• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım ama çok az yemişsin, dikkat et hasta olma.

Boşver yat dinlen canım zaten çok yorulmuşsun.

Kim korkar hain kurttan :KK49: :KK70:

Sanırım kaptanım seçme yaparken ilk seni almıştı kuşum, yani kaçırmıştım zaten seni. Neyse canım nasılsa salı geleceksin ama sen bizi düşman bellemiş gibisin :KK70::KK70:galiba bu sevdadan vazgeç diyorsun :KK70:
Dün yoğunluktan yiyemedim . Ev işi ni de hallettim. Yemek de hazır. Kafayı vurup yatacağım biraz. Ağrı kesici içmem lazım ama öncesinden .

Eki Görüntüle 3548778 :nazar: Benim güzel maviş pırlantalarım

Sem2024 Sem2024 +
sibel_84 sibel_84
@gezegenfeza +
@Ilyusa
@FitFiliz
@Cicekbocekkaktus
P Purple58 +
cinecin cinecin +

menülerimizi tamamlayalım lütfen, yanında artı olanlar dünkü menüleri yazmışlardı zaten ama diğerleri de bugün eklerse sevinirim.

Bu hafta sloganımız arke arke MİZ SAĞLAM :KK50:Çünkü arke arke nin arkasında çok güçlü kadınlar var, hepsi kilo vermeye odaklı, sağlıklı beslenmeye yemin etmiş, tahriklere asla kapılmayacak, koca kişisinden ve evdeki küçük canavarlardan etkilenmeyecek, onlar ne yerse yesin ııhhh ben istemiyorum, hiç canım çekmiyor ki diyecek ve cumartesi kilo ibrelerini yerinden fırlatacak güzel kadınlar onlar :KK68::KK60:

Peki şimdi size soruyorum maviş pırlantalarım, güzel boncuklarım, arke arke kaptanınızın arkesinde misiniz :KK24:
Tabikiii kaptanicem arkandayizzz her zaman 🥰🥰🥰

Nasılsın canım nasıl gidiyor koruma işleri ben birazcık da uzattım bu tatlı işlerini ne yapacağımı bilmiyorum 😁
İyiyim canım ben de 🥰
Tartılmıyorum valla uzun zamandır ama mezurayla ölçtüğümde ölçülerim değişmemiş. Belki almışımdır birazcık. Hamur işi falan yiyorum ama abartmıyorum porsiyonlarımı. Biraz daha dikkat etsem iyi olacak gibi ama şu an idare ediyorum. Bi ara tartılıcam inş.
Sen de çok almamışsın zaten arada az az tatlı yesen bir şey olmaz. Sonuçta artık kontrollü yiyebilirsin. Ömür boyu hayatımızdan çıkartamayız. İyisin gayet kendini kötü hissetme. 😇😇

Sanırım kaptanım seçme yaparken ilk seni almıştı kuşum, yani kaçırmıştım zaten seni. Neyse canım nasılsa salı geleceksin ama sen bizi düşman bellemiş gibisin :KK70::KK70:galiba bu sevdadan vazgeç diyorsun :KK70:
ay estağfurullah salı ola hayrola diyorum 🥰❤️😂😂 evet ben ilk alınmıştım takılıyorummmm arke ablam beni kaçırmaz yoksa biliyorummm ❤️

Kızlar iyi aksamlar bugünkü menüm

Sabah 09.00 15 fındık ve çay

Saat 12.30 2dilim ekmek 2dilim peynir 1 domates bolca yeşillik

Saat 15.00 1 mandalina

Saat 19.00 100gr kadar et haşlama, turp salatası, yeşil salata bolca yerim

Su 2litre ancak olur bugün
arke arke Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Dün yoğunluktan yiyemedim . Ev işi ni de hallettim. Yemek de hazır. Kafayı vurup yatacağım biraz. Ağrı kesici içmem lazım ama öncesinden .
Becerikli hatun seni, iyi dinlenmeler sana canım. İnşallah pamuk gibi uyanırsın.

Kızlar iyi aksamlar bugünkü menüm

Sabah 09.00 15 fındık ve çay

Saat 12.30 2dilim ekmek 2dilim peynir 1 domates bolca yeşillik

Saat 15.00 1 mandalina

Saat 19.00 100gr kadar et haşlama, turp salatası, yeşil salata bolca yerim

Su 2litre ancak olur bugün
arke arke Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Şimdiden afiyet olsun canım, güzel menü planlaması.

Menüye bak hizaya gel, maşallah canım harika bir menü :KK200:

Afiyet olsun mor menekşem, güzel bir menü olmuş, bir dahaki menülerde leslie ablamızı da gördük mü on numara beş yıldız :KK49:

Canım fezacım dün karbonhidrat accık fazla olmuş gibi ama bugünden itibaren daha kontrollü gittik mi o gelen 10 kilonun güzel bir bölümünü bu cumartesiye atarız bile :KK60:

Canım derdini de çaresini de kendin yazmışsın zaten o yüzden ekstradan söyleyecek tek şeyim var, moralini bozma lütfen. Yeni başladığın için de bocalayacaksın bazen ama dengeleyip sonra kaldığın yerden devam etmeyi unutma. İlk haftanda tarih yazmak istemez misin ne dersin, bence bu günden itibaren olumsuz düşünmeyi bırakıp daha sağlıklı düşünüp daha sağlıklı ye canım ve suyu mutlaka 2.5 litreye tamamla. Sen yaparsın güveniyorum sana.
Ağzı bal kaptanım inşallah diyelim ya suya zorla içiyorum 🤣🤣🤣🤣
Eki Görüntüle 3548778 :nazar: Benim güzel maviş pırlantalarım

Sem2024 Sem2024 +
sibel_84 sibel_84
@gezegenfeza +
@Ilyusa
@FitFiliz
@Cicekbocekkaktus
P Purple58 +
cinecin cinecin +

menülerimizi tamamlayalım lütfen, yanında artı olanlar dünkü menüleri yazmışlardı zaten ama diğerleri de bugün eklerse sevinirim.

Bu hafta sloganımız arke arke MİZ SAĞLAM :KK50:Çünkü arke arke nin arkasında çok güçlü kadınlar var, hepsi kilo vermeye odaklı, sağlıklı beslenmeye yemin etmiş, tahriklere asla kapılmayacak, koca kişisinden ve evdeki küçük canavarlardan etkilenmeyecek, onlar ne yerse yesin ııhhh ben istemiyorum, hiç canım çekmiyor ki diyecek ve cumartesi kilo ibrelerini yerinden fırlatacak güzel kadınlar onlar :KK68::KK60:

Peki şimdi size soruyorum maviş pırlantalarım, güzel boncuklarım, arke arke kaptanınızın arkesinde misiniz :KK24:
An itabariyle mavi takımın görseli ektedir 🤣
IMG_3317.jpeg

haftaya menülerim hazır ama ben bittim😂😂

Eklentiler

• IMG_6390.jpeg
    IMG_6390.jpeg
    300,9 KB · Görüntüleme: 3
bugünün menüsünü de yazayım:
10.30- karakılçık unundan ev bazlaması 1/4, 2 yumurtadan sahanda yumurta, beyaz peynir, 2 zeytin, 4yk menemen
12.00 papaya ve mango 1 lokma
18.30 1 tabak sülüberi, fırında karışık sebze, balkabağı çorbası, yoğurt

belki bir sütlü kahve içerin birazdan.
su 2.5 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou

Back