- 9 Temmuz 2024
- 1.501
- 9.532
- 73
- 24
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler canım inşallah bu gece ateşleri çıkmadan rahatça uyursunuz hepiniz.Kızlar iyi geceler bugün çok konuştum. Benim kızanlar ilaçlarını içti uyudu. Bende yatıyorum 2 saat sonraya alarm kurdum ateş nöbeti var sabaha kadar. Zombi gibiyim
Biizziiimmm.bu hafta o hafta kaptanımmmmm hadi şampiyonluk bizim![]()
Ellerine sağlıkm22 Şubat Menü
Sabah: Sade kahve
14.00: Ev yapımı pizza (organik undan, mayasız, lavaş gibi incecik taban; üzerine kaşar, mısır, sucuk, biber)
15.30: Türk Kahvesi, iki tatlı kaşığı tahin pekmez
20 dk dışarıda yürüyüş
1,5 lt su (daha içerim)
Ellssa
Boncuk2307
Jou (etiketler doğru mu ki acaba :) Yoksa sadece takım kaptanını mı etiketliyoruz?)
Suss kııaaazzzzYoeeek canimmm görürsünüz asıl şampiyon kimm ramazan öncesi elinizden geleni ardınıza komayin![]()
Jou biz size giydircez asıl o mavi donu ahaha bizim kızlar çıtır maşallah
![]()
Artık ne çıkarsa bahtına oldu takımın canım![]()
Benden çok kilo vermişsin canım ama bu hafta ben daha çok vericiiimm yani beni geçmeyi falan unut sen kuşum![]()
Kızzz önceki ne yazdığımı bile hatırlamıyorummYine aynısından olur mu
Beni hiç motive etmedi canım. Değişik bişeyler bulmalısın bence. Bu yazı fotokopi gibi olmuş Jou cum
Hadi bi gayret tekrar balkona![]()
![]()
Çiçeğuuummmm hoşgeldduuunnn
Öğlen 14.30//
İki yumurtadan peynirli omlet
Üç dört çatal peynir
İki dilim tbekmegi
Bir tatlı kaşığı bal yidim
Arada bir yarım waffle yedim
Akşam az patates kızartması (airfryera yağsız)
Dört yemek kaşığı tavuk sote
Şu bir buçuk lt iki yapicam
Spor da birazdan resim arıcam
Ellssa
Boncuk2307
Jou
Bugün anı kararla takıma girdim ağzıma fermuari çektim bu hafta temiz ilerliycem burası sayesinde![]()
İyi akşamlar
Jou
Boncuk2307
22 Şubat Cts
Gün kapanış
Saat 13.30 geç kahvalti
Yumurta
Peynir
maydanoz
2 Ceviz
15.30 ara öğün
Kahve+ su
1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği
18.30- akşam yemeği
6 YK pirasa yemeği
1 kase yoğurt
19.00 150 Gr puding
5 tane çiğ fındık
2.5 lt su
Ev işleri bol hareket
1200 adim
Hoş buldumBiizziiimmm.
Ellerine sağlıkm
Suss kııaaazzzz
![]()
Kızzz önceki ne yazdığımı bile hatırlamıyorumm
Çiçeğuuummmm hoşgeldduuunnn
![]()
Sen bir de kırmızı kaptan olamam diyordun bak nasıl da oldunHahahahaha arke fena ya benim onu acilen geçmem şart
Yaaaa yerriiimmmmm 3 cü bebe doğurma aklımdan çıkkk
Hahahaha
Ben neden kırmızı olmuşum şaşkınım
Aaaaaa oyüzdenmı kırmızı oldum kııaaazzz
Senin yerin her daim var şekerparem hoşgeldin, 50 ler ligi çok boş kalmıştı yokluğundaaaBoncuk2307 banada yer var mı boncuğum bayadir borç oruçlarını tutuyordum yine devam ediyorum ama akşamları gelen tatlı krizlerinin önüne geçemiyorum artık korkudan geleyim dedim burası beni dizginliyor ya hahaha şuan 50 yım takıma da girebilirim hazırlıkta olur nasıl isterseniz eğer
![]()
Ellssa
Sen ne diyorsun bacım 4 elti 6 görüme var bendeeAbooo 3 görümce Allah başa vermesinneyseki seni bırakmışlar kendi başlarına düşmüşler
Hahahaha buna çok güldümyazmazsan şeridin boyalı olmaz gelecek cumartesi![]()
1200 adım spordan sayılmaz birtanem, leslie yürüyüş ya da egzersiz gibi bir şeyler yaparsan onları kaydedelimİyi akşamlar
Jou
Boncuk2307
22 Şubat Cts
Gün kapanış
Saat 13.30 geç kahvalti
Yumurta
Peynir
maydanoz
2 Ceviz
15.30 ara öğün
Kahve+ su
1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği
18.30- akşam yemeği
6 YK pirasa yemeği
1 kase yoğurt
19.00 150 Gr puding
5 tane çiğ fındık
2.5 lt su
Ev işleri bol hareket
1200 adim
Planlara uyamıyorum ben yaa nedense, daha çok sıkıyor beni plan yapmak, kereviz yemeği istedi eşim tavuklu pilav yapacağım yanına da belki cacık ya da salata olur menü olarak daYarını şimdiden planlamak lazım sonra ipin ucu kaçmasın diyeyarın menüde ne olacak?
Boncuk2307 benim komşu gece gece kete yapmis banada yollayacakti önünü kestim
![]()
O zaman haftaya daha da eksiyizevet canım artı şeklinde geri döndü bana. ama açıkçası ben 83 lere falan çıktığımı düşündüğümden bu rakama şükrettimtartıdan sonra zaten wc falan da oldu. sanırım biraz daha azım
![]()
Aayy evett çok şaşırdım yaa demekki 1 gün su 1 gün su icmeyecenSen bir de kırmızı kaptan olamam diyordun bak nasıl da oldun
Senin yerin her daim var şekerparem hoşgeldin, 50 ler ligi çok boş kalmıştı yokluğundaaa
Sen ne diyorsun bacım 4 elti 6 görüme var bendee
Hahahaha buna çok güldüm
1200 adım spordan sayılmaz birtanem, leslie yürüyüş ya da egzersiz gibi bir şeyler yaparsan onları kaydedelim
Planlara uyamıyorum ben yaa nedense, daha çok sıkıyor beni plan yapmak, kereviz yemeği istedi eşim tavuklu pilav yapacağım yanına da belki cacık ya da salata olur menü olarak da![]()
Vallahi kaptanım bir geldim ki biri bir yandan diğeri bir yandan sıkıştırıyorlarÇarparımm vallahaa kim kimi ezdiriyolerrr beee
Biriken yazıları okumak yine zor olacak ama olsun böylesi çok güzel oluyor boncuğum. Sen o donu giymezsin ben çok iyi biliyorumAman tanrım didim eski neşesine dönmüş sayfamız.Cumartesi pazar iyiyiz hafta sonuna doğru herkes dökülüyor
Bu hafta mavi don tehlikesiyle ben de karşı karşıyayım
bugün geldi geçti yarın kahvaltı dışında cozutmam pazartesi tam gaz devam
Kızı bi başına bırakıp gittiniz buralarda, tek başına mavi takımla uğraşıp durdu. Neyse canım biz onu yalnız bırakmayıp salı günü alıveririzÇarparımm vallahaa kim kimi ezdiriyolerrr beee
Eş desteği yoktu,( artık var)Canım en iyi yol görmezden gelmek.siz kimsiniz modunda olmak. Bazı insanlar çamaşır suyuna benzer sadece insanları yıpratıyorlar . dokunduklari şeyi lekelerler en iyisi tepkisiz kalmak. Bazen tepkisizlik en iyi ceza. Tepki verirsen sinirlendiğinde belli edersen prim yaparlar,haz alırlar. Ben beni gıcık etmek istediklerinde mesela bir ortamda inadına kocama sarılıp şen kahkahalar atardım. Sakın ama sakın 3.kişiler icjn kendini üzüp hastalanma, ozaman kendine ihanet etmiş olursun. Birde eş desteği çok önemli benim eşim evlenmeden beni uyardı ve destekledi. Rabbım iyi insanlarla karşılaştırsın.
Kızlaaaaarrr ibrem sonunda beyaz alandan çıkıp kırmızı alana geçti şükürler olsun, darısı yeşil alanın başına inşallah![]()