- 7 Ağustos 2016
- 4.957
- 19.613
- 208
Artı gelmek istemem zaten de canm dün biraz koşturmacam vardı biraz yokuş da yürümüştüm bana ekstra spor olmuş sanırım o da ödem yaptı bu gün bacaklarım acıyor altına çiş yapan çocuklar gibi yürüyorumEllerine sağlık canım,Purple58 kaptanım tebrik ederim, bluegreeneyes kaptanım seni de tebrik ediyorum, artı gelmemek de başarı.
Ellerine sağlık canım.
Beni gönderirsin diye düşünmüştüm kaptanım
Afiyet şifa olsun canım benim
banada oluyo ama tekrar gondermeden kontrol ediyorumSizdede oluyormu hiç çoklu mesaj gidiyormu arada çıldırtıyor beni görürseniz görmezden gelin
Cocuklarimin isimlerinin baslari koydumWuhuu valla ne yalan soyleyim 100 gram diye kazanamam sanmıştımsabitte iyidir kaptanın bluegreeneyes
O zaman izninle @rockandroll ile I Ilyusa ( ne kadar zor buldum kiz seni etiket yapmayı nasıl bir nick oyle) yi değiştirmek istiyorum
Tesekkur ederim kaptanim
@rockandroll gel canm bu tarafa cumartesi için çabalamaya devam
I Ilyusa canm seni kaybettiğime üzüldüm disiplinli bir şekilde devam ediyorsun emeklerinin karşılığını cumartesi çok daha güzel bir şekilde göreceksinPurple58 kaptanımla sana mutluluklar
Wuhuu valla ne yalan soyleyim 100 gram diye kazanamam sanmıştımsabitte iyidir kaptanın bluegreeneyes
O zaman izninle @rockandroll ile I Ilyusa ( ne kadar zor buldum kiz seni etiket yapmayı nasıl bir nick oyle) yi değiştirmek istiyorum
Nazikçe basıyorum cevaplaya gene oluyor bu aralar oldu çünkü.banada oluyo ama tekrar gondermeden kontrol ediyorum
Cocuklarimin isimlerinin baslari koydum
Degisik oldu biraz:)
Tesekkur ederim kaptanim
Seni yollamammmmEllerine sağlık canım,Purple58 kaptanım tebrik ederim, bluegreeneyes kaptanım seni de tebrik ediyorum, artı gelmemek de başarı.
Ellerine sağlık canım.
Beni gönderirsin diye düşünmüştüm kaptanım
Afiyet şifa olsun canım benim
Sagol canimmmCanim tebrik ederim
Hep gaz bizimkisi yoksa kilo almak kim biz kimTebrik ederim kaptanım
Niye böyleyiz biz acaba, her yediğimiz neden şişlik olarak dönüyor kisabah o kadar hafif bir kahvaltı yaptım ki ama yine şiştim, karnım patlayacak sanki. Bir laf söyledin bin ah işittin sen de canım
Tebrik ederim canım
Böyle güzel güzel yazarsanizzzz carpmammÇarpmasan barii
HelalllAç karna : alkali su ( nane salatalık limon sirke 1litre )
Kahvaltı 10.41
Eki Görüntüle 3532837
14.40
Eki Görüntüle 3532838
15.40
sabahki ictiğim detoxun iç malzemesi soda ile
Eki Görüntüle 3532839
17.39
Eki Görüntüle 3532840
Purple58 Boncuk2307 -Murphy-
Ellssa arke Efenin_Annesi
Bahıınnn saatine saatine attımmmm kıymetimi biliinnn
Bak ben yazdım benden gittiBöyle güzel güzel yazarsanizzzz carpmamm
Helalllafiyet olsun kuzu
Salata bence çok olsa da bise olmaz diye düşünüyorum yaa ne kadar yersen diğerlerinden o kadar az yer kalırBak ben yazd gitti
Sağol bebeğimm salata çok fazla yapmışım ortaya kocamla ben için mecbur kalmasın diye onu aldım okadar bide ilk salatadan yedimm sonra fasulye sonra pilav o çok önemliymiş
Evett evett ondan öyle ettimm ekmeksiz yedim ekmeksiz zor doyuyorum yapcak bise yokSalata bence çok olsa da bise olmaz diye düşünüyorum yaa ne kadar yersen diğerlerinden o kadar az yer kalır
Oyy kıyamam sana demek ki bayağı yormuş seni dünkü koşturmaca. Bir taraftan da güzel spor olmuş, ödem nasılsa gider.Artı gelmek istemem zaten de canm dün biraz koşturmacam vardı biraz yokuş da yürümüştüm bana ekstra spor olmuş sanırım o da ödem yaptı bu gün bacaklarım acıyor altına çiş yapan çocuklar gibi yürüyorumAyy keşke seni gönderseydi ne güzel düzenli menü ve spor yazan bir nefer daha
Ahhh sizler beni mutlu etmek için aranızda söz birliği mi yaptınız. Kaptanım inşallah cumartesi de ben seni mutlu ederimSeni yollamammmm
Sagol canimmm
Kaptanım gece yatmadan yazarım, yapacağım bir spor var çünkü. Topluca yazayım diyorum bilgin olsun
Adımlara bak be, maşallah kaptanımaHemmen kendi menumu yazayım
Sabah
2 yumurta ile omlet
Peynir
5 zeytin
Domates biber yeşillik
Valla dayanamadım 1 tk sürülen cikolata yedim
Ara
1 avuç fıstık
1 barsak kefir
Akşam
Haşlanmış brokoli salatası
2 kaşık yoğurt
1 kaşık bizimkilere yaptığım yoğurtlu makarna dan aldım tadına bakmak için
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes günler sonra biraz dışarı çıktım hava da güzeldi tam yürüyüş havasında değil de dolaştım market filan iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?