Hosgeldinn canım kiz nereye zayiflayacan dahaMerhabalar Azra tabi o zamanlar deli bir dombiliy dimben yaklaşık bir yıl önce bu forumda çok guzel arkadaşlarım olmuş ve çok güzel zayıflamıştım yeniden aranıza alır mısınız eskilerden kimse var mı bilmem ama
Hoşbulduk canım inşallah 52-53 arası bişi istiyorum boyum kısa ya çok basık duruyorum ve belim çık kalın giyiniyorum biti bnm için o kilolar aslında 55 Keri gördüm ama bu stres bu atak derken 58 oldum geri baktım gidiyor dur deyim dedim inşallah hep birlikteHosgeldinn canım kiz nereye zayiflayacan daha
O konuda haklısın alıp başını gidiyor yoksa malesef inşallah veririz birlikte yineHoşbulduk canım inşallah 52-53 arası bişi istiyorum boyum kısa ya çok basık duruyorum ve belim çık kalın giyiniyorum biti bnm için o kilolar aslında 55 Keri gördüm ama bu stres bu atak derken 58 oldum geri baktım gidiyor dur deyim dedim inşallah hep birlikte
Veririz veririz yeterki devamlılığımız olsun bir günde mi aldık ki bir günde verelim demi zamanla azimle olacakO konuda haklısın alıp başını gidiyor yoksa malesef inşallah veririz birlikte yine
Eskileri bilmiyorum ama yenilerden verelimMerhabalar Azra tabi o zamanlar deli bir dombiliy dimben yaklaşık bir yıl önce bu forumda çok guzel arkadaşlarım olmuş ve çok güzel zayıflamıştım yeniden aranıza alır mısınız eskilerden kimse var mı bilmem ama
Afiyet olsun canım gayet güzelIyi akşamlar kızlar menum
Sabah
Elmalı tarçınlı yulaf lapasi
Ogle
Kabak yemeği ve yoğurt
Ara
1 elma
Akşam
Yine kabaktan gittim çok yapmışım esim de yoktu iyi oldu aslında yemek derdim olmadı
1 kase yoğurt
Doymadığımı hissettim 1 avuç fıstık yedim bide
Su 3 lt
20 dk leslie
Ellssa Boncuk2307 Sem2024
Bugün salata yiyenler kimler
Aynen ben de diyetisyeni bırakıyorumKizzz bu stres niyee kizacam sana bak cidden stresten de veremezsin haberin ola akışına bırak o kadar vermişsin zaten kuzum ne sanki
Stres olmayın kuzum yapmayın diyetisyen size sadece motive oluyor eğer bu kadar stres olacaksanız evet bırakın cidden
Bugün menüsü
50 dk pilates
Su 2 litre
Kahvaltı
1 yumurta 1 peynir 3 zeytin salatalık
1 kızarmış tbe 1 kaşar (ince dilim )
Ara 4 fındık
Ara 4 kare bitter 3 top züber
Akşam
1 büyük kase salata
190 gr tavuk sote
3 parça haşlanmış karnınahar 1 şalgam suyu
Teşekkür ederim HoşbuldumEskileri bilmiyorum ama yenilerden verelim
Hoşgeldin
Hoşgeldin azracimKATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ):Azra
Yaşınız 37
Boyunuz :158
Kilonuz :58-59 gibi yarın tertilacagim
Mesleğiniz : öğrenci (hukuk)
Medeni Durumunuz : ayrı yaşıyor
Çocuk Sayısı :1
Kilo Alma Nedeniniz : stres açlık krizleri
Hedef Kilonuz : 52
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : kendimi daha iyi hissetmek
Harika bir menü kilonda idealde boyun kaç canim hedefin kaçSabah klasik kahvaltı her zaman ki
Ara bir avuç kus üzüm
Akşam protein salatasi doyurucu oldu baya ilk defa
Su 2 litreyi geçti
Ellssa
Boncuk2307
Vallahi yaa nasıl olduda 1 kilo gitti hala şaşkınım ve daha fenası acaba hala 1 kilo mu giden. Aklımda deli sorularAynen canim . 40 yilin başı 1 kg birden gitti. Birde kaptanım. Bazen sen ikizimmisin diye düşünmüyor değilim.
Afiyet olsun kaptanımKızlar bugünkü menüm
Sabah. Prebiyotikli yeşil çay
Sabah 2 dilim laktozsuz peynir , 1 bardak fındık sütüne hindiba kahvesi 2 ceviz
Öğle 5kasik taze fasulye 1dilim glutensiz ekmek
Ara bitki çayı
3 litre su garanti
Akşam 100gr et kavurma, bolca brokoli salatası yerim birde ev limonatası
Akşam zencefil limon yapicam
Ellssa Boncuk2307
Merhabalar Azra tabi o zamanlar deli bir dombiliy dimben yaklaşık bir yıl önce bu forumda çok guzel arkadaşlarım olmuş ve çok güzel zayıflamıştım yeniden aranıza alır mısınız eskilerden kimse var mı bilmem ama
Hoşgeldin canım.KATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ):Azra
Yaşınız 37
Boyunuz :158
Kilonuz :58-59 gibi yarın tertilacagim
Mesleğiniz : öğrenci (hukuk)
Medeni Durumunuz : ayrı yaşıyor
Çocuk Sayısı :1
Kilo Alma Nedeniniz : stres açlık krizleri
Hedef Kilonuz : 52
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : kendimi daha iyi hissetmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?