Dün yoğunluktan yiyemedim . Ev işi ni de hallettim. Yemek de hazır. Kafayı vurup yatacağım biraz. Ağrı kesici içmem lazım ama öncesinden .Afiyet olsun canım ama çok az yemişsin, dikkat et hasta olma.
Boşver yat dinlen canım zaten çok yorulmuşsun.
Kim korkar hain kurttan
Sanırım kaptanım seçme yaparken ilk seni almıştı kuşum, yani kaçırmıştım zaten seni. Neyse canım nasılsa salı geleceksin ama sen bizi düşman bellemiş gibisingaliba bu sevdadan vazgeç diyorsun
Tabikiii kaptanicem arkandayizzz her zamanEki Görüntüle 3548778Benim güzel maviş pırlantalarım
Sem2024 +
sibel_84
@gezegenfeza +
@Ilyusa
@FitFiliz
@Cicekbocekkaktus
P Purple58 +
cinecin +
menülerimizi tamamlayalım lütfen, yanında artı olanlar dünkü menüleri yazmışlardı zaten ama diğerleri de bugün eklerse sevinirim.
Bu hafta sloganımızarke MİZ SAĞLAM Çünkü arke nin arkasında çok güçlü kadınlar var, hepsi kilo vermeye odaklı, sağlıklı beslenmeye yemin etmiş, tahriklere asla kapılmayacak, koca kişisinden ve evdeki küçük canavarlardan etkilenmeyecek, onlar ne yerse yesin ııhhh ben istemiyorum, hiç canım çekmiyor ki diyecek ve cumartesi kilo ibrelerini yerinden fırlatacak güzel kadınlar onlar
Peki şimdi size soruyorum maviş pırlantalarım, güzel boncuklarım,arke kaptanınızın arkesinde misiniz
İyiyim canım ben deNasılsın canım nasıl gidiyor koruma işleri ben birazcık da uzattım bu tatlı işlerini ne yapacağımı bilmiyorum
ay estağfurullah salı ola hayrola diyorumSanırım kaptanım seçme yaparken ilk seni almıştı kuşum, yani kaçırmıştım zaten seni. Neyse canım nasılsa salı geleceksin ama sen bizi düşman bellemiş gibisingaliba bu sevdadan vazgeç diyorsun
Nerdesin kizz kacakk gel buraya bakemmSelam kızlar.
Nasılsınız?
Ben aldım başımı gittim
Becerikli hatun seni, iyi dinlenmeler sana canım. İnşallah pamuk gibi uyanırsın.Dün yoğunluktan yiyemedim . Ev işi ni de hallettim. Yemek de hazır. Kafayı vurup yatacağım biraz. Ağrı kesici içmem lazım ama öncesinden .
Şimdiden afiyet olsun canım, güzel menü planlaması.Kızlar iyi aksamlar bugünkü menüm
Sabah 09.00 15 fındık ve çay
Saat 12.30 2dilim ekmek 2dilim peynir 1 domates bolca yeşillik
Saat 15.00 1 mandalina
Saat 19.00 100gr kadar et haşlama, turp salatası, yeşil salata bolca yerim
Su 2litre ancak olur bugün
arke Boncuk2307 Ellssa
Gelmeye yüzüm yokNerdesin kizz kacakk gel buraya bakemm
Ağzı bal kaptanım inşallah diyelim ya suya zorla içiyorumMenüye bak hizaya gel, maşallah canım harika bir menü
Afiyet olsun mor menekşem, güzel bir menü olmuş, bir dahaki menülerde leslie ablamızı da gördük mü on numara beş yıldız
Canım fezacım dün karbonhidrat accık fazla olmuş gibi ama bugünden itibaren daha kontrollü gittik mi o gelen 10 kilonun güzel bir bölümünü bu cumartesiye atarız bile
Canım derdini de çaresini de kendin yazmışsın zaten o yüzden ekstradan söyleyecek tek şeyim var, moralini bozma lütfen. Yeni başladığın için de bocalayacaksın bazen ama dengeleyip sonra kaldığın yerden devam etmeyi unutma. İlk haftanda tarih yazmak istemez misin ne dersin, bence bu günden itibaren olumsuz düşünmeyi bırakıp daha sağlıklı düşünüp daha sağlıklı ye canım ve suyu mutlaka 2.5 litreye tamamla. Sen yaparsın güveniyorum sana.
An itabariyle mavi takımın görseli ektedirEki Görüntüle 3548778Benim güzel maviş pırlantalarım
Sem2024 +
sibel_84
@gezegenfeza +
@Ilyusa
@FitFiliz
@Cicekbocekkaktus
P Purple58 +
cinecin +
menülerimizi tamamlayalım lütfen, yanında artı olanlar dünkü menüleri yazmışlardı zaten ama diğerleri de bugün eklerse sevinirim.
Bu hafta sloganımızarke MİZ SAĞLAM Çünkü arke nin arkasında çok güçlü kadınlar var, hepsi kilo vermeye odaklı, sağlıklı beslenmeye yemin etmiş, tahriklere asla kapılmayacak, koca kişisinden ve evdeki küçük canavarlardan etkilenmeyecek, onlar ne yerse yesin ııhhh ben istemiyorum, hiç canım çekmiyor ki diyecek ve cumartesi kilo ibrelerini yerinden fırlatacak güzel kadınlar onlar
Peki şimdi size soruyorum maviş pırlantalarım, güzel boncuklarım,arke kaptanınızın arkesinde misiniz
Aaa karakılçık unu ilkkez duyuyorum kızzz afiyet olsunbugünün menüsünü de yazayım:
10.30- karakılçık unundan ev bazlaması 1/4, 2 yumurtadan sahanda yumurta, beyaz peynir, 2 zeytin, 4yk menemen
12.00 papaya ve mango 1 lokma
18.30 1 tabak sülüberi, fırında karışık sebze, balkabağı çorbası, yoğurt
belki bir sütlü kahve içerin birazdan.
su 2.5 lt
Ellssa Boncuk2307 Jou
Hee heeeeAfiyet olsun canım ama çok az yemişsin, dikkat et hasta olma.
Boşver yat dinlen canım zaten çok yorulmuşsun.
Kim korkar hain kurttan
Sanırım kaptanım seçme yaparken ilk seni almıştı kuşum, yani kaçırmıştım zaten seni. Neyse canım nasılsa salı geleceksin ama sen bizi düşman bellemiş gibisingaliba bu sevdadan vazgeç diyorsun
Ayy ben korkuyorum hacamattan yaaDaha yeni dört ay falan oluyor canım taramayı tamamladım. Ramazan sonrası yeniden yaptırayım olmazsa.
Bende oğlumdan sonra hep tatlı isteğim arttı inanılmazHaklısın kuzumm borçları bitirmeye çalışıyorum hala ramazan geldi çocuktan yediğim hurmalar şimdi tutturuyor işteama tatlı için deniycem hafif geçirmeye caliscam
He yaa hava soğuktu kiaaz ama benim kizcem varya benim bu kizcem kursa giden tek kişi oldu okulu sevmedi ama bu kursa bayıldı hoplamak ziplamak hoşuna gitti sipamin
Menü süper, adımlar muhteşemIyi akşamlar kızlar menum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates yeşillik
Ogle
Tavuk yemeği
2 kaşık yoğurt
Ara
Yarim armut
Yarim elma
Akşam
Bise yapasım gelmedi kendime
1 yumurta hasladim
1 dilim peynir Yeşillik domates biber ile yedim
Su 3 lt
20 dk leslie
Ellssa Boncuk2307 arke
İşte takım ruhu budurAğzı bal kaptanım inşallah diyelim ya suya zorla içiyorum
An itabariyle mavi takımın görseli ektedir
Eki Görüntüle 3548872
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?