• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aman tanrım didim eski neşesine dönmüş sayfamız. :confused: Cumartesi pazar iyiyiz hafta sonuna doğru herkes dökülüyor :KK70:Bu hafta mavi don tehlikesiyle ben de karşı karşıyayım :KK67: bugün geldi geçti yarın kahvaltı dışında cozutmam pazartesi tam gaz devam

Kızlar iyi geceler bugün çok konuştum. Benim kızanlar ilaçlarını içti uyudu. Bende yatıyorum 2 saat sonraya alarm kurdum ateş nöbeti var sabaha kadar. Zombi gibiyim
İyi geceler canım inşallah bu gece ateşleri çıkmadan rahatça uyursunuz hepiniz.

bu hafta o hafta kaptanımmmmm hadi şampiyonluk bizim 😂😂👙
Biizziiimmm.🥹🥹🥹🥹🥹
22 Şubat Menü

Sabah: Sade kahve
14.00: Ev yapımı pizza (organik undan, mayasız, lavaş gibi incecik taban; üzerine kaşar, mısır, sucuk, biber)
15.30: Türk Kahvesi, iki tatlı kaşığı tahin pekmez

20 dk dışarıda yürüyüş
1,5 lt su (daha içerim)

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou (etiketler doğru mu ki acaba :) Yoksa sadece takım kaptanını mı etiketliyoruz?)
Ellerine sağlıkm😘
Yoeeek canimmm görürsünüz asıl şampiyon kimm ramazan öncesi elinizden geleni ardınıza komayin🤣 Jou Jou biz size giydircez asıl o mavi donu ahaha bizim kızlar çıtır maşallah 🧿🧿
Suss kııaaazzzz
Artık ne çıkarsa bahtına oldu takımın canım :KK200:
😍💜
Benden çok kilo vermişsin canım ama bu hafta ben daha çok vericiiimm yani beni geçmeyi falan unut sen kuşum :KK70:
tamam-inandim.gif

Yine aynısından olur mu
Beni hiç motive etmedi canım. Değişik bişeyler bulmalısın bence. Bu yazı fotokopi gibi olmuş Jou cum
Hadi bi gayret tekrar balkona :KK36: :KK31::KK31::KK31:
Kızzz önceki ne yazdığımı bile hatırlamıyorumm 😀😀
Kaptanim kim peki Jou Jou muu naber joucumm nasılsın görüşmeyeli kuzumm🤩
Çiçeğuuummmm hoşgeldduuunnn
Evet canım Jou Jou
yarın sabah tartıyı unutma ama :KK36:
💜🤩🤩😘
Öğlen 14.30//
İki yumurtadan peynirli omlet
Üç dört çatal peynir
İki dilim tbekmegi
Bir tatlı kaşığı bal yidim🥹

Arada bir yarım waffle yedim🥹

Akşam az patates kızartması (airfryera yağsız)
Dört yemek kaşığı tavuk sote

Şu bir buçuk lt iki yapicam
Spor da birazdan resim arıcam
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou
Bugün anı kararla takıma girdim ağzıma fermuari çektim bu hafta temiz ilerliycem burası sayesinde🥹🙏
😍😍😍
İyi akşamlar 🌸🙏🏻
Jou Jou Boncuk2307 Boncuk2307
22 Şubat Cts
Gün kapanış

Saat 13.30 geç kahvalti
Yumurta
Peynir
maydanoz
2 Ceviz

15.30 ara öğün
Kahve+ su
1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği

18.30- akşam yemeği
6 YK pirasa yemeği
1 kase yoğurt

19.00 150 Gr puding
5 tane çiğ fındık

2.5 lt su
Ev işleri bol hareket
1200 adim
😍😍😍

Hahahahaha arke fena ya benim onu acilen geçmem şart 😀😀

Yaaaa yerriiimmmmm 3 cü bebe doğurma aklımdan çıkkk🫣🫣🫣

Hahahaha 😀

Ben neden kırmızı olmuşum şaşkınım🫣

Aaaaaa oyüzdenmı kırmızı oldum kııaaazzz
Sen bir de kırmızı kaptan olamam diyordun bak nasıl da oldun :KK9:
Boncuk2307 Boncuk2307 banada yer var mı boncuğum bayadir borç oruçlarını tutuyordum yine devam ediyorum ama akşamları gelen tatlı krizlerinin önüne geçemiyorum artık korkudan geleyim dedim burası beni dizginliyor ya hahaha şuan 50 yım takıma da girebilirim hazırlıkta olur nasıl isterseniz eğer 🥹 Ellssa Ellssa
Senin yerin her daim var şekerparem hoşgeldin, 50 ler ligi çok boş kalmıştı yokluğundaaa:KK74:
Abooo 3 görümce Allah başa vermesin 🤣🤣 neyseki seni bırakmışlar kendi başlarına düşmüşler
Sen ne diyorsun bacım 4 elti 6 görüme var bendee :KK61:
yazmazsan şeridin boyalı olmaz gelecek cumartesi 😝
Hahahaha buna çok güldüm :KK70:
İyi akşamlar 🌸🙏🏻
Jou Jou Boncuk2307 Boncuk2307
22 Şubat Cts
Gün kapanış

Saat 13.30 geç kahvalti
Yumurta
Peynir
maydanoz
2 Ceviz

15.30 ara öğün
Kahve+ su
1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği

18.30- akşam yemeği
6 YK pirasa yemeği
1 kase yoğurt

19.00 150 Gr puding
5 tane çiğ fındık

2.5 lt su
Ev işleri bol hareket
1200 adim
1200 adım spordan sayılmaz birtanem, leslie yürüyüş ya da egzersiz gibi bir şeyler yaparsan onları kaydedelim
Yarını şimdiden planlamak lazım sonra ipin ucu kaçmasın diye 😃yarın menüde ne olacak? Boncuk2307 Boncuk2307 benim komşu gece gece kete yapmis banada yollayacakti önünü kestim 😃🤣
Planlara uyamıyorum ben yaa nedense, daha çok sıkıyor beni plan yapmak, kereviz yemeği istedi eşim tavuklu pilav yapacağım yanına da belki cacık ya da salata olur menü olarak da:KK37:

Sen bir de kırmızı kaptan olamam diyordun bak nasıl da oldun :KK9:

Senin yerin her daim var şekerparem hoşgeldin, 50 ler ligi çok boş kalmıştı yokluğundaaa:KK74:

Sen ne diyorsun bacım 4 elti 6 görüme var bendee :KK61:

Hahahaha buna çok güldüm :KK70:

1200 adım spordan sayılmaz birtanem, leslie yürüyüş ya da egzersiz gibi bir şeyler yaparsan onları kaydedelim

Planlara uyamıyorum ben yaa nedense, daha çok sıkıyor beni plan yapmak, kereviz yemeği istedi eşim tavuklu pilav yapacağım yanına da belki cacık ya da salata olur menü olarak da:KK37:
Aayy evett çok şaşırdım yaa demekki 1 gün su 1 gün su icmeyecen 🤣🤣 sonunda verdim

Aman tanrım didim eski neşesine dönmüş sayfamız. :confused: Cumartesi pazar iyiyiz hafta sonuna doğru herkes dökülüyor :KK70:Bu hafta mavi don tehlikesiyle ben de karşı karşıyayım :KK67: bugün geldi geçti yarın kahvaltı dışında cozutmam pazartesi tam gaz devam
Biriken yazıları okumak yine zor olacak ama olsun böylesi çok güzel oluyor boncuğum. Sen o donu giymezsin ben çok iyi biliyorum :KK68:

Canım en iyi yol görmezden gelmek.siz kimsiniz modunda olmak. Bazı insanlar çamaşır suyuna benzer sadece insanları yıpratıyorlar . dokunduklari şeyi lekelerler en iyisi tepkisiz kalmak. Bazen tepkisizlik en iyi ceza. Tepki verirsen sinirlendiğinde belli edersen prim yaparlar,haz alırlar. Ben beni gıcık etmek istediklerinde mesela bir ortamda inadına kocama sarılıp şen kahkahalar atardım. Sakın ama sakın 3.kişiler icjn kendini üzüp hastalanma, ozaman kendine ihanet etmiş olursun. Birde eş desteği çok önemli benim eşim evlenmeden beni uyardı ve destekledi. Rabbım iyi insanlarla karşılaştırsın.
Eş desteği yoktu,( artık var)
Tepkisiz de kaldım, yaptıklarını şakaya vurdum, banamısın demedi, bikaç sene önce usul usul hayatımızdan sıyrıldı, gidişi olsun, dönüşü olmasın🤲🏼🤲🏼

22 Şubat cumartesi menüsü
11.30 kahvaltı
2 yumurtadan sucuklu yumurta, 1 küçük dilim kaşar, 1 küçük dilim süzme peynir, 5 yeşil zeytin, domates salatalık, 2 dilim ekmek.

20.00 akşam
2 parça tavuk sinitzel (kendim yaptim), çoban salata, 2 kaşık haydari.

21.30 ara
7 adet çilek

Su 3.5 litre
Spor
1000007935.jpg
1000007934.jpg ip atlama

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou

Kızlaaaaarrr ibrem sonunda beyaz alandan çıkıp kırmızı alana geçti şükürler olsun, darısı yeşil alanın başına inşallah :KK49:

Amin canim valla benimki namussuz parketti resmen kimildamiyor😄

Back