- 18 Mart 2018
- 30.667
- 121.941
- 598
- 35
Bence daha kolay kedi bakmakSahibi 4 saatte bir cikmasinlazim dedi. Kızım götürdü şimdi. Tek gezdircem dedi beni istemedi
Ne güzel, kedi daha mı kolay acaba. Köpek severim ama bu bana çok zor geldi
Annesi gelicem dedi tatlı tatlı konuştu giderken. Ama hayvancık ağlar gibi sesler çıkardı yazık. Köpek sakinleştirici müzik açtık YouTube ta varmış. Biraz uyuklar gibinoldu sonra yine canlandı. Ben de bakayım boş yoğurt kabı varsa vereyim
Ben hazirlasam bile evdeysem onu yiyesim gelmiyor yaadaha lezzetli şeylere yöneliyorum hep. Haşlanmış sebzelerim vardı mesela yiyemedim
Teşekkür ederim ablacımAfiyet olsun canım yeni yaşın kutlu olsun
Mutlu yıllar
Doğum günün kutlu olsun canım
Teşekkür ederim canm kızlarCanim sağlıklı mutlu upuzun bir ömür dilerim
Size de iyi akşamlar. Çok seviyorum, çıtır çıtır çiğ tüketiyorum ama turşusuna da bayılırım :)İyi akşamlar, pancarı nasıl yiyorsunuz?
Cok sagol ablacımÇok geçmiş olsun canım
Ben de haşlanmış ve cevizle karıştırılmış versiyonunu çok severim.Size de iyi akşamlar. Çok seviyorum, çıtır çıtır çiğ tüketiyorum ama turşusuna da bayılırım :)
Ay evet ona da bayılıyorumBen de haşlanmış ve cevizle karıştırılmış versiyonunu çok severim.
Günaydın kızlar hayırlı cumalar . Regli oldum dün gece karın ağrısından kıvrandım. Arkadaşlarımın hiç regli olunca karınları ağrımiyor, benim heray ağrıyor bende mi terslik var anlamıyorum. İlk 2 gün çok karnım belim ağrıyor. Resmen 2 3 gün hiç bir iş yapamayacak hale geliyorum. İçmediğim ot çöp kalmadı.
Daha önce de yazdim sanırımAynı sorunu yaşıyorum hemde her ay şiddetli sancı bazen acile gitmek zorunda kalıyorum
Etme eyleme sen böyle degildin ne oldu sanaAynenn istee gecmiyorr bos bos tele veya tv izlemeyi hiç sevmem ağzıma atacam bise
Ne güzel bilgiler. Ben magnezyum kullanıyorum öğrendiğime göre d vitamini emilimini arttiriyormus. O yüzden kullanıyorum. Senin anlattıklarını duymamıştım canim. Sağlıkla ilgili bir mesleğin mi var?Daha önce de yazdim sanırımKizlar magnezyum magnezyum magnezyum benim bugün reglimin birinci günü ama diğer günlerden farkım yok. Bakıcım yıllardır adetin ilk günü acile gidip iğne oluyormuş. İlk gün telefon açıp gece acile gittim vs diye izin istiyordu. İyi niyetinden, fedakarlığından eminim. Kaytarmak için değil yani. Bir kutu magnimore plus 60 Tablet /2 ay kullanım ile 2 adet dönemini ağrısız gecirdi. (2-3 ay kullanıp magnezyum depolarını doldurmak gerekiyor. ) Ağrı kesiciden farkı vücuda zarar vermez aksine eksik minerali yerine koymuş olurdunuz. Hem mg eksikligi de tatlı isteği ile de ilgili
Kanda bakılan magnezyum değerinize güvenip benim değerim normal demeyin. Dokularda eksildikce magnezyum kemiklerden çekilip kana geçer o yüzden eksikliği kanda son raddeye kadar saptanmaz.
Masterfit 148.Etap |
KIRMIZI TAKIM | 22.02.2025 | 01.03.2025 | FARK | ORAN |
@Jou Kırmızı Takım Kaptanı | 69.70 | |||
| 70.80 | |||
| 79.50 | |||
| 73.80 | |||
@bluegreeneyes | 62.90 | |||
| 60.85 | |||
| 70.80 | |||
@Lavinia_98 | 63.30 | |||
@Lotus1234 | 97.80 | |||
@yosunlupapatya | 49.10 | |||
TOPLAM ORAN | ||||
MAVİ TAKIM | ||||
| 82.20 | |||
@Sem2024 | 84.80 | |||
@sibel_84 | 77.35 | |||
| 83.50 | |||
@Ilyusa | 73.10 | |||
| 80.60 | |||
| 67.75 | |||
P Purple58 | 102.90 | |||
@cinecin | 85.50 | |||
TOPLAM ORAN | ||||
HAZIRLIK | ||||
| 82.20 | |||
A Asya89 | - | |||
@bnnu | - | |||
G gibibiseydi (25.02 bşlngç) | - | |||
@Nazlimuuu | 87.00 | |||
@Thinkerwoman (25.02 bşlngç) | - | |||
| - |
peki mesela haşlanmış sebzeleri yemeyip ne yedinBen hazirlasam bile evdeysem onu yiyesim gelmiyor yaadaha lezzetli şeylere yöneliyorum hep. Haşlanmış sebzelerim vardı mesela yiyemedim
Çabalıyorum kendi çapımdaDisarda bile güzel menü ayarlamıssın önemli olan kalorisi
Al benden de o kadar aksi gibi adetime de bir gün var kesin artı çıkarımYarın hicccc tartilmak istemiyorummmn
Ellerine sağlık canım. Yine muhteşemsinSevgili Masterfit ailesi
Yarın tartı bildirimleriniziEllssa kaptanımı , bendeniz Boncuk2307
ve takım kaptanlarını etiketleyerek saat 12.30 en geç 13.00' a kadar yapmanızı rica ediyorum, seviyorum sizleri. Bakalım hangi takım kazanacak.
Herkese bol eksiler diliyorum. Öpüyorum sizii
Eksik kalan varsa kusura bakmasın bu hafta çok giren çıkan oldu takibini zor yaptım.
Masterfit 148.Etap
KIRMIZI TAKIM 22.02.2025 01.03.2025 FARK ORAN @Jou Kırmızı Takım Kaptanı 69.70 94bassuk 70.80 Cicekbocekkaktus (transfer) 79.50 belmayne 73.80 @bluegreeneyes 62.90 Boncuk2307 60.85 Ellssa 70.80 @Lavinia_98 63.30 @Lotus1234 97.80 @yosunlupapatya 49.10 TOPLAM ORAN MAVİ TAKIM arke Mavi Takım Kaptanı- 82.20 @Sem2024 84.80 @sibel_84 77.35 gezegenfeza 83.50 @Ilyusa 73.10 FitFiliz 80.60 Azmet5255 (transfer) 67.75 P Purple58 102.90 @cinecin 85.50 TOPLAM ORAN HAZIRLIK 60kiloyum 82.20 A Asya89 - @bnnu - G gibibiseydi (25.02 bşlngç) - @Nazlimuuu 87.00 @Thinkerwoman (25.02 bşlngç) - Nergis 35 -
Kesin sen kazandınpeki mesela haşlanmış sebzeleri yemeyip ne yedin
Çabalıyorum kendi çapımda
Al benden de o kadar aksi gibi adetime de bir gün var kesin artı çıkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?