Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

hayırlı sabahlar kızlar dün acillik oldum salgın benide vurdu sanırım kızçem de hastaydı sabaha kadar ağladı menüyü yazayım hemen ama midem kötüydü pek de yediğim soylenemz de..

sahur da 3 minik bisküvi atmıştım ağzıma tatlı gelince bir lokma da ekmek attım su içtim

öğlen hastalığım artınca orucu bozmak zorunda kaldım bir bardak tuzlu ayran içtim

aksam 19,00 gibi de yine bulantı vardı full bir paket çubuk kraker yedim yine eşimin zoru ile de saat 22.00 gibi mandalina yemiştim

su hiç içemedim bulantıdan

ama sporu yaptım sabah iyiydim işe gitmeden iki mile leslie yapmıştım öğlene dogru da fenalaştım zaten işten izin alıp eve geçtim akşamda hastanelerdeydik öyle işte :)

Boncuk2307 Boncuk2307 (boncuğum saatim bugün takılı değil dünkü sporun resmini akşam eeve geçince atayım geçmişi kaydediyor Allah'tan saat.)
Jou Jou Ellssa Ellssa
Geçmiş olsun canım benim ortalık baya bi salgın kimi duyuyorsam hasta yada keyifsiz sen mideni mi üşüttün acaba

Ayy evet ya sürekli son sayfaya atıyor her cevap yazdıktan sonra. Tekrar eski kaldığım yeri bulmaya çalışıyorum. Emoci kısmı da bir çıkıyor bir çıkmıyor :bicak: Duygularımı ben nasıl emojisiz anlatacağım ki çok ayıp :KK70:
Bana da öyle oluyor yaa hem de baştan beri. Yeni mi oldu size? Hep son sayfaya atıyor bir mesaja cevap verince. Ama senin mesajın (o cevap verdiğin mesaj ) en sona geliyor ya, o alintıladigin kişinin mesajına dokununca kaldığın yere geri geliyor.
Emoji kısmı görünmese de görünmeyen yerlere tıklayınca geliyor yine de 😂😂
Size yazabileyim diye neler keşfediyorum bak

Bana da öyle oluyor yaa hem de baştan beri. Yeni mi oldu size? Hep son sayfaya atıyor bir mesaja cevap verince. Ama senin mesajın (o cevap verdiğin mesaj ) en sona geliyor ya, o alintıladigin kişinin mesajına dokununca kaldığın yere geri geliyor.
Emoji kısmı görünmese de görünmeyen yerlere tıklayınca geliyor yine de 😂😂
Size yazabileyim diye neler keşfediyorum bak
O bahsettiğin en sona gelme işi hep vardı haklısın, ben sayfayı yenile yapınca kaldığım yere dönüyordum çünkü sayfa sayısı değişmemiş oluyordu. Şimdi ben mesela sayfa 47deyken mesajı cevaplayınca direkt 54e atıyor tamamen. Yeniden eski sayfaya gidiyorum. Neyse ya bir şekilde hallediyoruz.

Hayırlı akşamlar

Sabah 9 da bir poğaça ilaç içmek için yemiştim işyerinde

Öğlen iki servis kaşığı ıspanak yoğurtlu
İki kepçe mercimek çorbası

Akşam 19.00/
2hurma
2gozleme peynirli

Şu 2lt
Spor
Sabah 15 dk Leslie
5274 adım (45dk Leslie tempolu yaptım ancak bu kadar adım oldu ama sabahkinde saatim yoktu kolumda onun için onu Leslie olarak baz alabiliriz 😊)
102 ip atlama
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa Jou Jou

Eklentiler

• IMG_20250226_231302.webp
    IMG_20250226_231302.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_20250226_231119.webp
    IMG_20250226_231119.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 5
hayırlı sabahlar kızlar dün acillik oldum salgın benide vurdu sanırım kızçem de hastaydı sabaha kadar ağladı menüyü yazayım hemen ama midem kötüydü pek de yediğim soylenemz de..

sahur da 3 minik bisküvi atmıştım ağzıma tatlı gelince bir lokma da ekmek attım su içtim

öğlen hastalığım artınca orucu bozmak zorunda kaldım bir bardak tuzlu ayran içtim

aksam 19,00 gibi de yine bulantı vardı full bir paket çubuk kraker yedim yine eşimin zoru ile de saat 22.00 gibi mandalina yemiştim

su hiç içemedim bulantıdan

ama sporu yaptım sabah iyiydim işe gitmeden iki mile leslie yapmıştım öğlene dogru da fenalaştım zaten işten izin alıp eve geçtim akşamda hastanelerdeydik öyle işte :)

Boncuk2307 Boncuk2307 (boncuğum saatim bugün takılı değil dünkü sporun resmini akşam eeve geçince atayım geçmişi kaydediyor Allah'tan saat.)
Jou Jou Ellssa Ellssa

Canım çok geçmiş olsun .Rabbım şifa versin. Çocuklar hasta olunca çok zor oluyor. Biz yine yatıp yuvarlanıp kendimizide evide çekip çeviriyoruz.

Form dolduğunu hatırlıyorum fotolu tartı atmışmıydın canım.Formu da yanlış mı hatırladım bilemedm :KK64:

Çok doğru. En doğru saat öğle saati olur oruç tutanlar için. 12:00 olsun oruçluların tartı saati.

Atılıyor canım
Canım normalde de 12.30 a kadar tartılıyoruz zaten, o yüzden bence 14.00 olmalı.
25 şubat

11:00
7 hurma, kuruyemiş
Bikaç parça çikolata

14:30
Etli mantar yemeği
Sarımsaklı patates

18:30
Biraz kaju, biraz çekirdek

1 lt su ( artırmaya çalışacağım, malum uzun yola gittim, wc olayı yüzünden su içemedim)
3 kupa siyah çay
3 kupa kahve

Kürleri de kullanmadım, içindeki zencefil ve zerdeçaldan galiba bazen çok güzel ödem attırıyor

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke
Afiyet olsun canım güzel menü.
Kızlar ben korkunç hasta oldum, gözümü daha yeni açabiliyorum 2 gündür.

Full çorba, meyve, su, çay, zeytin peynir ekmek yiyebildim, yarın daha iyi hissedersem sahalara dönücem inşallah 🙏

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 @arke
Çok geçmiş olsun canım.
Cankm nasılsıniz toparlandinizmi biraz
İyiyiz canım çok sağol :KK68:
Kizlarcım bugünkü menüyüde yazıyım unutmadan .

Sabah 3 ceviz 1 yumurta haşlanmış 1parca peynir 1dilim ekmek 6zeytin

Ara yesil çay 1hurma

Saat 15.00 4 kaşık sebzeli bulgur pilavı, 1 baget tavuk haşlama,3 parça lahana turşusu, 1ufak kase cacık . Uzun zamandır pilav yemiyordum çok iyi geldi.

Saat 19.00 fındık sütü ile kahve ve 3 hurma yerim
Su 2litre tamamlanır
arke arke Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

@
afiyet olsun canım, güzel menü.
Kaptanlarim bugün için kusuruma bakmayın onume ne geldiyse yedim kendimi durduramadım duygusal açlığımı yendim sanmıştım aslinda uzun bir süredir de böyle olmuyordum ama bugün başkaydı anlatamıyorum sabah normal kahvaltı yapsam da öğlen den sonra bozuldu yediklerim bugün menüsü bu şekilde olsun yarın inşallah toparlarım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke
Hepimize oluyor maalesef canım, böyle böyle devam edeceğiz yapacak bir şey yok.
26 Şubat
arke arke Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Sabah 10.00 peynirli yumurta bir dilim tb ekmek, beyaz peynir lor peyniri bir kuru incir

Akşam 15-16:00 arası
Filtre kahve + yulaf bar
Bir büyük tavuk but + 3 kaşık barbunya pilaki
5 küçük bisküvi (çok canım istedi ya, ama sade biseydi öyle çok kalorili olduğunu sanmıyorum)
Adımlarım 11 bin. Su da bir buçuk lt. olmuştur
Afiyet olsun canım, adımların çok güzel.

Canım hastalığın köşesinden döndük oğlumla, şükür iyiyiz.

Asıl hesaplaşma cumartesi günü olacak sen o günü bekle :KK24: (yağmasam da gürlerim :KK70::KK70:)
Arkecim canimm cokk geçmiş olsun sana ve oğluşuna da 🙏
Çok çok geçmiş olsun canım. Resmen hastalık herkesi sıradan geçiriyor, tez zamanda şifa bul inşallah.
Saolasin kuzumm hiç yakalanmadim bu kış derken fena vurdu 😓
Geçmiş olsun canım benim ortalık baya bi salgın kimi duyuyorsam hasta yada keyifsiz sen mideni mi üşüttün acaba
Bağırsak enfeksiyonu olmuşum canım salgın varmış bu şekilde çok saolasin 🙏

Gelelim zurnanın zart dediği yere, ben üç günlük menüyü hatırlayıp yazmaya çalışacağım şimdi :KK70:

24 Şubat Pazartesi menüsü
11.30 öğle
1 kepçe şehriye çorbası, 1 parça panelenmiş tavuk, yeşil salata, ayran.

17.00 ara
6 adet hurma

19.00 akşam
4 parça parmak bonfile, 2 kaşık yoğurtlu köz biber, 2 kaşık rus salatası.

25 Şubat Salı menüsü

Sabah yok

11.30 ara
6 adet hurma

17.30 akşam
4 kaşık sebzeli bulgur pilavı, 4 parça haşlanmış et, küçük yarım kase haydari, salata.

26 Şubat Çarşamba menüsü
11.30 öğle
1 kepçe ezogelin çorba, 2-3 kaşık patatesli tavuk yemeği (patatesleri yemedim), pancarlı yoğurt.

16.30 akşam
Protein ekmeğiyle tost (1 yumurta, 3 kaşık lor, 2 kaşık glutensiz un), 6 parça pastırma ve kaşar, domates ve salatalık.

19.45
1 tane gofriks gofret (yürüyüşe çıkmıştık ben baygınlık geçirir gibi oldum, eşim hemen su ve gofret alıp verdi yemek zorundaydım) (merak etmeyin iyiyim, sanırım tansiyon ya da şekerim düştü)

Genel olarak 2 litre suyu her gün içtim.
Sporlarımı görüntülü olarak sonra atacağım.

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou

Herkese iyi geceler

26 Şubat Çarşamba
11.00: peynir, zeytin, bir dilim organik ekmek, pancar, bir avuç çiğ kuruyemiş
14. 00: Bir tabak yeşil fasulye, 1 yemek kaşığı kıyma kavurma
16.30: iki tabak pırasa yemeği, taze hurma

2 lt su
Dışarıda yarım saat yürüyüş

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou
İyi akşamlar, pancarı nasıl yiyorsunuz? 🙂

İyi geceler herkese 🤎

Yediklerim

Öğlen 1,5 haşlanmış yumurta, 5-6 dilim peynir, siyah zeytin, 1 bardak kefir, 1 kaşık kahvaltılık sos (ev yapımı)

Akşam 1,5 kase şehriyeli çorba

Su 1 litre
Yürüyüş 2500 adım atmışım dışarda, ayrıca egzersiz yapamadım.

Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Suyu çok az içiyorsun, özel bir sebebi var mı.

Canım çok geçmiş olsun .Rabbım şifa versin. Çocuklar hasta olunca çok zor oluyor. Biz yine yatıp yuvarlanıp kendimizide evide çekip çeviriyoruz.
Saolasin canım öyle biz bı şekilde atlatabiliyorz şükür ama bebelerimiz öyle değil dün sabaha kadar ağladı ya bı de ben serum almistim o uyku yapıyor sersem gibiydim eşime de gitmiyor hem yarı ayık yarı baygın sabahı zar zor getirdik ya😞

Back