Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selam kızlar çıldırmak üzereyim gece kesintisiz 1 saat uyumamisimdir bebeklerden biri bitiyor biri başlıyor anlamıyorum diş olabilir belki hastalık olabilir ama ben çok kötü oldum artık havalar kötü dışarı çıkamıyorum resmen 10 gündür evden adım atmadım 10 gün önce de hastaneye gidip geldim öyle dışarı çıktım yani ne bilim Allah canlarını sağ etsin de çok zorlanıyorum çok depresyona gircem yakında hiç iyi hissetmiyorum yetemiyorum hiç biseye ne kendime ne de eve

Canim çok normal 3 küçük çocuk var. Eşin izinli olduğu günler 2 3 saat yanliz dışarı çıksan, arkadaşlarınla zaman geçirme şansın olmuyormu . Eş desteği çok önemli. Hepimiz aynı durumdayız canım az kaldı mart geldimi Nisan mayıs kapıda oluyor.

Kizlarcım bugünkü menüyüde yazıyım unutmadan .

Sabah 3 ceviz 1 yumurta haşlanmış 1parca peynir 1dilim ekmek 6zeytin

Ara yesil çay 1hurma

Saat 15.00 4 kaşık sebzeli bulgur pilavı, 1 baget tavuk haşlama,3 parça lahana turşusu, 1ufak kase cacık . Uzun zamandır pilav yemiyordum çok iyi geldi.

Saat 19.00 fındık sütü ile kahve ve 3 hurma yerim
Su 2litre tamamlanır
arke arke Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

@

Ben ayrılalı değişmiş sanırım senide etiket yapıyoruz bende bundan sonra yapayım canım

Aynen canım allak yataklara düşürmesin kimseyi muhtaç etmesin🤲🤲

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin baya bi salgın var bizde ailece 10 günde ancak duzeldik
Sen buradayken de etiketliyordunuz baya uzun zaman oldu aslında işlere el atalı. Unutmuşsundur belki çiçeğim
hayırlı sabahlar kızlar dün acillik oldum salgın benide vurdu sanırım kızçem de hastaydı sabaha kadar ağladı menüyü yazayım hemen ama midem kötüydü pek de yediğim soylenemz de..

sahur da 3 minik bisküvi atmıştım ağzıma tatlı gelince bir lokma da ekmek attım su içtim

öğlen hastalığım artınca orucu bozmak zorunda kaldım bir bardak tuzlu ayran içtim

aksam 19,00 gibi de yine bulantı vardı full bir paket çubuk kraker yedim yine eşimin zoru ile de saat 22.00 gibi mandalina yemiştim

su hiç içemedim bulantıdan

ama sporu yaptım sabah iyiydim işe gitmeden iki mile leslie yapmıştım öğlene dogru da fenalaştım zaten işten izin alıp eve geçtim akşamda hastanelerdeydik öyle işte :)

Boncuk2307 Boncuk2307 (boncuğum saatim bugün takılı değil dünkü sporun resmini akşam eeve geçince atayım geçmişi kaydediyor Allah'tan saat.)
@Jou Ellssa Ellssa
Çok geçmiş olsun papatyam, spor önemli değil sen iyi ol yeter attığın zaman kaydederim problem yok:KK19:
Merhaba kızlar ben de katılabilir miyim
Elbette katılabilirsiniz, ilk sayfadaki formu doldurursanız tanışmış oluruz. Cumartesi günü tartı günümüz o gün tartı resmi atarsanız başlamış olursunuz :KK200:

Yaşınız :33
Boyunuz :1.65
Kilonuz :66
Mesleğiniz :çalışmıyorum
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Kilo Alma Nedeniniz : doğum
Hedef Kilonuz :53 🙄

Nergiskoommm iyiyim tesekkür ederim sen nasılsın evlatlarım arada kavga edeyler 🤣🤣🤣🤣
Oyy olmasa zaten şaşarım iyi olsunlar da didişsinler
Sen buradayken de etiketliyordunuz baya uzun zaman oldu aslında işlere el atalı. Unutmuşsundur belki çiçeğim
Aaaa inan çıkmış aklımdan son zamanlar zar zor giriyordum kusura bakma canım benim 🙏

• Komik
Reactions: Jou
Kaptanlarim bugün için kusuruma bakmayın onume ne geldiyse yedim kendimi durduramadım duygusal açlığımı yendim sanmıştım aslinda uzun bir süredir de böyle olmuyordum ama bugün başkaydı anlatamıyorum sabah normal kahvaltı yapsam da öğlen den sonra bozuldu yediklerim bugün menüsü bu şekilde olsun yarın inşallah toparlarım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke

Filizcim canımm :KK68: :KK68:
Buraya gelmek çok vaktimi almıyor aslında ama her gün Sporu menümü yazmalıyım düşüncesi kafamdaki tüm diğer sorumluluklara eklenince fazla geliyor. Sınav stresini biliyorsun insan hep daha fazla calismaliyim düşüncesinde oluyor. Teşekkür ederim iyi dileklerin için 🌸 Yokluğum hissedildiği için de çook mutlu oldum ❤️
Haklısın canım her gün spor menü yazmak biraz beni de zorluyor ama düzene de sokuyor. Aslında haftada 4 gün menü yazsak 3 gün yazmasak daha işime gelir ☺️
Sınavın ne zaman peki? Sporlarına devam ediyorsun di mi canım? Ben her gün yürüyorum. Az önce bisküvi yedim suçluluk hissiyle buraya geldim mesajını gördüm ☺️☺️

nasılsın çiçek nasıl gidiyor bayadır yoktum buralarda @Tutku44 ile menü yazma şekilleriniz hep çok özenli ve güzellerdi :KK36:
Ben de yok hükmündedir. Aralık ortasında 74.9 u görüp geri kilo almaya geçtim. Ocak ortasinda 77 oldum toparlamam lazım dedim yine istikrarlı olamadım. 79.5 oldum.
1.5 haftadır takimdayim. Pazartesi ketoya başladım. 3. Günümüz. İyi gidiyor.
Senin nasıl gidiyor?

Selam kızlar çıldırmak üzereyim gece kesintisiz 1 saat uyumamisimdir bebeklerden biri bitiyor biri başlıyor anlamıyorum diş olabilir belki hastalık olabilir ama ben çok kötü oldum artık havalar kötü dışarı çıkamıyorum resmen 10 gündür evden adım atmadım 10 gün önce de hastaneye gidip geldim öyle dışarı çıktım yani ne bilim Allah canlarını sağ etsin de çok zorlanıyorum çok depresyona gircem yakında hiç iyi hissetmiyorum yetemiyorum hiç biseye ne kendime ne de eve
Bunlar geceici günler ama sağlıklı geçirmek lazım. Hem senin hem çocuklarin iyiliği için senin nefes alman lazım. Eşin ve aile büyüklerinden yardım edecek kimsen yoksa sana tavsiyem bakıcı bulman. Haftada bir gün hatta yarım gun bile biri gelse kafanı toparlar bir plan yaparsın , alışverişe kuaföre gidersin . Birini bulmak, güvenmek zor geliyor belki ama yapmak lazım. Oyun ablası gibi biri olur genelde , üniversite öğrencisi vs. İlk gün birlikte bakarsınız sonra sorumluluk alabilecekse bakarım der , yalnız birakirsin. Benim aklıma bu geliyor. Ya da eşin daha çok yardım etmeli.
Benimkiler de 6-12 ay arası çok huxursuzdu. Mama yemiyorlardi ek besin yiyemiyorlardi . O dönemlerde inek sütune bu kadar kötü bakilmiyordu. Ek besine ekliyordum. Belki o yüzden rahatsız oluyordu kuzum :(
Yine de en zor zamanlarinda aklında bulunsun bu günler geçecek🥳. Karşımda test çözüyor biri , diğeri derste🥰.

Bunlar geceici günler ama sağlıklı geçirmek lazım. Hem senin hem çocuklarin iyiliği için senin nefes alman lazım. Eşin ve aile büyüklerinden yardım edecek kimsen yoksa sana tavsiyem bakıcı bulman. Haftada bir gün hatta yarım gun bile biri gelse kafanı toparlar bir plan yaparsın , alışverişe kuaföre gidersin . Birini bulmak, güvenmek zor geliyor belki ama yapmak lazım. Oyun ablası gibi biri olur genelde , üniversite öğrencisi vs. İlk gün birlikte bakarsınız sonra sorumluluk alabilecekse bakarım der , yalnız birakirsin. Benim aklıma bu geliyor. Ya da eşin daha çok yardım etmeli.
Benimkiler de 6-12 ay arası çok huxursuzdu. Mama yemiyorlardi ek besin yiyemiyorlardi . O dönemlerde inek sütune bu kadar kötü bakilmiyordu. Ek besine ekliyordum. Belki o yüzden rahatsız oluyordu kuzum :(
Yine de en zor zamanlarinda aklında bulunsun bu günler geçecek🥳. Karşımda test çözüyor biri , diğeri derste🥰.
Allah im o evreye ne zaman geçeriz inşallah sağlık bir şekilde büyürler de beni en iyi sen anlarsın. Çok sagol desteğin için

Back