• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selamlar yeniden,

Bilgilerimi paylaşmamıştım.

KATILIM FORMU
Yaşınız : 29
Boyunuz : 1.75
Kilonuz : 95
Mesleğiniz : Öğretmen
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 0
Kilo Alma Nedeniniz : tatlı ve abur cubur
Hedef Kilonuz : 77
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Eski kiloma dönmek 🥰
Maşallah boylu poslu biri daha katıldı aramıza. Hoşgeldin, başlangıcın hayırlı olsun.

Kızlarcım selamlar,
Ben bugün biraz rahatsızdım, soğuk algınlığı gibi ondan çok uğrayamadım buraya ama yediklerimi yazayım atlamıyım.

Öğlen:
200 gr fırın tavuk göğsü + sebzeler + 1 dilim ekmek esmer + 1 mandalina

Akşam:
Koca salata + 2 haşlanmış yumurta + 1 dilim peynir + 8 zeytin + 1 glutensiz wasa

Son ara öğün:
1 muz

Totalde 2.2 lt falan su içtim.

Gece yatmadan az kefir içip günü bitiricem inşallah 🙏

Şekersizlikle mücadelem devam ediyor. 💪

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 I Ilyusa

Eki Görüntüle 3546492
Eki Görüntüle 3546489
Çok geçmiş olsun canım.. Salatan da harika görünüyor afiyet olsun.

Senin için her şeyin en güzeli olur inşallah 🌸 yeni işin de güzelliklerle hayırla gelsin 🤩

Cook geçmiş olsun, seninle tanışıp çok fazla denk gelemedik ama gecmis olsun dilemek istedim. Umarım ablan daha iyidir ☺️

Canım çok geçmiş olsun, her şey çok güzel olacak hiç moralini bozma ❤️ çocuklarımız çok güçlü. Her şey düzelir canını sıkma 🥰

Dönüşüm muhteşem oldu diyorsun Arke 🥳🥳

Tebriklerr 👏 👏

Teşekkür ederim ☺️ Ben de istikrarlı şekilde devam etmek istiyorum 💪

Tebriklerr 👏 👏

Vayyyy bu ne hız Filizzz 🥳🥳 ne yaptın yaa nasıl bu kadar fazla gidebildi 😱😱

Çok iyi Boncukum, hızlı gelen hızlı gitti ❤️

Cook geçmiş olsun canım 🌸

Çok teşekkür ederim canım Rabbım razı olsun 💞.

Feci dağıldım, hergün bugün başlangıç diyorum, aman o dökülmesin, aman bu ziyan olmasın diye diye artıkları yiyorum, yedikçe şişiyorum. Bu ara bal yiyorum, yedikçe iştahım açılıyor, ama sanki ağrılarıma iyi geliyor, çok garip hallerdeyim, galiba bu hafta geleceğim 🤔

Kızlar tartı siparişimi verdim. Ölçümlerde oynama olmasın diye ayni tartıdan aldım. Bugün kargo yaparlarsa cumartesiye kadar gelir herhalde. Yarından itibaren yeme düzeni kurmam lazım kendime. 1 haftadır çok düzensiz yiyorum. Bazen saat 2 ye kadar aç kalıp kahvaltı yapıyorum ,bazen gece 1 de sandviç yiyorum , bazende unutuyorum🙄
. Ayak üstü ne bulduysam. çoğunlukla bol kahve ,kuruyemis ,meyve ,kurabiye,sandviç atiyorum ağzıma ama çok değil. Cumartesi tartilip sil baştan başlayacağım. Çok kilo aldığımı sanmıyorum çünkü çökmüş gibi hissediyorum kendimi yorgunluktan. 💞. Aldıysam da buralardayız zaten dimi. Yeterli sağlık olsun

bu dizinin adını çok duyuyorum son zamanlarda ben de mi başlasam ki nasıl bişey :D

valla çok istiyorum, ipin ucunu saldık mı kaçıyor.

geçen haftadan beri şu soruyu sorucam arke arke ablaya unutup duruyorum. sayende aydınlandım teşekkür ediyorum kaptanım :D:D

ah boncuk ya ben de boyuma göre ideal kilodayım mesela iş korumaya geldi mi düzen bozuluyo dengeler değişiyo evet ideal kilodayım ama 66-67 kilolarda vücut yağ oranı düşmüş haldeki spor yapan fiziğimle şuanki halime bakıp üzülüyorum :D olur halldereizzzzz

öncelikle emeklerine sağlık. ben kural dışı olarak pazartesi kilo bildirimi yaptım ctesi tartılamamıştım ama o sayılmıyo tabii. bu cumartesi kilo bildirimi yaparak gruplara geliyorum inşşş, üzgünüm

teşekkür ederim <3

teşekkür ederim <3

teşekkür ederim <3 boğazım iltihaplanmış. mahvoldum 2 gündür, dün işten eve döndüm çalışamadım, yattım bütün gün biraz kendime geldim. antibyotik başladım şimdi, toparlarım 2 güne diye umuyorum.

teşekkür ederim <3
1bölün sarmasada 2ci bölümden sonra bi tuhaflıklar başlıyor izlemelisin😀😀

Kızlarım menumu yazayım

Sabah
Menemen
1 dilim tb ekmeği
Peynir ve 3 zeytin
Yeşillik

Ogle
1 tabak Pırasa yemeği

Ara
1 avuç fıstık
Yarim armut

Akşam
1 küçük lahmacun
Bol Yeşillik ve soğan salatası
1 bardak ayran

Su 3 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes
Afiyet olsun canm🤍
Sedece un değil ki lavaş da satılıyor, makarna da pilav da var 🥺 telkin yapicam kendime " sen aç degilsin sen aç degilsin "
Aç değilsin lütfen karbonhidratların seni kandırmasına izin verme 😘
18 Şubat Menüm

10.30: Bir dilim peynir, 1 yumurta, 1 ince dilim organik ekmek, pancar, 1 mandalina

14.00: Biraz çiğ fındık, sade kahve

17.00: Bir persiyon et sote, salata

su: 1 litre (biraz daha içerim)
Spor: Gece biraz evde yürüyebilirim. Yürürsem yazarım :)

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun🤍 suyı artırırsan daha iyi olur 😘
İyi akşamlar kızlar..
Unutmadan menümü yazayım, oğlum fırsat vermiyor yine..

Menüm
Sabah
1 kupa bitki çayı

Öğlen
Sebzeli et kavurma
5 k pilav
Salatalık

Ara
1 kupa çay
5 hurma ( fazla oldu farkındayım, canım aşırı tatlı istiyor bugün )

Akşam
Yumurta salatası
Yeşillik

Su şimdilik 1,5 litre
1 lt daha içerim
Belki bir de yeşil ya da bitki çayı

Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun canm🤍 emiriziyorsan vücudunun ihtiyacı vardır bol bol süt olsun 😘
bluegreeneyes bluegreeneyes Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

sabah 10.00
45 gr beyaz peynir, 7 zeytin, domates, biber, 1 simit

öğlen 14.00-15.30
1 kase yayla çorbası, 2 zeytinli poğaça, 1 tahinli kurabiye, biber, domates

akşam 19.00
1 karnıyarık, 4 yk tambuğday makarna, 1 kase cacık, acı biber turşusu

1,5 lt su

13.000 adım

bugün kötü bir atak günümdü. ama geldi geçti :110:

bu sabah tartıda 82.5 çıktım.
Öğlen fazla olmuş sen de farkındasın zaten bu gün dengelersin 😘
18 şubat salı menüsü
10.30 kahvaltı
1 kase mercimek çorbası, 1 dilim ekmek

16.30 ara
1 kara buğday patlağı üzerine 1 yemek kaşığı tahin pekmez.

17.15 ara
Çiğ köfte lavaşının içine domates ve pırasa.

18.15 akşam
3 parça tavuk, 6 kaşık zeytinyağlı pırasa, küçük kase yoğurt.

Su 3 lt
Spor
Eki Görüntüle 3546476

Afiyet olsun canm🤍
Selamlar yeniden,

Bilgilerimi paylaşmamıştım.

KATILIM FORMU
Yaşınız : 29
Boyunuz : 1.75
Kilonuz : 95
Mesleğiniz : Öğretmen
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 0
Kilo Alma Nedeniniz : tatlı ve abur cubur
Hedef Kilonuz : 77
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Eski kiloma dönmek 🥰
Hoş geldin canm 🌼😘
18 şubat

I Ilyusa Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

9:30 peynirli yumurta, peynir küçük bir dilim ekmek
12:00 kahve + bir kuru incir+ yabanmersini, bir kaşık yoğurt

14:00 pırasalı yumurta (bir çay tabağı kadar)

16:00 haşlanmis tavuk, bir avuç findik,

Spor olarak yürüyüş
Afiyet olsun canm🌼🤍 cumartesi harika sonuçla geleceksin 👏👏🧿
Kızlarcım selamlar,
Ben bugün biraz rahatsızdım, soğuk algınlığı gibi ondan çok uğrayamadım buraya ama yediklerimi yazayım atlamıyım.

Öğlen:
200 gr fırın tavuk göğsü + sebzeler + 1 dilim ekmek esmer + 1 mandalina

Akşam:
Koca salata + 2 haşlanmış yumurta + 1 dilim peynir + 8 zeytin + 1 glutensiz wasa

Son ara öğün:
1 muz

Totalde 2.2 lt falan su içtim.

Gece yatmadan az kefir içip günü bitiricem inşallah 🙏

Şekersizlikle mücadelem devam ediyor. 💪

Eki Görüntüle 3546492
Eki Görüntüle 3546489
Afiyet olsun canm🤍🌼
bluegreeneyes bluegreeneyes Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Kaptanlarım bugün bildirim yapamadım özür diliyorum. Sabah 7 de başlayan bir koşturma, kurstan eve geldim 1 saat sonra misafir geldi. O arada yemekleri yaptım daha yeni yolculadik. O yüzden ugrayamadim buraya.
Sağlık olsun canm menü lere dikkat et cumartesi de bildirimi kaçırmamaya çalış 😘
Sabah çeyrek tost salatalık domates iki kaşık kaymak

Ara 3 hurma bir avuc fıstık

Akşam ciğer sote salata tambugdayli makarnadan yoğurtlu salata

3 kaşık sütlaç arada böyle seylerede yer vernek lazım ama kararında

Su 3 litre Boncuk2307 Boncuk2307
bluegreeneyes bluegreeneyes
Ellssa Ellssa
Afiyet olsun canm🤍
Bugünkü menüm

Sabah(10.00)
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir

Ara(14.00)
Hindiba kahvesi
1 fındıklı muska( şekersiz ballı)

Akşam(18.30)
3 kaşık bulgur pilavı
Yarım kase kıymalı patatesli fırın yemeği
Yoğurt
3-4 Kasım salata

Su:1.5 lt
Spor: 4049 adım
Eki Görüntüle 3546523
Afiyet olsun canm akşam hem patates hem Bulgur karb. yoğun olmuş gibi 🥰
17 şubat pazartesi menüm:
8.30: sahanda yumurta, 3 dilim hindi füme, mozarella, zeytin ezmesi ve 2 dilim tam buğday ekmek ile sandviç yanı bol yeşillik
12.00: lahana kavurması ile yoğurt
18:30 adana kebap ve 2 ince dilim lavaş, salata ayran
21:00 yarım cup muhallebi ve 1 küçük bisküvili pasta(4-5 aydır ayarlayamadığımız sürekli ertelediğimiz bir hayırlı olsun ziyareti vardı. yemesem ayıp olur diye biraz yedim hazırlıklardan)

18 şubat salı menü:
11.00: tavuk suyuna çorba
19:00 tavuk suyuna çorba ve 1 dilim ıspanaklı börek

salı tartısına bildiremedim de bugün tartıldım, 72.10 🥳🥳 tabi dün bişe yiyememiş olmamın etkisi de vardır ama eksi eksidirrr
Afiyet olsun canm🤍 🥳🥳
Kızlar tartı siparişimi verdim. Ölçümlerde oynama olmasın diye ayni tartıdan aldım. Bugün kargo yaparlarsa cumartesiye kadar gelir herhalde. Yarından itibaren yeme düzeni kurmam lazım kendime. 1 haftadır çok düzensiz yiyorum. Bazen saat 2 ye kadar aç kalıp kahvaltı yapıyorum ,bazen gece 1 de sandviç yiyorum , bazende unutuyorum🙄
. Ayak üstü ne bulduysam. çoğunlukla bol kahve ,kuruyemis ,meyve ,kurabiye,sandviç atiyorum ağzıma ama çok değil. Cumartesi tartilip sil baştan başlayacağım. Çok kilo aldığımı sanmıyorum çünkü çökmüş gibi hissediyorum kendimi yorgunluktan. 💞. Aldıysam da buralardayız zaten dimi. Yeterli sağlık olsun
Toparlarız canm beraber yeterki bebeler ve sen de iyi ol 😘😘😘

18 şubat menü
09.30 2 yumurta ile biberli ölmeyi, 2 dilim peynir
13.30 1 kase ananaslı yoğurt
16.00 10 badem 1 fincan sütlü kahve
18.30 1 kase ananaslı yoğurt
3 litre su 10.000 adım
1000014371.webp

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin canım.
Teşekkür ederim canım. Amin.
Cook geçmiş olsun, seninle tanışıp çok fazla denk gelemedik ama gecmis olsun dilemek istedim. Umarım ablan daha iyidir ☺️
Teşekkür ederim canım. Ablam daha iyi çok şükür. Günden güne de daha iyi oluyor.
Ben yeni dahil oldum zaten, tanışıp kaynaşırız inşallah :KK200:
Afiyet olsun🤍 suyı artırırsan daha iyi olur 😘
Teşekkür ederim. Yatana kadar iki litre oluyor. :)

hastalık oldu mu dağılıyor insan canım valla çok normal ya. toparlarsın hepimiz birbirimize destek olarak çözücez ancak bu işi. geçmiş olsun, önemli olan sağlık.
1bölün sarmasada 2ci bölümden sonra bi tuhaflıklar başlıyor izlemelisin😀😀
hauahua başlayım bakayım haftasonu

Kızlar aranızda sağlık personeli varmi ? Benim kızım iyileşmiyor bir türlü antibiyotik veriyoruz. Ama sanki daha kötüleşiyor. Acildeki hemşire sürekli getirme bekle 4gunde ilaçlar etki eder dedi. Oğlumda 2.kez acile götürünce,siz daha dün burda degilmiydiniz neden sürekli getiriyorsunuz vs gibi gıcık gıcık ukala ukala konuştu. hatta kan istedi doktor diye Allah Allah neden kan istedi vs diyince ,bende patladım tersledim. sen sorunlumusun, senden görevin dışında bir talepte mi bulunduk, çocuk hastaki geldik, doktor gerek gördük ki kan istedi diye tersleyince sustu ( kalp sorunu olduğu için doktor ekstra dikkat etti sağolsun) . Şimdi randevu alamıyoruz polikliniğe.acile mi gitsek yine yoksa beklesekmi? Resmen aptallaştim. Varmi tavsiyeniz doğal birseyler , çorabını sarımsak vs yazmıştı biri.

Canım benim sağlık olsun da gerisi önemli değil kilo bu verilir alınır hiç dert etme geçecek inşallah bu zamanlar da
Kızlar aranızda sağlık personeli varmi ? Benim kızım iyileşmiyor bir türlü antibiyotik veriyoruz. Ama sanki daha kötüleşiyor. Acildeki hemşire sürekli getirme bekle 4gunde ilaçlar etki eder dedi. Oğlumda 2.kez acile götürünce,siz daha dün burda degilmiydiniz neden sürekli getiriyorsunuz vs gibi gıcık gıcık ukala ukala konuştu. hatta kan istedi doktor diye Allah Allah neden kan istedi vs diyince ,bende patladım tersledim. sen sorunlumusun, senden görevin dışında bir talepte mi bulunduk, çocuk hastaki geldik, doktor gerek gördük ki kan istedi diye tersleyince sustu ( kalp sorunu olduğu için doktor ekstra dikkat etti sağolsun) . Şimdi randevu alamıyoruz polikliniğe.acile mi gitsek yine yoksa beklesekmi? Resmen aptallaştim. Varmi tavsiyeniz doğal birseyler , çorabını sarımsak vs yazmıştı biri.
Ya bende bunu anlamıyorum kendini doktor sanıyor hepsi doktor dan daha ukala ay sinir oldum demekki hasta diye getirdim yoksa benim ne işim var hastane de keyif olsun gezme olsun diye getiriyorum şuna bak ya . Acil değil de bence polikliniğe götürün canım detaylı olur diye düşünüyorum acil den daha detaylı olur

Canım benim sağlık olsun da gerisi önemli değil kilo bu verilir alınır hiç dert etme geçecek inşallah bu zamanlar da

Ya bende bunu anlamıyorum kendini doktor sanıyor hepsi doktor dan daha ukala ay sinir oldum demekki hasta diye getirdim yoksa benim ne işim var hastane de keyif olsun gezme olsun diye getiriyorum şuna bak ya . Acil değil de bence polikliniğe götürün canım detaylı olur diye düşünüyorum acil den daha detaylı olur

Canım eşimi bekliyoruz dahada kötüleşti acile gidiyoruz tekrar poliklinikler dolu. Bu seferde gıcık gıcık konuşur ,yine niye geldin gene diye sürat aşıp tavır yaparsa yeminliyim rezillik çıkarcam . Zaten canım burnumda . Belki poliklinik doktoru ortaya ilgilenir 😔

Kızlar size birşey diyeyim ben çok su iciyordum şu sıra baktım tartılara çok çıkmaya başladım diyorum.neden böyle çıkıyo.nese bigün yarım litre kadar nekadar ihtiyacım varsa okadar ictim sanki bi gitti du bakalım 1gün 2 litre içip bigün içmeyecem cumartesiye tartı ne gösterecek bakalım.

bluegreeneyes bluegreeneyes Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Aç karna : zencefil zerdecal limon eşliğinde sıcak su 1 kup

Kahvaltı 09.00
2 yumurta tereyağında
4zeytin
2 çeri Domates
1küçük Salatalık
1 dilim kaşar peynir
Maydanoz
1 dilim.bugday
Siyah çay

15.00