Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aman tanrım didim eski neşesine dönmüş sayfamız. Cumartesi pazar iyiyiz hafta sonuna doğru herkes dökülüyor Bu hafta mavi don tehlikesiyle ben de karşı karşıyayım bugün geldi geçti yarın kahvaltı dışında cozutmam pazartesi tam gaz devam

Kızlar iyi geceler bugün çok konuştum. Benim kızanlar ilaçlarını içti uyudu. Bende yatıyorum 2 saat sonraya alarm kurdum ateş nöbeti var sabaha kadar. Zombi gibiyim
İyi geceler canım inşallah bu gece ateşleri çıkmadan rahatça uyursunuz hepiniz.

bu hafta o hafta kaptanımmmmm hadi şampiyonluk bizim
Biizziiimmm.
Ellerine sağlıkm
Yoeeek canimmm görürsünüz asıl şampiyon kimm ramazan öncesi elinizden geleni ardınıza komayin Jou biz size giydircez asıl o mavi donu ahaha bizim kızlar çıtır maşallah
Suss kııaaazzzz
Artık ne çıkarsa bahtına oldu takımın canım

Benden çok kilo vermişsin canım ama bu hafta ben daha çok vericiiimm yani beni geçmeyi falan unut sen kuşum

Yine aynısından olur mu
Beni hiç motive etmedi canım. Değişik bişeyler bulmalısın bence. Bu yazı fotokopi gibi olmuş Jou cum
Hadi bi gayret tekrar balkona
Kızzz önceki ne yazdığımı bile hatırlamıyorumm
Kaptanim kim peki Jou muu naber joucumm nasılsın görüşmeyeli kuzumm
Çiçeğuuummmm hoşgeldduuunnn
Evet canım Jou
yarın sabah tartıyı unutma ama

Sen bir de kırmızı kaptan olamam diyordun bak nasıl da oldun
Senin yerin her daim var şekerparem hoşgeldin, 50 ler ligi çok boş kalmıştı yokluğundaaa
Abooo 3 görümce Allah başa vermesin neyseki seni bırakmışlar kendi başlarına düşmüşler
Sen ne diyorsun bacım 4 elti 6 görüme var bendee
yazmazsan şeridin boyalı olmaz gelecek cumartesi
Hahahaha buna çok güldüm
1200 adım spordan sayılmaz birtanem, leslie yürüyüş ya da egzersiz gibi bir şeyler yaparsan onları kaydedelim
Yarını şimdiden planlamak lazım sonra ipin ucu kaçmasın diye yarın menüde ne olacak? Boncuk2307 benim komşu gece gece kete yapmis banada yollayacakti önünü kestim
Planlara uyamıyorum ben yaa nedense, daha çok sıkıyor beni plan yapmak, kereviz yemeği istedi eşim tavuklu pilav yapacağım yanına da belki cacık ya da salata olur menü olarak da

Aayy evett çok şaşırdım yaa demekki 1 gün su 1 gün su icmeyecen sonunda verdim

Biriken yazıları okumak yine zor olacak ama olsun böylesi çok güzel oluyor boncuğum. Sen o donu giymezsin ben çok iyi biliyorum

Eş desteği yoktu,( artık var)
Tepkisiz de kaldım, yaptıklarını şakaya vurdum, banamısın demedi, bikaç sene önce usul usul hayatımızdan sıyrıldı, gidişi olsun, dönüşü olmasın

22 Şubat cumartesi menüsü
11.30 kahvaltı
2 yumurtadan sucuklu yumurta, 1 küçük dilim kaşar, 1 küçük dilim süzme peynir, 5 yeşil zeytin, domates salatalık, 2 dilim ekmek.

20.00 akşam
2 parça tavuk sinitzel (kendim yaptim), çoban salata, 2 kaşık haydari.

21.30 ara
7 adet çilek

Su 3.5 litre
Spor

ip atlama

Ellssa Boncuk2307 Jou

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…