- 8 Şubat 2024
- 2.852
- 15.613
- 128
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şubat hedefinin bitmesine 1 hafta kaldı canım. İstersen 1 hafta sonra bu hedefi Mart hedefi olarak yazarsınŞubat ayı hedefim 97.kg
Yeni tartınla hoşgeldin canımGünaydın kızlar ilk tartı bildirimi benden gelsin
Önceki tartım 85.55kg
Bugün 84.80kg -750gr gitmiş
Sabit olmaya bile razıydım ben sevindim.
Ellssa
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3548323
Ooo maşallah canım çok tebrikleryeeehaw bu da benden
geçen hafta 74.65
bugün: 70.80
oh be
Tebrikler kaptanımKilo bildirimi
Geçen hafta 63.45
Bu hafta 62.90
Fark -550
Oran%0.853
Ellssa
Boncuk2307 @IlyusaEki Görüntüle 3548327
Yine iyi gitmş canım tebrikler
Tebrikler canım bu hafta fazlası ile umutsuzdun geldi geçti güzel bir hafta bizi bekliyorGünaydın kızlar yorum yaptım kendi tartimi paylaşmadan çıkmışım geri kafaya bak çiçek gibi
Gecen hafta 103.0
Bugun 102.9
Fark 100 gr cik ama salı baya artı daydim regl den dolayı o gitmiş en azından çok şükür
Ellssa
Boncuk2307 @bluegreeneyes
akşam yazarım şimdi yazarsam beni kimse takımına almaz gshdbdndbdbNeler yedin bakalım![]()
Ben kaptanlar belli olana kadar kaçamak yapmıyorum, yine çok isabetli bir karar oldu benim için![]()
Siyasi seçim konuşması gibi olmuş maşallahakşam yazarım şimdi yazarsam beni kimse takımına almaz gshdbdndbdb
(4 KİLO VERDİM BİR HAFTADA UNUTMAYIN YEDİKLERİMDEN KORKMAYIN VERDİKLERİMLE SEÇİN GSHSHSH)
Hastane stres hastalık ile koştrdun normal canım. Rahatla kocaman nefes al yeni hafta seni bekliyor
Paylaş tabiki cnımKızlar selam
Ben bekleme salonundayım ama kilo bildirimi yapmalı mıyım . Foto çektim -200 gr dayım ama paylaşayım mı
Kaptanlarım![]()
Çok azmış çabuk giderEllssa
Boncuk2307
@bluegreeneyes
Geçen hf 79.3
Bugün 79.5
Fark +200 g
% +0.252
Eki Görüntüle 3548368
Hadi canım başlaEllssa
Boncuk2307 kaptanlarım biriniz şu işe el atın artık, seçimleri yapalım. Valla çıkmak için bekliyorum.
Jou hani sen kaptan olacam diyordun, seçimler yapılacak nerdesin sen
![]()
ilk secimi senin yapman lazım kaptanımEvet canımJou yerine seçicem
Kırmızı kaptan sen değil misinilk secimi senin yapman lazım kaptanım
Kilo verme sıralamasında benden öndeymiş sanırım. boncuk kaptan bana mavi kaptansın dedi.Kırmızı kaptan sen değil misin![]()