Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım ben de çay yanında biraz abartmış olabilirim ama devam edebilmem için gerekliydi.
Arada olsun canım artık o kadar da robot değiliz sonuçta bir ödülü hak ediyoruz demi
Bu hafta kim benimle yarışmak ister (takım yarışmasının yanında bireysel de yarışmak istiyorum).
Ahhh bu hafta kapisma teklif eden edene tam ben hazırlığa gecinceeee neden neden neyse 2 hafta sonra geri gelcem o zaman kapiscaz birinizle

Arada olsun canım artık o kadar da robot değiliz sonuçta bir ödülü hak ediyoruz demi
Abartı dediğim şeyler 3 tane hurma, yarım küçük kase tuzlu fıstık, 3 tane finger bisküvi.
Ahhh bu hafta kapisma teklif eden edene tam ben hazırlığa gecinceeee neden neden neyse 2 hafta sonra geri gelcem o zaman kapiscaz birinizle
Ne zaman istersen kapışırız canım, heyecanla dönüşünü bekleyeceğim öyleyse. Sözünü unutma.

Bu hafta kim benimle yarışmak ister (takım yarışmasının yanında bireysel de yarışmak istiyorum).
Ben de aslinda sana diyecektim 94bassuk kapmış ama bak haaa ikinizle de yarisabilirimaccık dambıl mambil da çalışıyorum bu sebeple 94bassuk u da gözüme kestirdim. Bu hafta Ikinizi de çiğ ciğ yiyesik var protein niyetine

haruki murakaminin çoğu kitabını okudum da 1q84 okumayı gözüm kesmedi
Benim de okuduğum tek murakami kitabı. Begeneceğimi düşünmüştüm ama içeriginden dolayı sevmedim. Sonrabaska şans da vermedim başka bir kitabına.
İstersen katılabilirsin tabiki

Ellerine sağlık canım
İsterim kaptanım teşekkürler
Bu ikinci haftam olucak daha sağlıklı yemeye başlayalı. Aslında çok kez denemem oldu basladm bıraktım başladım bıraktım. O yüzden temkinliyim bu sefer ama olsun bu seni cumartesi günü ekside geçecegim gerçeğini değiştirmez nazlicim

Öyleyse 3lü kapışalım bu hafta, bakalım en çok kim verecek.

Teşekkür ederim canm emeklerine sağlık

Canım uğrayamadım geçmiş yaparak geliyorum kaptan işi ne oldu bilmiyorum ama elimden geleni yapmaya çalışırım

Canım uğrayamadım geçmiş yaparak geliyorum kaptan işi ne oldu bilmiyorum ama elimden geleni yapmaya çalışırım
Kaptan seçilmemiş daha, benim işlerim vardı onları hallettim geldim. Sen şimdi bir mavi Kaptan seç sonra takımları oluşturalım

Hoşbulduk canım
Maşallah eridin gittin asıl hedef kac
57 olsam güzel olacak abla
Teşekkür ederim canm
arke kaptanum gitmiş birincilik neyseee tebrik ederim mavi takım bu işin rövanş i da var
bluegreeneyes spor birinciliğini tebrik ederim canimm
Teşekkür ederim canm
Olacam canm yaa çok koşturmalı gezmeli bir gün oldu hemen başliyorum
Teşekkür ederim kaptanım
Teşekkür ederim kaptanım herşey için
bluegreeneyes bekleniyosunuz artık takımları yapın aaaa
Hemen yapıyoruz canm
sabahtan beri seni bekliyorus arkadaşımm
Kız anca gelebildim
Kaptan seçilmemiş daha, benim işlerim vardı onları hallettim geldim. Sen şimdi bir mavi Kaptan seç sonra takımları oluşturalım
Tamm canm kabul ederse mavi takım kaptanı olarak Mthn83 hatice ablayı isterim

Kizlar yürüyüşten geldim. Canım acaip tatlı istiyor ama yemicem artık bugünlük. Tatli düşkünü çok değilim aslında ama bazen tutuyor işte böyle. Var mı bu gibi durumlar için alternatif tarifleri olan?
Chia pudding var mesela benim. Chia süt kuru meyve bazen kakao

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…