Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

My menu

Kahvaltı saat 11 biberli peynir (bunu beraber pişiriyorum sevdiğim bişey) haşlanmış yumurta+ bir eksra yumurta beyazı+ bir dilim ekmek (proteinliymis göya bilmiyorum orasını) 5 zeytin

Ara: 13:30 erik kurusu 3 tane, iki kare çikolata bir tane glutensiz limonlu bisküvi+ kafeinsiz kahve (tatlı olmuş di mi cok ama yemesem aklımda kalacaktı )

Akşam: 16:30 yine tavuk (gidaklicam artık) + domates sos+ yoğurt

Sonrasında bitki çayı

Spor: 50 dk yürüyüş

Şu 1 lt

Boncuk2307

Ellssa

Ayyy çok geçmiş olsun, iyidir inşallah.
Teşekkür edrim canım hala yoğu bakımda
dengesini mi kaybetmiş canım kaçıncı kattan düşmüş? çok geçmiş olsun Allah şifa versin. umarım hayati tehlikesi yoktur
Belli değilki sorulmuyorda. Yine hastanedeydik. Yazık ya çok üzgünler. 5. kat
Allah şifa versin , durumu nasil
amin canım. Durumu stabil deniyor. Vücut kemikleri hepsi kırılmış

Suyu cok az ictigim.zamanlar bede de migren agrilari basliyo bi kac gun gecmiyo
1.5 altinda icmiyorum

Teşekkürler canım. İnşallah toparlanır

Geçmiş olsun canım, durumunu bilmiyordum. Muhtemelen unutup birkaç kez daha aynı şeyi söyleyebilirim dikkate almazsın
Sorma canım, çok zor benim için. Sadece diyetteyken değil günlük hayatımı da çok zor etkiliyor.
Afiyet olsun menün gayet iyi canım
Takım arkadaşım aman çok kaçırma Salı günü fark atmamız lazım
Canım soslu döner menüyü seni yendikten sonra yiyebilirim belki
Şu an İrem Derici şarkısı çalıyor ben yürürken, sözleri sevip de gulen yok dunyada sisman çok diye anladım yemin ediyom
Dervişin fikri neyse zikri de odur gibi
Dün de ödül yapmadiysan haftasonu ödülü diyelim
Bence yine de iyi menü rakibem, afiyet olsun

Bugünkü menüm

Sabah(12.00)
1 kk peynir
3-4 kaşık yumurtasiz menemen
8-10 airfryda kızartılmış patates
1 ince dilim peynirli börek
1 kk tahin helvası

Ara(16.00)
1 fincan Türk kahvesi

Aksam--------- yok

Bu sabah misafirlikteydik. Akşam yemeyerek dün ve bu sabahı dengelemeye çalıştım ama bakalım.

Su: 1.5 lt
Spor:------

Takım arkadaşım aman çok kaçırma Salı günü fark atmamız lazım
bugün için çok geç ama hafta için bütün hazırlığım tamam, 1 haftalık kahvaltı hazırlığım tamam. öğlen yemeği hazırlığım tamam. akşam yemeklerim zaten sağolsun kocamdan o da tamam, cumartesi kocaman bi eksi ile 60'lar ligine dönüyorum herkes hazır olsun özellikle kırmızı takım bi gün abarttık diye bitti sanmasın kimse bu takım şampiyonnn arke kaptanım

Selam hanımlar

arke Ellssa

Suyu hep unutuyorum 1 litre oldu daha yatana kadar 1 litre daha içeceğim 2 olacak ç
Menüm aşağaıdki gibi

Kahvaltı
Klasik omlek peynirli kahvaltı 1 karabuğday ile

Öğlen
1 lahmacun

Eklentiler

• IMG_0266.jpeg
    103,1 KB · Görüntüleme: 4
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…