geliyoruz bise demiyorlar bugün daha ınfluanza testi yaptılar düşün . Düşmüyor ateşleri ağla ağla bi hal oldular kaç gündür

Canim Bizimde öyleydi. Benim doktorum dediki eğer burun akıntısı öksürük yok ise beta virüsü eğer öksürük burun akıntısı varsa inflanza demişti. Rabbım şifa versin dua edelim

Kaptanım sabahtan beri hastanedeyiz daha tartilmadim inşallah eve gider gitmez atacağım tartı 4 mu en son yetisemezsem bu haftalik azcik gec atabilir miyim Ellssa Boncuk2307
Tabi ki ablam, bebişler iyi olsun yeter ki, takımlara da girersin merak etme
Günaydin
1 Mart - Ramazan ayimiz baharimiz hayırlı olsun.
Gece hafta :98.7kg
Bugün : 98.4kg
Fark:- 300 gr
@Jou Boncuk2307
Ellssa
97.80 miş geçen hafta
Tmm canim unuttum kusura bakma
Sali 13.748 adim
40 dk eliptik

Carsamba 9.843 adim

Persembe 7.893 adim
30 dk eliptik bisiklet

Boncuk2307
Yok ablam ne kusuru, her gün spor yapmışsın pembe gri şeritlerin eksik olmasın diye dedim
Ellssa Boncuk2307 @arke

Kilo bildirimim
Geçen hafta 80,5
Bu hafta 80,6
Fark -100 gr
Oran: 0,12
80.60 mış geçen hafta şekerim
Kolay gelsin kızlar yeni üye aliyormusunuz
Tabi ki bugün de tartı günümüz , ilk sayfadaki formla birlikte tartı resmi atarsanız başlamış olursunz
Selamlar sevgiler hanımlar
Ayyy kimleri görüyorum canım ciğerim hoşgeldin

Günaydın hayırlı ramazanlar
Uzun bir aradan sonra ilk tartım
Ellssa Boncuk2307
Hayırlı olsun canım. Hayırlı ramazanlar
Günaydın can kuşlar. Ramazan ayımız mübarek olsun

günaydın kızlar, bu tartı da benden.
+1.05, reglime 1 gün var dediğim gibi.
Haftaya gider canım
ben müsaadenizle izne ayrılmak istiyorum bir süre. moral motivasyon olarak pek iyi değilim bu aralar. biraz kendimi iyi hissedince dönerim.
Tamam canım. Kendini hazır hissedince bekleriz
Ellssa Boncuk2307
@Jou
Günaydın
Uzunca bir zaman sonra eksiyle geldim

Geçen hf 79.5
Bugün 77.3
Fark -2.3 kg
% - 2.893

Eki Görüntüle 3552037
Çok tebrikler harika
Kabızım 2 gündür o etkisi var üstümde buhaftada veremedim

@arke Ellssa Boncuk2307 beni hazırlığa alın çiçeklerim yoruldum bisüre kendimle kalayım

Eki Görüntüle 3552049
Tamam canm nasıl istersen
Kaptanım sabahtan beri hastanedeyiz daha tartilmadim inşallah eve gider gitmez atacağım tartı 4 mu en son yetisemezsem bu haftalik azcik gec atabilir miyim Ellssa Boncuk2307
Tamam canım hastane işin bitince atarsın sıkıntı yok
Günaydin
1 Mart - Ramazan ayimiz baharimiz hayırlı olsun.
Gece hafta :98.7kg
Bugün : 98.4kg
Fark:- 300 gr
@Jou Boncuk2307
Ellssa

Tebrikler canım

Elsa kaptanım epeydir konsantre değildim. Senden de haberim yok. Nasılsın ? Ruh hali demişsin, önemli bir şey yoktur inşallah

Çok geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım
Ellssa Boncuk2307 @arke

Kilo bildirimim
Geçen hafta 80,5
Bu hafta 80,6
Fark -100 gr
Oran: 0,12
Hani tartı resmi canım
Kolay gelsin kızlar yeni üye aliyormusunuz
Alıyoruz tabiki
Kilo bildirimi
Geçen hafta 62.9
Bu hafta 62.25
Fark -650gr
Oran%1.033
Ellssa Boncuk2307 @Jou Eki Görüntüle 3552100
Tebrikler canım
Selamlar,

25.02.2025 95.4
01.03.2025 93.3

Fark : 2,1 kg

Ellssa Boncuk2307
Müthiş tebrikler canım
Selamlar sevgiler hanımlar
Hoşgeldin Elhanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…