Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugün benimki de aynı koca ekranda küçücük gözüküyor yazılar dün gayet güzeldi teşekkür ederim ablam bu arada

Kızlar bugün annemin günü vardı daha şimdi gittiler. Allah im gün denen şey nekadar stresli annem dünden beri hazırlanıyor. Hunharca yeniliyor gırgır şamata güzel yanıda var ama hiç bana göre değil tam anksiyete azdırma durumu. Benim gibi detaycı ansiyeteli birine uygun değil. Bu arada annemde birkaç yıl önce emekli oldu .yengemlerin ısrarı ile güne girmiş, iyide olmuş gayet keyifliydi . Babam kızımı alıp kaçtı . Köy kahvesinde tavla oynayıp meyve suyu içmişler .( kimse dağnamadan yazıyım; burdaki kahvehaneye kadınlarda gidiyor, bahçede köy kahvesi ). Şimdi de dede tekrar taş oynamaya gidelim, orda niloyanin inekleride var diyor . Neyse günah menümü yazıyım

08.00 1.5 haşlama yumurta domates salatalık biber , 2 kaşık maydanozlu lor , 2dilim ekmek 1 tatlı kaşığı tahin pekmez

11.00 1 yesil elma 1 bardak kefir chia li

12.30 3 kaşık havuç tarator , 2 tane mücver, 1 dilim pırasalı börek, 2 sarma,1 tane kadayıf dolması ( yengem yapmış ısrar etti) ayran

15.00 kızılcık suyu 1 grisini yerim

18.00 balık ,çorba,salata maden suyu 1 dilim ekmek yerim

22.00 1 grisini 1 parça peynir yerim
Bu menuler ile zayıflar isem kendime hediye alicam
Su 2litre
Bu arada kuzenlerim geldi onlar 2 kız kardeş 130 150 kg ile mide küçültme oldular. Çok çok zayıflamışlar ama ikiside pişmanım diyorlar. Tabiki herkesin süreci farklı oluyor ama çok iyi düşünmek lazım bu tarz şeyleri.

Hoşgeldin
Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. İki hafta kadar bir yogunlugum var. İlk tartı fotosunu attığım zaman katilabiliyormusum anladığım kadarıyla.. yakında görüşmek üzere diyorum.
günlük paylaşımını yap alırız tabiki
Bugün sabah bir haşlama

Ara bir nar yarım portakl

İkindi ızgara tavuk salata

Ellssa @arke
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
01.01.2025 Çarşamba

17.45
6 yk basmati pilavı
6 yk taze fasulye
1 kase yeşil salata
1 kase yoğurt
1 portakal
çeyrek ayva

su: 2 lt
spor: 20 dk yoga yapabildim sadece

Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Harikasın
Afiyet olsun
Afiyet olsun kaptanım
İnsülin direnci varsa karbonhidrattan ve bol aradan uzak dur bence.
En iyi D vitamini Nutraxın ve Solgar diyebilirim

Teşekkür ederim canim . Evet daha önce insilün direncjm 8.5 falandı aralıklı oruç yaptım17 saat açlık ile 2 öğün yedim 11 e çıkmış . Internette araştırdım 2.5 saatte bir ara öğün yap yaziyor . Şuan zaten insilün direnci icin verdiği ilaç korkunç ishal yaptı sürekli wc deyim o yüzden mecbur sürekli ara öğün yapıyorum yoksa şekerim düşüyor

Amiinnn ağzundan bal damlayyeeee
Bi de rakibiz yani neyse iyi dileklerde bulunalım birbirimize
Hayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar abla seni görmek ne güzel
Afiyet olsun canm kahve olayını çok sevdim kızının yerinde olmak isterdim ohh ne güzel dedeyle taş atmışlar (biz de fayans döşeme diyoruz)
Teşekkür ederim kaptanım
İyi misin pek aktif olamadın birkaç gündür merak ettim umarım herşey yolundadır

Salı Menüm

Saat 10:00
Sahanda yumurta
yeşil zeytin
2 dilim ekmek

15:00
türk kahvesi
2 minik çikolata

19:00
Adana kebebı servis
Bol salata
1 kupa ayran

22:00
1 kase karışık çerez bol açık çay

Çaramba menüm

11:00
Sucuklu yumurta
tahin pekmez
az peynir
yeşil zeytin
2dilim ekmek

16:00
1 kase karışık çerez
2 tane çikolata

18:30
4 kuru dolma

Perşembe menüm

saat 11:30
Sahanda salçalı yumurta
yeşil zeytin
tahin pekmez
az peynir
3 dilim ekmek

13:30
1 simit
1 bardak çilek suyu

17:00
1 kase karıık çerez bol açık çay

Spor
1.5 saat yürüyüş

bluegreeneyes Boncuk2307

Afiyet olsun
Ahh canım keşke mümkün olsaydı nasıl isterdim bir bilsen. Çok güzel de bakardım ben sana daha iyi olmana da çok sevindim, inşallah en kısa zamanda toparlayacaksın.
Ne kadar gönülden yazıyosun
Aboooov salı kilomu almışsın ben kötü diye etiketlememiştim seni
Neyse 71.6 dan başlarız artıkım
Ocak ayı hedefim 70 olsun

Afiyet şifa olsun
Kızlar bugünün menüsünü yazayım

Sabah
Menemen
Peynir zeytin
Yeşillik

Ara
1 avuç fıstık
1 elma

Akşam
Yoğurtlu kabak

Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Harikasın
Off ya salı günü tartısı yüzünden hedefimi tutturamamis oldum

Eline sağlık canım benim ocak hedefim 79.9
Çok dimi 4.5 kilo hatta 4.6 kilo
Ben çok az mı dedim acaba
Hayırdır noldu canım
Ya ben kabaktan tiksinmişim (Allah affetsin) resmen, iki kaşık alıp bıraktım devam edemiyorum.
Lahana da olurdu aslında

Kaptanım biraz karışık olmuş ama toparlayacağız hep beraber karb. ağırlıklı gecmiş genel olarak bu günü hafif geçirmeye calış yoksa ipin ucu kaçınca zor tutuluyor

Afiyet olsun
Afiyet olsun
Kızlar site gitmişti geri gelmiş
Evet dün hiç giremedim o yüzden
Afiyet olsun kaptanım
02.01.25
08.45
Çeyrek simit

12.30
Tavuklu salata, 1 dilim ekmek,ayran

16.00
1 kivi
19.00
1 kase yayla çorbası, avokado salatası, 1 dilim ekmek
Çay ile 1 hurma

Şu:2 lt. Boncuk2307 Ellssa @arke
afiyet olsun
Sabah süzme peynir bir dilim bir tam buğday ekmek bir haşlama yumurta ve roka iki çatal salata lik.

Akşam sebzeli karnibahar sote bir tabak yoğurt iki kaşık fasülye bir tb ekmek

@arke Ellssa Boncuk2307
Afiyet olsun
afiye olsun kaptanım
Afiyet olsun

Afiyet olsun canım. Ne güzel anlatmışsın kendimi orda hissettim
O zaman en iyisi kendi bildiğin beslenme diyelim
Kaptanım biraz karışık olmuş ama toparlayacağız hep beraber karb. ağırlıklı gecmiş genel olarak bu günü hafif geçirmeye calış yoksa ipin ucu kaçınca zor tutuluyor
Evet karışık oldu toparlamak nasıl olur bilemiyorum inşallah toparlanırım elimden geldiğnce

Afiyet olsun canım. Ne güzel anlatmışsın kendimi orda hissettim

O zaman en iyisi kendi bildiğin beslenme diyelim

Evet karışık oldu toparlamak nasıl olur bilemiyorum inşallah toparlanırım elimden geldiğnce
Gün zaten bitmek üzere hem erken kapatmaya hemde proteinli salata ve çorba ile kapatabilirsin canm salatana kuru baklagil/lor/tavuk/körfez/balık/ton vs ekleyebilirsin hem doyurucu hem hafif geçmiş olur

Evet dün kk ya giremedim sistem yenilenmiş sanırım, çok güzel olmuş hemen menülerimi yazayım ama iç açıcı değilim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…