Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eyvah, hatırladığım kadarıyla yazıyorum

31 aralık salı
Kahvaltı: yağda yumurta 1 tane
1 dilim ekmek

Aralarda tatlı yedim evde tatlı vardı

Akşam ne yemiştim
Dürüm yedim
Gece de 1 tane simiy yedim 2 ayran içtim
güzel olmadı, farkındayım ama telafisi gelecek

1 ocakta isee
Sabah 1 yumurta
Peynir zeytin
1 dilim ekmek
Dün biraz özel bi gündü bi yere davetliydim o yüzden
Kurabiye 2 tane
Soğuk baklava 1 dilim

Akşam da
Hünka beğendi
1 kase pirinç pilavı
Mercimek çorba

Bu iki gün biraz şey oldu...
Neyse yeni yılda yeni umutlar yeni hedefler diyelim .
bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307

Eklentiler

• IMG_2491.jpeg
    56,8 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_2492.jpeg
    58,4 KB · Görüntüleme: 7
Bence de biraz şey olmuş canm ama koskoca 2 gün var en azından salı günü olan artıyı eksi yönüne çevirelim

Günaydın arkadaşlar, geçmişi okumadım, gün içinde bakacağım. Kırmızı takımın gülleri inşallah her şey yolundadır. Menüleri inceleyeceğim.

Bu arada ben bugün ve yarın kabak detoksu yapacağım, kimler benimle

Kızlar dünkü menüm

Sabah 1.5 dilim çavdar ekmeği+ 2 dilim peynir +1 tatlı kaşığı arisütü bal polen karışımı +1 haşlama yumurta domates biber salatalık söğüş
Ara 2 grisini

Ara 1 bardak kefir +8 10 tane fındık

Öğle yayla çorbası 1 dilim ekmek

Ara 1 mandalina 1/2 hurma

Akşam 2 tavuk baget 2 dilim ekmek bol salata
Gece 1 avuç leblebi 1 tatlı kaşığı kadar tahta kaşık ile keçiboynuzu özü
Su 3litre

Benim menüler bol karbonhidrat ve bol Ara öğünlü oluyor bu aralar. İnsülin direnci için doktorun verdiği ilaç korkunç mide bulantısı ishal yapıyor aniden şekerim düşüyor. Grisini leblebi vs bastırıyor. 15gün icinde alışırsın ilaca dedi doktor yani normalmiş.
Bakalım haftaya cuma tartı ne gösterecek

Kuzum benim, neyseki düzeldi
Bende çok özledim kuzularımı , şükür kavuştum

Kızlar bu arada kimlerde hasimato vardı hatırlayamadım. Bende çok şüpheleniyorum. Doktora gidince sordum yine klasik tsh tahlillerini yaptı. Normal çıktı eğer hasimato olsa bu değerler bozuk olurdu diye ısrar ediyor. Bende bu değerler normal iken de farklı bir test ile hasimato teşhis edilebiliyor endokrin sevk istedim dedim tersledi. Bana d vitamini için ilaç önerisi istedim aldıklarım fayda etmedi diye. Sen eczaneden kafana göre alıyorsan onu kullan diye trip attı. Varmi bildiğiniz iyi bir marka arke

Çok geçmiş olsun, çabucak sağlığına kavuşsun minnoş

Kalbi gönlü güzel , vicdanlı arkadaşım Rabbım o minik için yaptıklarını görsün. Rabbım miniğe şifa ,sana gönül ferahlığı versin. Sen elinden geleni yapıyorsun.

Tabiki bizle kal düzenli menü paylaş. Maksat ilk aylarda çok kilo almamak. Hayırlı olsun tekrardan
Afiyet olsun
bugün 3 ayların başlangıcı diye oruç tutacaktım ne güzel. sahur için alarmı kurdum ama kapatmışım. ezanla bir uyandım. kısmet olmadı
Nasip herşey
Kız ben bittim o zaman 70 kiloyum ya Karatay usulünde beslenme aralıklarını uzun tutmak şekerin düşmesine ve bebeğin beslenmesi için sıkıntı oluşturmaz mi ? Ben de paketli gıdadan ve karbonhidrattan olabildiğince uzak durayım diyordum, bir de yemekten sonra birşey yemeyim akşam diye düşündüm tabi inşallah yapabilirim...ilk gebeligmde çok kilo almıştım ama çok da ödem olmuştum
Hiç bişey olmaz canım. Ekmek yemediğin için kan şekeri oynamaz zaten. Bu sefer daha bilinçlisin daha iyi olur

Hoşgeldin. Çok sevindim seni adına. Bir an önce ddüzel çünkü biz de seni özledik
Kola hariç güzel afiyet olsun
Afiyet olsun
Harikasın
İlk sayfamızda kurallarımız ve formumuz var. Doldurursan seni tanımış oluruz. Hoşgeldin
Afiyet olsun
Allah kabul etsin

Ben yapiyom zatennn ama sen yapmasan da olur kaptanim senin yerine de yaparım
Afiyet olsun kuzum belki de ara ogunlu yemek sana iyi gelmiştir ne biliyorsun bi bak bakalım haftaya mı tartilacaksin eve geçince

Ben yapiyom zatennn ama sen yapmasan da olur kaptanim senin yerine de yaparım

Afiyet olsun kuzum belki de ara ogunlu yemek sana iyi gelmiştir ne biliyorsun bi bak bakalım haftaya mı tartilacaksin eve geçince

Haftaya Cumartesi sabahı buralarda olmazsam bilin ki dağ bayır koşuyorum

Kendımı buraya yazmaya alıştırmaya çalışıyorum ama o gücü bulamıyorum kendımde her gün yazsam haftalık gruplara gırerım ama bır gün yazıp bır gün yazmıyorum o nedenle düzenli zayıflayamıyorum bakalım yılbaşı itibarıyla başkayayım dıyorum simdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…