- 4 Eylül 2011
- 19.365
- 68.971
- 798
Bende bilmiyorum canım kaptan oldumNapiyon canım görüşmeyeli.
Diyetisyene başladım. Elimde kağıtlar kafamda bilgiler olması yeterli gelmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bilmiyorum canım kaptan oldumNapiyon canım görüşmeyeli.
Öyle yapacağım canımÇabuk gelen çabuk gider inş. Sibelcim. Umarım kolayca hallolur hastane sağlık işleri şifalar kolaylıklar dilerim Bu hafta daha dikkatli olacağını düşünüyorum yazdıklarından. Hem sonra telafisi de zorlaşıyor. O zamaan renk!
Bugün madem dikkat ediyosun sevgili 94
Tamam bir dahakine hemen eklerim.
Ayrıca biraz dinlenmek iyi gelir. Sen bugün de keyif yap bence kaptiş
Canımm bide regl haftasındayım olmadım ama bugün çok fena şişmişim acayipte canım tatli istiyorr offZor durum gerçekten melatonin takviyesi mi alsan acaba bir araştırsana canim
Evettt! işte aradigim ruh. Bak sende mevcutmuş zaten şövalyelik
Teşekkür ederim kaptanımGöze batan tek şey tulumba tatlısı
Ama hak ettiğini düşünüyorum
Afiyet olsun
Ben hiç çay kahve tüketmiyorum sevmediğim için hani o yapıyor desem yok. Oğlan da uyuyor yani o da değil. Sıkıntı bende papatya çayı denedim işe yaramadı bir de melisa deneyeyim o zaman teşekkür ederimAminn canım teşekkür ederim
İnşallahhh
Çok sağol Filizcimm, teşekkür ederiz
Sağol Boncukcum
Canım, daha önce benim de böyle bir dönemim olmuştu ne yapsam uyuyamiyordum. Çayı ve kahveyi gün boyu içmedim akşam da kendime Melisa çayı demliyordum. Öyle uyuyabilmeye başladım. Denedin mi bilmiyorum ama belki işe yarar.
Teşekkür ederim bunu da deneyeceğimZor durum gerçekten melatonin takviyesi mi alsan acaba bir araştırsana canim
Evettt! işte aradigim ruh. Bak sende mevcutmuş zaten şövalyelik
Öyle yapacağım canım
Evett hem de üstündeki yazıda dediği gibi "ama zayiflayacak ideal kilosuna sağlıkla kavuşacak 777Kışı geçiren kurt misali
O zmn. bir kare bitter yanında da tarçınlı kahve, üstüne de 10-15 dk dans etsen. Hem neşen yerine gelir hem de o istek geçmiş olurCanımm bide regl haftasındayım olmadım ama bugün çok fena şişmişim acayipte canım tatli istiyorr off
İyi kandiller canım, napiyosun göremedim listede bu hafta seni canım. Gelsene benim takıma. Senb görmeyeli kaptan kumandan beyamca oldum ben (yaşı tutan bu filmi biliyodurGünaydın kızlar hayırlı kandiller hepinize
İnşallah bir cozum bulursun canım benim. Bir de yatmadan önce kitap okumak çok uykumu getiriyor. Eskiden öyle değildi hatta kitabı merak ettiğim için okumaya devam eder uykudan çalardim ama şimdilerde iki sayfadan sonra gozum kapaniyorBen hiç çay kahve tüketmiyorum sevmediğim için hani o yapıyor desem yok. Oğlan da uyuyor yani o da değil. Sıkıntı bende papatya çayı denedim işe yaramadı bir de melisa deneyeyim o zaman teşekkür ederim
Teşekkür ederim bunu da deneyeceğim
Valla canım benim de yarın bir tsh lar belli olsun bende başlayayım diyorum ama. Tsh lar yine yüksek çıkarsa boşa da para vermek istemiyorum. Kafam karmakarışık. Yarın babamı yatiracagiz hastaneye. Benim hastane işleri hepsi yine birbirine girecek.Bende bilmiyorum canım kaptan oldum
İnşallah dediğin gibi olur. Ama benim tshlar sıkıntı. Ben ne kadar dikkat edersem edeyim şu hormonlar sanki izin vermiyor.Çabuk gelen çabuk gider inş. Sibelcim. Umarım kolayca hallolur hastane sağlık işleri şifalar kolaylıklar dilerim Bu hafta daha dikkatli olacağını düşünüyorum yazdıklarından. Hem sonra telafisi de zorlaşıyor. O zamaan renk!
Bugün madem dikkat ediyosun sevgili 94
Tamam bir dahakine hemen eklerim.
Ayrıca biraz dinlenmek iyi gelir. Sen bugün de keyif yap bence kaptiş
vsbsbsb ay kaptanım ilahiiii ❤ başak adım ama 94 numara olmak da hoşuma gittiBugün madem dikkat ediyosun sevgili 94
hayırlı olsun canım. bizde bilgi, yöntem var da uygulamaya gelince erteliyoruz. takip ve motivasyon gerekli. iyi bir diyetisyenin çok faydası oluyor bu konudaBende bilmiyorum canım kaptan oldum
2 kaşık yoğurdun içine 1 tane hurmayı doğra. tarçın serp ye. çok iyi geliyor.Canımm bide regl haftasındayım olmadım ama bugün çok fena şişmişim acayipte canım tatli istiyorr off
Oo güzel tariff hurmam eksik2 kaşık yoğurdun içine 1 tane hurmayı doğra. tarçın serp ye. çok iyi geliyor.
Cocuklards ötürü birsey yapamiyorum pek enerjimde yokEvett hem de üstündeki yazıda dediği gibi "ama zayiflayacak ideal kilosuna sağlıkla kavuşacak 777
O zmn. bir kare bitter yanında da tarçınlı kahve, üstüne de 10-15 dk dans etsen. Hem neşen yerine gelir hem de o istek geçmiş olur
İyi kandiller canım, napiyosun göremedim listede bu hafta seni canım. Gelsene benim takıma. Senb görmeyeli kaptan kumandan beyamca oldum ben (yaşı tutan bu filmi biliyodur
İnşallah bir cozum bulursun canım benim. Bir de yatmadan önce kitap okumak çok uykumu getiriyor. Eskiden öyle değildi hatta kitabı merak ettiğim için okumaya devam eder uykudan çalardim ama şimdilerde iki sayfadan sonra gozum kapaniyor
Muhteşem olmuş herkese ayrıntılı hem de süper süper söz Mthn83 kaptanımdaarke canım gramı gramina aynı kiloda olmamıza şaşirdim. Bu hafta en az 82.2 görelim canım
94bassuk japon kralerlerin eline ulaşır inş. Canım. Bu hafta kesin katkısı olur (en azından ben olsam pek yiyemezdim de ondan bu yorum ) ayrıca kız istemede kahve ok ama geri kalan ikramlara kafamızı iki yana çevirmek suretiyle cevap veriyoruz
@Ilyusa bu isim karamazov kardeslerden mi geliyor acaba ? Bana biraz senle ilgili detay lazım canım. Ona göre personal motivasyon dusunucem
sibel_84 Sibel si belle den geliyormuş benim güzelim demekmiş. E şimdi güzellik fit olmak olarak algılanıyor malesef. O yüzden bu hafta başarılar canım, mavi takımı yenecek kadar gr. vermek yeter Ayrıca tanışalımm.
@Sem2024 öncelikle yeniden özür isim karışıklığı için. Senden de bebekle beraber yapılabilecek egzersizler bekliyorum canım, profil resmindeki bebiş ne tatlı
Jou ismin Hollandaca olduğu için seni ayrıcalıklı ilan ediyorum kırmızı takımda. Şovalye ilan edilmiş gibi düşün ne olur, en çok eksiyi getirmek bu yüzden senin sorumluluğunda canım
Çok güzel oldu ama. Şu an Urfadayım. Yaş 27. Çalışıyorum evet. Bu kadar yeterli olur mu acabaHaklısın kaptanlar kaptanı bak on görmüş gibi takımdaki herkese bişeyler yazmaya çalıştım az önce ama daha tam taniyamayinca zor oluyor benim için. Sen hangi sehirdesin kaptanim bu arada, yaş?(tabi soruluyorsa ) Bir de çalışıyorsun onu biliyorum ama mesleğini bilmiyorum
Evet yaa aklımda 67 68 sanıyodum aklımda öyle kalmış. Dün baktım kilo çizelgesinde şaşırdım. Yine görürsün o rakamları üzülme canımBen bayağı eskilerden oldum artık canım. Yaklaşık iki yıldan beri gel gitleri yaşıyorum. Doğumlar yaşanılan bazı olaylar. Sonrasında ameliyatlar olunca kilo verip verip alıyorum. Yaklaşık bir ay önce 67-68 arası iken bir ayda 75 leri gören ben. Şimdi tatildeyiz. Ama yolculuk peşine hastane işleri olunca benim düzen yine şaştı. Ama bu hafta hastane işi de olsa hareket etmem ve dikkat etmemde gerekecek. Sonrasında okul başlıyor hareket fazlasıyla olacak zaten.
Muhteşem menü afiyet olsunBugünkü menüm Boncuk2307 Ellssa
Saat 11de kahvaltı, tam buğday ekmeği bir buçuk dilim, yumurta, beyaz peynir domates sosu 3 bardak çay, çay kaşığı ucuyla bal
Saat14te bir avuç fıstık
16:30 kuzu eti 150 Gr vardir yanında salata
Adım sayısını ekledim bir saat kadar yürüyüş yaptım şimdi dönüyorum hatta
Üzülme canım telafi etben burda değildim istemeye hazırlanıyodum
ay oley
haftaya 60'lar ligine hoşgeliyorummm
çok üzülerek söylüyorum.... ama bunu istemeden dönünce gördüm
Afiyet olsun kaptanımMenüm
Sabah yumurtalı menemen 3 zeytin 1 dlm tam buğday ekmeği
Arada kahve
Akşam 19 da 1 kase ıspanak yemeği biraz yoğurt
21 de 1 elma
Bol bol cadı kazanı
Adım 4bin yarın daha güzel olur
FitFiliz Boncuk2307 Ellssa
Hafta sonuNiye buralar bu kadar sessiz ya ....
Afiyet olsun canım tam da cumartesi menüsü olmuşmenüm:
10.00 2 yumurta, 1 parça tulum peyniri, airfryerfda sosis, 4 zeytin, 3 lokma bal tereyağı
13.00 brownie 2 çatal
16.00 tam buğday ekmek arasında sosis
21.00 1 poğaça, 2 küçük kare baklava, 1 kurabiye
spor: 6600 adım
su:2 lt yatmadan 1 soda ve 500 ml su daha içerim.
haftasonlarım benim hep böyle karmaşık geçiyor. annem de geldi şimdi tam karman çorman olur, yarın da böyle geçer gibi ama dikkatli olmaya çalışacağım. akşam z raporu vereceğimi düşününce geriliyorum az yiyorum (az yiyen halim de bugün işte)
FitFiliz Ellssa Boncuk2307
Afiyet olsun canım25 ocak menü
10.00 1,5 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 5-6 zeytin, 2 dilim tb ekmek, yeşillik 1 tk vişne reçeli
14.00 2 kaşık bulgur pilavı, 5 kaşık nohut, salata
18.30 3 köfte, 1tabak fırında karnabahar brokoli, 1 bardak ayran
20.30 2 tulumba tatlısı
3 litre su 10.000 adım
Ellssa Boncuk2307 Mthn83 Eki Görüntüle 3543029
Güzel haberlerini de alırız inşallah canımTeşekkür ederim Filizcimm, kalbinde doğuştan bir delik var. Onu kapatacaklar. Delik daha hızlı büyümeye başladığı için biraz apar topar ameliyat kararı alındı.
İnşallah ciddi olmaz kaptanım ya, kolaylıkla gelip geçer inşallah
Teşekkür ederim canım