Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gel kuzum niye gelmiyorsun özlettin kendinii

Sen yaparsın yine çiçeğim yazdan kalma zamanlarımiza dönelim gerii😍

İyiyim asyacim bende de kürkçü dükkanı misali dönüp dolaşıp evime geliyorum sende gel burda olmak iyi geliyor🤩
Aynen canım🥰burdan uzaklaşmak hiç iyi gelmiyor direk artıya geçiyorum. Bakalım kaptanım beni sabah hazırlığa alırsa hemen başlayacağım. Hem ramazanda daha iyi olur ya😁

Kızlllaaaaar ben geldimmmm. Ben yokken neler yaptınız bakalım, ayrıca mavi takımın pırlantaları yokluğumda karşı takımı didiklemeye devam ettiniz inşallah. Salıyı kaybetmiş olabilirim ama cumartesiyi hep beraber kazanacağız nasılsa :KK24: :KK49:

Canimmm güzellik dünyası ellerine sağlık 👌
Jou Jou kaptanı tebrik ederim . 💞🧿
arke arke MİZ ekstra durumlar oldu sen kalbimizde birincisin , arke arke NDEYİZ HER DAİM 🤗 Önemli olan senin ve evladının sağlığı.
Can parem yeter ki siz yanımda olun, cumartesiye umudumuz baki :))

Jou Jou Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307

🪷🪷🪷Çarşamba 🪷🪷🪷

🪷Kahvaltı 8
2 d peynirli 2 yumurta
1 d kaşar
15 zeytin, 1 ceviz
Marul

🪷Öğlen 12
Kara lahana çorbası
1 baget +1 küçük parça daha tavuk

🪷Ara kahve

🪷Akşam 17
kaşarlı domates çorba ( unsuz sütsüz)
Yarım kase et haslama
Salata
10 kabuklu fistik

🪷🪷🪷Spor : 6750 adım
+15 dk Leslie, 25 dk Ebru Şallı pilates🪷🪷🪷

Yaaaa ben şimdi benimtospikellalarıma kıyamıyorumm ama kimi dönderecem şincukk üzüldüm.🥲🥲🥲 biyandanda

Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus alayim Azmet5255 Azmet5255 diger takıma aktarıyorumm çok kararsız kaldım yav ama bunun için gaza geleceğin için umutluyum😍😍
Gİtttiiiii gittiii gittiiiiii :bicak::bicak: (mesajlara daha şimdi bakıyorum ama onu alacağını dünya alem tahmin ediyordu zaten :KK70:)

Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Çiçeeem uğurlar olsun sana, Azmet5255 Azmet5255 kuşum sen de hoşgeldin azminle ve sevginle :KK68:

Jou Jou tebrik ederim kuzum👍🏼
arke arke üzülme, iyileşmene bak😉
Nergis 35 Nergis 35 sen nasılsın? Annen nasıl?

Ben ayrılırken dombilikuşum gelmişti, nicki değişmişti, hangisiydi😁
Dombilim elma dersem çık
Armut dersem çıkma
Elma 🍎
😂😂
İyiyim fezacım çok şükür, çabuk toparlandım. Yıkılmadım ayaktayım yani :KK49:

Yaaa ne durum olduğunu bilmiyorum ama geçmiş olsun inşaallah kuzum arke arke olsunn senin yarışmak çokkzzeeeellll😍😍 daha yeni başlıyooorrrr
Canım hastalığın köşesinden döndük oğlumla, şükür iyiyiz.

Asıl hesaplaşma cumartesi günü olacak sen o günü bekle :KK24: (yağmasam da gürlerim :KK70::KK70:)

Hoşgeldin camim. Hangi şehirdesin peki? Kilon çok aşırı değil bence hemen gider 🙏
Burada birbirimizi motive ediyoruz. Bazen de gıcık etmeye çalıştığınız olmuyor değil karşı takımdaysak 😂
Gıcıklık en sevdiğim :KK70: :KK70:

Kızlar iyi aksamlar bugünkü menüm

Sabah 10findik 1kahve

Öğle saat 12.00 1 yumurta 1dilim peynir 1dilim ekmek yarım salatalık çay

Ara 14.00 prebiyotiklj yeşil çay

Akşam 18.00 2dilim fırın palamut, 2 3 parça brokoli haşlama ve bol salata yerim,1 dilim glutensiz ekmek +maden suyu içerim
Su 2litre tamamlanıyor
arke arke Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Afiyet olsun canım, şifa olsun.
Merhabalar kızlar menum

Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates biber yeşillik
1 tk bal

Ogle
1 tabak ezogelin çorbası

Ara
2 ceviz sade filtre kahve

Akşam
Lorlu salata
1 bardak ayran
1 avuç fıstık

Su 3 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke
Afiyet olsun canım çok güzel menü olmuş.
İyi akşamlar 🤎

Yediklerim
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 3 dilim tulum peyniri, siyah zeytin, 5 ceviz, 1 tatlı kaşığı labne.
Kahvaltı sonrası sütlü kahve.

Akşam: 7 ev köftesi, 1 bardak ayran, bol salata ve yarım kase turşu.

30 dakika boosted walk Leslie
1,5 litre su

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke
Aramıza hoşgeldin başlangıcın hayırlı olsun. Menün de sporun da çok güzel. Genel bir bilgilendirme yapmış olayım. Sanırım bu hafta takımlarda değilsin o yüzden sadece boncuk ve elsa kaptanı etiketleyebilirsin. Takımlara girdiğinde de ekstradan takım kaptanını etiketleyeceksin.
25 Şubat
arke arke Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Selam kızlar. Bugün çok yürüdüm, valla tabanlarum ağrıyor şu an 😂😂
Hala midem kötü pek birşey yememeye caliştim. Şunu farkettim evde pineklemiyorsam daha az yiyorum zaten otomatikman. Neyse uzatmayayım menüm şöyle

11.00 çavdarlı wasa lor peyniri, 2 yumurta, çeyrek avokado

16:00 bu kez 2 çavdarli wasa (aslında başka marka da daha üçgen gibi. Aynı doku)
Yine lor peyniri, beyaz peynir, 2 zeytin

İnanamicaksiniz adım sayıma kızlar, ilk sabah aç karınla bir yürüdüm. Sonra bizimkilerle çarşıda yürüdük, en son dil koçumla yürüdüm
Gözüm sadece adımlarını görüyor ve kocaman açılıyor, maşallah fit kuşum benim :KK200:
şerbetli tatlı hiç sevmem 😂😂
Aaa çok ayıp, ikram hiç geri çevrilir mi? Hiç yakıştıramadım sana :KK70:
Çikolatalı bişey yazsam tamamdı yani 😅🤣
Tüh yaaa balım nasıl kaçırdık fırsatı :KK70:
tabiki kaçırmazdım gömerdim 😂😂
bu arada tavuklu pizzayı ödülden saymıyorum çünkü yemeğin yanında yediğim ekmek gibi düşünebilirsin o öğünün karbonhidratııı
Bi sor bakalım bünye ne olarak kabul ediyormuş onu :KK70: Benimki sağolsun her şeyi karbonhidrat saymaya yeminli gibi :KK70:
valla bi sürü geldi hepsini eve kıza getirdim. ben yemedim. bi tane japon viskisi istemiştim onu patlatacam, eşimin müsait olduğu günü bekliyorum😂
Bu cuma tam zamanı canım :KK53:
Kizlarcımmmm ramazanda düzen aynımı olacak. Tartı saati yani . Malum sahur 5gibi bitiyor. Ben 1 damacana su içiyorum 😅🙈 Boncuk2307 Boncuk2307
Evet yaa iki gündür benim de bu aklımda, bence akşama doğru olmalı. Belki şu ana kadar yazılmıştır bile ama ben hala okumadığıma göre yorum yapabilirim buna :KK70::KK70:

Siteye ne olmuş böyle çok zorlanıyorum belli sayfanın gerisini açmıyor. Hiç anlamadım :KK64:
Ayy evet ya sürekli son sayfaya atıyor her cevap yazdıktan sonra. Tekrar eski kaldığım yeri bulmaya çalışıyorum. Emoci kısmı da bir çıkıyor bir çıkmıyor :bicak: Duygularımı ben nasıl emojisiz anlatacağım ki çok ayıp :KK70:

hayırlı sabahlar kızlar dün acillik oldum salgın benide vurdu sanırım kızçem de hastaydı sabaha kadar ağladı menüyü yazayım hemen ama midem kötüydü pek de yediğim soylenemz de..

sahur da 3 minik bisküvi atmıştım ağzıma tatlı gelince bir lokma da ekmek attım su içtim

öğlen hastalığım artınca orucu bozmak zorunda kaldım bir bardak tuzlu ayran içtim

aksam 19,00 gibi de yine bulantı vardı full bir paket çubuk kraker yedim yine eşimin zoru ile de saat 22.00 gibi mandalina yemiştim

su hiç içemedim bulantıdan

ama sporu yaptım sabah iyiydim işe gitmeden iki mile leslie yapmıştım öğlene dogru da fenalaştım zaten işten izin alıp eve geçtim akşamda hastanelerdeydik öyle işte :)

Boncuk2307 Boncuk2307 (boncuğum saatim bugün takılı değil dünkü sporun resmini akşam eeve geçince atayım geçmişi kaydediyor Allah'tan saat.)
Jou Jou Ellssa Ellssa
Çok çok geçmiş olsun canım. Resmen hastalık herkesi sıradan geçiriyor, tez zamanda şifa bul inşallah.

Selam kızlar çıldırmak üzereyim gece kesintisiz 1 saat uyumamisimdir bebeklerden biri bitiyor biri başlıyor anlamıyorum diş olabilir belki hastalık olabilir ama ben çok kötü oldum artık havalar kötü dışarı çıkamıyorum resmen 10 gündür evden adım atmadım 10 gün önce de hastaneye gidip geldim öyle dışarı çıktım yani ne bilim Allah canlarını sağ etsin de çok zorlanıyorum çok depresyona gircem yakında hiç iyi hissetmiyorum yetemiyorum hiç biseye ne kendime ne de eve
Canım ikizler çok zor bir süreç, Allah işini kolaylaştırsın inşallah. Hepinize sağlık sıhhat versin. Bebekler için ya da en azından ev için yardımcı alman mümkün mü.

İyiaksamlar kızlar

Sabah 11
Maydanoz limon chia li smohite
2 ısırık börek

Ogle
Sadece kahve yeşil çay

Akşam 19.00
Tavuk lu şehriye çorbası
3 kaşık pırasa
3 çatal makarna
Su 2.5 litre
7 bin adım yürüyüş
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

öyle yoğun bir gün geçiriyorum ki şekerim düşmüş herhalde sinirden elimin altında bisküvi vardı bisküvi yedim. yani bazen herkesi öldürmek istiyorum ben de herkes nasıl bukadar mal olur krizi geliyo.
Oluyorlar be canım, beyin alıp veremiyorsun da ne yazık ki. Kendine hakim olmaya çalış, hapishaneler soğuktur :KK60:

26 Şubat
arke arke Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Sabah 10.00 peynirli yumurta bir dilim tb ekmek, beyaz peynir lor peyniri bir kuru incir

Akşam 15-16:00 arası
Filtre kahve + yulaf bar
Bir büyük tavuk but + 3 kaşık barbunya pilaki
5 küçük bisküvi (çok canım istedi ya, ama sade biseydi öyle çok kalorili olduğunu sanmıyorum)
Adımlarım 11 bin. Su da bir buçuk lt. olmuştur

Eklentiler

• 1000169373.webp
    1000169373.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 2
Back