Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun
Akşam menüde balık olunca çok güzel oluyor mm nefis
Nazikçe basıyorum cevaplaya gene oluyor bu aralar oldu çünkü.
Bana da oldu geçen hepsi birbirine girdi neden öyle oldu anlayamadım
Saatleri ile yazarsan daha doğru yorumlarız kaptanım
Çok güzel afiyet şifa olsun
Eksik olan günleri de yazar mısın canım. Cezaya kalmasın
Canım deli gibi tatlı çekiyor ama dayanacağım
Tarçınlı türk kahvesi çok iyi gelir

Selam kızlar nasıl gidiyor
Selam
Ben yine biraz umudumu kaybettiğim bir dönemdeyim

68-69 um anlamıyorum 2 ay dayansam 58-60 olup bu mevzuyu kapatacağım bir türlü olmadı senelerdir
2025 başaracağın yıl olsun o zaman
iyi akşamlar kızlarrr yorgun bir günden merhaba
İyi akşamlar
Mecburiyetler işkence olabiliyor evet ama menü güzel gayet iyi gidiyorsun. Ne zaman bitecek eğitim
Tamam yazdım işte bugun dünlere bakma şimdi sen
Ben bakmasam bile kurallar bakıyor canım. Hadi üşenme yazıver canikom
Merhaba canım. İşten geç geliyorsun yapacak bişey yok ama çok güzel idare etmişsin tavukla. Afiyet olsun

Menüm

12:00
2 dilim portakallı ev keki
5 siyah zeytin
1 tane yeşil soğan

14:00
1 porsiyon sarımsaklı köfte ve salata

15:00
Yarım Kars ketesi
1 dilim ıspanaklı fırın börek
2 midye tatlı ev yapımı

Günü bitirdim.

Spor yok maalesef Boncuk2307 belim hala ağrıyor. Aslında sabah çok iyiydim ama akşam tekrar başladı. Gün içinde çok koşturmalı geçince sanırım.
P Purple58

7 Ocak salı menüsü
09.50 bir bardak ılık suyun içine zerdeçal, karabiber ve limon.

10.00 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 5 yeşil zeytin, marul domates ve yarım avakadoile limonlu yağsız salata, 1 dilim çok tahıllı ekmek.

14.30 ara
Yer fıstıklı bar (şekersiz fellas marka, 99 kalori), 14 tane beyaz leblebi.

17.00 ara
1 orta boy muz

18.15 akşam
6 adet ızgara köfte, 1 dilim ekmek, salata

Su 3 lt
Spor
pilates

tamamı yürüyüş (pilatesin adıma katkısı yok, mat üzerinde yatarak yapıldı)
30 dk yüzme

Ellssa Boncuk2307 P Purple58

Malesef öyle oldu canım ama vazgeçmek yok. Tekrar düzenli beslenmeye geçtim elbette yine eksileri göreceğim kaptanım, desteğin için çok teşekkür ederim.

Kaptanım sence de kötü bir gün olmamış mı. hem sabah hem akşam karbonhidrat ve şeker dolu, nolur emeklerin boşa gitmesin. Bak ben gözünün önünde en iyi örneğim, bir yılbaşı bir yolculuk kaç kiloya maloldu bana. Sana da aynısı olmasın.

Belin neden ağrıyor, fıtık mı var. Çok geçmiş olsun.

Afiyet olsun kaptanım, güzel menü ama protein hiç almamışsın nerdeyse. Kas kaybı yaşamamak için ona dikkat etmelisin.

Ellerine sağlık canım
Bugün unuttum ben
Yoğun ve yorgun bir sabahti

7 ocak salı saat 11de yarım simit, domates, biber , omlet

aksam 17.30da izmir kofte , yoğurtlu brokoli

20.00da kaynanamin ısrarı ile 3 4 tane lahana sarma zorla verdi elime tabağı ya :)

2 lt su 6.bin adım

bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307

Eklentiler

• 1000048539.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 2
Zor zaman ergenliğe denk geldi desene. Dil öğren ..vs ama bak ne güzel şimdi senin çocuklar rahat edecek inş. Var mı peki oralarda kullandığınnise yarayan diyet ürünleri. Pysallis duydum mesela. emin değilim karnıyarık otunun aynısı mi diye. Denemek istiyorum da cesaret edemiyorum bilmediğim şeylere.

Memnun oldum. Sağlık çalışanlarına saygımız sevgimiz sonsuz efem ben de 4. takimdaydim eskiden. 2 ayrı dönemde kilo vermiştim hatta. Neden kapandı takımlar hala anlayamadım, sen biliyor musun? İyi ki bu grubu olusturmuşsunuz, süper birşey bence. Ve son olarak 60lar candır, haklısın.
Beşiktaşlim ne güzel bir menü böyle. Hiç kaçamak birşey yok. Tebrikler. Kahvaltıda da takımın renkleri peynir zeytin -siyaah beyazz. En büyüüük besikaas
Evet sorma ben de mutlu oldum. Balıkesir'in B'si yetti valla. Hele Balıkesir köftesi, yedikten sonra hep Tekirdağ köftesiyle karşılaştırıp begenmezdim. Şimdi özler oldum
Aslında 2 ara yapmam ama öğlen yemek yok denecek kadar azdı.
Akşam mecbur eve en erken vardığım saat o , ama yoğurt çorba yaptım kayda değer birşey de değil :))
Az az sık yemişim dün :)
Profil resmi-ismi bir tanıdık geldi. Aynı takimda bulunmuş olabilir miyiz eskiden? Eğer öyleyse takdir ediyorum gerçekten, kilo korumayı başarıp su alttaki yuvarlak cizelgelerde yeşil bölmede kalabilmeni

Geçmiş olsun
Geçen Instagram'da portakallli kek görmüştüm. Diyete başlamadan yapicam dedim ama hala fırsat olmadı. Tüm portakalı kabuklu filan mikserde çekiyordu, pratik geldi tadını bilmiyorum.
ay yalnız böyle sağlıklı beslenme grubunda kaptana kek tarifi veriyor olduğumu farkettim şu an. Sustum tmm

Evet dil kismi felan baslarda zorladi ama sukur iyi simdi
Ben hayatimda hic diyet urunleri kullanmadim cnm
Kilo vermek benim icin yemegi azaltip ve saglikli seyler yiyerek vede spor yapmaktan ibaret
Inanmiyorum pek oyle seylere

Afiyet olsun canim guzel menu
Bi sahane menu daha bence
afiyet olsun cnm
Afiyet olsun canim guzel olmus
15 de yediklerin hic olmamis kaptanim ne kadar da ev yapimi olsa
Afiyet olsun canim guzel menu
Sarma ici yemegi nasil oluyo cnm
Bence guzel canm afiyet olsun

Perşembe son canım. Cuma gelmeyin dediler .
Herkese günaydın bu arada. Ben kalkıp akşama yemeği yaptım. Ama uykusuzluk başa bela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…