Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Artı gelmek istemem zaten de canm dün biraz koşturmacam vardı biraz yokuş da yürümüştüm bana ekstra spor olmuş sanırım o da ödem yaptı bu gün bacaklarım acıyor altına çiş yapan çocuklar gibi yürüyorum Ayy keşke seni gönderseydi ne güzel düzenli menü ve spor yazan bir nefer daha

Sizdede oluyormu hiç çoklu mesaj gidiyormu arada çıldırtıyor beni görürseniz görmezden gelin
banada oluyo ama tekrar gondermeden kontrol ediyorum
Cocuklarimin isimlerinin baslari koydum
Degisik oldu biraz:)
Tesekkur ederim kaptanim

Kizlarcimmm bugünkü menüm

Sabah 09.00 sirkeli su
2 haşlama yumurta 2 dilim peynir 1/2 simit

Ara 1 bardak kuşburnu çayı 3 ceviz

Öğle 4 kaşık yoğurt 2 kaşık yulaf chia keten tohumu , kabak çekirdeği içi çorba gibi karıştırdım valla

Ara 1 bardak ayran

Akşam hamsi yerim 10 15 tane unsuz affetmem , salata, limonata var

Gece 1 galeta 1 parça peynir

3 litre su

Hep gaz bizimkisi yoksa kilo almak kim biz kimburada Sitare55 i anmadan gecemeyiz huuu Sitare55 neredesin

Hemmen kendi menumu yazayım

Sabah
2 yumurta ile omlet
Peynir
5 zeytin
Domates biber yeşillik
Valla dayanamadım 1 tk sürülen cikolata yedim

Ara
1 avuç fıstık
1 barsak kefir

Akşam
Haşlanmış brokoli salatası
2 kaşık yoğurt
1 kaşık bizimkilere yaptığım yoğurtlu makarna dan aldım tadına bakmak için

Su 3 lt

Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes günler sonra biraz dışarı çıktım hava da güzeldi tam yürüyüş havasında değil de dolaştım market filan iyi geldi

Eklentiler

• 20250107_172832.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 9
Çarpmasan barii
Böyle güzel güzel yazarsanizzzz carpmamm
Helalll afiyet olsun kuzu

Böyle güzel güzel yazarsanizzzz carpmamm

Helalll afiyet olsun kuzu
Bak ben yazdım benden gitti
Sağol bebeğimm salata çok fazla yapmışım ortaya kocamla ben için mecbur kalmasın diye onu aldım okadar bide ilk salatadan yedimm sonra fasulye sonra pilav o çok önemliymiş

Bak ben yazd gitti
Sağol bebeğimm salata çok fazla yapmışım ortaya kocamla ben için mecbur kalmasın diye onu aldım okadar bide ilk salatadan yedimm sonra fasulye sonra pilav o çok önemliymiş
Salata bence çok olsa da bise olmaz diye düşünüyorum yaa ne kadar yersen diğerlerinden o kadar az yer kalır

Oyy kıyamam sana demek ki bayağı yormuş seni dünkü koşturmaca. Bir taraftan da güzel spor olmuş, ödem nasılsa gider.

1 kilo artıyı istemek cesaret canım ama her halükarda istenilen biri olmak da pek onure etti beni, sevindirik oldum

Adımlara bak be, maşallah kaptanıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…