Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

sadece takım arkadaşlarım okusun
yarın kendime 1 haftalık yemek hazırlayıp dolaba koyucam bu şekilde bi menü hazırladım valla pazardan hazırlayıp bir hafta yemek çok pratik oluyorrrr, hem ne yicem derdi yok hem hazırlamakla uğraşma derdi yok.
sabah ve öğlenleri işe götürmek için hazırda tutuyorum akşam yrmekleri için de genelde bir önceki günden hazırlık yapıyoruz eşim pişiriyor benden önce geldiği için. fikir olsun

Eklentiler

• IMG_6377.png
    62,4 KB · Görüntüleme: 10
beni demoralize edemezsiniz hızlı gelen hızlı gider tatlıya karşı zaafım var da...

Pişmanlık kilo yapar canım bir kez yenilen çikolata değil. O yüzden onu artık unutup önüne bakıyorsun, şimdiye çoktan erimiştir zaten.

Benden çok kilo vermişsin canım ama bu hafta ben daha çok vericiiimm yani beni geçmeyi falan unut sen kuşum

Hadi kızlar yarış başlasın, bol motivasyonlu, bol eksili ,az kalorili bir haftamız olsun . Grup baya durgunlasmış ateşi harlamak lazım. Hep destek tam destek. Birinci biz olacağızzzzzzz @arke
Evet yarış başlasın canım.
Yalnız bizden sonra birinci olacaksınız @Jou
Azmine hayranım canimmmm 69 1 adım ilerde el sallıyor sana
Teşekkür ederim canım. İşi sıkı tutmak lazım. Salı tartısı bizi bekler

Yoeeek canimmm görürsünüz asıl şampiyon kimm ramazan öncesi elinizden geleni ardınıza komayin Jou biz size giydircez asıl o mavi donu ahaha bizim kızlar çıtır maşallah
İşte görmek istediğim hareketler bunlar, karşı takım da versin tabi ki ama biz daha çok verelim

Ayy ben bu yazışmaları görünce aklıma gelen tek şey Adile Naşitin hamam sahnesi. O kurnadan bu kurnaya çirkef sıçramış videoyu ekleyemedim.

Yine aynısından olur mu
Beni hiç motive etmedi canım. Değişik bişeyler bulmalısın bence. Bu yazı fotokopi gibi olmuş Jou cum
Hadi bi gayret tekrar balkona

Cümleyi anlamak için birkaç kere okumak zorunda kaldım

Buralar şenlendi hepimize çok iyi gelecek bence, içimizdeki çirkefleri ortaya saldık resmen

Tamam canım yarın fotolu tartını at kırmızı takımlı ol. Müthiş yarışmamıza sen de katıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…