• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Maşallah Filiz'im çok iyi yürümüşsün, darısı diğer günlere inşallah 💕

Geldim geldim hodri meydan 🤣🤣 en sevdiğim şey sataşmak ve tabiî savaşmak. Savaş boyalarimi da sürdüm geldim 🤣
Yan yana savaşıyoruz o zaman arke'cim bu sefer 😂 senin takımında olduğuma sevindim 🙏

Tartı gününden selam,

Maalesef 950 gram vermişim Pazartesiden beri 😢😢😢 diğer günlere takılmadım da dün sabah da tartılmıştım ve aynı çıktım, e o zaman boşuna mı 5’te yemeği bitirdim, o kadar su içicem diye kastım diye çok üzüldüm ve maalesef sinirlenip çikolata yedim , kızın bana arkadaşlarım😢😢😢

5 günde 1 kilo neredeyse vermek kötü değil biliyorum ama özellikle dün akşam az yediğim için daha çok çıkar sanmıştım, biraz üzgünüm 😢

Neyse dün akşam en som yemeğim tam tahıllı makarnaydı, demek ki akşam yemeğinde karbonhidrat yememek benim için daha verimli oluyor, saatten daha önemli bu demek. Haftaya salıya kadar bir bu kadar daha vermeye çalışıcam. İnşallah olurum. İşte benim sorunum bu; az verince sabredemiyorum gidiyor motivasyon 😢😢

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanım beni etiketlemişsin ama ben deneme haftasında olmuyor muyum? Yazayım mı öncesi sonrası vs? Bir de o seçim olayını anlayamadım 🫣

Biraz uyuyorum, uyandığımda kızgın mesajlarınızı bekliyorum ❤️

Eki Görüntüle 3548473
Eki Görüntüle 3548474
Kızıcam ama yazilidan 90 alıp ağlamana 😂😂

hepiniz gelin ben tek hadii 😈😈😈😈

ay azıcık ucundan ısır ısır 😈😈😈
Kızzzzz sen benim aşkitolarıma meydan mı okuyorsun, onları yoldan mı çıkarmaya çalışıyorsun. Sen kırmızı takım içindeki ajansın unutma, salı bize geleceksin daha :KK70:

beni demoralize edemezsiniz hızlı gelen hızlı gider 😂😂😂 tatlıya karşı zaafım var da... 🥵
Kuşum ben seni böyle gaza getireyim, sen hırs yapıp salıya kadar eksiye geç ki ben seni daha takıma transfer ediciiimm, gizli planlarımı aşikar ettiriyorsun bana. Oysa ben sana göz kırpmıştım görmedin mi sen yoksa :KK70:

Abla menü lerdeki fazlalıklar etkilemiş maalesef ama hallederiz😘
evet canım artı şeklinde geri döndü bana. ama açıkçası ben 83 lere falan çıktığımı düşündüğümden bu rakama şükrettim :-) tartıdan sonra zaten wc falan da oldu. sanırım biraz daha azım 😍🤩

Öğlen 14.30//
İki yumurtadan peynirli omlet
Üç dört çatal peynir
İki dilim tbekmegi
Bir tatlı kaşığı bal yidim🥹

Arada bir yarım waffle yedim🥹

Akşam az patates kızartması (airfryera yağsız)
Dört yemek kaşığı tavuk sote

Şu bir buçuk lt iki yapicam
Spor da birazdan resim arıcam
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou
Bugün anı kararla takıma girdim ağzıma fermuari çektim bu hafta temiz ilerliycem burası sayesinde🥹🙏

45dk Leslie(adım resimde yazıyor)
100 adet ip atlama
Ama sporu yeni yaptım sabahtan beri daha çok adım olmuş ta olabilir de bugünlük resim atabildigim kadarını baz alabilirsin boncuğum 😘@Boncuk2307

Eklentiler

• IMG_20250222_222602.jpg
    IMG_20250222_222602.jpg
    88,8 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_20250222_222551.jpg
    IMG_20250222_222551.jpg
    85,5 KB · Görüntüleme: 3
İyi akşamlar 🌸🙏🏻
Jou Jou Boncuk2307 Boncuk2307
22 Şubat Cts
Gün kapanış

Saat 13.30 geç kahvalti
Yumurta
Peynir
maydanoz
2 Ceviz

15.30 ara öğün
Kahve+ su
1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği

18.30- akşam yemeği
6 YK pirasa yemeği
1 kase yoğurt

19.00 150 Gr puding
5 tane çiğ fındık

2.5 lt su
Ev işleri bol hareket
1200 adim

Kızzzzz sen benim aşkitolarıma meydan mı okuyorsun, onları yoldan mı çıkarmaya çalışıyorsun. Sen kırmızı takım içindeki ajansın unutma, salı bize geleceksin daha :KK70:

Kuşum ben seni böyle gaza getireyim, sen hırs yapıp salıya kadar eksiye geç ki ben seni daha takıma transfer ediciiimm, gizli planlarımı aşikar ettiriyorsun bana. Oysa ben sana göz kırpmıştım görmedin mi sen yoksa :KK70:
hahahaha ya 😂😂😂😂 salı ola hayrola 😛😛 ben her türlü P Purple58 i bi yeniyim de 😝😝

Sana kızgın bir mesaj yazıcam tabi ki ama kendine böyle davrandığın için canım. Dediğin gibi 5 günde 1 kilo vermişsin zaten, ne demek veremeyince hemen motivasyonum düşüyor. Hiç veremediğin ya da artı geldiğin zamanlar da olacak ama sen pes etmeyeceksin. Bu kiloları 1 haftada almadığın gibi 1 haftada da veremeyeceksin, bu uzun bir yol. Motivasyon kaybetmek moral bozmak falan yok. O çikolatayı da kendine haftalık ödül olarak sayıyorsun ve bu hafta mavi takımda olan biri olarak hemen kaldığın yerden devam ediyorsun canım. Bu hafta kaptanın benim, senden çok güzel bir sonuç geleceğine de eminim :KK200:
Aşırı haklısın kaptanım ❤️
Pişmanlık kilo yapar canım bir kez yenilen çikolata değil. O yüzden onu artık unutup önüne bakıyorsun, şimdiye çoktan erimiştir zaten.

Yan yana savaşıyoruz o zaman arke'cim bu sefer 😂 senin takımında olduğuma sevindim 🙏

Kızıcam ama yazilidan 90 alıp ağlamana 😂😂
Ahahahhajaja sınıfta herkesin gıcık olduğu o inek öğrenci olmak istiyorum çok mu 🤣

Gün raporu:

Sabah (13:00): klasik kahvaltım 2 haş yumurta + 1 dilim peynir + 9zeytin + domates salatalık + 1 portakal + 2kaşık sote kabak

Ara: 40 gr kadar bitter çikolata 🫣🫣🫣

Akşam: 2 lavaş + 2 kaşık basmati pilav + 1 tabak tahin patlıcan ezmesi + 1 köfte

Akşam: 1 capuccino şekersiz

Son olarak: çilekli activialardan yicem yatmadan.

Totalde 1.7 lt fln su içmiş olucam.
Hareket desen nanay, keyifsizdim.

Şunu yazıcam sadece bu akşam yemeğim, son 6 güne göre ağır ve karbonhidratlı oldu, öğlen o çikolatı da yedim ya nasıl uykum bastırdı size anlatamam, sanki biri üstüme 3 ton ağırlık asmış gibi, halbuki karbonhidrat yemediğimde ya da hafif yediğimde çok daha rahat hissediyordum. Ben de yeme sorunu kesinlikle psikolojik; kötü hissettiğimde saldırıyorum ve sonuçta daha çok kötü hissediyorum. Bunları da farkettikçe yazmak bana iyi gelir. 🙏

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke

Back