• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ay ortalik şenlendi herkes birbirini yiyor. 😄. . İnsanın 3 tane şeytanın dünya şubesi görümcesi olunca kaostan zevk almaya başlıyor. Gerçi onlarda benimle baş edemediler . Benimke uğraşmayı bıraktılar birbirlerini yiyorlar 😅😅😅💃💃💃

Nasıl başettin, ben kendimden vazgeçmiştim, Rabbim bırakmadı 🤲🏼
Gerçi benim görümceler iyi, tek başına elti tüm aileyi kaynattı 🙁
offf kendi sülalemiz bitti bi de kocamızın sülalesinden çekiyoruz bu ne ya bu ne dünya kardeşi 😂😂

Nasıl başettin, ben kendimden vazgeçmiştim, Rabbim bırakmadı 🤲🏼
Gerçi benim görümceler iyi, tek başına elti tüm aileyi kaynattı 🙁

Canım en iyi yol görmezden gelmek.siz kimsiniz modunda olmak. Bazı insanlar çamaşır suyuna benzer sadece insanları yıpratıyorlar . dokunduklari şeyi lekelerler en iyisi tepkisiz kalmak. Bazen tepkisizlik en iyi ceza. Tepki verirsen sinirlendiğinde belli edersen prim yaparlar,haz alırlar. Ben beni gıcık etmek istediklerinde mesela bir ortamda inadına kocama sarılıp şen kahkahalar atardım. Sakın ama sakın 3.kişiler icjn kendini üzüp hastalanma, ozaman kendine ihanet etmiş olursun. Birde eş desteği çok önemli benim eşim evlenmeden beni uyardı ve destekledi. Rabbım iyi insanlarla karşılaştırsın.

P Purple58 benim kıza sucuklu kaşarlı tost yaptım ev buram buram mis gibi sucuk koktu bak aman canın çekmesin de 😂😂😂 pazar kahvaltısında iyi gider ondan diyim dedim hahshsh
Yokkk ben almayım cinimmm bugun yedim daha tostumu tostlugumu aldım ama karnım şuan bi aç ki ama yemiycem dirennnn

ay aç aç da uyunmaz ki şimdi 😛 of yok yapamam kıyamam yeme su iç çok açsan yoğurt ye 😂😂

Kız sen benim rakip takimimdaymissinya bende uyarı falan yapıyorum. Abooo hatlar karıştı. Kuzum sen rahat ol ye bitanem can boğazdan gelir. Caklıtlı maklıklı ye gitsin 👹

P Purple58 benim kıza sucuklu kaşarlı tost yaptım ev buram buram mis gibi sucuk koktu bak aman canın çekmesin de 😂😂😂 pazar kahvaltısında iyi gider ondan diyim dedim hahshsh

P Purple58 kuzum sen diş mihrakların oyununa sakın gelme . Pazar kahvaltısı bol yeşillik peynir yumurta 1dilim ekmek ohhh misss . Zaten sucuklar eski sucuk değil kaşar desen tatsız tuzsuz uzamiyor bile . Ayy için almaz valla😅

Kız sen benim rakip takimimdaymissinya bende uyarı falan yapıyorum. Abooo hatlar karıştı. Kuzum sen rahat ol ye bitanem can boğazdan gelir. Caklıtlı maklıklı ye gitsin 👹
hepiniz gelin ben tek hadii 😈😈😈😈
Resmen sinaniyorum kizlarrr eşimle büyük oğlana hamburger yaptım misss koktu karnımdan gurul gurul sesler geliyor 🥴
ay azıcık ucundan ısır ısır 😈😈😈

bugünün menüsünü yazayım:
11.30 pesto soslu mozarellalı kruvasan
14.30 flat white ve yarım tiramisu, yarım cookie
17.30 airfryerda sardalya, domates soslu yeşil mercimek makarnası ve salata ile kapanış

tam bi cumartesi yaptım🙈🙈
şimdiye kadar 2lt su, suyu daha artırırım.
spor: 5000 adım
hastalığı tam atlatamadım daha halsizim, spora başlamış sayılmam.
Ellssa Ellssa @Boncuk2307 @Jou 🫡
Sen mavi takımın ajanı falan mısın nesin. Naptın kuzum sen böyle, cumartesi ödül öğününü geçip ödül gününden neredeyse ödül haftasına bağlayacakmışsın. Neyse sen yarın halledersin bence.

Back