Sahur, su falan derken inşallah artı çıkmam. :)Sevgili Masterfit ailesi
Yarın tartı bildirimleriniziEllssa kaptanımı , bendeniz Boncuk2307
ve takım kaptanlarını etiketleyerek saat 12.30 en geç 13.00' a kadar yapmanızı rica ediyorum, seviyorum sizleri. Bakalım hangi takım kazanacak.
Herkese bol eksiler diliyorum. Öpüyorum sizii
Eksik kalan varsa kusura bakmasın bu hafta çok giren çıkan oldu takibini zor yaptım.
Tessekurler bu güzel bilgi için bende denemek istiyorumDaha önce de yazdim sanırımKizlar magnezyum magnezyum magnezyum benim bugün reglimin birinci günü ama diğer günlerden farkım yok. Bakıcım yıllardır adetin ilk günü acile gidip iğne oluyormuş. İlk gün telefon açıp gece acile gittim vs diye izin istiyordu. İyi niyetinden, fedakarlığından eminim. Kaytarmak için değil yani. Bir kutu magnimore plus 60 Tablet /2 ay kullanım ile 2 adet dönemini ağrısız gecirdi. (2-3 ay kullanıp magnezyum depolarını doldurmak gerekiyor. ) Ağrı kesiciden farkı vücuda zarar vermez aksine eksik minerali yerine koymuş olurdunuz. Hem mg eksikligi de tatlı isteği ile de ilgili
Kanda bakılan magnezyum değerinize güvenip benim değerim normal demeyin. Dokularda eksildikce magnezyum kemiklerden çekilip kana geçer o yüzden eksikliği kanda son raddeye kadar saptanmaz.
Kaptanım eskiden sahur vakti yiyilip içildigi için bildirimleri bize gün içinde 15.00 en geç 16 da yapılırdı yag yakımı olmaz ve fazla gelebilir erken bildirim yaparsakSevgili Masterfit ailesi
Yarın tartı bildirimleriniziEllssa kaptanımı , bendeniz Boncuk2307
ve takım kaptanlarını etiketleyerek saat 12.30 en geç 13.00' a kadar yapmanızı rica ediyorum, seviyorum sizleri. Bakalım hangi takım kazanacak.
Herkese bol eksiler diliyorum. Öpüyorum sizii
Eksik kalan varsa kusura bakmasın bu hafta çok giren çıkan oldu takibini zor yaptım.
Masterfit 148.Etap
KIRMIZI TAKIM 22.02.2025 01.03.2025 FARK ORAN Jou Kırmızı Takım Kaptanı 69.70 @94bassuk 70.80 @Cicekbocekkaktus (transfer) 79.50 belmayne 73.80 @bluegreeneyes 62.90 Boncuk2307 60.85 Ellssa 70.80 Lavinia_98 63.30 Lotus1234 97.80 @yosunlupapatya 49.10 TOPLAM ORAN MAVİ TAKIM @arke Mavi Takım Kaptanı- 82.20 @Sem2024 84.80 @sibel_84 77.35 gezegenfeza 83.50 @Ilyusa 73.10 FitFiliz 80.60 @Azmet5255 (transfer) 67.75 @Purple58 102.90 @cinecin 85.50 TOPLAM ORAN HAZIRLIK @60kiloyum 82.20 @Asya89 - @bnnu - @gibibiseydi (25.02 bşlngç) - @Nazlimuuu 87.00 @Thinkerwoman (25.02 bşlngç) - @Nergis 35 -
Bildirimler erken olursa muhtemelen artı olabilir benim içinde öyle daha ileri saatlere çekilmeliSahur, su falan derken inşallah artı çıkmam. :)
Tabiki katılabilirsin canımMerhaba kızlar ben de katılabilir miyim
İyiyim canım bu aralar çok yoğunum sen nasılsınEllssa kaptanım nasılsın
Beni bu günden itibaren hazırlığa alabilir misin? Sabah tartı fotoğrafı atarım 80 kg doğru gidiyorum
Eşimin iş saatleri değişti yürüyüşe çıkamıyorum tartıda artı gördükçe yiyorum yedikçe artıyorum böyle bir kısır döngü içindeyim
Sanki yeterince sinir olmuyoruzda site eksiğimizi tamamlıyorAyy evet ya sürekli son sayfaya atıyor her cevap yazdıktan sonra. Tekrar eski kaldığım yeri bulmaya çalışıyorum. Emoci kısmı da bir çıkıyor bir çıkmıyorDuygularımı ben nasıl emojisiz anlatacağım ki çok ayıp
Spor kaptanıEllssa kaptanım bu günkü güncel kilom
Spor kaptanımız kim?
Değişen kurallar var mı?
Birde eskisi gibi çok yürüş yapma şansım yok
Mesela dün peynir ekmek yemiştimpeki mesela haşlanmış sebzeleri yemeyip ne yedin
Çabalıyorum kendi çapımda
Al benden de o kadar aksi gibi adetime de bir gün var kesin artı çıkarım
Aklım fırındaki fırın makarnaydı iyiki gördüm yazdığınıKIloşları vermeyeeneeee mavii doooonnnnnn mavi mavi mavi mavi maviiii öğğkkkk hic güzel değelll
@94bassuk
@Azmet5255
belmayne
@bluegreeneyes
Boncuk2307
Ellssa
Lavinia_98
Lotus1234
@yosunlupapatya
Aklım fırındaki fırın makarnaydı iyiki gördüm yazdığınıKIloşları vermeyeeneeee mavii doooonnnnnn mavi mavi mavi mavi maviiii öğğkkkk hic güzel değelll
@94bassuk
@Azmet5255
belmayne
@bluegreeneyes
Boncuk2307
Ellssa
Lavinia_98
Lotus1234
@yosunlupapatya
Olmazmııkızlarrr selam
bana açacak yeriniz var mı
Oruç tutanlar 12:00 de tartılacak canımMerhaba Arkadaşlar dün uğrayamadım, yoğun bir gündü. Yarın tartı işini nasıl yapıyoruz. Yine aynı saatte mi yoksa iftara yakın mı? Ona göre sahur yapacağım :)
Kaptanım eskiden sahur vakti yiyilip içildigi için bildirimleri bize gün içinde 15.00 en geç 16 da yapılırdı yag yakımı olmaz ve fazla gelebilir erken bildirim yaparsak
Tamam kızlar öyle yapalım. Oruçlu olanlar 15:00 de tartılınAslında yarınlık biraz ileri çekilebilir tartı saati kaptanlarım. Önümüzdeki haftadan itibaren de sahur yapacak olanlar bir önceki günün iftarından önce tartılabilir. Olmaz mı? Yanlış hatırlamıyorsam takımlarda öyle yapıyorduk.Ellssa Boncuk2307
HarikaTamam kızlar öyle yapalım. Oruçlu olanlar 15:00 de tartılınBoncuk2307 16:00 da bitsin tartı bildirimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?