• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kizlarcimmm bugünkü menümü yazayım
Sabah 1 bardak sirkeli su

Saat 10.00 4 ceviz 1 bardak prebiyotikli yeşil çay

Saat 12.30 2dilim glutensiz ekmek 1 dilim laktozsuz peynir ile az tereyağlı tost 1domates az salatalık çay

Saat 14.00 2minik mandalina 2 bardak siyah çay

Saat 18.00 4 köfte 2 kaşık mantar sote 2 parça brokoli haşlama 1dilim ekmek yerim
Su 3litre tamamlarım
arke arke Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Menüye bak hizaya gel, maşallah canım harika bir menü :KK200:
Kızlarım bugün menumu yazayım baya erken kapattım aslinda misafirim vardı yazamadım

Sabah
Tb ekmeğine tost el kadar vardı
Peynir zeytin
Yeşillik domates biber
1 ck bal

Ara
3 tane yulafli bisküvi attım ağzıma yemek olana kadar

İlkindi
1 kase mercimek çorbası
Patatesli tavuk yemeği salata

Su 3 lt
Bugun yapamadım ama leslie yapacam yine bu hafta inşallah adım sayımı atmıyorum bugün
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke
Afiyet olsun mor menekşem, güzel bir menü olmuş, bir dahaki menülerde leslie ablamızı da gördük mü on numara beş yıldız :KK49:
22 şubat

11:00

1 ekmekcik ile sürme peynir ve bal
1 çubuk balık, bikaç tane çatlak patates

14:00
Bikaç tatlı kaşığı dondurma
Bir avuçtan fazla çekirdek

16:00
Ekmek arası döner

1,5 lt su
5 kupa siyah çay
3 kupa kahve

Kürü yazmayı unutmuşum, günde 2 sefer püre, 1 sefer sıvı olanı kullanıyorum

Canım fezacım dün karbonhidrat accık fazla olmuş gibi ama bugünden itibaren daha kontrollü gittik mi o gelen 10 kilonun güzel bir bölümünü bu cumartesiye atarız bile :KK60:
Gün raporu:

Sabah (13:00): klasik kahvaltım 2 haş yumurta + 1 dilim peynir + 9zeytin + domates salatalık + 1 portakal + 2kaşık sote kabak

Ara: 40 gr kadar bitter çikolata 🫣🫣🫣

Akşam: 2 lavaş + 2 kaşık basmati pilav + 1 tabak tahin patlıcan ezmesi + 1 köfte

Akşam: 1 capuccino şekersiz

Son olarak: çilekli activialardan yicem yatmadan.

Totalde 1.7 lt fln su içmiş olucam.
Hareket desen nanay, keyifsizdim.

Şunu yazıcam sadece bu akşam yemeğim, son 6 güne göre ağır ve karbonhidratlı oldu, öğlen o çikolatı da yedim ya nasıl uykum bastırdı size anlatamam, sanki biri üstüme 3 ton ağırlık asmış gibi, halbuki karbonhidrat yemediğimde ya da hafif yediğimde çok daha rahat hissediyordum. Ben de yeme sorunu kesinlikle psikolojik; kötü hissettiğimde saldırıyorum ve sonuçta daha çok kötü hissediyorum. Bunları da farkettikçe yazmak bana iyi gelir. 🙏

Canım derdini de çaresini de kendin yazmışsın zaten o yüzden ekstradan söyleyecek tek şeyim var, moralini bozma lütfen. Yeni başladığın için de bocalayacaksın bazen ama dengeleyip sonra kaldığın yerden devam etmeyi unutma. İlk haftanda tarih yazmak istemez misin ne dersin, bence bu günden itibaren olumsuz düşünmeyi bırakıp daha sağlıklı düşünüp daha sağlıklı ye canım ve suyu mutlaka 2.5 litreye tamamla. Sen yaparsın güveniyorum sana.

tamam-inandim.gif
İşler giderek çirkinleşiyordu :KK70: :KK70: (he he abayı alır yazmıştın ondan diyorum) :sinirli:
hafta içi iş yoğunluğu başlıyo onla alakalı olabilir biraz ama heycanla takipteyim ben de güzel geliyo bol boş kaynatmak😂

görücezzzz 😛😛

beni tek gördüler sopaları sallayan sallayana ama yıkılmadım ve ayaktayımmmm 😂😂😂
Aşkolsun kuzum sana hiç sopa sallar mıyız biz, sen bizdensin :KK70:
benim bu paylaşılamamanın gazıyla yine bi 4 kilo vermem şart😂😂😂
Salı günü fragmanı görecez kuşum, filmi de cumartesi yayınlarız artık :KK70:
ölcem gülmekten sabah sabah allah iyiliğinizi versin 😂😂
Ohhh keyfimiz yerine gelsin böyle :KK200:

1740303914020.png
:nazar: Benim güzel maviş pırlantalarım

Sem2024 Sem2024 +
sibel_84 sibel_84
gezegenfeza gezegenfeza +
I Ilyusa
FitFiliz FitFiliz
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
P Purple58 +
cinecin cinecin +

menülerimizi tamamlayalım lütfen, yanında artı olanlar dünkü menüleri yazmışlardı zaten ama diğerleri de bugün eklerse sevinirim.

Bu hafta sloganımız arke arke MİZ SAĞLAM :KK50:Çünkü arke arke nin arkasında çok güçlü kadınlar var, hepsi kilo vermeye odaklı, sağlıklı beslenmeye yemin etmiş, tahriklere asla kapılmayacak, koca kişisinden ve evdeki küçük canavarlardan etkilenmeyecek, onlar ne yerse yesin ııhhh ben istemiyorum, hiç canım çekmiyor ki diyecek ve cumartesi kilo ibrelerini yerinden fırlatacak güzel kadınlar onlar :KK68::KK60:

Peki şimdi size soruyorum maviş pırlantalarım, güzel boncuklarım, arke arke kaptanınızın arkesinde misiniz :KK24:

Akşam 19.da bitirmiştim yemek işini sahirda sadece su içtim az önce de tartıldım 18 saat açlık sonucu tartım bu şekilde gerçi akşam 19da yemek yiyeceğim toplamda 24 saat açlık olmuş olacak sahura cidden canım bişey istemedi yemek yemek ama umarım akşam kıtlıktan çıkmış gibi yemem ya da tatlı çekmez canım inşallah hani hurma filan kesmiyor yani o çikolata tadı arıyorum iftar sonrası ne yapicam bilmiyorum 🥹
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa Jou Jou

Eklentiler

• IMG_20250223_123323.jpg
    IMG_20250223_123323.jpg
    88,1 KB · Görüntüleme: 2
Eki Görüntüle 3548778 :nazar: Benim güzel maviş pırlantalarım

Sem2024 Sem2024 +
sibel_84 sibel_84
gezegenfeza gezegenfeza +
I Ilyusa
FitFiliz FitFiliz
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
P Purple58 +
cinecin cinecin +

menülerimizi tamamlayalım lütfen, yanında artı olanlar dünkü menüleri yazmışlardı zaten ama diğerleri de bugün eklerse sevinirim.

Bu hafta sloganımız arke arke MİZ SAĞLAM :KK50:Çünkü arke arke nin arkasında çok güçlü kadınlar var, hepsi kilo vermeye odaklı, sağlıklı beslenmeye yemin etmiş, tahriklere asla kapılmayacak, koca kişisinden ve evdeki küçük canavarlardan etkilenmeyecek, onlar ne yerse yesin ııhhh ben istemiyorum, hiç canım çekmiyor ki diyecek ve cumartesi kilo ibrelerini yerinden fırlatacak güzel kadınlar onlar :KK68::KK60:

Peki şimdi size soruyorum maviş pırlantalarım, güzel boncuklarım, arke arke kaptanınızın arkesinde misiniz :KK24:
Dün kahvaltı sadece yumurta idi canım.
Akşam
İki kaşık yeşil fasulye
1 kaşık bulgur pilavı
Ara öğünlerde çay içtim.

Akşam 19.da bitirmiştim yemek işini sahirda sadece su içtim az önce de tartıldım 18 saat açlık sonucu tartım bu şekilde gerçi akşam 19da yemek yiyeceğim toplamda 24 saat açlık olmuş olacak sahura cidden canım bişey istemedi yemek yemek ama umarım akşam kıtlıktan çıkmış gibi yemem ya da tatlı çekmez canım inşallah hani hurma filan kesmiyor yani o çikolata tadı arıyorum iftar sonrası ne yapicam bilmiyorum 🥹
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa Jou Jou
Ramazanları diyet gibi düşünmeyelim kuzum sağlıklı beslenme ni düşün olur mu 1 kaşık çikolata yiyip kesiyorsa ne mutlu sana

İşler giderek çirkinleşiyordu :KK70: :KK70: (he he abayı alır yazmıştın ondan diyorum) :sinirli:

Salı günü fragmanı görecez kuşum, filmi de cumartesi yayınlarız artık :KK70:

Ohhh keyfimiz yerine gelsin böyle :KK200:
ÇOk fena büyük rakibimsin🤣🤣

Sen ne diyorsun bacım 4 elti 6 görüme var bendee :KK61:
okurken içim daraldı yemin ediyorum vallah allah sana bolbol sabır versin, en güzeli mesafeli durmak.
Son gülen iyi gülermiş 😅💞
göreceeeeyiiiiizzz 😛
Günaydın kızlar omirilik ameliyatli olduğum bilen diyetisyenin bana yap diye attığı spor videosu 😅. Belki yapmak isteyen olur buraya atiyim çok faydalı bir video dedi . Ben postacı gibi yürümeye devam 🙈

ay diyetisyen napmaya çalışıyorduu 🥵🥵
İşteee benim gül gibi canlarımmm😘😘
kaptanımmm🥰🥰
Sabah çocuğumu jimlastige getirdim tartılamadim hızla çıkınca saat 12gibi atarım tartıyı zaten bir şey yemiyorum akşama kadar😊 Boncuk2307 Boncuk2307 @ellsa
bu havada ne cimnastiği neee 😂😂
Aynen öyle yaa, kuşumuzu orada bir başına bırakmışlar gece vakti, kanadını yoldurmadan alalım bari :KK70:
almadın beni alsaydın sen de alallaaa 😂😂 hıhhh 😂😂
düşman takımdayımmmmm sizi yenecek olan 😈😈

Ramazanları diyet gibi düşünmeyelim kuzum sağlıklı beslenme ni düşün olur mu 1 kaşık çikolata yiyip kesiyorsa ne mutlu sana
Haklısın kuzumm borçları bitirmeye çalışıyorum hala ramazan geldi çocuktan yediğim hurmalar şimdi tutturuyor işte 😅 ama tatlı için deniycem hafif geçirmeye caliscam🤩
okurken içim daraldı yemin ediyorum vallah allah sana bolbol sabır versin, en güzeli mesafeli durmak.

göreceeeeyiiiiizzz 😛

kaptanımmm🥰🥰

He yaa hava soğuktu kiaaz ama benim kizcem varya benim bu kizcem kursa giden tek kişi oldu okulu sevmedi ama bu kursa bayıldı hoplamak ziplamak hoşuna gitti sipamin 🥴

Dün kahvaltı sadece yumurta idi canım.
Akşam
İki kaşık yeşil fasulye
1 kaşık bulgur pilavı
Ara öğünlerde çay içtim.
Afiyet olsun canım ama çok az yemişsin, dikkat et hasta olma.
Dün ramazan hazırlığı yaptık annemle. Çörek falan yaptık sahur için. Bugün halim yok ki kalkıp evi sil süpür yapayım..
Boşver yat dinlen canım zaten çok yorulmuşsun.
ÇOk fena büyük rakibimsin🤣🤣
Kim korkar hain kurttan :KK49: :KK70:

göreceeeeyiiiiizzz 😛

kaptanımmm🥰🥰

Sanırım kaptanım seçme yaparken ilk seni almıştı kuşum, yani kaçırmıştım zaten seni. Neyse canım nasılsa salı geleceksin ama sen bizi düşman bellemiş gibisin :KK70::KK70:galiba bu sevdadan vazgeç diyorsun :KK70:

Back