Afiyet olsunKizlarcimmm bugünkü menüm
Sabah 09.00 sirkeli su
2 haşlama yumurta 2 dilim peynir 1/2 simit
Ara 1 bardak kuşburnu çayı 3 ceviz
Öğle 4 kaşık yoğurt 2 kaşık yulaf chia keten tohumu , kabak çekirdeği içi çorba gibi karıştırdım valla
Ara 1 bardak ayran
Akşam hamsi yerim 10 15 tane unsuz affetmem , salata, limonata var
Gece 1 galeta 1 parça peynir
3 litre su
Bana da oldu geçen hepsi birbirine girdi neden öyle oldu anlayamadımNazikçe basıyorum cevaplaya gene oluyor bu aralar oldu çünkü.
Saatleri ile yazarsan daha doğru yorumlarız kaptanımHemmen kendi menumu yazayım
Sabah
2 yumurta ile omlet
Peynir
5 zeytin
Domates biber yeşillik
Valla dayanamadım 1 tk sürülen cikolata yedim
Ara
1 avuç fıstık
1 barsak kefir
Akşam
Haşlanmış brokoli salatası
2 kaşık yoğurt
1 kaşık bizimkilere yaptığım yoğurtlu makarna dan aldım tadına bakmak için
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes günler sonra biraz dışarı çıktım hava da güzeldi tam yürüyüş havasında değil de dolaştım market filan iyi geldi
Çok güzel afiyet şifa olsunAç karna : alkali su ( nane salatalık limon sirke 1litre )
Kahvaltı 10.41
Eki Görüntüle 3532837
14.40
Eki Görüntüle 3532838
15.40
sabahki ictiğim detoxun iç malzemesi soda ile
Eki Görüntüle 3532839
17.39
Eki Görüntüle 3532840
P Purple58Boncuk2307 -Murphy-
Ellssa arke @Efenin_Annesi
Bahıınnn saatine saatine attımmmm kıymetimi biliinnn
Tarçınlı türk kahvesi çok iyi gelirCanım deli gibi tatlı çekiyor ama dayanacağım
SelamSelam kızlar nasıl gidiyor
2025 başaracağın yıl olsun o zamanBen yine biraz umudumu kaybettiğim bir dönemdeyim
68-69 um anlamıyorum 2 ay dayansam 58-60 olup bu mevzuyu kapatacağım bir türlü olmadı senelerdir
İyi akşamlariyi akşamlar kızlarrryorgun bir günden merhaba
Mecburiyetler işkence olabiliyor evet ama menü güzel gayet iyi gidiyorsun.Bugün saçma sapan bir gündü benim için . Eğitimin olması okuldan eve uğramadan eğitime geçmek işkence gibi oluyor.
Kahvaltı
Sabah 07.00. 1 adet haşlanmış yumurta
Saat 14.30 gibi
Yağda yumurta yapmışlardı okulda
3-4 çatal aldım
Akşam kursta yarum dilim börek
Üç ısırım tavuk döner.
Şimdi çay içeceğim.
P Purple58Ellssa Boncuk2307
Adım sayım 3500
Ben bakmasam bile kurallar bakıyor canım. Hadi üşenme yazıver canikomTamam yazdım işte bugun dünlere bakma şimdi sen
Merhaba canım. İşten geç geliyorsun yapacak bişey yok ama çok güzel idare etmişsin tavukla. Afiyet olsunMerhaba Kaptanim 8:30 gibi eve geliyorum 21:00 civarında yemek yiyorum şimdi de menümü yazayım
Sabah 7.30
Bir haşlanmış yumurta
Öğlen 12:30
Bir kase mercimek çorbası
Bir adet avuç içi büyüklüğünde patates püreli köfte
Bir kase yeşil salata
Ara 15:00
Altınbaşak çörek otlu
Akşam 21:00 civarı
Bir porsiyon haşlanmış tavuk kanat
Su 2 litre
Adım 6300
Ellssa
Sensin oAyy süpersin
Malesef öyle oldu canım ama vazgeçmek yok. Tekrar düzenli beslenmeye geçtim elbette yine eksileri göreceğim kaptanım, desteğin için çok teşekkür ederim.Merak etme gider canım. Sabah erken de tartı ödemli olur zaten
Tebrikler
Kız ne üşenmesi ceza alcaksın bak. Eksik menülerini yazar mısın bu hafta kurallar geçerli olacak
Seni yol ve yılbaşı çok fena vurdu.
Merak etme toparlarsın merak etme sana güveniyorum
Türk kahvesini normalde de çok sevmem kaptanım, bir de tarçınlı olursa fena yapar beni. Çok şükür atlattım sorun yok.Tarçınlı türk kahvesi çok iyi gelir
Kaptanım sence de kötü bir gün olmamış mı. hem sabah hem akşam karbonhidrat ve şeker dolu, nolur emeklerin boşa gitmesin. Bak ben gözünün önünde en iyi örneğim, bir yılbaşı bir yolculuk kaç kiloya maloldu bana. Sana da aynısı olmasın.Menüm
12:00
2 dilim portakallı ev keki
5 siyah zeytin
1 tane yeşil soğan
14:00
1 porsiyon sarımsaklı köfte ve salata
15:00
Yarım Kars ketesi
1 dilim ıspanaklı fırın börek
2 midye tatlı ev yapımı
Günü bitirdim.
Spor yok maalesefBoncuk2307 belim hala ağrıyor. Aslında sabah çok iyiydim ama akşam tekrar başladı. Gün içinde çok koşturmalı geçince sanırım.
P Purple58
Afiyet olsun kaptanım, güzel menü ama protein hiç almamışsın nerdeyse. Kas kaybı yaşamamak için ona dikkat etmelisin.07.01.2025
Kahvaltı 13.00
2 dilim çavdar ekmeği, salatalık, 1 kk peynir, 2 yeşil zeytin.
Öğle Yemeği 16.00
2 kepçe sarma içi ( yemek olan)
Akşam Yemeği 19.00
1 kase domates çorbası, 3 yaprak sarma
2 lt su
Ellssa bluegreeneyes P Purple58
Gelemiyorum bir süredir canısıMthn83 menü yazdın mı acaba ben mi kaçırdım
Ellerine sağlık canımSevgili Masterfit ailesi
Yarın tartı bildirimleriniziEllssa kaptanımı , bendeniz Boncuk2307
ve takım kaptanlarını etiketleyerek saat 12.30 en geç 13.00' a kadar yapmanızı rica ediyorum, seviyorum sizleri. Bakalım hangi takım kaptanı transfer hakkını kazanacak.
Kaptanlar bildirimlerini bana göndersinler please
Öpüyorum sizii
Masterfit 145.Etap
KIRMIZI TAKIM 04.01.2025 07.01.2025 FARK P Purple58 Kırmızı Takım Kaptanı 104.80 ORAN arke 85.50 @bnnu 65.30 sibel_84 73.70 Ellssa 71.90 @Jou 69.40 @rockandroll 68.70 @Tutku44 84.70 MAVİ TAKIM bluegreeneyes Mavi Takım Kaptanı 66.80 ORAN I Ilyusa 78.00 Boncuk2307 @Cicekbocekkaktus 76.80 @Jasminium84 63.05 @Lavinia_98 64.80 @Tesnim1903 75.90 -Murphy- 76.90 HAZIRLIK Mthn83 76.60 @Lotus1234 - @malahit 51.80 @Goklerce 71.20
Aaa nezaman gidiyooonnn
Zor zaman ergenliğe denk geldi desene. Dil öğren ..vs ama bak ne güzel şimdi senin çocuklar rahat edecek inş. Var mı peki oralarda kullandığınnise yarayan diyet ürünleri. Pysallis duydum mesela. emin değilim karnıyarık otunun aynısı mi diye. Denemek istiyorum da cesaret edemiyorum bilmediğim şeylere.Bugunki menume ekledim kaptanim
Insalalh canim
Cok gecmis oldun canim
Rabbim bidaha yasatmasin
Afiyet olsun canim guzel menu
Afiyet olsun canim gunu hafif gecirmissin
Aksam saati cok gec degil aslinda
afiyet olsun canim
afiyet olsun guzel menu cnm
adiyet olsun canim
nerelisin madimak gordumde menunde
2 ara ogun fazla olmus sqnki canim
aksamda gec olmus sanki
Afijet olsun canim
Bence guzel menu
Insallah cnm
12 yasilda geldim annem babam kardeslerimle aile birlesiminden
sonra burda evlendim
Kucukken geldigim.icin cok sıkınti cekmedim
Afiyet olsun canim guzel.menu
Memnun oldum. Sağlık çalışanlarına saygımız sevgimiz sonsuz efemHemen yazayım o zman yoksa yine uyuyacam yazışmaları bitirip
33 yaşında hemşireyim 3 oğlum var(11-5-1) yaşlarında. Daha önce cuma takımlarında da çok güzel kilo vermiştim 6.takım olarak burayı oluşturmuştuk ilk sayfa etiketle çağırılan listede görünüyoryani hep bi çabam varmış hamilelikler ve düzensiz beslenme beni bozuyor aslında 60 civarlarında mutlu oluyorum.. Yarişmaci arkadaşlara başarılar diliyorum
Beşiktaşlim ne güzel bir menü böyle. Hiç kaçamak birşey yok. Tebrikler. Kahvaltıda da takımın renkleri peynir zeytin -siyaah beyazz. En büyüüük besikaasBugün mü menum
Sabah 1 haşlanmış yurmurta
2 dilim ta ekmegı
Peynır zeytin
Sekersız cay
Yarım kase corba
Akşam
Bır tabak bezelye yemeği
Yarım kase yoğurt
Ara
Bır portakal
Yeşil cay
1.5 lt su
bluegreeneyes
Evet sorma ben de mutlu oldum. Balıkesir'in B'si yetti valla. Hele Balıkesir köftesi, yedikten sonra hep Tekirdağ köftesiyle karşılaştırıp begenmezdim. Şimdi özler oldumAyy ben de Sütlücede oturuyordum evlenene kadar. Annemler hala orada tabii. Böyle hemşehri gibi oluyor insan bir mutlu oluyor yaa. Enerjin de çok hoş geldi iyi ki geldin aramızabuluşursak falan salata yeriz smothie içeriz anca ne yapalım
Hahahaha kaptanım kopya çekmişsin ama olmuyor böyleee
Aaaaa ablacım ne kusuru girdin yazdın işte. Sporlar da tamamlanmış harikasınaslında herkesten beklediğimiz bu.
Profil resmi-ismi bir tanıdık geldi. Aynı takimda bulunmuş olabilir miyiz eskiden? Eğer öyleyse takdir ediyorum gerçekten, kilo korumayı başarıp su alttaki yuvarlak cizelgelerde yeşil bölmede kalabilmeniAslında 2 ara yapmam ama öğlen yemek yok denecek kadar azdı.
Akşam mecbur eve en erken vardığım saat o , ama yoğurt çorba yaptım kayda değer birşey de değil :))
Az az sık yemişim dün :)
Geçmiş olsunMenüm
5 siyah zeytin
1 tane yeşil soğan
Yarım Kars ketesi
2 midye tatlı ev yapımı
Günü bitirdim.
Spor yok maalesefBoncuk2307 belim hala ağrıyor. Aslında sabah çok iyiydim ama akşam tekrar başladı. Gün içinde çok koşturmalı geçince sanırım.
P Purple58
Evet dil kismi felan baslarda zorladi ama sukur iyi simdiZor zaman ergenliğe denk geldi desene. Dil öğren ..vs ama bak ne güzel şimdi senin çocuklar rahat edecek inş. Var mı peki oralarda kullandığınnise yarayan diyet ürünleri. Pysallis duydum mesela. emin değilim karnıyarık otunun aynısı mi diye. Denemek istiyorum da cesaret edemiyorum bilmediğim şeylere
Afiyet olsun canim guzel menuKizlarcimmm bugünkü menüm
Sabah 09.00 sirkeli su
2 haşlama yumurta 2 dilim peynir 1/2 simit
Ara 1 bardak kuşburnu çayı 3 ceviz
Öğle 4 kaşık yoğurt 2 kaşık yulaf chia keten tohumu , kabak çekirdeği içi çorba gibi karıştırdım valla
Ara 1 bardak ayran
Akşam hamsi yerim 10 15 tane unsuz affetmem , salata, limonata var
Gece 1 galeta 1 parça peynir
3 litre su
Bi sahane menu daha benceAç karna : alkali su ( nane salatalık limon sirke 1litre )
Kahvaltı 10.41
Eki Görüntüle 3532837
14.40
Eki Görüntüle 3532838
15.40
sabahki ictiğim detoxun iç malzemesi soda ile
Eki Görüntüle 3532839
17.39
Eki Görüntüle 3532840
P Purple58Boncuk2307 -Murphy-
Ellssa arke @Efenin_Annesi
Bahıınnn saatine saatine attımmmm kıymetimi biliinnn
Afiyet olsun canim guzel olmusMerhaba Kaptanim 8:30 gibi eve geliyorum 21:00 civarında yemek yiyorum şimdi de menümü yazayım
Sabah 7.30
Bir haşlanmış yumurta
Öğlen 12:30
Bir kase mercimek çorbası
Bir adet avuç içi büyüklüğünde patates püreli köfte
Bir kase yeşil salata
Ara 15:00
Altınbaşak çörek otlu
Akşam 21:00 civarı
Bir porsiyon haşlanmış tavuk kanat
Su 2 litre
Adım 6300
Ellssa
15 de yediklerin hic olmamis kaptanim ne kadar da ev yapimi olsaMenüm
5 siyah zeytin
1 tane yeşil soğan
Yarım Kars ketesi
2 midye tatlı ev yapımı
Günü bitirdim.
P Purple58
Afiyet olsun canim guzel menu7 Ocak salı menüsü
09.50 bir bardak ılık suyun içine zerdeçal, karabiber ve limon.
10.00 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 5 yeşil zeytin, marul domates ve yarım avakadoile limonlu yağsız salata, 1 dilim çok tahıllı ekmek.
14.30 ara
Yer fıstıklı bar (şekersiz fellas marka, 99 kalori), 14 tane beyaz leblebi.
17.00 ara
1 orta boy muz
18.15 akşam
6 adet ızgara köfte, 1 dilim ekmek, salata
Su 3 lt
Spor
Eki Görüntüle 3532960 pilates
Eki Görüntüle 3532961 tamamı yürüyüş (pilatesin adıma katkısı yok, mat üzerinde yatarak yapıldı)
30 dk yüzme
Ellssa Boncuk2307 P Purple58
Sarma ici yemegi nasil oluyo cnm07.01.2025
Kahvaltı 13.00
2 dilim çavdar ekmeği, salatalık, 1 kk peynir, 2 yeşil zeytin.
Öğle Yemeği 16.00
2 kepçe sarma içi ( yemek olan)
Akşam Yemeği 19.00
1 kase domates çorbası, 3 yaprak sarma
2 lt su
Ellssa bluegreeneyes P Purple58
Bence guzel canm afiyet olsun7 ocak salı saat 11de yarım simit, domates, biber , omlet
aksam 17.30da izmir kofte , yoğurtlu brokoli
20.00da kaynanamin ısrarı ile 3 4 tane lahana sarma zorla verdi elime tabağı ya :)
2 lt su 6.bin adım
bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
Perşembe son canım. Cuma gelmeyin dediler .Selam
2025 başaracağın yıl olsun o zaman
İyi akşamlar
Mecburiyetler işkence olabiliyor evet ama menü güzel gayet iyi gidiyorsun.Ne zaman bitecek eğitim
Ben bakmasam bile kurallar bakıyor canım. Hadi üşenme yazıver canikom
Merhaba canım. İşten geç geliyorsun yapacak bişey yok ama çok güzel idare etmişsin tavukla. Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?