Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

canım hesap ayarlarımızda imzamızda ayarlıyorduk ya. her hafta güncelliyorduk. hani mesela bu mesajımın altında çıkıyordu. o cetvelleri diyoruz.
geçmiş olsun bu arada
Teşekkür ediyorum daha 5 dk önce güncelledim son kilomu ben de, gözükmüyor mu, bende gözüküyor herkesin

Selam kızlar nasilsiniz, bugün sonunda tahlil yaptırdım, Betahcg değeri beklediğimden baya yüksek çıktı, Dr arkadaş şimdi gitsen kalp atışları falan duyulur dedi ama kadın doğuma gitmeme daha var...biraz panik halindeyim nasıl beslensem falan kafam karıştı açıkçası

Ayy tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı şeylerden azar azar ye meyveni eksik etme bence. Sıkı diyet yapmadan çok da salmadan korumada gibi devam edebilirsin

03.01.25
08.45
Çeyrek simit

12.30
Mantarlı omlet, zeytin, avokado salatası, 1 dilim ekmek, 1 çk kuşburnu

16.00 sade kahve, 1 dilim ayva

19.00
Disardaydim kizin simitinden tirtikladim( yemekler biraz midemi bulandırıyor, veya değeri yüksek diye erken başladı sanirm )
Eve gelince yarım ayva ve mandalina yedim

Belki birazdan yoğurt yerim

Şu:1.5 lt
Ellssa arke Boncuk2307

Bence başlamalısın buradan ayrılan kilo alıp dönüyor ben de dahil eski isteğim kalmadı ama ayrılanlar tek tek dönse eskisi gibi olabiliriz
evet genelde kilo alınıyor doğru. ama ben kilo verdim. o konu da sorun yok da ama tabi eskiler hep beraber dönerse güzel motivasyon olur hepimize

Ikiz olmasin benim 1 gun gece muthis yüksek cikmisti ß hcg

Ayy tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı şeylerden azar azar ye meyveni eksik etme bence. Sıkı diyet yapmadan çok da salmadan korumada gibi devam edebilirsin
Çok teşekkür ederim canım inşallah şuan biraz da panik halindeyim kilo yüzünden, inşallah çok almam, diyetisyene falan mı gitsem diyorum...ne olur destek olun vallahi kafayı yiycem
Ikiz olmasin benim 1 gun gece muthis yüksek cikmisti ß hcg
Yaaa Allah korusun biraz da ondan korktum biliyor musun? Senin kaçti beta benim 20400 10 gün gecikti regl

Diytsyn desteği alabilirsin daha güzel olur ama çok da sıkma canını şu güzel dönemi kilo mu alacağım stresiyle geçirme alırsan da verirsin Allahın izniyle şimdi hem kendi sağlığına hem de bebişin sağlığına odaklan düşünme gerisini Biz destek oluruz tabi ki her zman.

Canm hiç canını sıkma bu hafta harika gittin sürekli tartıldığın için stres yapmiş olabilirsin ama güzel sonuçlar yakındır relax ol
Afiyet olsun canm benim de canm hamsi çekiyor ama dur bakalım haftaya inşallah ödül olsun
Ellerine sağlık canm
Bu hafta sanırım çoğumuz resmi olarak adım tamamlayamadık önümüzdeki günlerde hareketi artırmalıyız hep beraber
Afiyet olsun kaptanım yarın güzel sonuç bekliyoruz
Beslenme kısmına çok takılma kaliteli ve sağlikli beslenmeye çalış paketlilerden uzak dur yeter 7-8 haftalıkken kalp atışları duyulabilir genellikle canm o haftalara denk getir ama yüksekse erken döllenme veya ikiz gebelik olabilir hakkında hayırlı olan olsun
Afiyet olsun canm fıstıklar yerine keşke sebze veya salata olsaymış

Afiyet olsun
Haftaya telafi edersin artık
Afiyet olsun

Ben bugün cuma diye yapmadım bir şey yoksa ip atlayacaktım da adım sayısı artınca yapmak istemedim. Ama dediğinde haklısın kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…