Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tabii canım rabbim nasip etsin

Kilo bildirimini yapayım tabloyu halledeyim
Geçen cumartesi : 61.80
Bugün : 61.45
Fark - 350 gr
Regl geçmesine az kaldı ama en azından salıdan artılar gitti
Ellssa Jasminium84 arke
Tebrikler canımm

Nereye gidiyorsun ki
Canımm işyerinde yoğun bir iki haftaya giriyorum buraya zaman ayıramam bir de kızlar da tatilde sık sık kayınvalidemde olacağız ehhh orada yemek yemeyince de eşim bozuluyor onlarda da yedi mi bi miktar fazla yeniyor

Ellerine sağlık kaptanım
bluegreeneyes tebrikler canımm

Aaaaa çok sevindim tebrik ediyorum canımmm takım arkadaşlarım çok güzel bir yarıştı Boncuk2307 Tesnim1903 bnnu Ellssa gezegenfeza I Ilyusa

arke çok eğlenceli çok keyifli bol çekişmeli bol gülmeli bir haftaydı, seninle ve takımınla yarışmak çok güzeldi kilo vermelerimiz daim olsun canımmm

arke kaptanum gitmiş birincilik neyseee tebrik ederim mavi takım bu işin rövanş i da var
bluegreeneyes spor birinciliğini tebrik ederim canimm

Tebrikler canımm

Ama tatlım evleneli 11 sene oldu ve az buz değil 3 senedir akşamları yemek yemem
Yani her zaman akşam yerim de kayınvalideme gittiğimde yemem haklı diyeceğim

Evet kuzum 2 hafta olamayacağım buralarda

Bu hafta çok iyiydin ödülünü de almışsın tebrik ediyorum
Çok teşekkürler canımm

Günaydın kızlar kilo bildirimini yapiyim regli ilk günü +1.20 kg
Gecen hafta 88.95kg
Bugün 90.20kg
arke Ellssa
Kızlar özür dilerim Eki Görüntüle 3538989
Ne özrü canım regl mutlaka artı getiriyor, yapacak bir şey yok.
bir kilo bildirimi de benden gelsin
11 ocak: 71.95
18 ocak: 70.80

-1.15

aslında dün falan tartıldığımda 70.35'lerdeydim. biraz şaşırdım bugün tartıya. sağlık olsun yine de eksideyiz
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksiyle gelmişsin.
Kilo bildirimi
Geçen hafta 66.75
Bu hafta 65.95
-800 gr
Oran%1.198
Ellssa Boncuk2307 arke @Mthn83Eki Görüntüle 3538995
Tebrik ederim canım çok güzel eksi.
Tebrik ederim canım, inşallah bu hafta kurtulacaksın.
Reglin tokatini yedim bugün de. İki gündür resmen birşey yememiş olmama rağmen
Cumartesi 74.55
Bugün 74.80
Fark +250 gram
Ellssa arke Boncuk2307
Sağlık olsun canım, çok artıda değilsin.
Tebrik ederim kaptanım güzel eksiyle gelmişsin. Senin eşin güzel bir dayak istiyor aslında.
Günaydın geçen hafta 67.50
Bu hafta 67.65

+0.15

Bırakmamam gerektiği öğrendim bu hafta az artı olsa da haftaya belki 66 yı görcem o yüzden tam gaz devam

arke Ellssa
Tebrik ederim canım, büyük bir artı değil neyse ki.
Tebrikler kaptanım.

Geçen hafta 78,900
Bugün 77, 600
Fark -1300 gr

Ellssa Boncuk2307 Jasminium84

Kızlar izin istiyorum, hem çok yoğunum, hem buraya uğrayamıyorum
Tebrik ederim fezacım çok güzel eksi.
Sabit olmak da iyidir canım, tebrikler.
Tebrik ederim canım çok iyisin, darısı başımıza.
İlk kilo bildirimim gelsin o zmn Ellssa Boncuk2307 84.3
Başlangıcın hayırlı olsun canım.
Geçen hafta:91
Bugün: 89.1
Fark: 1.9 kg
Boncuk2307 Ellssa
Kaptanlarım ben de girebilir miyim listeye?Eki Görüntüle 3539064
Harika bir eksi tebrikler canım.
Tebrik ederim canım çok güzel eksi.
Kilo bildirimini yapayım tabloyu halledeyim
Geçen cumartesi : 61.80
Bugün : 61.45
Fark - 350 gr
Regl geçmesine az kaldı ama en azından salıdan artılar gitti
Ellssa Jasminium84 arke
Tebrik ederim kaptanım.

Ellerine sağlık boncuk kaptanım. Ben son iki gün sporunu paylaşmayı unuttum maalesef ama yaptım bilgin olsun.

bluegreeneyes canım çok tebrik ederim, hem kendine hem takımımıza getirdiğin puan için de teşekkür ederim.

Ellerine sağlık kaptanım.

Öncelikle kırmızı takımın tüm güzelliklerine emekleri için çok teşekkür ederim, çok güzel yarıştık. Hepinizi tebrik ederim.

Jasminium84 kaptanım seni ve takımını tebrik ederim, çok güzel bir hafta geçirdik. Çekişmeli bir yarışma çok keyif veriyor.

arke kaptanum gitmiş birincilik neyseee tebrik ederim mavi takım bu işin rövanş i da var
bluegreeneyes spor birinciliğini tebrik ederim canimm
Evet canım maalesef olmadı, mavi takımın hepsi eksi gelmiş bizim artılar olunca baş edemedik ama canımız sağ olsun güzel yarıştık.

Amin canım benim, çok güzel bir haftaydı gerçekten. birbirimizle uğraşmak da ayrı bir keyif veriyor. Bu iki hafta mümkün olduğunca dikkatli ol olur mu.

Afiyet olsun canım ben de çay yanında biraz abartmış olabilirim ama devam edebilmem için gerekliydi.
benim de devam edebilmem için gereken ufak bi alkollü etkinliğim var yarın..... sonra tam gaz devam döner de yarım bölüştük kızımla. abartmadım bugün yani... yarına sakladım biraz abartma hakkımı.
ay ben senle yarışmak isterdim ama bu hafta değil de haftaya yapabilirim, yarına güvenemiyorum

Tebrik ederim kaptanım güzel eksiyle gelmişsin. Senin eşin güzel bir dayak istiyor aslında.
Teşekkürler canımm

Evet bi pataklayacağım kendine gelecek

Teşekkürler canımm benim için de çok çok keyifli bir haftaydı emeklerine sağlık

Amin canım benim, çok güzel bir haftaydı gerçekten. birbirimizle uğraşmak da ayrı bir keyif veriyor. Bu iki hafta mümkün olduğunca dikkatli ol olur mu.
Tabii kuzumm elimden geldiğinde dikkat edeceğim zaten kayınvalideme gideceğim akşamlar günü olabildiğince hafif geçirmeyi planlıyorum

Boşver ertelemeyelim canım, haftaya da rövanş yaparız. Hem böylece yarın çok abartmazsın. Emin ol ben bugün abarttım yarın ancak ödeşmiş oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…