Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canımmMerhabalar
Hemen dünkü menümü yazayım
Sabah
12 civarı
1 siyezli avuç içi kadar tost
1 h yumurta
1 wasa üzerine az kaymak bal
Akşam 16 civarı
1 fümeli pizza(hamuru inanılmaz ince)
Bolca roka
19 civarı (regl tatlı krizi)
4 adet form bitterli
Su:1.5 lt (dışarıdayken çok içemiyorum)
Jasminium84 kaptanım merhaba
Ellssa
![]()
Çok haklısın, öyle yapacağım![]()
İnşallah çok teşekkür ederimSarimsagi ben de kulak agrisinda kullaniyorum.
Hangisi daha pratik bilmiyorum. Evde hazir sarimsak varken isitip koymak varken sanirim cocugun kulagini yakacak, icine kacarsa korkusu ile veya daha etkili olacagina inanarak sarımsak yagi kullsndim ben. Kulak cubuguna kulak icinin görünen kismini temizliyoruz. Normal banyo sonrasi kulak temizligi gibi. Damlatmiyorsun , ileri gitmiyorsun. Herhalde kokusyu duyan mikroplar intihar ediyorgenelde 1 gunde kulak agrisi gecti , gecmeyen 2. Gunde gecti . Size de sifa olur insallah
Aynen öyle perşembe günü ben de onu yaşadım bir süredir zaten zorlanıyordum o gün canımı çok sıkan birşey oldu başlarım diyetine dedim resmenMotive olmak ya da öyle kalabilmek gerçekten zor. Çok dikkat dağıtıcı da var yaşamımızda. Sadece bir şeye odaklanmak imkansız. O gün olumsuz bişey mi yasadin mesela, ay ne anlamı kaldı diyetin sporun diyor insan o zaman. Tabi öyle yapmamak lazım. Buzdolabı üzerine kilolu foto yapıştırmak ise yarıyor diyolar eğer benim gibi moral bozucu bulmuyorsan bir deneyebilirsin belki
İnşallah canımmKahvaltı en masum öğün. Birşey olmaz![]()
Az mı 40 dk canımm gayet iyi tabii ki deBugün yürüyüşü sizle yaptım kızlar. 40dk yürüyebildim. Başlangıç zamanlari için fena değil di mi?
Sonraları daha hızlı yürümeye gayret edicem. Osman Müftüoğlu nun önerdiği bir yurume şekli var. Dakikada bilmem kaç adım. Şimdi aklımda değil ama yeniden bakıp öyle yürümeye calisicam. Biraz alisayim da. Resmen nefes nefese kaldim
Hoşgeldiniz, ilk sayfadaki katılım formunu doldurup tarihli nickli tartı fotosuyla başlayabilirsiniz, tanışmış oluruz böyleceMerhaba ben Nazlı, grubunuza katılabilir miyim? Daha önce Cuma zayıflama yarışmalarına katılmıştım 2 defa. Şimdi tekrar diyete başladım ve motive olabileceğim keyifli bir grupla ilerlemek istiyorum.
Gerçekten hepsi 900 kal miPazar menüm 900 kal
12:00
5 zeytin
1/4 simit
1 omlet
Yeşillik
1 dilim peynir 10 badem
Ara öğün
1 activa
3 kestane
5 kuru kayısı , erik karışık
Akşam
1 kase haşlanmış brokoli
3 köfte
2 kaşık haşlanmış yağsız makarna
2 kaşık kuru fasülye
1 kaşık közlenmiş biber
Ellssa
Boncuk2307
arke
Spor
Çok az yürüyüş 2000 adım az idi
11 Ocak Cumartesi menüsü
13.00 kahvaltı
2 yumurtalı menemen, avokadolu marul salatası, 5 zeytin, 2 dilim peynir, 2 dilim çok tahıllı ekmek, şekersiz çay.
19.00 akşam
75 gr tavuk, 1 çiğköfte lavaşı.
Su 2 litre
Ellssa
Boncuk2307
Jasminium84
Oh oh miss afiyet olsun canım12 Ocak Pazar menüsü
12.00 kahvaltı
3 kaşık çingen salatası (lor, domates, salatalık, çörekotu), 1 küçük boy patates kızartması (fırında), 1 dilim esmer ekmek, 5 yeşil zeytin, 1 haşlanmış yumurta (tüm liste diyetisyenin yazdıkları)
15.00 ara
Kayısılı yeşil çay, 23 gr tuzlu fıstık (normalde züber vardı listemde ama canım dün akşamdan fıstık istiyordu, aynı kalori miktarında bunu yedim)
18.30 akşam
Yarım çipura (fırında), 1.5 çinekop (küçük bir balık), bol salata.
Su 3 litre olacak
Ellssa
Boncuk2307
Jasminium84
Belki salı günü seni çeker alırım belli mi olurGittti gitti kaçırdın beni yaa nasi kaçırırsın![]()
Herkes cumartesiyi bekliyor maşallah da yemeyin kız bu kadar, sonra toparlamak zor oluyor.Kizzzz sorma eve yeni geldim neler yedim neler bugün varya ödül öğünü değil resmen ödül günü oldu benim için
Niye atmayasın canım sonuçta tüm gün hareket ediyorsun ki o adımlar oluyor.Bu hafta atmayım diyorum ya adım larimi yada spor yapmaya zorlayın beni ne olurr
Arada olur öyle bana canım, çok şükür çabuk kendime gelirim.Hayr olsun canimm inşallah![]()
Teşekkür ederim canım benimmOh oh miss afiyet olsun canım
Hiç yapmamaktan iyidir canım tebrik ederim seni. Ben dün tam hazırlandım, müzik indirdim kulaklık taktım ama hava çıldırmıştı o yüzden çıkamadım canım.Ben az once 20 dk egzersizimi yaptimaslinda 45 dk diye basladim ama 20 dk yeter diye bitirdim
7100 adimim da var.
Sensiyeni al , yagmur çizmelerini giy çık hadi![]()
Neyse ki çok kötü değil canım, cumartesi için kabul edilebilir bir menü olmuş. Afiyet olsun.
Valla akrep olmanla ilgili mi bilmem ama benim de dün gece canım çok şeyler çekti. Sanırım öğlen gittiğim misafirlikte hiçbir şey yemediğim için aklımda kaldı (benim yaptığım havuçlu kek, ev sahibinin aldığı kadayıf tatlısı, ekler, bisküvi, kurabiyeler, çerezler cips vs.) hiçbirini yemedim büyük başarı.2 gündür bu saatlerde müthiş gönlümce bişeyler yemek istiyorum akrep olmamla alakalı mı acaba![]()
Harika haberler bunlar yaa, ben burda nasıl mutlu oldum, seni tahmin bile edemiyorum. Hep böyle mutlu ol inşallah. Türkiye haberine apayrı sevindim, çünkü sana çok iyi gelecek.Şimdi şöyle kaptanım
Bildiğiniz üzere bugün benim doğum günümdü ( yatmadığım için hala 11 Ocak, yatıp uyursam gün dönecek)
Eşim restorandda yer ayırtmıştı, kızım ve torunlarda gelecekti. Kapıdan girdim birde ne görem, bunlar organize olmuş, koca bir masa sülale orda
Ben şok, aynen böyle ağzımı kapatmışım.
Bir şok daha 2 gün sonra Türkiye’ye uçuyorum
Bu haftayı hayırlısıyla atlatsaydım
Afiyet olsun canım, çiğ köfte fazla değilse çok güzel bir menü.Bugünkü menüm
Sabah 13:00
Menemen
2dilim tb ekmegı
Peynır zeytın
Akşam 19:00
Bır tabak ıspanak yemeği
Bıraz çiğ köfte
arke
Sanırım tavuk pilavda azıcık bir kaçamak olmuş kaptanım, afiyet olsun.Canımlar bu hafta tam katılım bekliyoruz lütfen aktif olup menülerimizi paylaşalım.
11.01.2025
Kahvaltı 13.00
2,5 dilim çavdar ekmeği, salatalık, peynir, 2 tk çikilat
Akşam Yemeği 19.00
Zeytinyağlı taze fasulye, booolca salata bol malzemeli, tavuklu pilav ( miktar vermek istemiyorum) , 1 kase cacık
2 lt su
Sporu gün tamamlanınca atacağım kaptanlarım
Ellssa
Jasminium84
arke
Afiyet olsun canım, kabak tatlısı cumartesi ödülü olarak kabul edip geçiyoruz. Diğer günler yine çok iyi olacağına eminim.11 ocak cumartesi menü
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.00 2 yumurta 2 kaşık lor ile omlet, 6 zeytin, çeyrek simit, turp havuç roka maydanoz
14.00 ton balıklı salata, 1 bardak ayran
18.30 2 kepçe çorba, 8 kaşık kuru fasulye, salata
20.00 1 dilim tahinli kabak tatlısı
3 litre su 6.000 adım
Ellssa
Boncuk2307
arke
Eki Görüntüle 3535589
Afiyet olsun canım eve dönüş menün çok güzel. Suyun gerçekten az olmuş.Günaydın kızlar mutlu pazarlar dünkü menumu yazıyım
Sabah 1 dilim k.ekmegi 1dimates 1 salatalık ile söğüş 2dilim peynir 7 8 zeytin
Ara 1 bardak ayran 3 ceviz
Öğle 4 kaşık yoğurt 1 kaşık yulaf içine chia
Ara 1 bardak yesilcay 6 fıstık
Akşam ton balıklı salata limonata
Gece ilaç altı 1 galeta 1/2 çay bardağı süt
Spor yok evde döndüm durdum
Su çok az 1litre iş yapmaktan fırsat olmadı
Ellssa
arke
Boncuk2307
Sabahı telafi etmişsin kaptanım, korkulacak bir şey kalmamış, afiyet olsun.11.01.2025 Cumartesi
10.30
4 pişi
4 zeytin
3 dilim peynir
1,5 yumurtadan sucuklu yumurta
1 kapya biber
18.30
6 parça sushi
19.30
1 portakal
1 elma
Su: 2 lt
Spor: 20 dk Leslie boosted ve 20 dk yoga
arke
Ellssa
Boncuk2307
Muhtemelen öyle oldu canım, sürekli kapalı havalar beni bunaltıyor. Ayrıca ben ara sıra böyle sebepsiz sıkılırım sonra çabuk geçer. Sabah gayet güzel uyandım şükürler olsun.Hayırlara vesile olsun canım şu an nasılsın
Yağmurdan da için sıkılmış olabilir hava kapalıyken ben de bunalımlara giriyorum![]()
He valla yaa aslında bu kadar çok yemek değildi niyetim de böyle oldu neyse her hafta olmuyor sonuctaBelki salı günü seni çeker alırım belli mi olur
Herkes cumartesiyi bekliyor maşallah da yemeyin kız bu kadar, sonra toparlamak zor oluyor.
Niye atmayasın canım sonuçta tüm gün hareket ediyorsun ki o adımlar oluyor.
Arada olur öyle bana canım, çok şükür çabuk kendime gelirim.
Ben çay kahve de içsem, gündüz uyumuş da olsam genelde kolay uyuyan bir insanım canım, pek etkilemez beni. O yüzden sana önerebileceğim bir şey yok maalesef.Geçmiş olsun canım benim demek ondan uyuyamıyorsun. Magnezyum takviyeei alsan, iyi geliyor hem uykususluga hem kaslara. Yani araştır bir. Belki de kullanıyorsundur zaten.
Karahindiba kahvesi hiç duymamıştim ben de onu araştırayım iyi oldu söylediğin. Ben kafeinsiz kahve içiyorum o da zararlı aslında. Kahve ve çay uyutmuyor beni sabah 11den sonraya kalırsam. Aslında çok severim tam çay kahve insanıyım.
Başka var mı hanımlar bu durumda olan? Kafeinin dokunması ne kötü di mi
Canın sağolsun diyelim yenmiş gitmiş artık kuzumHe valla yaa aslında bu kadar çok yemek değildi niyetim de böyle oldu neyse her hafta olmuyor sonucta![]()