amin inşallah canım. çok uzun sürüyor. aman çok dikkat edin sakın yakalanmayın. kalabalık ortamlarda maske şartGeçmiş olsun, uzun süren bir grip varmış sanırım. Umarım çabuk atlatirsin canim
Teşekkür edrim canım hala yoğu bakımdaAyyy çok geçmiş olsun, iyidir inşallah.
Belli değilki sorulmuyorda. Yine hastanedeydik. Yazık ya çok üzgünler. 5. katdengesini mi kaybetmiş canım kaçıncı kattan düşmüş? çok geçmiş olsun Allah şifa versin. umarım hayati tehlikesi yoktur
amin canım. Durumu stabil deniyor. Vücut kemikleri hepsi kırılmışAllah şifa versin , durumu nasil
Suyu cok az ictigim.zamanlar bede de migren agrilari basliyo bi kac gun gecmiyoKızlar dün bugün baş ağrılarıyla geçti. Migrenden çok yoruldum artık. Allah beterinden saklasın ama yaşam sevinci bırakmıyor. Regl olunca hele her gün herr gün ağrıyor. Bir de artık menülerimi ertesi güne bırakmadan yazmak istiyorum. Yoksa hem unutuyorum hem üşeniyorum
Dünkü menüm:
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Süzme peynir 1 dilim
7 zeytin
Aralarda
2 dilim turp
1 tane ülker çikolalatı gofret , canım çok çikolata istiyor engel olamadım
Sütlü kahve
Şekersiz çay
Akşam:
Çeyrek ekmek kokoreç
Şehriyeli çorba ile ekmek..
Gece yeme atağı geldi çok aç da değildim
Çeyrek ekmeğe kaşar koyup yedim
1 portakal yedim
evdeyim sürekli.bu dönem böyle. Bir süre daha. Yemek yeme isteği geliyor iştahım da açıldı. Çok zorlanıyorum. Su içsem belki hafidifleyecek yeme isteğim ama
Güzel kilo veren canlarımdan tavsiyelere açığım. Kendimi bildim bileli bu kilolardayım. Dönem döneö kendimi frneleyip aynı kiloda kalıyorum ama artık zayıf olmak istiyorum.
Hiç salata da yemiyorum. Salata yapsana yesene bacım, yokk...
Su: 1.2 litre
İçsene mübarek şu suyu içsene işte. Belki migren ataklarım da seyrekleşecek içsem.
Hele spor, iyice yumuşadım. İçimden de hiç spor yapmak gelmiyor. Aslında biraz hareket etsem ve suyu artırsam, salataya ağırlık versem her şey düzene girecek de... neyse
arke Ellssa Boncuk2307
Malesef canım yoğun bakımda durumu kritik deniyor. Amin.Geçmiş olsun kaptanım umarım ciddi bir sıkıntı yoktur okuyunca içim bi tuhaf oldu yaaAllah'm yardımcıları olsun ailesinin de
Malesef canım yoğun bakımda durumu kritik deniyor. Amin.Geçmiş olsun kaptanım umarım ciddi bir sıkıntı yoktur okuyunca içim bi tuhaf oldu yaaAllah'm yardımcıları olsun ailesinin de
Teşekkürler canım. İnşallah toparlanıray içim sızladı okurken. ailesine, hepinize sabırlar diliyorum. bir an önce toparlar umuyorum, çok üzüldüm.
neyuyyyyyy 700 mü ben de kafamda 100x5 puan falan diye hesap yapıyorum rakip çok güçlü çıktı
kaptanum düşmanlar çok güçlü başlangıçta 100ün yetmesi için bizim bütün takımın her gün ip atlamaya başlaması lazım hsjsj
bu arada söylemeden edemeyeceğim, her hafta spor menü takip hesap kitap tablo yapma vsvs hepsi kocaman bi emek, sırf buna harcanan kocaman emek bile beni takım yarışı kadar motive ediyor. insanlar o kadar uğraşıyor az ye diye, pembe renge de boya kendini diye çaba sarfediyorum ekstradan. ellerinize, emeklerinize sağlık
yarın görüşmek üzere
Çok üzücü inşallah atlatır yavrucagizTeşekkür edrim canım hala yoğu bakımda
Belli değilki sorulmuyorda. Yine hastanedeydik. Yazık ya çok üzgünler. 5. kat
amin canım. Durumu stabil deniyor. Vücut kemikleri hepsi kırılmış
Sorma canım, çok zor benim için. Sadece diyetteyken değil günlük hayatımı da çok zor etkiliyor.Geçmiş olsun canım, durumunu bilmiyordum. Muhtemelen unutup birkaç kez daha aynı şeyi söyleyebilirim dikkate almazsın
Afiyet olsun menün gayet iyi canımIyi akşamlar kizceler menü yazım
Sabah
Omlet
1 dilim tb ekmeği
1 dilim süzme peynir
3 zeytin
Domates biber yeşillik
Ogle
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt
2 3 tane lahana sarması
Akşam
Nohut yemeği
Yoğurtlu havuç tarator
2 kaşık pilav
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307
Takım arkadaşım aman çok kaçırmadostlar ben bugün menü bildirmicem müsaadenizle, ama salı gübü tartıda eksi olmak için yarın ekstra çaba sarfedicem kaptanımarke
sporu da yatarken yazarım yine de arkadaş bizim karşı takımın kaptanı çok dişli çıktı 700 ip atlamayla bir yarışayım dedim de 300 de tıkandım. devamı gelmiyosevgili takımım herkes 200 ip atlayabilir mi mümkünse ekstradan anca yakalıyoruz çünkü
Canım soslu döner menüyü seni yendikten sonra yiyebilirim belkiİşime gelir sen dedin kapisalim diyekarşıdakini kötü yola eurukleyip cirkinleşebiliyormuşum meğer konu rekabet olunca döner menüsü bekliyorum bak en soslusundan
İyi tatiller, biz tanışmamıştık sanirim
Arkedaşim bu sefer senin mavi takımın taraftarıyim. Beşiktaşlı logo değiştirmis galiba göremedim onu
Bu ödülün gün değil de öğün şeklinde olması ilk kimin fikriydi? Gerçekten güzel birşey
Dervişin fikri neyse zikri de odur gibiŞu an İrem Derici şarkısı çalıyor ben yürürken, sözleri sevip de gulen yok dunyada sisman çok diye anladım yemin ediyom
Dün de ödül yapmadiysan haftasonu ödülü diyelimİyi akşamlarHerkese
Gün sonu kapaniş
12.00 kahvaltı
Domates
Salatalık
2 dilim peynir
5 zeytin
14.00 ara öğün kahve
Fıstık 15 tane
16.00 ara öğün
2 tane cokoprens
18.00 akşam
100 Gr tavuk 3 YK yoğurt
19.30
Tavada yumurta 1 dilim ekmek
2.5 lt su
1000 adım
arke Boncuk2307
Bence yine de iyi menü rakibem, afiyet olsunMy menu
Kahvaltı saat 11 biberli peynir (bunu beraber pişiriyorum sevdiğim bişey) haşlanmış yumurta+ bir eksra yumurta beyazı+ bir dilim ekmek (proteinliymis göya bilmiyorum orasını) 5 zeytin
Ara: 13:30 erik kurusu 3 tane, iki kare çikolata bir tane glutensiz limonlu bisküvi+ kafeinsiz kahve (tatlı olmuş di mi cok ama yemesem aklımda kalacaktı )
Akşam: 16:30 yine tavuk (gidaklicam artık) + domates sos+ yoğurt
Sonrasında bitki çayı
Spor: 50 dk yürüyüş
Şu 1 lt
Boncuk2307
Ellssa
çok üzücü... Rabbim Şafi ismiyle şifa versinTeşekkür edrim canım hala yoğu bakımda
Belli değilki sorulmuyorda. Yine hastanedeydik. Yazık ya çok üzgünler. 5. kat
amin canım. Durumu stabil deniyor. Vücut kemikleri hepsi kırılmış
canım kaç yaşında?Teşekkürler canım. İnşallah toparlanır
bugün için çok geç ama hafta için bütün hazırlığım tamam, 1 haftalık kahvaltı hazırlığım tamam. öğlen yemeği hazırlığım tamam. akşam yemeklerim zaten sağolsun kocamdan o da tamam, cumartesi kocaman bi eksi ile 60'lar ligine dönüyorum herkes hazır olsun özellikle kırmızı takımTakım arkadaşım aman çok kaçırmaSalı günü fark atmamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?