- 9 Ekim 2024
- 476
- 2.483
- 28
Yarışma falan yapalım spora teşvik amaçlı..Evett evett olmuyo bosuna diyet yapiyoruzz sonra kesinlikle leslie
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarışma falan yapalım spora teşvik amaçlı..Evett evett olmuyo bosuna diyet yapiyoruzz sonra kesinlikle leslie
Canım çok geçmiş olsun pek bilgim yok ama inşallah gerek de kalmaz aldırmanaYaşim 40 faln olsaydi belki bukadar dusunmezdim.Gecmis olsun annene de .Bide ben adet olmayi seven degisik turdenim![]()
Aynenn yaa gaza gelmemiz lazımm bosunamı ağzimı tutuyoruzz biyerdende hareket istiyo vücutt vallahi üzdü beni okadar zorlandım bide emziriyorum dahada acıkıyorum hayli yordu keşke spor yapsaydım dedim baya kızdı kendimeYarışma falan yapalım spora teşvik amaçlı..
Aferummm bacumaaaKilo bildirimi
Geçen hafta 79.5
Bugün 78.8
Fark -700 gr
Oran%0.880
Eki Görüntüle 3582742
Ellssa
Boncuk2307
Jou
Wc sorunu hayli haylı yaşatır zatenn kabız en berbat birsey kabızlığı gidermeden tartıya bakmak bile doğru değllMaalesef ciddi bir wc sorunu yaşıyorum direkt tartıya yansımış
Geçen hafta 69.25
Bu hafta 70.30
+1.05
Jou
Ellssa
Boncuk2307
Sağol canımHoşgeldiniz kızlar güzel başlangıçlarınız olsun![]()
AyyHosgeldiniz efenimgeldiniz bi daha bir yere bırakmayız ona gore
Hoşgeldin 70 LeeGeçen hafta 80
Bu hafta 79,5
Fark -500
Yüzde: 0,625 (doğru hesapladiysam. Her seferinde unutur mu bir insan ya nasıl hesaplandigini)
Ellssa
Boncuk2307
Beth18
Hoşbulduk canımteşekkür ederim
hadi güzel eksiler gelsin burdan itibaren her hafta
her gün azıcık fazladan spor yapmak bile çok güzel etkiliyor, sonuçta eksidesin ama 200 gr bi paket margarin gitmiş sonuçta
regle rağmen artı değil eksi olması bence gayet güzel
teşekkür ederimmm
hahahah ay sağol canım
teşekkğr ediyorum
işte şimdi 2 hafta içinde 90'larda görecez seni eminşm bunasen çok istikrarlı gidiyorsun, karşılığını da alacaksın
teşekkür ederimmm
hoşgeldinnn, bundan sonra hep eksiye
hoşgeldinnn
sen yine hesaplamayı biliyosun ben bu kadar zaman hala öğrenemedimmal olduğum için
gayet güzel vir eksi olmuş
başlangıç için 2 günde -1 kilo çok iyiii gitsin ödemlerr sonra da yağlarr
çok güzel bir eksi gelmiş tebrikler![]()
Canım onda kanama bozukluğu var 2 kez kürtaj yaptırmak zorunda kaldı yaşı büyük 50 ye yakın. Çocuk derdi yok.Kac yasinda arkadasin o aldirdiktan sonra gorusurseniz benide bilgilendirirmisiniz veya oda kadinlar kulubundeyse tanistirrmisin beni?Ben haziranda ameliyat olacagim
Yaa evet bulduk birbirimiziİnşallah canımmm teşekkürler
İlk defa birbirimizi yakaladık kuzumm çok sevindim, çoğunlukla sen gelirdin ben giderdim ben gelirdim sen giderdin
Hoşgeldin canımm kalıcı kilo vermelerimiz olsun inşallah bu sefer
İnşallah canımm sağolasın![]()
Toktum aslında canım ama yatmadan midemden guruldamalar gelmeye başladı kendimi uykuya verdim![]()
Ben de aç kalınca eksi gelebiliyorumaç olarak uyuduğum zaman ertesi gün hep eksi geldim![]()
Tekrar bi bakıyım menülerineaşko ben hiç aç kalmıyorum vallah menülerimi görüyosun kilolar da gidiyobenim menülerimde en çok dikkat ettiğim şey yağdan kısmak. en yüksek kalori hep yağdan geliyor çünkü
Aç kalmayınca özellikle akşam bişey yiyince eksi hiç göremiyorum tartı da ve sanırım kabızlık yapıyor o saatte yemekBacım bende aç birakiyordum kendimi valla düzeni bozdum kendi vücudumun şimdi toplamaya çalışıyorum aç kalma sakın benim de menüleri görüyorsun duyuyorum gayet
Filizzz yine kayboldun sen tebrikler eksiye kuzum
Tebrilerrr hosgeldiniz
harikaaa tebrik ederim
Alışılıyor de mi en iyisi alışmaua çalışayımHosgeldin canim
Ac yatiyoruz ama ben aclik hissetmiyorum artik
Tebrik ederim
Supersin canim tebrikler
Hoşbulduk canımHosgeldin canim
Ac yatiyoruz ama ben aclik hissetmiyorum artik
Tebrik ederim
Supersin canim tebrikler
Hoşgeldin 70 lerKilo bildirimi
Geçen hafta 79.5
Bugün 78.8
Fark -700 gr
Oran%0.880
Eki Görüntüle 3582742
Ellssa
Boncuk2307
Jou
Jou kaptanım sen çalışıyor muydunBanada spor şart oldu resmen formumu korumuşum buhafta
Eki Görüntüle 3582730
Beth18
Ellssa
Boncuk2307
Bu kız beni öldürecekBende kilo bildireyim
Geçen cumartesi 47.90 di
Bu cumartesi 48.50
+600kg
Salı 49lari görünce bu iyi dedim Gine
Beth18
Boncuk2307
Ellssa