Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

hayırlı sabahlar kızlar dün acillik oldum salgın benide vurdu sanırım kızçem de hastaydı sabaha kadar ağladı menüyü yazayım hemen ama midem kötüydü pek de yediğim soylenemz de..

sahur da 3 minik bisküvi atmıştım ağzıma tatlı gelince bir lokma da ekmek attım su içtim

öğlen hastalığım artınca orucu bozmak zorunda kaldım bir bardak tuzlu ayran içtim

aksam 19,00 gibi de yine bulantı vardı full bir paket çubuk kraker yedim yine eşimin zoru ile de saat 22.00 gibi mandalina yemiştim

su hiç içemedim bulantıdan

ama sporu yaptım sabah iyiydim işe gitmeden iki mile leslie yapmıştım öğlene dogru da fenalaştım zaten işten izin alıp eve geçtim akşamda hastanelerdeydik öyle işte :)

@Boncuk2307 (boncuğum saatim bugün takılı değil dünkü sporun resmini akşam eeve geçince atayım geçmişi kaydediyor Allah'tan saat.)
@Jou Ellssa Ellssa
Çok geçmiş olsun canım 🤲🏼

Selam kızlar çıldırmak üzereyim gece kesintisiz 1 saat uyumamisimdir bebeklerden biri bitiyor biri başlıyor anlamıyorum diş olabilir belki hastalık olabilir ama ben çok kötü oldum artık havalar kötü dışarı çıkamıyorum resmen 10 gündür evden adım atmadım 10 gün önce de hastaneye gidip geldim öyle dışarı çıktım yani ne bilim Allah canlarını sağ etsin de çok zorlanıyorum çok depresyona gircem yakında hiç iyi hissetmiyorum yetemiyorum hiç biseye ne kendime ne de eve

Selam kızlar çıldırmak üzereyim gece kesintisiz 1 saat uyumamisimdir bebeklerden biri bitiyor biri başlıyor anlamıyorum diş olabilir belki hastalık olabilir ama ben çok kötü oldum artık havalar kötü dışarı çıkamıyorum resmen 10 gündür evden adım atmadım 10 gün önce de hastaneye gidip geldim öyle dışarı çıktım yani ne bilim Allah canlarını sağ etsin de çok zorlanıyorum çok depresyona gircem yakında hiç iyi hissetmiyorum yetemiyorum hiç biseye ne kendime ne de eve
çok geçmiş olsun canım ya yardımcı olabilecek kimsen yok mu etrafında kayın validen annen kardeşin ya da

Yok canım kaynanam yaşlı annem başka sehir de kardeşim yok bi esim var yardım eden
en azından bi komşu veya eve gelen yardımcı oyun ablaları filan oluyor öyle bir yardım almaya çalışsan 2 bebe ile zor cidden Allah yardımcın olsun büyüsünler nasıl geçti gitti o minnacıcık zamanları diceksin bak gör :KK36:

N Nazlimuuu yokluğun hissediliyor canım. Sınavlarında başarılar 🙏
Filizcim canımm :KK68: :KK68:
Buraya gelmek çok vaktimi almıyor aslında ama her gün Sporu menümü yazmalıyım düşüncesi kafamdaki tüm diğer sorumluluklara eklenince fazla geliyor. Sınav stresini biliyorsun insan hep daha fazla calismaliyim düşüncesinde oluyor. Teşekkür ederim iyi dileklerin için 🌸 Yokluğum hissedildiği için de çook mutlu oldum ❤️

Kızlarrrr gelicem akşam. Bakamadım yine buralara.

Bu dönemler zor evet ama inan geçecek.Allah yardımcın olsun. Çok geçmiş olsun 🌷

güzelim bunun çok basit bi açıklaması var aslında=annelik delilik. her şeyden kendimizi suçlamayı görev edinmişiz kendimize. baze böyle günler vardır. havalar da soğuk dışarı da atamıyoruz kendimizi o hepimizi depresyona soktu. bir şeye yetmek zorunda değilsin. olduğu kadar, hiçbir şey seni görmek kadar iyi gelmio zaten bebiklerine. sıkma canını.

öyle yoğun bir gün geçiriyorum ki şekerim düşmüş herhalde sinirden elimin altında bisküvi vardı bisküvi yedim. yani bazen herkesi öldürmek istiyorum ben de herkes nasıl bukadar mal olur krizi geliyo.

güzelim bunun çok basit bi açıklaması var aslında=annelik delilik. her şeyden kendimizi suçlamayı görev edinmişiz kendimize. baze böyle günler vardır. havalar da soğuk dışarı da atamıyoruz kendimizi o hepimizi depresyona soktu. bir şeye yetmek zorunda değilsin. olduğu kadar, hiçbir şey seni görmek kadar iyi gelmio zaten bebiklerine. sıkma canını.
Yani yine geliyordu arada da bugünkü kadar sıkıldığımı hatirlamiyorum . Şu ramazani bi atlataydik sağ salim sonra hiç girmeyecem içeri
öyle yoğun bir gün geçiriyorum ki şekerim düşmüş herhalde sinirden elimin altında bisküvi vardı bisküvi yedim. yani bazen herkesi öldürmek istiyorum ben de herkes nasıl bukadar mal olur krizi geliyo.
Çarp ağızlarının üstüne iki tane 😂

Back