- 4 Şubat 2014
- 4.485
- 15.998
- 408
Bilmiyordum onu biraz geç oldu galiba özelden yazmaya çoktan etiketledimKaptanım sen buraya değil kaptanlara özelden atacaktın. Boncuk ve elsa kaptana özelden gönderdin mi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyordum onu biraz geç oldu galiba özelden yazmaya çoktan etiketledimKaptanım sen buraya değil kaptanlara özelden atacaktın. Boncuk ve elsa kaptana özelden gönderdin mi.
İnşallah güzel haberlerini alırsınız canımBeni de uyku tutmadı. Belki birileri vardır diye girdim kimseler yoktu. Şimdi anjiyoya aldılar. Yarım saat oluyor. Daha içeriden haber gelmedi.
Bütün büyü bozulduBilmiyordum onu biraz geç oldu galiba özelden yazmaya çoktan etiketledim
Benimde öyle canım kilit kontak 65 64 iki aydır bir gidip bir geliyor lum korumaya geçti mübarekGünaydın kızlar işten güçtwn kafamı kaldıramıyorum
Heöen menülerimi yazayım
Pazar menüm
Sabah 11 civarı
3 h yumurtadan omlet
1 kaşarlı tost
Kapya biber salatalık
Akşam 17 civarı
2 küçük lahmacun
Su1.5 lt
Pazartesi menüm
Sabah 7.30
1 h yumurta
Öğle:12.30
1 p etli taze fasulye
1 kase yeşillik
Ara 17 civarı
300 gr hindistan cevizi yoğurduna 3 kaşık şeker ilavesiz granola
Akşam 20.30 civarı
2 çatal tam buğday makarnası
(midem bulandı tutsun diye bomboş attım2 çatal )
Su:2 lt
Mthn83 Ellssa
Sabah tartıldım 65.0
Cuma; 64.5
Farl:+500 gr
Evn anlamadım bu 65-64 benim kilit noktam sanırım dolaşıyorum buralarda
Öldü
Dün gece terketti bu dünyayı. Apar topar geldik.
Ben bende değilim çok etkilemişti zaten. İyice bittim
Başınız sağolsun canm mekanı cennet olsunÖldü
Dün gece terketti bu dünyayı. Apar topar geldik.
Ben bende değilim çok etkilemişti zaten. İyice bittim
Tebrik ederim canım güzel eksiyle gelmişsin.
Bir süre daha zorlayabilir ama mutlaka eksilecektir canım.Sabah tartıldım 65.0
Cuma; 64.5
Farl:+500 gr
Evn anlamadım bu 65-64 benim kilit noktam sanırım dolaşıyorum buralarda
İnsan böyle böyle öğreniyor canım.Bilmiyordum onu biraz geç oldu galiba özelden yazmaya çoktan etiketledim
Tebrik ederim canım.
Teşekkür ederim kaptanımTebrik ederim canım güzel eksiyle gelmişsin.
Bir süre daha zorlayabilir ama mutlaka eksilecektir canım.
İnsan böyle böyle öğreniyor canım.
Tebrik ederim canım.
cumartesi ; 69.4arke yarın pazartesi yeni hafta, işi başından sıkı tutuyoruz haa unutma..yenmemiz gereken kaptanlar var
@94bassuk Basakcim sana ödev Radio taiso egzersizleri, yarın başlanacak ona göre
@Ilyusa sana da içimden bol su içmeyi önermek geldi canım.
sibel_84 yarına güzel çıktı sonuçlar demeni benliyoruz, baban için de geçmiş olsun canım. Sana da koridor yürüyüşleri yazdım.
Sem2024 yarın menüye sebze ekliyoruz hem de en liflisinden birşey ve akşam yemegini bir tık erkene çekiyoruz canım.
Jou Jou Jou saygideger şövalyemiz, tatlı isteği geldikçe su içip eskrim hareketleri yapıyoruz bak
İnşallah yakında 65 i göreceksin canım, arada gel gitler normaldir.
Regl mi olamadın sen canım.cumartesi ; 69.4
Bugun 69.9
+500 gram aldım gene geri bi iniyom bi çıkıyom yavvv nesee sökülcem rahatlayacazz
Ellssa Boncuk2307
Tamam canım yine haberdar et bizi. Hayırlı haberler alın inşallah.Kızlar girip yazıp çıkayım hemen. Anjiyo tamamlandı. Doktoru bekliyoruz. Ama açılmamış herhalde damarlar . Sonrası nasıl olacak bilmiyorum. Zaten bypassli.
Hoşgeldin tekrardan, bir öğretmen ablamız daha olduuKATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ): Zeynep
Yaşınız : 45
Boyunuz : 168 cm
Kilonuz : 98,4 kg
Mesleğiniz : Öğretmen
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 2
Kilo Alma Nedeniniz : Aşırı yeme
Hedef Kilonuz : 68 kg
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Öncelik sağlık açısından. Kilo her zaman sağlık problemlerine yol açıyor. Tabii ki bir de istediğimi alabilmek ve giyebilmek
İnşallah ablacım
Kız sen bana fotoğraflı olarak atacaktın fotoğraf koyuyorum ya
Çekemez misin tekrar fotoğrafBilmiyordum onu biraz geç oldu galiba özelden yazmaya çoktan etiketledim