- 8 Şubat 2024
- 2.851
- 15.609
- 128
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım ben seçtim sıra sendeKilo verme sıralamasında benden öndeymiş sanırım. boncuk kaptan bana mavi kaptansın dedi.
Bu hafta başlayabilirsin ben sen tartı atmadığın için hazırlığa aldım takımlara girersin.Tartı gününden selam,
Maalesef 950 gram vermişim Pazartesiden beridiğer günlere takılmadım da dün sabah da tartılmıştım ve aynı çıktım, e o zaman boşuna mı 5’te yemeği bitirdim, o kadar su içicem diye kastım diye çok üzüldüm ve maalesef sinirlenip çikolata yedim , kızın bana arkadaşlarım
5 günde 1 kilo neredeyse vermek kötü değil biliyorum ama özellikle dün akşam az yediğim için daha çok çıkar sanmıştım, biraz üzgünüm
Neyse dün akşam en som yemeğim tam tahıllı makarnaydı, demek ki akşam yemeğinde karbonhidrat yememek benim için daha verimli oluyor, saatten daha önemli bu demek. Haftaya salıya kadar bir bu kadar daha vermeye çalışıcam. İnşallah olurum. İşte benim sorunum bu; az verince sabredemiyorum gidiyor motivasyon
Ellssa
Boncuk2307 kaptanım beni etiketlemişsin ama ben deneme haftasında olmuyor muyum? Yazayım mı öncesi sonrası vs? Bir de o seçim olayını anlayamadım
Biraz uyuyorum, uyandığımda kızgın mesajlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 3548473
Eki Görüntüle 3548474
Evet kaptanımKilo verme sıralamasında benden öndeymiş sanırım. boncuk kaptan bana mavi kaptansın dedi.
Ay evet ya. Benim kocam öyle mesela. Sinir oluyorum. Ben eskiden daha fenaydım. Bir şeye canım sıkılsa hemen uykum kaçardı. Yaşlandıkça gamsızlaştım sanırım pek kaçmıyor artık :) Ama dün gece 4'e kadar uyku tutmadıYa gerçekten uykusunu iyi alamayınca artı gören başka var mı? Beni de çok etkiliyor uykusuzluk, şiş gibi hissediyorum ertesi güne, maalesef son bir yıldır da çok kötü uykularım
Hayatta en çok ve sadece her koşulda her yerde kafasını koydu mu fosur fosur uyuyanları kıskanıyorum sanırım..![]()
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canım çok güzel bir eksi![]()
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canm çok güzel bir sonuç![]()
Kaptanım ben bir hafta daha hazırlıkta kalayım diyecektim ama madem yazdınız bunu mesaj olarak alayım ve buradan devam edeyim
MASTERFİT 148. ETAP Yarışmacı Listesi94bassuk
arke Mavi Takım Kaptanı
Azmet5255
belmayne
bluegreeneyes
Boncuk2307
Cicekbocekkaktus
Ellssa
FitFiliz
gezegenfeza
I Ilyusa Jou Kırmızı Takım Kaptanı
Lavinia_98
Lotus1234
P Purple58 Sem2024
sibel_84
HAZIRLIK @60kiloyum @Beklenen2 @bnnu cinecin
@Deltavealfa @Mthn83 @Nazlimuuu
var politik bir yanımız bizim deSiyasi seçim konuşması gibi olmuş maşallah![]()
![]()
şekerim biraz çikolata yedin diye kızmaya gerek yok ki. bugün cumartesi hem, biraz kendimizi ödüllendirmek hakkımız. bu kadar dişimizi sıkıyoruz.Tartı gününden selam,
Maalesef 950 gram vermişim Pazartesiden beridiğer günlere takılmadım da dün sabah da tartılmıştım ve aynı çıktım, e o zaman boşuna mı 5’te yemeği bitirdim, o kadar su içicem diye kastım diye çok üzüldüm ve maalesef sinirlenip çikolata yedim , kızın bana arkadaşlarım
5 günde 1 kilo neredeyse vermek kötü değil biliyorum ama özellikle dün akşam az yediğim için daha çok çıkar sanmıştım, biraz üzgünüm
Neyse dün akşam en som yemeğim tam tahıllı makarnaydı, demek ki akşam yemeğinde karbonhidrat yememek benim için daha verimli oluyor, saatten daha önemli bu demek. Haftaya salıya kadar bir bu kadar daha vermeye çalışıcam. İnşallah olurum. İşte benim sorunum bu; az verince sabredemiyorum gidiyor motivasyon
Ellssa
Boncuk2307 kaptanım beni etiketlemişsin ama ben deneme haftasında olmuyor muyum? Yazayım mı öncesi sonrası vs? Bir de o seçim olayını anlayamadım
Biraz uyuyorum, uyandığımda kızgın mesajlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 3548473
Eki Görüntüle 3548474