• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

sadece takım arkadaşlarım okusun 😛😛
yarın kendime 1 haftalık yemek hazırlayıp dolaba koyucam bu şekilde bi menü hazırladım valla pazardan hazırlayıp bir hafta yemek çok pratik oluyorrrr, hem ne yicem derdi yok hem hazırlamakla uğraşma derdi yok.
sabah ve öğlenleri işe götürmek için hazırda tutuyorum akşam yrmekleri için de genelde bir önceki günden hazırlık yapıyoruz eşim pişiriyor benden önce geldiği için. fikir olsun 🙏💪👍

Eklentiler

• IMG_6377.png
    IMG_6377.png
    62,4 KB · Görüntüleme: 10
Sen mavi takımın ajanı falan mısın nesin. Naptın kuzum sen böyle, cumartesi ödül öğününü geçip ödül gününden neredeyse ödül haftasına bağlayacakmışsın. Neyse sen yarın halledersin bence.
beni demoralize edemezsiniz hızlı gelen hızlı gider 😂😂😂 tatlıya karşı zaafım var da... 🥵

Hayırdır canım, bir derdin yok inşallah? Bana da böyle bir gamsızlaşma nasip olsun 🙏

arke arke kaptanım inşallah seni utandırmam, baksana çikolata yedim tartı günü :((

İki mesajını üst üste koydum ki ani gelen bu aşırı karbonhidrat anlayışının nedenleri görülsün arkadaşım 🤣🤣🤪

daha yeni başladım, yenmez yaa.. bir de hırsla yedim, bu çok belliydi 😢
Pişmanlık kilo yapar canım bir kez yenilen çikolata değil. O yüzden onu artık unutup önüne bakıyorsun, şimdiye çoktan erimiştir zaten.

Hahahahaha arke fena ya benim onu acilen geçmem şart 😀😀

Yaaaa yerriiimmmmm 3 cü bebe doğurma aklımdan çıkkk🫣🫣🫣

Hahahaha 😀

Ben neden kırmızı olmuşum şaşkınım🫣

Aaaaaa oyüzdenmı kırmızı oldum kııaaazzz
Benden çok kilo vermişsin canım ama bu hafta ben daha çok vericiiimm yani beni geçmeyi falan unut sen kuşum :KK70:

Hadi kızlar yarış başlasın, bol motivasyonlu, bol eksili ,az kalorili bir haftamız olsun . Grup baya durgunlasmış ateşi harlamak lazım. :KK5: Hep destek tam destek. Birinci biz olacağızzzzzzz @arke🏆🏆
Evet yarış başlasın canım.
Yalnız bizden sonra birinci olacaksınız :KK8:@Jou
Azmine hayranım canimmmm 69 1 adım ilerde el sallıyor sana 🎯
Teşekkür ederim canım. İşi sıkı tutmak lazım. Salı tartısı bizi bekler :KK4:

Yoeeek canimmm görürsünüz asıl şampiyon kimm ramazan öncesi elinizden geleni ardınıza komayin🤣 Jou Jou biz size giydircez asıl o mavi donu ahaha bizim kızlar çıtır maşallah 🧿🧿
İşte görmek istediğim hareketler bunlar, karşı takım da versin tabi ki ama biz daha çok verelim :KK70: :KK70:

Ayy ben bu yazışmaları görünce aklıma gelen tek şey Adile Naşitin hamam sahnesi. O kurnadan bu kurnaya çirkef sıçramış :KK70::KK70: videoyu ekleyemedim.

Değerlerii sakin üyelerimm güzel dostlarımm totolarınızı şaplatmamak için dişimi sıkıyorumm :D şaka bi yana sizler beni üzmeyeceğinizi hayli hayli güzel sağlıklı beslenme yapıcağınıza hiç şüphem yoktur heee yok yiycemm yok yapamam yok kaçamak yapıcam dersenizzz şöylee bi 🩲🩳 don giymeye nedersenizzz vallahaa giydiririmm affetmemmm !!!!!!! Yoksaaammmm şöylee güzel bi mor mayo🩱🩱🩱🩱🩱 şöyle hain bikini offff 🥹🥹 👙👙👙👙👙😍😍😍😍

94bassuk 94bassuk @Azmet5255@belmayne@bluegreeneyes@Boncuk2307 Ellssa Ellssa @Lavinia_98@Lotus1234
Yine aynısından olur mu
Beni hiç motive etmedi canım. Değişik bişeyler bulmalısın bence. Bu yazı fotokopi gibi olmuş Jou cum
Hadi bi gayret tekrar balkona :KK36: :KK31::KK31::KK31:

Ay ortalik şenlendi herkes birbirini yiyor. 😄. . İnsanın 3 tane şeytanın dünya şubesi görümcesi olunca kaostan zevk almaya başlıyor. Gerçi onlarda benimle baş edemediler . Benimke uğraşmayı bıraktılar birbirlerini yiyorlar 😅😅😅💃💃💃
Cümleyi anlamak için birkaç kere okumak zorunda kaldım :KK70: :KK70:

Buralar şenlendi hepimize çok iyi gelecek bence, içimizdeki çirkefleri ortaya saldık resmen :KK70:

@Boncuk2307 banada yer var mı boncuğum bayadir borç oruçlarını tutuyordum yine devam ediyorum ama akşamları gelen tatlı krizlerinin önüne geçemiyorum artık korkudan geleyim dedim burası beni dizginliyor ya hahaha şuan 50 yım takıma da girebilirim hazırlıkta olur nasıl isterseniz eğer 🥹 Ellssa Ellssa
Tamam canım yarın fotolu tartını at kırmızı takımlı ol. Müthiş yarışmamıza sen de katıl :KK36:

Back