- 8 Ağustos 2008
- 35.119
- 41.389
- 1.123
Harika ötesi yalnız sabah salata neden yağsız. Zeytin yağı ekleyebilirsin. Yağ kilo vermemizi kolaylaştırır kasları besler7 Ocak salı menüsü
09.50 bir bardak ılık suyun içine zerdeçal, karabiber ve limon.
10.00 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 5 yeşil zeytin, marul domates ve yarım avakadoile limonlu yağsız salata, 1 dilim çok tahıllı ekmek.
14.30 ara
Yer fıstıklı bar (şekersiz fellas marka, 99 kalori), 14 tane beyaz leblebi.
17.00 ara
1 orta boy muz
18.15 akşam
6 adet ızgara köfte, 1 dilim ekmek, salata
Su 3 lt
Spor
Eki Görüntüle 3532960 pilates
Eki Görüntüle 3532961 tamamı yürüyüş (pilatesin adıma katkısı yok, mat üzerinde yatarak yapıldı)
30 dk yüzme
Ellssa Boncuk2307 P Purple58
Afiyet olsun kaptanım çok güzel yemek olan sarma içi nedir acaba. Bildiğimiz sarmanın içimi yoksa Hatay usulü kısır mı yoksa bsmbaşka bişey mi? Aklımda deli sorular07.01.2025
Kahvaltı 13.00
2 dilim çavdar ekmeği, salatalık, 1 kk peynir, 2 yeşil zeytin.
Öğle Yemeği 16.00
2 kepçe sarma içi ( yemek olan)
Akşam Yemeği 19.00
1 kase domates çorbası, 3 yaprak sarma
2 lt su
Ellssa bluegreeneyes P Purple58
Evet canım farkındayım o yüzden günü çok erken kapattım.Kaptanım sence de kötü bir gün olmamış mı. hem sabah hem akşam karbonhidrat ve şeker dolu, nolur emeklerin boşa gitmesin. Bak ben gözünün önünde en iyi örneğim, bir yılbaşı bir yolculuk kaç kiloya maloldu bana. Sana da aynısı olmasın.
Belin neden ağrıyor, fıtık mı var. Çok geçmiş olsun.
Yok Allah korusun. Pazartesi sıcaktan soğuğa çıkarken birden çok üşüdüm. Bir de çok koşturma eklenince kas sıkıntı yaşıyor. 2 gündür korse ile geziyorum. Bel kaslarını korumaya aldım.
Hayırdır canım bi sorun mu var?Gelemiyorum bir süredir canısı
Mesajlara bile yeni döndüm
Daha tablo için bile zaman ayiramadim
Kendini unutma lütfen canımEllerine sağlık canım
Bugün unuttum ben
Yoğun ve yorgun bir sabahti
Kolaylıklar diliyorum sana
Gayet güzel afiyet olsun7 ocak salı saat 11de yarım simit, domates, biber , omlet
aksam 17.30da izmir kofte , yoğurtlu brokoli
20.00da kaynanamin ısrarı ile 3 4 tane lahana sarma zorla verdi elime tabağı ya :)
2 lt su 6.bin adım
bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
Bir beşiktaşlı bir beşiktaşlıya kek tarifi vermiş çok muGeçmiş olsun
Geçen Instagram'da portakallli kek görmüştüm. Diyete başlamadan yapicam dedim ama hala fırsat olmadı. Tüm portakalı kabuklu filan mikserde çekiyordu, pratik geldi tadını bilmiyorum.
ay yalnız böyle sağlıklı beslenme grubunda kaptana kek tarifi veriyor olduğumu farkettim şu an. Sustum tmm
Sabah arkadaş yapmış getirmiş kımak istemedim minik 2 dilim tadımlık ekledim.
Dün ne kadar koşturmalı bir gündü benim için çok şükür bitti güzel bir gün başlıyor
Allah kabul etsinIyi geceler
7 ocak sali
Iftar
1 kase salata
2 servis kasigi tavuk fajita
2 servis kasigi yesil fasulye
2tk tahin pekmez
1 avuc findik
8.125 adim
Su 1.5 lt anca olmustur yine arttiramadim suyu
Ellssa Boncuk2307 P Purple58
Kesinlikle haklısın o yüzden erken kapattım canım da istemedi. Dün bitti bugün daha güzel olsunAfiyet olsun canim guzel menu
Bi sahane menu daha bence
afiyet olsun cnm
Afiyet olsun canim guzel olmus
15 de yediklerin hic olmamis kaptanim ne kadar da ev yapimi olsa
Afiyet olsun canim guzel menu
Sarma ici yemegi nasil oluyo cnm
Bence guzel canm afiyet olsun