Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugün arkadaşın köpeği bize geldi akşama kadar bakmamız lazım. Ama çok zorlanıyorum kızlar. Yürüyüşe filan mı götürsem. Daha önce hiç kedinkopek bakmisligim da yok. Üzüldü annesi gidince
Köpekle ilgili hiç bilgim yok canım
Ben kedi nenesiyim 😻😻

Bugün arkadaşın köpeği bize geldi akşama kadar bakmamız lazım. Ama çok zorlanıyorum kızlar. Yürüyüşe filan mı götürsem. Daha önce hiç kedinkopek bakmisligim da yok. Üzüldü annesi gidince
Ahhh kıyamamm sahibi terk etti falan mı sandı acaba?

benim köpüşüm var ama çok dışarı çıkmaz ama çıktığında boyuna bakmadan sağa sola çok salça oluyor :D

o yüzden dışarı çıkarmak zor olabilir evde de benim minnoşumun en çok oyalandığı şey yoğurt kabı ya da yumuşak oyuncakları kızların, saatlerce oynar onlarla

Benim de öyleydi kızlar. Simdilerde her ay değil ama arada bir oluyor. Bayılmışlığım var benim de bu yüzden. Zamanında bir İngilizce öğretmenim vardı. Cataflam hap tavsiye etmişti. O hap bana çok iyi geldi, ağrı kesici. Önce araştırın, doktora filan sorun (ben tavsiye etmiyorum hiç ilaç çünkü herkese etkisi farklı) ama bana tek iyi gelen şeydi
Evet o ilacı biliyorum alerjim olduğu için alamıyorum keskin bir ilaç

çok yoğun ve saçma bi hafta geçiriyorum gerçekten, iyi ki hazırlamışım haftalık yemeğimi sadece akşam yemeklerim hazır değildi her akşam bi kötü beslenme deneyimi yaşadım mümkün mertebe az tutmaya çalıştım ama işte... bilmiyorum eşimle çalışma saatlerimiz uyuşmadığında böyle oluyo benim işler

Ben de bakmadım. Yürüyüşe götürursen civardaki kedi köpeklere dikkat etmen gerekiyor 😅 heyecanlanıp kostuklarini, boyuna posuna bakmadan büyük köpeklere satastiklari oluyor diyorlar :KK48:sen yine sahibine bir danış nelere dikkat etmen gerekiyor diye
Sahibi 4 saatte bir cikmasinlazim dedi. Kızım götürdü şimdi. Tek gezdircem dedi beni istemedi 🙈
Köpekle ilgili hiç bilgim yok canım
Ben kedi nenesiyim 😻😻
Ne güzel, kedi daha mı kolay acaba. Köpek severim ama bu bana çok zor geldi
Ahhh kıyamamm sahibi terk etti falan mı sandı acaba?

benim köpüşüm var ama çok dışarı çıkmaz ama çıktığında boyuna bakmadan sağa sola çok salça oluyor :D

o yüzden dışarı çıkarmak zor olabilir evde de benim minnoşumun en çok oyalandığı şey yoğurt kabı ya da yumuşak oyuncakları kızların, saatlerce oynar onlarla
Annesi gelicem dedi tatlı tatlı konuştu giderken. Ama hayvancık ağlar gibi sesler çıkardı yazık. Köpek sakinleştirici müzik açtık YouTube ta varmış. Biraz uyuklar gibinoldu sonra yine canlandı. Ben de bakayım boş yoğurt kabı varsa vereyim 😄
çok yoğun ve saçma bi hafta geçiriyorum gerçekten, iyi ki hazırlamışım haftalık yemeğimi sadece akşam yemeklerim hazır değildi her akşam bi kötü beslenme deneyimi yaşadım mümkün mertebe az tutmaya çalıştım ama işte... bilmiyorum eşimle çalışma saatlerimiz uyuşmadığında böyle oluyo benim işler
Ben hazirlasam bile evdeysem onu yiyesim gelmiyor yaa 🥲 daha lezzetli şeylere yöneliyorum hep. Haşlanmış sebzelerim vardı mesela yiyemedim

kızlar dünün menüsünü yazamadım
12:00 fırında sebzeli omlet, roka ve 2 dilim tam buğday ekmek ile sandviç
16:00 sütlü kahve
19:00 çocuk burger(patatesini yemedim) ayran (dışarıya çıktık ve yiyecek en düşük kalorili onu buldum açtım bişey yoktu)
21:00 sütlü kahve

Jou Jou Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Disarda bile güzel menü ayarlamıssın önemli olan kalorisi

Ben dün o saatte yiyip 19.30da acıktım. Allah'tan köfte salata vardı.

2. Öğünü 16.30 -17 gibi yererm sonra da çayın yaninda fıstık yersem geciyor zaman . Yoğsam gecmiyooor zamaaaaaan geecmiiyoor:KK75:
Aynenn istee gecmiyorr bos bos tele veya tv izlemeyi hiç sevmem ağzıma atacam bise🤣🤣🤣

Oyyy o ağrıı canım benimm acaba belli bir sey mi var birşey varsa şiddetli oluyorr yada çokmu üşütüyosun hep sıcak şeyler iç beline güzelce kalın birşey ser sıcak tut

Hiç bilmiyorumki canım aslında doktora gidip sormak lazım. Kendimizi ihmal ediyiruz

Back