Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Abiooo 4 elti 6 görümce mi ? . Senin kaynanan fabrikatör mü kuzum , kadının hiç mi başı ağrımamış yahu. Valla içim ürperdi

hafta içi iş yoğunluğu başlıyo onla alakalı olabilir biraz ama heycanla takipteyim ben de güzel geliyo bol boş kaynatmak
Benim P Purple58 im senden geri kalmaz tabi ki
görücezzzz
Kız mavi takımın gülleri 94bassuk ablamı tek bulmuşsunuz üstüne gidiyorsunuz ezdirmeyiz onu demi kaptanlarım Jou ve Ellssa

Çarparımm vallahaa kim kimi ezdiriyolerrr beee
Vallahi kaptanım bir geldim ki biri bir yandan diğeri bir yandan sıkıştırıyorlar 94bassuk ablayııı
beni tek gördüler sopaları sallayan sallayana ama yıkılmadım ve ayaktayımmmm
Kızı bi başına bırakıp gittiniz buralarda, tek başına mavi takımla uğraşıp durdu. Neyse canım biz onu yalnız bırakmayıp salı günü alıveririz
benim bu paylaşılamamanın gazıyla yine bi 4 kilo vermem şart
Kızlaaaaarrr ibrem sonunda beyaz alandan çıkıp kırmızı alana geçti şükürler olsun, darısı yeşil alanın başına inşallah
ay harika harika
Amin canim valla benimki namussuz parketti resmen kimildamiyor
o da hallolucakkkkk, 1-2 hafta max
Cokta şaapmayın canım arke kaptanım ne diyor. Salı günü ALACAZZZZZZZ ONUUUU bizim olacakkkkkkk 94bassuk

ölcem gülmekten sabah sabah allah iyiliğinizi versin

Son gülen iyi gülermiş

Günaydın kızlar omirilik ameliyatli olduğum bilen diyetisyenin bana yap diye attığı spor videosu . Belki yapmak isteyen olur buraya atiyim çok faydalı bir video dedi . Ben postacı gibi yürümeye devam

İşteee benim gül gibi canlarımmm
benim bu paylaşılamamanın gazıyla yine bi 4 kilo vermem şart

ay harika harika

o da hallolucakkkkk, 1-2 hafta max

ölcem gülmekten sabah sabah allah iyiliğinizi versin
Hepimizee kuzummm resmen aynısını ettim o an sonra dedim gifi atemde anlaşılsın

hahahaha ya salı ola hayrola ben her türlü P Purple58 i bi yeniyim de
He he he yenersin canım bekle
Abowwww seninki artık aşağı atlamalik iyi kafayı yememissin
Benim P Purple58 im senden geri kalmaz tabi ki
Tabiki askitom

Eş desteği yoktu,( artık var)
Tepkisiz de kaldım, yaptıklarını şakaya vurdum, banamısın demedi, bikaç sene önce usul usul hayatımızdan sıyrıldı, gidişi olsun, dönüşü olmasın
Aman uzak kalsınlar fezacım, neyse ki eş de farkına varmış çünkü onların gerçeği görmesi ve desteği çok önemli. İnsan ancak o zaman katlanabiliyor bazı şeylere.

Günaydın kızlar omirilik ameliyatli olduğum bilen diyetisyenin bana yap diye attığı spor videosu . Belki yapmak isteyen olur buraya atiyim çok faydalı bir video dedi . Ben postacı gibi yürümeye devam
Senin bu diyetisyenin vücut fizyolojisinden haberi falan var mı acaba diye düşündüm

Yaaa ben bu arada sınav için ders çalışmaya oturmuştum, önce sizlere bakayım dedim. Şimdi videoyu açıp izleyince kalkıp spor yapasım geldi içim kıpır kıpır oldu, ben yaparım bunu sonra eğer omuriliğim hala sapasağlam yerinde olursa sana da haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…