Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Köpekle ilgili hiç bilgim yok canım
Ben kedi nenesiyim

Ahhh kıyamamm sahibi terk etti falan mı sandı acaba?

benim köpüşüm var ama çok dışarı çıkmaz ama çıktığında boyuna bakmadan sağa sola çok salça oluyor

o yüzden dışarı çıkarmak zor olabilir evde de benim minnoşumun en çok oyalandığı şey yoğurt kabı ya da yumuşak oyuncakları kızların, saatlerce oynar onlarla

Evet o ilacı biliyorum alerjim olduğu için alamıyorum keskin bir ilaç

çok yoğun ve saçma bi hafta geçiriyorum gerçekten, iyi ki hazırlamışım haftalık yemeğimi sadece akşam yemeklerim hazır değildi her akşam bi kötü beslenme deneyimi yaşadım mümkün mertebe az tutmaya çalıştım ama işte... bilmiyorum eşimle çalışma saatlerimiz uyuşmadığında böyle oluyo benim işler

Sahibi 4 saatte bir cikmasinlazim dedi. Kızım götürdü şimdi. Tek gezdircem dedi beni istemedi
Köpekle ilgili hiç bilgim yok canım
Ben kedi nenesiyim
Ne güzel, kedi daha mı kolay acaba. Köpek severim ama bu bana çok zor geldi
Annesi gelicem dedi tatlı tatlı konuştu giderken. Ama hayvancık ağlar gibi sesler çıkardı yazık. Köpek sakinleştirici müzik açtık YouTube ta varmış. Biraz uyuklar gibinoldu sonra yine canlandı. Ben de bakayım boş yoğurt kabı varsa vereyim
Ben hazirlasam bile evdeysem onu yiyesim gelmiyor yaa daha lezzetli şeylere yöneliyorum hep. Haşlanmış sebzelerim vardı mesela yiyemedim

Disarda bile güzel menü ayarlamıssın önemli olan kalorisi

Ben dün o saatte yiyip 19.30da acıktım. Allah'tan köfte salata vardı.

2. Öğünü 16.30 -17 gibi yererm sonra da çayın yaninda fıstık yersem geciyor zaman . Yoğsam gecmiyooor zamaaaaaan geecmiiyoor
Aynenn istee gecmiyorr bos bos tele veya tv izlemeyi hiç sevmem ağzıma atacam bise

Oyyy o ağrıı canım benimm acaba belli bir sey mi var birşey varsa şiddetli oluyorr yada çokmu üşütüyosun hep sıcak şeyler iç beline güzelce kalın birşey ser sıcak tut

Hiç bilmiyorumki canım aslında doktora gidip sormak lazım. Kendimizi ihmal ediyiruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…