• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tartı gününden selam,

Maalesef 950 gram vermişim Pazartesiden beri 😢😢😢 diğer günlere takılmadım da dün sabah da tartılmıştım ve aynı çıktım, e o zaman boşuna mı 5’te yemeği bitirdim, o kadar su içicem diye kastım diye çok üzüldüm ve maalesef sinirlenip çikolata yedim , kızın bana arkadaşlarım😢😢😢

5 günde 1 kilo neredeyse vermek kötü değil biliyorum ama özellikle dün akşam az yediğim için daha çok çıkar sanmıştım, biraz üzgünüm 😢

Neyse dün akşam en som yemeğim tam tahıllı makarnaydı, demek ki akşam yemeğinde karbonhidrat yememek benim için daha verimli oluyor, saatten daha önemli bu demek. Haftaya salıya kadar bir bu kadar daha vermeye çalışıcam. İnşallah olurum. İşte benim sorunum bu; az verince sabredemiyorum gidiyor motivasyon 😢😢

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanım beni etiketlemişsin ama ben deneme haftasında olmuyor muyum? Yazayım mı öncesi sonrası vs? Bir de o seçim olayını anlayamadım 🫣

Biraz uyuyorum, uyandığımda kızgın mesajlarınızı bekliyorum ❤️

Eki Görüntüle 3548473
Eki Görüntüle 3548474
Bu hafta başlayabilirsin ben sen tartı atmadığın için hazırlığa aldım takımlara girersin. :KK19:
Kilo verme sıralamasında benden öndeymiş sanırım. boncuk kaptan bana mavi kaptansın dedi.
Evet kaptanım Jou Jou nun oranı 1.274, senin 1,201 :KK37: Hatta Ellssa kaptanın da 1,255 ama o zaten genel kaptan olduğu için yormayalım onu :KK19:

Ya gerçekten uykusunu iyi alamayınca artı gören başka var mı? Beni de çok etkiliyor uykusuzluk, şiş gibi hissediyorum ertesi güne, maalesef son bir yıldır da çok kötü uykularım 😢

Hayatta en çok ve sadece her koşulda her yerde kafasını koydu mu fosur fosur uyuyanları kıskanıyorum sanırım..🤪
Ay evet ya. Benim kocam öyle mesela. Sinir oluyorum. Ben eskiden daha fenaydım. Bir şeye canım sıkılsa hemen uykum kaçardı. Yaşlandıkça gamsızlaştım sanırım pek kaçmıyor artık :) Ama dün gece 4'e kadar uyku tutmadı :(
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi :KK200:
Teşekkür ederim canım :KK200:
Tebrik ederim canm çok güzel bir sonuç🧿👏
Teşekkür ederim canım :KK200:
Kaptanım ben bir hafta daha hazırlıkta kalayım diyecektim ama madem yazdınız bunu mesaj olarak alayım ve buradan devam edeyim :KK55: :) Peki zaman zaman hazırlık grubuna geçmek istesek, oluyor mu öyle?

Siyasi seçim konuşması gibi olmuş maşallah :KK70: :KK70:
var politik bir yanımız bizim de 😛
Tartı gününden selam,

Maalesef 950 gram vermişim Pazartesiden beri 😢😢😢 diğer günlere takılmadım da dün sabah da tartılmıştım ve aynı çıktım, e o zaman boşuna mı 5’te yemeği bitirdim, o kadar su içicem diye kastım diye çok üzüldüm ve maalesef sinirlenip çikolata yedim , kızın bana arkadaşlarım😢😢😢

5 günde 1 kilo neredeyse vermek kötü değil biliyorum ama özellikle dün akşam az yediğim için daha çok çıkar sanmıştım, biraz üzgünüm 😢

Neyse dün akşam en som yemeğim tam tahıllı makarnaydı, demek ki akşam yemeğinde karbonhidrat yememek benim için daha verimli oluyor, saatten daha önemli bu demek. Haftaya salıya kadar bir bu kadar daha vermeye çalışıcam. İnşallah olurum. İşte benim sorunum bu; az verince sabredemiyorum gidiyor motivasyon 😢😢

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanım beni etiketlemişsin ama ben deneme haftasında olmuyor muyum? Yazayım mı öncesi sonrası vs? Bir de o seçim olayını anlayamadım 🫣

Biraz uyuyorum, uyandığımda kızgın mesajlarınızı bekliyorum ❤️

Eki Görüntüle 3548473
Eki Görüntüle 3548474
şekerim biraz çikolata yedin diye kızmaya gerek yok ki. bugün cumartesi hem, biraz kendimizi ödüllendirmek hakkımız. bu kadar dişimizi sıkıyoruz.
bütün bu metinde kızdığım tek nokta tam buğday makarna yemene kızmış olman😂😂 karbonhidratlar en nihayetinde vücudumuzun temel enerji kaynağı. tabiki doğru porsiyonlarda yiceksin 😡 takım seçimlerinin arasına girip yazmim dedim ama dayanamadım 🥺

Back