• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

hadi son cumartesi kaçamağım ile heyecanla takımları bekliyorum haftalık menü çıkarıcam sonra hızlı seçinnn 😂😂 arke arke Jou Jou
Neler yedin bakalım :KK70: :KK70:

Ben kaptanlar belli olana kadar kaçamak yapmıyorum, yine çok isabetli bir karar oldu benim için :KK70::KK49:

Kilo bildirimi
Geçen hafta 63.45
Bu hafta 62.90
Fark -550
Oran%0.853
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 @IlyusaEki Görüntüle 3548327
Tebrikler kaptanım :KK36:
63.30
Demmeki açlık yaramadı direnç kiloları nasıl kırcm bilmiyorum
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa
Yine iyi gitmş canım tebrikler :KK200:
Günaydın kızlar yorum yaptım kendi tartimi paylaşmadan çıkmışım geri kafaya bak çiçek gibi 🤣🤣
Gecen hafta 103.0
Bugun 102.9
Fark 100 gr cik ama salı baya artı daydim regl den dolayı o gitmiş en azından çok şükür
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 @bluegreeneyes
Tebrikler canım bu hafta fazlası ile umutsuzdun geldi geçti güzel bir hafta bizi bekliyor :KK36:

Neler yedin bakalım :KK70: :KK70:

Ben kaptanlar belli olana kadar kaçamak yapmıyorum, yine çok isabetli bir karar oldu benim için :KK70::KK49:
akşam yazarım şimdi yazarsam beni kimse takımına almaz gshdbdndbdb
(4 KİLO VERDİM BİR HAFTADA UNUTMAYIN YEDİKLERİMDEN KORKMAYIN VERDİKLERİMLE SEÇİN GSHSHSH)

Geçen cumartesi 75.60
Bugün 77.35
Fark+1750 gram.
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 @bluegreeneyes
Hastane stres hastalık ile koştrdun normal canım. Rahatla kocaman nefes al yeni hafta seni bekliyor
Kızlar selam
Ben bekleme salonundayım ama kilo bildirimi yapmalı mıyım . Foto çektim -200 gr dayım ama paylaşayım mı
Kaptanlarım 🌺
Paylaş tabiki cnım :KK200:
Çok azmış çabuk gider :KK66:

Tartı gününden selam,

Maalesef 950 gram vermişim Pazartesiden beri 😢😢😢 diğer günlere takılmadım da dün sabah da tartılmıştım ve aynı çıktım, e o zaman boşuna mı 5’te yemeği bitirdim, o kadar su içicem diye kastım diye çok üzüldüm ve maalesef sinirlenip çikolata yedim , kızın bana arkadaşlarım😢😢😢

5 günde 1 kilo neredeyse vermek kötü değil biliyorum ama özellikle dün akşam az yediğim için daha çok çıkar sanmıştım, biraz üzgünüm 😢

Neyse dün akşam en som yemeğim tam tahıllı makarnaydı, demek ki akşam yemeğinde karbonhidrat yememek benim için daha verimli oluyor, saatten daha önemli bu demek. Haftaya salıya kadar bir bu kadar daha vermeye çalışıcam. İnşallah olurum. İşte benim sorunum bu; az verince sabredemiyorum gidiyor motivasyon 😢😢

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanım beni etiketlemişsin ama ben deneme haftasında olmuyor muyum? Yazayım mı öncesi sonrası vs? Bir de o seçim olayını anlayamadım 🫣

Biraz uyuyorum, uyandığımda kızgın mesajlarınızı bekliyorum ❤️

IMG_3259.jpeg

IMG_3269.jpeg

Back