• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sen bir de kırmızı kaptan olamam diyordun bak nasıl da oldun :KK9:

Senin yerin her daim var şekerparem hoşgeldin, 50 ler ligi çok boş kalmıştı yokluğundaaa:KK74:

Sen ne diyorsun bacım 4 elti 6 görüme var bendee :KK61:

Hahahaha buna çok güldüm :KK70:

1200 adım spordan sayılmaz birtanem, leslie yürüyüş ya da egzersiz gibi bir şeyler yaparsan onları kaydedelim

Planlara uyamıyorum ben yaa nedense, daha çok sıkıyor beni plan yapmak, kereviz yemeği istedi eşim tavuklu pilav yapacağım yanına da belki cacık ya da salata olur menü olarak da:KK37:

Abiooo 4 elti 6 görümce mi ? 😱. Senin kaynanan fabrikatör mü kuzum , kadının hiç mi başı ağrımamış yahu. Valla içim ürperdi

Kızı bi başına bırakıp gittiniz buralarda, tek başına mavi takımla uğraşıp durdu. Neyse canım biz onu yalnız bırakmayıp salı günü alıveririz :KK70:
tamam-inandim.gif

Aman tanrım didim eski neşesine dönmüş sayfamız. :confused: Cumartesi pazar iyiyiz hafta sonuna doğru herkes dökülüyor :KK70:Bu hafta mavi don tehlikesiyle ben de karşı karşıyayım :KK67: bugün geldi geçti yarın kahvaltı dışında cozutmam pazartesi tam gaz devam
hafta içi iş yoğunluğu başlıyo onla alakalı olabilir biraz ama heycanla takipteyim ben de güzel geliyo bol boş kaynatmak😂
Benim P Purple58 im senden geri kalmaz tabi ki :KK68:
görücezzzz 😛😛
Kız mavi takımın gülleri 94bassuk 94bassuk ablamı tek bulmuşsunuz üstüne gidiyorsunuz ezdirmeyiz onu :sinirli: demi kaptanlarım Jou Jou ve Ellssa Ellssa

Çarparımm vallahaa kim kimi ezdiriyolerrr beee
Vallahi kaptanım bir geldim ki biri bir yandan diğeri bir yandan sıkıştırıyorlar 94bassuk 94bassuk ablayııı :confused:
beni tek gördüler sopaları sallayan sallayana ama yıkılmadım ve ayaktayımmmm 😂😂😂
Kızı bi başına bırakıp gittiniz buralarda, tek başına mavi takımla uğraşıp durdu. Neyse canım biz onu yalnız bırakmayıp salı günü alıveririz :KK70:
benim bu paylaşılamamanın gazıyla yine bi 4 kilo vermem şart😂😂😂
Kızlaaaaarrr ibrem sonunda beyaz alandan çıkıp kırmızı alana geçti şükürler olsun, darısı yeşil alanın başına inşallah :KK49:
ay harika harika ❤️❤️❤️
Amin canim valla benimki namussuz parketti resmen kimildamiyor😄
o da hallolucakkkkk, 1-2 hafta max 🥰
Cokta şaapmayın canım arke arke kaptanım ne diyor. Salı günü ALACAZZZZZZZ ONUUUU bizim olacakkkkkkk 👹👹😅😅 94bassuk 94bassuk

ölcem gülmekten sabah sabah allah iyiliğinizi versin 😂😂

hafta içi iş yoğunluğu başlıyo onla alakalı olabilir biraz ama heycanla takipteyim ben de güzel geliyo bol boş kaynatmak😂

görücezzzz 😛😛

beni tek gördüler sopaları sallayan sallayana ama yıkılmadım ve ayaktayımmmm 😂😂😂

ay harika harika ❤️❤️❤️

Son gülen iyi gülermiş 😅💞

Günaydın kızlar omirilik ameliyatli olduğum bilen diyetisyenin bana yap diye attığı spor videosu 😅. Belki yapmak isteyen olur buraya atiyim çok faydalı bir video dedi . Ben postacı gibi yürümeye devam 🙈

görücezzzz 😛😛

İşteee benim gül gibi canlarımmm😘😘

ay harika harika ❤️❤️❤️

Hepimizee kuzummm😘😘😘 resmen aynısını ettim o an sonra dedim gifi atemde anlaşılsın 🤣🤣

hahahaha ya 😂😂😂😂 salı ola hayrola 😛😛 ben her türlü P Purple58 i bi yeniyim de 😝😝
He he he yenersin canım bekle 🤣
Sen bir de kırmızı kaptan olamam diyordun bak nasıl da oldun :KK9:

Senin yerin her daim var şekerparem hoşgeldin, 50 ler ligi çok boş kalmıştı yokluğundaaa:KK74:

Sen ne diyorsun bacım 4 elti 6 görüme var bendee :KK61:

Hahahaha buna çok güldüm :KK70:

1200 adım spordan sayılmaz birtanem, leslie yürüyüş ya da egzersiz gibi bir şeyler yaparsan onları kaydedelim

Planlara uyamıyorum ben yaa nedense, daha çok sıkıyor beni plan yapmak, kereviz yemeği istedi eşim tavuklu pilav yapacağım yanına da belki cacık ya da salata olur menü olarak da:KK37:
Abowwww seninki artık aşağı atlamalik 🤣🤣 iyi kafayı yememissin
Benim P Purple58 im senden geri kalmaz tabi ki :KK68:
Tabiki askitom🥰🥰

22 Şubat menü
11.30 Sucuklu yumurta bir taze 1 adet krep 3 zeytin iki parça peynir domates çay
15.00 kahve 2 ceviz
19.30 karışık et ızgara bir porsiyon 2 lavaş yarım lahmacun 1 bardak ayran
2 litre su
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou

Günaydın güzellikler :KK68: Musmutlu bir gün olsun inşallah.

Eş desteği yoktu,( artık var)
Tepkisiz de kaldım, yaptıklarını şakaya vurdum, banamısın demedi, bikaç sene önce usul usul hayatımızdan sıyrıldı, gidişi olsun, dönüşü olmasın🤲🏼🤲🏼
Aman uzak kalsınlar fezacım, neyse ki eş de farkına varmış çünkü onların gerçeği görmesi ve desteği çok önemli. İnsan ancak o zaman katlanabiliyor bazı şeylere.

Back