• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tebrik ederim canm🤍 bu yoğun günlerinden bile harika bir sonuçla geldin 🌼👏👏

💃🥳🥳🥳tebrik ederim harikasın 🤍

Teşekkür ederim canm🤍🌼 ben de seni tebrik ederim harika bir sonuçla gelmişsin 👏👏🧿

Teşekkür ederim canm🤍

400 gr hiç de az değil canm 🤍 yavaş gitsin ama gitsin 😘 ben böyle böyle 80den 62ye geldim 🥰

Tebrik ederim canm eksiye dönmüşsün 🥰

Tebrik ederim canm çok güzel bir sonuç🧿👏

Afiyet olsun kaptanım🤍

Canm senin hem hastane hem okul koşturmaların da seni olumsuz etkiliyor 😘 uzman desteği alırsan hem kilo vermede hem de kan değerlerini dengelemede yardımcı olur diye düşünüyorum 🥰🤍

Sıkma canını canım hallederiz ama uzman desteğini bir düşün derim 💙🤍

Salıya göre bayağı bir eksiye düşmüşsün canm tebrik ederim🤍

Kaptanım harikasın tebrik ederim🧿🤍

👏👏👏🧿🧿🧿 seni kocaman tebrik ederim 🤍🥰

Tebrik ederim canm🤍🌼

Harika bir sonuç daha tebrik ederim canm🤍🌼

👏👏👏🧿😘tebrik ederim canm🤍

Hoşgeldin canm 🤍🌼

Canm tebrik ederim🤍 sporunda boşa gitmiyor ayrıca onı aynada daha güzel fark edeceksin 🥰

Tebrik ederim canm🤍

Bence de seni aramızda görmek hepimiz için iyi olacak abla 🥰🥰🥰🤍🤍
Geldim tatlım, çok ödem var, bazen aynada kendime yabancı geliyorum. Düzelir elbet 🤲🏼

Bende prebiyotikli peynir , yoğurt kullaniyorum. Bende eksi artisi olmadı. Diğer kuru ben zencefil ekleyerek yaptim valla ceset gibi yattım tüm gün. Birde tansiyonunu takip et canım
Zencefil, zerdeçal ve maydanoz da var içinde, onları yazmamıştım 😁

Hadi kızlar yarış başlasın, bol motivasyonlu, bol eksili ,az kalorili bir haftamız olsun . Grup baya durgunlasmış ateşi harlamak lazım. :KK5: Hep destek tam destek. Birinci biz olacağızzzzzzz @arke🏆🏆
Haydin yarış başlasın neyseki aynı takimdayizz yoksa kapisirdik🤣

bugünün menüsünü yazayım:
11.30 pesto soslu mozarellalı kruvasan
14.30 flat white ve yarım tiramisu, yarım cookie
17.30 airfryerda sardalya, domates soslu yeşil mercimek makarnası ve salata ile kapanış

tam bi cumartesi yaptım🙈🙈
şimdiye kadar 2lt su, suyu daha artırırım.
spor: 5000 adım
hastalığı tam atlatamadım daha halsizim, spora başlamış sayılmam.
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou 🫡

Eklentiler

• IMG_6366.png
    IMG_6366.png
    63,4 KB · Görüntüleme: 4
Kızlarım bugün menumu yazayım baya erken kapattım aslinda misafirim vardı yazamadım

Sabah
Tb ekmeğine tost el kadar vardı
Peynir zeytin
Yeşillik domates biber
1 ck bal

Ara
3 tane yulafli bisküvi attım ağzıma yemek olana kadar

İlkindi
1 kase mercimek çorbası
Patatesli tavuk yemeği salata

Su 3 lt
Bugun yapamadım ama leslie yapacam yine bu hafta inşallah adım sayımı atmıyorum bugün
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke

17.30 airfryerda sardalya, domates soslu yeşil mercimek makarnası ve salata ile kapanış

Senin menulere bayılıyorum değişik değişik şeyler içim açılıyor 😋 afiyet olsun

Ay evet ya. Benim kocam öyle mesela. Sinir oluyorum. Ben eskiden daha fenaydım. Bir şeye canım sıkılsa hemen uykum kaçardı. Yaşlandıkça gamsızlaştım sanırım pek kaçmıyor artık :) Ama dün gece 4'e kadar uyku tutmadı :(

Teşekkür ederim canım :KK200:

Teşekkür ederim canım :KK200:

Kaptanım ben bir hafta daha hazırlıkta kalayım diyecektim ama madem yazdınız bunu mesaj olarak alayım ve buradan devam edeyim :KK55: :) Peki zaman zaman hazırlık grubuna geçmek istesek, oluyor mu öyle?
Hayırdır canım, bir derdin yok inşallah? Bana da böyle bir gamsızlaşma nasip olsun 🙏
Liste bitti kaptanım, teşekkürler. cinecin cinecin katılmak istersen bana gelecek.
arke arke kaptanım inşallah seni utandırmam, baksana çikolata yedim tartı günü :((
var politik bir yanımız bizim de 😛

şekerim biraz çikolata yedin diye kızmaya gerek yok ki. bugün cumartesi hem, biraz kendimizi ödüllendirmek hakkımız. bu kadar dişimizi sıkıyoruz.
bütün bu metinde kızdığım tek nokta tam buğday makarna yemene kızmış olman😂😂 karbonhidratlar en nihayetinde vücudumuzun temel enerji kaynağı. tabiki doğru porsiyonlarda yiceksin 😡 takım seçimlerinin arasına girip yazmim dedim ama dayanamadım 🥺

İki mesajını üst üste koydum ki ani gelen bu aşırı karbonhidrat anlayışının nedenleri görülsün arkadaşım 🤣🤣🤪

daha yeni başladım, yenmez yaa.. bir de hırsla yedim, bu çok belliydi 😢

Senin menulere bayılıyorum değişik değişik şeyler içim açılıyor 😋 afiyet olsun
hahahahah ay canımsın teşekkür ederim saçma sapan şeyleri seviyorum😂😂
İki mesajını üst üste koydum ki ani gelen bu aşırı karbonhidrat anlayışının nedenleri görülsün arkadaşım 🤣🤣🤪
amaaannn şaka gibi hiç alakası bile yok ben her gün yediğim karbonhidrata dikkat ederim bugünkü ekstra yağ ve şekerli sadece 😂😂

Olsunnn haftasonu yiyin ama az ve öz yiyinn asıl haftaiçi başlıyorr yarışmaaaa

Hayde bakalım yiğitler çıktı meydane ikiside birbirinden merdane :KK71: . Bu hafta yaris çok heyecanlı olacak . 2 kaptanda çok dişli. arke arke Jou Jou
Hahahahaha arke fena ya benim onu acilen geçmem şart 😀😀
Ben şöyle köşede talibimi bekleyim sessizce 💞💞 Jou Jou arke arke Eki Görüntüle 3548458
Yaaaa yerriiimmmmm 3 cü bebe doğurma aklımdan çıkkk🫣🫣🫣
hadi son cumartesi kaçamağım ile heyecanla takımları bekliyorum haftalık menü çıkarıcam sonra hızlı seçinnn 😂😂 arke arke Jou Jou
Hahahaha 😀
Jou Jou kırmızı takım kaptanı sanırım canım, o yüzden sen onun yerine başlayacaksın.
Ben neden kırmızı olmuşum şaşkınım🫣
Bu hafta başlayabilirsin ben sen tartı atmadığın için hazırlığa aldım takımlara girersin. :KK19:

Evet kaptanım Jou Jou nun oranı 1.274, senin 1,201 :KK37: Hatta Ellssa kaptanın da 1,255 ama o zaten genel kaptan olduğu için yormayalım onu :KK19:
Aaaaaa oyüzdenmı kırmızı oldum kııaaazzz

Değerlerii sakin üyelerimm güzel dostlarımm totolarınızı şaplatmamak için dişimi sıkıyorumm :D şaka bi yana sizler beni üzmeyeceğinizi hayli hayli güzel sağlıklı beslenme yapıcağınıza hiç şüphem yoktur heee yok yiycemm yok yapamam yok kaçamak yapıcam dersenizzz şöylee bi 🩲🩳 don giymeye nedersenizzz vallahaa giydiririmm affetmemmm !!!!!!! Yoksaaammmm şöylee güzel bi mor mayo🩱🩱🩱🩱🩱 şöyle hain bikini offff 🥹🥹 👙👙👙👙👙😍😍😍😍

94bassuk 94bassuk @Azmet5255 belmayne belmayne @bluegreeneyes Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa @Lavinia_98@Lotus1234

Back