Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet şifa oldun canim
Afiyet şifa olsun canım
Benim sayfam sa bur tuhaf çok zor giriyorum tam ekran gibi olmuş yana kaydırarak okuyorum. Menun her zamanki gibi harika canım. Şifa olsun
02.01.25
08.45
Çeyrek simit

12.30
Tavuklu salata, 1 dilim ekmek,ayran

16.00
1 kivi
19.00
1 kase yayla çorbası, avokado salatası, 1 dilim ekmek
Çay ile 1 hurma

Şu:2 lt. Boncuk2307 Ellssa arke
Canım afiyet olsun. Süt yoğurt ayran kefir bu haftalar çok tüket. Birde ilk aylar ceviz cok iyi olur
Afiyet şifa olsun canım
Günaydın arkadaşlar
Günaydinnnnnnnmm
Afiyet şifa olsun canım. Bende eve dönünce 10gün kabak detox yapmayı düşünüyorum

Teşekkür ederiim canım nasılsın

Canımmmmmm mental olarak çok iyiyim. Ruhen ayağa kalktim . Sağ kol ,sağ diz kapağı ,sağ omzum hala geceleri çok ağrıyor. Sabah 2 patatesi zor soydum. İlaçlarımı kullaniyorum. Şifa rabbimden. 1 ay sonra biraz kan değerlerim düzelirse tam teçhizatlı bir hastaneye gideceğim çünkü bu ağrılar kasilmalar normal değil . Zamanla geçecek inşallah

çok sevindimm kendini daha iyi hissetmene inşallah çok kısa zamanda fiziksel olarak da toparlanacaksın canımm

Harikasın canım maşallah şifa olsun
sağol canımm

Yaaaa kendini daha iyi hissetmene sevindim ne güzel kuzumm sağlığını ihmal etme tabiikii acil şifalar diliyorum.sana inşaallahhh

Günaydın kızlar mutlu sağlıklı bir gün dilerim.
Günaydın canm
Kaptanımm seni mutlu etmeye geldimm

arke Eki Görüntüle 3530704
Ooo afiyet olsun canm eksilerin bol olsun
Teşekkür ederim canm
Günaydınlar canm
Afiyet olsun menü su spor

Hedef 93. Kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…