Resmen sinaniyorum kizlarrr eşimle büyük oğlana hamburger yaptım misss koktu karnımdan gurul gurul sesler geliyor
Yok öyle yukarı falan, bak ben hepinize güvendimBu hafta asilmam lazım yoksa yukarı doğru gidişat fena.
Nayirrr nolamazhepiniz gelin ben tek hadii
ay azıcık ucundan ısır ısır
beni demoralize edemezsiniz hızlı gelen hızlı giderSen mavi takımın ajanı falan mısın nesin. Naptın kuzum sen böyle, cumartesi ödül öğününü geçip ödül gününden neredeyse ödül haftasına bağlayacakmışsın. Neyse sen yarın halledersin bence.
Pişmanlık kilo yapar canım bir kez yenilen çikolata değil. O yüzden onu artık unutup önüne bakıyorsun, şimdiye çoktan erimiştir zaten.Hayırdır canım, bir derdin yok inşallah? Bana da böyle bir gamsızlaşma nasip olsun
arke kaptanım inşallah seni utandırmam, baksana çikolata yedim tartı günü (
İki mesajını üst üste koydum ki ani gelen bu aşırı karbonhidrat anlayışının nedenleri görülsün arkadaşım
daha yeni başladım, yenmez yaa.. bir de hırsla yedim, bu çok belliydi
alta bir dilim tahıl ekmeği, ortaya hamburger köftesi, üste marulla mis gibi olurdu. sen de ye kuzumResmen sinaniyorum kizlarrr eşimle büyük oğlana hamburger yaptım misss koktu karnımdan gurul gurul sesler geliyor
Benden çok kilo vermişsin canım ama bu hafta ben daha çok vericiiimm yani beni geçmeyi falan unut sen kuşumHahahahaha arke fena ya benim onu acilen geçmem şart
Yaaaa yerriiimmmmm 3 cü bebe doğurma aklımdan çıkkk
Hahahaha
Ben neden kırmızı olmuşum şaşkınım
Aaaaaa oyüzdenmı kırmızı oldum kııaaazzz
Yok ya bu saatte hicc yemiyorum uzun zamandır şimdi de yemeyim en iyisialta bir dilim tahıl ekmeği, ortaya hamburger köftesi, üste marulla mis gibi olurdu. sen de ye kuzum
Evet yarış başlasın canım.Hadi kızlar yarış başlasın, bol motivasyonlu, bol eksili ,az kalorili bir haftamız olsun . Grup baya durgunlasmış ateşi harlamak lazım.Hep destek tam destek. Birinci biz olacağızzzzzzz @arke
Teşekkür ederim canım. İşi sıkı tutmak lazım. Salı tartısı bizi beklerAzmine hayranım canimmmm 69 1 adım ilerde el sallıyor sana
İşte görmek istediğim hareketler bunlar, karşı takım da versin tabi ki ama biz daha çok verelimYoeeek canimmm görürsünüz asıl şampiyon kimm ramazan öncesi elinizden geleni ardınıza komayinJou biz size giydircez asıl o mavi donu ahaha bizim kızlar çıtır maşallah
Yine aynısından olur muDeğerlerii sakin üyelerimm güzel dostlarımm totolarınızı şaplatmamak için dişimi sıkıyorummşaka bi yana sizler beni üzmeyeceğinizi hayli hayli güzel sağlıklı beslenme yapıcağınıza hiç şüphem yoktur heee yok yiycemm yok yapamam yok kaçamak yapıcam dersenizzz şöylee bi don giymeye nedersenizzz vallahaa giydiririmm affetmemmm !!!!!!! Yoksaaammmm şöylee güzel bi mor mayo şöyle hain bikini offff
94bassuk @Azmet5255@belmayne@bluegreeneyes@Boncuk2307 Ellssa @Lavinia_98@Lotus1234
Cümleyi anlamak için birkaç kere okumak zorunda kaldımAy ortalik şenlendi herkes birbirini yiyor.. . İnsanın 3 tane şeytanın dünya şubesi görümcesi olunca kaostan zevk almaya başlıyor. Gerçi onlarda benimle baş edemediler . Benimke uğraşmayı bıraktılar birbirlerini yiyorlar
Tamam canım yarın fotolu tartını at kırmızı takımlı ol. Müthiş yarışmamıza sen de katıl@Boncuk2307 banada yer var mı boncuğum bayadir borç oruçlarını tutuyordum yine devam ediyorum ama akşamları gelen tatlı krizlerinin önüne geçemiyorum artık korkudan geleyim dedim burası beni dizginliyor ya hahaha şuan 50 yım takıma da girebilirim hazırlıkta olur nasıl isterseniz eğerEllssa
Kaptanim kim pekiTamam canım yarın fotolu tartını at kırmızı takımlı ol. Müthiş yarışmamıza sen de katıl
Yaa canım ben de rakip takımdayım
Yaa canım ben de rakip takımdayım
İşin içinde sen varsın ya sıkı sıkı sarilmam lazım canımYok öyle yukarı falan, bak ben hepinize güvendimJou kaptana meydan okudum, beni yalnız bırakamazsınız küserim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?