Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bir de kırmızı kaptan olamam diyordun bak nasıl da oldun
Senin yerin her daim var şekerparem hoşgeldin, 50 ler ligi çok boş kalmıştı yokluğundaaa
Sen ne diyorsun bacım 4 elti 6 görüme var bendee
Hahahaha buna çok güldüm
1200 adım spordan sayılmaz birtanem, leslie yürüyüş ya da egzersiz gibi bir şeyler yaparsan onları kaydedelim
Planlara uyamıyorum ben yaa nedense, daha çok sıkıyor beni plan yapmak, kereviz yemeği istedi eşim tavuklu pilav yapacağım yanına da belki cacık ya da salata olur menü olarak da![]()
Güzel güzell22 Şubat cumartesi menüsü
11.30 kahvaltı
2 yumurtadan sucuklu yumurta, 1 küçük dilim kaşar, 1 küçük dilim süzme peynir, 5 yeşil zeytin, domates salatalık, 2 dilim ekmek.
20.00 akşam
2 parça tavuk sinitzel (kendim yaptim), çoban salata, 2 kaşık haydari.
21.30 ara
7 adet çilek
Su 3.5 litre
Spor
Eki Görüntüle 3548697
Eki Görüntüle 3548698 ip atlama
Ellssa
Boncuk2307
Jou
Kızı bi başına bırakıp gittiniz buralarda, tek başına mavi takımla uğraşıp durdu. Neyse canım biz onu yalnız bırakmayıp salı günü alıveririz![]()
Hee heee abayı alırr
hafta içi iş yoğunluğu başlıyo onla alakalı olabilir biraz ama heycanla takipteyim ben de güzel geliyo bol boş kaynatmakAman tanrım didim eski neşesine dönmüş sayfamız.Cumartesi pazar iyiyiz hafta sonuna doğru herkes dökülüyor
Bu hafta mavi don tehlikesiyle ben de karşı karşıyayım
bugün geldi geçti yarın kahvaltı dışında cozutmam pazartesi tam gaz devam
görücezzzz
Çarparımm vallahaa kim kimi ezdiriyolerrr beee
beni tek gördüler sopaları sallayan sallayana ama yıkılmadım ve ayaktayımmmm
benim bu paylaşılamamanın gazıyla yine bi 4 kilo vermem şartKızı bi başına bırakıp gittiniz buralarda, tek başına mavi takımla uğraşıp durdu. Neyse canım biz onu yalnız bırakmayıp salı günü alıveririz![]()
ay harika harikaKızlaaaaarrr ibrem sonunda beyaz alandan çıkıp kırmızı alana geçti şükürler olsun, darısı yeşil alanın başına inşallah![]()
o da hallolucakkkkk, 1-2 hafta maxAmin canim valla benimki namussuz parketti resmen kimildamiyor![]()
ölcem gülmekten sabah sabah allah iyiliğinizi versin
hafta içi iş yoğunluğu başlıyo onla alakalı olabilir biraz ama heycanla takipteyim ben de güzel geliyo bol boş kaynatmak
görücezzzz
beni tek gördüler sopaları sallayan sallayana ama yıkılmadım ve ayaktayımmmm
benim bu paylaşılamamanın gazıyla yine bi 4 kilo vermem şart
ay harika harika
o da hallolucakkkkk, 1-2 hafta max
ölcem gülmekten sabah sabah allah iyiliğinizi versin![]()
İşteee benim gül gibi canlarımmmhafta içi iş yoğunluğu başlıyo onla alakalı olabilir biraz ama heycanla takipteyim ben de güzel geliyo bol boş kaynatmak
görücezzzz
beni tek gördüler sopaları sallayan sallayana ama yıkılmadım ve ayaktayımmmm![]()
Hepimizee kuzummmbenim bu paylaşılamamanın gazıyla yine bi 4 kilo vermem şart
ay harika harika
o da hallolucakkkkk, 1-2 hafta max
ölcem gülmekten sabah sabah allah iyiliğinizi versin![]()
He he he yenersin canım bekle
Abowwww seninki artık aşağı atlamalikSen bir de kırmızı kaptan olamam diyordun bak nasıl da oldun
Senin yerin her daim var şekerparem hoşgeldin, 50 ler ligi çok boş kalmıştı yokluğundaaa
Sen ne diyorsun bacım 4 elti 6 görüme var bendee
Hahahaha buna çok güldüm
1200 adım spordan sayılmaz birtanem, leslie yürüyüş ya da egzersiz gibi bir şeyler yaparsan onları kaydedelim
Planlara uyamıyorum ben yaa nedense, daha çok sıkıyor beni plan yapmak, kereviz yemeği istedi eşim tavuklu pilav yapacağım yanına da belki cacık ya da salata olur menü olarak da![]()
Tabiki askitom
Aman uzak kalsınlar fezacım, neyse ki eş de farkına varmış çünkü onların gerçeği görmesi ve desteği çok önemli. İnsan ancak o zaman katlanabiliyor bazı şeylere.Eş desteği yoktu,( artık var)
Tepkisiz de kaldım, yaptıklarını şakaya vurdum, banamısın demedi, bikaç sene önce usul usul hayatımızdan sıyrıldı, gidişi olsun, dönüşü olmasın![]()