Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu Ellssa ile MasterFit
- Konu Sahibi Ellssa
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- adım yarışı diyet kilo verme masterfit we can do it zayıflama
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Mart 2008
- 281
- 1.515
- 638
Kızlar tartı için son çıkışlar yılbaşında yenildi içildi şimdi telafi zamanı
@Cicekbocekkaktus canm pazartesi, salı, çarsamba menülerin eksik en azından eksik günü teke düşür liste dısı kalma kuzum
Jasminium84 kaptanım sen de birazdan yazarsın zaten sadece dün eksik
Ellssa kaptanım senin de salı ve çarşamba eksik
rockandroll canm senin de aynı şekilde salı ve çarşamba eksik müsait olduğunda yaz da liste dılı kalmayalım
P Purple58 harika gidiyorsun cumartesi karşılığı güzel bir sonuç olacak
Eyvah, hatırladığım kadarıyla yazıyorumKızlar tartı için son çıkışlar yılbaşında yenildi içildi şimdi telafi zamanı
@Cicekbocekkaktus canm pazartesi, salı, çarsamba menülerin eksik en azından eksik günü teke düşür liste dısı kalma kuzum
Jasminium84 kaptanım sen de birazdan yazarsın zaten sadece dün eksik
Ellssa kaptanım senin de salı ve çarşamba eksik
rockandroll canm senin de aynı şekilde salı ve çarşamba eksik müsait olduğunda yaz da liste dılı kalmayalım
P Purple58 harika gidiyorsun cumartesi karşılığı güzel bir sonuç olacak
31 aralık salı
Kahvaltı: yağda yumurta 1 tane
1 dilim ekmek
Aralarda tatlı yedim evde tatlı vardı
Akşam ne yemiştim
Dürüm yedim
Gece de 1 tane simiy yedim 2 ayran içtim
güzel olmadı, farkındayım ama telafisi gelecek
1 ocakta isee
Sabah 1 yumurta
Peynir zeytin
1 dilim ekmek
Dün biraz özel bi gündü bi yere davetliydim o yüzden
Kurabiye 2 tane
Soğuk baklava 1 dilim
Akşam da
Hünka beğendi
1 kase pirinç pilavı
Mercimek çorba
Bu iki gün biraz şey oldu...
Neyse yeni yılda yeni umutlar yeni hedefler diyelim .
bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
Eklentiler
- 7 Ağustos 2016
- 4.532
- 16.990
- 208
Bence de biraz şey olmuş canm ama koskoca 2 gün var en azından salı günü olan artıyı eksi yönüne çevirelimEyvah, hatırladığım kadarıyla yazıyorum
31 aralık salı
Kahvaltı: yağda yumurta 1 tane
1 dilim ekmek
Aralarda tatlı yedim evde tatlı vardı
Akşam ne yemiştim
Dürüm yedim
Gece de 1 tane simiy yedim 2 ayran içtim
güzel olmadı, farkındayım ama telafisi gelecek
1 ocakta isee
Sabah 1 yumurta
Peynir zeytin
1 dilim ekmek
Dün biraz özel bi gündü bi yere davetliydim o yüzden
Kurabiye 2 tane
Soğuk baklava 1 dilim
Akşam da
Hünka beğendi
1 kase pirinç pilavı
Mercimek çorba
Bu iki gün biraz şey oldu...
Neyse yeni yılda yeni umutlar yeni hedefler diyelim .
bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
- 8 Şubat 2024
- 2.543
- 14.213
- 123
1 Ocak çarşamba menüsü
Kahvaltı yok
14.00 öğle
3 parça tavuk incik ızgara, 2 kaşık bulgur pilavi, salata.
19.00 akşam
1 parça çıtır tavuk, 4 tane kestane, 1 avuç kuruyemiş, şekersiz çay.
Su 2 lt
Spor
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Kahvaltı yok
14.00 öğle
19.00 akşam
Su 2 lt
Spor
- 8 Şubat 2024
- 2.543
- 14.213
- 123
- 18 Mart 2018
- 30.542
- 121.421
- 598
- 35
- 20 Temmuz 2022
- 1.652
- 8.971
- 88
- 42
Kızlar dünkü menüm
Sabah 1.5 dilim çavdar ekmeği+ 2 dilim peynir +1 tatlı kaşığı arisütü bal polen karışımı +1 haşlama yumurta domates biber salatalık söğüş
Ara 2 grisini
Ara 1 bardak kefir +8 10 tane fındık
Öğle yayla çorbası 1 dilim ekmek
Ara 1 mandalina 1/2 hurma
Akşam 2 tavuk baget 2 dilim ekmek bol salata
Gece 1 avuç leblebi 1 tatlı kaşığı kadar tahta kaşık ile keçiboynuzu özü
Su 3litre
Benim menüler bol karbonhidrat ve bol Ara öğünlü oluyor bu aralar. İnsülin direnci için doktorun verdiği ilaç korkunç mide bulantısı ishal yapıyor aniden şekerim düşüyor. Grisini leblebi vs bastırıyor. 15gün icinde alışırsın ilaca dedi doktor yani normalmiş.
Bakalım haftaya cuma tartı ne gösterecek
Sabah 1.5 dilim çavdar ekmeği+ 2 dilim peynir +1 tatlı kaşığı arisütü bal polen karışımı +1 haşlama yumurta domates biber salatalık söğüş
Ara 2 grisini
Su 3litre
Benim menüler bol karbonhidrat ve bol Ara öğünlü oluyor bu aralar. İnsülin direnci için doktorun verdiği ilaç korkunç mide bulantısı ishal yapıyor aniden şekerim düşüyor. Grisini leblebi vs bastırıyor. 15gün icinde alışırsın ilaca dedi doktor yani normalmiş.
- 20 Temmuz 2022
- 1.652
- 8.971
- 88
- 42
1 Ocak çarşamba menüsü
Kahvaltı yok
14.00 öğle
19.00 akşam
Su 2 lt
Spor
Eki Görüntüle 3530282
Şifa bal olsun canimmm
- 18 Mart 2018
- 30.542
- 121.421
- 598
- 35
Kuzum benim, neyseki düzeldiCanıımmm ben şimdi nereden başlıyım üzüntümü nasıl tarif ediyim dışarıdayken mesajını okudum o dakikadan beri aklım inan sizde eve gelince uzunca yazmak istedim aylarca kızımla yaşadığım anlar gözümün önünden geçti boncuğun da biliyosun karnının altında elimize gelen fındık büyüklüğünde yumru vardı memede kist dedi karaciğer yetmezliği tedavisi gördüğü esnada o yumru yumurta büyüklüğüne ulaştı o durumda ameliyat riskliydi karaciğer tedavisi bitip bağışıklığının toparlanmasını bekletti doktoru bu sırada 6 çeşit şurup ve takviyesi vardı ve olduğu gibi bazılarını içince çıkarıyodu 9 ay gibi bir süre dönüşümlü ilaçlar takviyeler verdi hergün saati saatine içirdim ve 2.5 cc. lik şırıngayla damla damla besledim kundaklayıpta aylarca dışarı adım atmadım sonra bu 9 ay içerisinde ameliyatınıda oldu ve şuan hamdolsun şimdi sadece ömür boyu karaciğer takviyesi ve bazende mide koruyucu veriyorum güven bana senin oğlunda düzelicek şimdi doktoru büyük ihtimalle virbac mama verir 2.5 luk şırıngayla minicik yedirmeye çalışsan kuru mamasını robottan geçir minicik kavanoza koyuyodum sabahtan akşama kadar 2.5lik mamayı ve okadarcıkta suyu sabahtan akşama kadar elimde şırıngayla geziyodum bir damla yesin diye virbac mamayı tereddütsüz yer canım senden tek ricam nolur ona üzüntünü belli etme ben başka odalarda deliler gibi ağlayıp kızımın yanına öyle gidiyodum görmesin duymasın diye ama anlıyolar o anları yaşadım bugün ve üzüntümü tarif edemem biraz zaman alabilir ama oğlun düzelicek güven bana yeter ki sen anne olarak sakın pes etme keşke yakında olabilsem ben kendim yedirirdim kuzuma herşeyde yanındayım ve buradayım sabret canım biliyorum başarıcaksınız onlar sana muhtaç ve sende güçlü olmak zorundasın
Arasıra bilgi verirsin lütfen
Bende çok özledim kuzularımı , şükür kavuştum
- 20 Temmuz 2022
- 1.652
- 8.971
- 88
- 42
Kızlar bu arada kimlerde hasimato vardı hatırlayamadım. Bende çok şüpheleniyorum. Doktora gidince sordum yine klasik tsh tahlillerini yaptı. Normal çıktı eğer hasimato olsa bu değerler bozuk olurdu diye ısrar ediyor. Bende bu değerler normal iken de farklı bir test ile hasimato teşhis edilebiliyor endokrin sevk istedim dedim tersledi. Bana d vitamini için ilaç önerisi istedim aldıklarım fayda etmedi diye. Sen eczaneden kafana göre alıyorsan onu kullan diye trip attı. Varmi bildiğiniz iyi bir marka arke
- 18 Mart 2018
- 30.542
- 121.421
- 598
- 35
Çok geçmiş olsun, çabucak sağlığına kavuşsun minnoşCanım desteğin için çok teşekkür ederim İnan dünden beri sersem gibiyim bize Hills liver mama önerdi.
Sipariş ettik gelmesini bekliyoruz. Şu an Royal canin yiyor kademeli olarak geçiş yapacağız. Son 1 testi kaldı o sonuca göre insülin iğnesi de başlayacaklar ama bu akşam biraz yemek yedi elimle besledim ben de biraz hareketlenmeye başladı suyunu içti o kadar mutlu oldum ki çok şükür sanırım ilaçlara çabuk cevap verecek yani ben öyle umuyorum. Yumruyu takip edeceğiz. Umarım büyümez aynı zamanda kalp kapakçığında da kaçak var dedi aynı anda bir sürü organda sorun olunca afalladık eşimle dün ve bu sabah kötüydü çok yavaş nefes alıyordu sürekli gözüm karnında bekledim nefes almaya devam ediyor mu diye gerçekten dünyam başıma yıkılmış gibi hissettim ama biraz hareketlenmeye başlayınca bana da enerji geldi.
Düzelicek inşallah atlatacak benim oğlum
- 20 Temmuz 2022
- 1.652
- 8.971
- 88
- 42
Fena değil diyeyim canım yavrunun sağlık durumu da pek iyi değil şekeri çok yüksek sabah akşam insülin iğnesi oluyor ama henüz dengelenemedi ve akciğerinin biri söndü maalesef şeker dengelenirse bir operasyon geçirecek. Şu an tüm odağım onda
Yine de iyi olacağına inanıyorum
Kalbi gönlü güzel , vicdanlı arkadaşım Rabbım o minik için yaptıklarını görsün. Rabbım miniğe şifa ,sana gönül ferahlığı versin. Sen elinden geleni yapıyorsun.
- 8 Ağustos 2008
- 35.099
- 41.274
- 1.123
Tabiki bizle kal düzenli menü paylaş. Maksat ilk aylarda çok kilo almamak. Hayırlı olsun tekrardanGünaydın kizlar, ben ne yapayım bilemedim menülerde bu cumartesiye kadar devam mı edeyim yoksa ayrilayim mi ? Çok birşey yiyemiyorum ama muthiss bir şişkinlik hissediyorum bu sebeple artı gelebilirim emin değilim,takıma sebep olmak istemiyorum, normalde günlük bitki çayları falan içer ödem atmaya çalışırdım ama o da yok şimdi, salak gibi kaç gündür kendimi sorguluyorum bu siskinlik için gluten hassasiyeti mi var falan diye ilk başlarda gebelik hiç aklıma gelmedi sonra baya gecikince acaba dedim, bir de ben geçen hafta kızımla röntgene girdim, reglim o zaman 1 gün gecikmiş ama onun endişesi de var inşallah birşey olmaz
Afiyet olsunMerhaba kızlar,
İyi yıllar dilerim herkese, gönlünüzce bir yıl olsun
31 aralık salı menüm
Sabah 10 civarı
1 kaşarlı tost
1 yumurta
Ara:16civarı
Yarım kase yoğurt çorbası
1 mandalina
Akşam 20 den 00 a yayılarak
Mezelerden azar azar (asla aşırıya kaçmadım)
Ana yemek olarak hepsi toplam bir tabak
Et haşlama
Bademli pilav
2 kadeh
1 adet kaymaklı ayva tatlısı
Aşırı olmadı , evet diyete uygun değil ama çok yiyip şiştiğimi düşünmüyorum
Bakalım cmtsi eksisini bozmamak ümidiyle
Su:2 lt
Adım: 5700 adım
arke Ellssa
Nasip herşeybugün 3 ayların başlangıcı diye oruç tutacaktım ne güzel. sahur için alarmı kurdum ama kapatmışım. ezanla bir uyandım. kısmet olmadı
Kız ben bittim o zaman 70 kiloyum ya Karatay usulünde beslenme aralıklarını uzun tutmak şekerin düşmesine ve bebeğin beslenmesi için sıkıntı oluşturmaz mi ? Ben de paketli gıdadan ve karbonhidrattan olabildiğince uzak durayım diyordum, bir de yemekten sonra birşey yemeyim akşam diye düşündüm tabi inşallah yapabilirim...ilk gebeligmde çok kilo almıştım ama çok da ödem olmuştum31.12.2024 Salı
Yılın son menüsü pek tabii ki diyet menüsü olmadı
16.00-22.00 arası yediklerim (porsiyon hatırlamıyorum hepsini atıştırmalık olarak gitti)
3 dilim pizza
Peynir
Cips
Sarma
Muz
Portakal
Ayva
Elma
Çikolata
Su: 2 lt
Spor: 14.543 adım
Eki Görüntüle 3529901
Hiç bişey olmaz canım. Ekmek yemediğin için kan şekeri oynamaz zaten. Bu sefer daha bilinçlisin daha iyi olur
- 8 Ağustos 2008
- 35.099
- 41.274
- 1.123
Hoşgeldin. Çok sevindim seni adına. Bir an önce ddüzel çünkü biz de seni özledikKızlarrr ben geldimmm. İnternet paketi yükledim sizi çok özledim diye. Geçmiş yapamiyorum köyde tel güzel çekmiyor . Ben daha iyiyim. hala özelliklede geceleri ağrılarim var, çok halsizim. Nedense geceleri ağrım artıyor. Annemdeyim 10 ocak cuma günü eşim alicak . Annemle babam kızım ile ilgileniyor. İlk 3 gün gece gündüz uyudum sanki aylardır uyumuyorum. vücudum ve ruhum çok yorulmuş gerçekten. Diyet yapamiyorum burda tartıda yok kilo aldigjm kesin en son 88.5 falandim 95 e çıkmamıştır insallah .sabahları arisütü bal akşamları tahin pekmez, bol meyve yediriyor annemle babam ama yinede makarna pilav yemiyorum . Allah razı olsun onlardan. Òzellikle kızın sorumluluğu son zamanlarda çok yormuş beni. Hepinizi seviyorum . Ben yine menumü yazayım grupta değilim ama sizden uzak kalmamış olurum
Kola hariç güzel afiyet olsunKızlar dünkü menüyü yazayım kötü oldu açıkçası
11.30
3 dilim sucuk, kuru domates salatası, 1 dilim peynir,zeytin, 1 çk pekmez, 1 dilim ekmek
Sade kahve, 1 muz, 1 parça çikolata, 2 ceviz
20.00
4 YK ıspanak, 4 YK pilav,tavuk sote , 1 bardak kola
Çay ile az kestane
Şu:2 lt. Ellssa arke Boncuk2307
Afiyet olsun1 ocak çarşamba
saat 10.30da bir haşlanmış yumurta çeyrek avokado 1 dilin ekmek kasar
15.00 da bir küçük hamburger küçük bardakta yarım kola patates kızartmami minnok yedi yiyemedim o yuzden
ara öğün yarım muz yarım elma
2 lt su
7.721 adım Boncuk2307
arke Ellssa
HarikasınHerkese iyi aksamlar kixlar hemen menü yazıp kaçayım misafirim var
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
5 zeytin
Domates biber yeşillik
Ara
1 avuç fıstık
Sade filtre kahve
Akşam
Yoğurtlu kabak salatası
Su 3 lt
İlk sayfamızda kurallarımız ve formumuz var. Doldurursan seni tanımış oluruz. HoşgeldinSelam herkese, kadınlar kulübünün cuma zayıflama yarışmaları takımları duruyordur diye düşünüp bir göz atmaya gelmiştim. Ama hepsi kapanmış sanırım. Bu gruba yönlendiren bir link buldum şans eseri. Neden kapandığını bilen var mı? Ve şimdi nasıl devam ediyor. Eğer bilgi veren olursa çok sevinirim
Afiyet olsunKızlar menümü yazmaya utanıyorum. Sadece dün serbest olacaktım ama bugün de çok iyi geçmedi. Sadece menü yazmak zorunlu olduğu için yazıyorum yoksa çok kötü bir menü olduğunu biliyorum. Kimseyi etkilemek istemiyorum. Telafi edeceğimm
Dünkü Menüm
Öğle 11:30
2 tane sulu köfte pirinçsiz
Akşam 20:00 de başladı
3 sıkım çiğköfte
1 adet kuru dolma
3 tane içli köfte
Birkaç küçük dilim peynir
5 adet yaprak sarma
Yarım servis kaşığı pancarlı kısır
3 küçük Truff
1yk makarna salatası
3-4 tane cips
Azıcık kuruyemiş
Birkaç dilim meyve
2 tk yoğurtlu meze
4 küçük adet portakallı draje
Alkol
Su 1.5 lt
8300 adım
Bugünkü Menüm
Öğle 13:30
3 küçük dilim peynir
2 servis kaşığı pancarlı kısır
3 adet içli köfte
1 sıkım çiğköfte
3-4 çatal cheesecake
1 tane yaprak sarma
2 tane truff
Su 1.5 lt
1300 adım spor sayılmaz gibi
Ellssa
Boncuk2307
Allah kabul etsinBugünkü menüm (oruçluyum)
Iftar
2-3 kaşık çorba
Dürüm döner(yarısı)
3 kaşık kabak tatlısı
Su sekersız cay
(Eşim ıftarı dışarda yapalım deyınce böyle oldu)
Ben yapiyom zatennn ama sen yapmasan da olur kaptanim senin yerine de yaparımGünaydın arkadaşlar, geçmişi okumadım, gün içinde bakacağım. Kırmızı takımın gülleri inşallah her şey yolundadır. Menüleri inceleyeceğim.
Bu arada ben bugün ve yarın kabak detoksu yapacağım, kimler benimle
Afiyet olsun kuzum belki de ara ogunlu yemek sana iyi gelmiştir ne biliyorsun bi bak bakalım haftaya mı tartilacaksin eve geçinceKızlar dünkü menüm
Ara 2 grisini
Su 3litre
- 20 Temmuz 2022
- 1.652
- 8.971
- 88
- 42
Ben yapiyom zatennn ama sen yapmasan da olur kaptanim senin yerine de yaparım
Afiyet olsun kuzum belki de ara ogunlu yemek sana iyi gelmiştir ne biliyorsun bi bak bakalım haftaya mı tartilacaksin eve geçince
Haftaya Cumartesi sabahı buralarda olmazsam bilin ki dağ bayır koşuyorum
- 31 Ekim 2013
- 21.273
- 71.220
- 798
- 40
- 24 Ağustos 2012
- 11.996
- 26.282
- 798
- 23 Haziran 2019
- 9.246
- 41.862
- 548
Fena değilim canım iyi olmaya çalışıyorumLenaG canımm nasılsın? miniğin nasıl?
Kuzucuğum da biraz iyileşmeye başladı şekeri toparlarsak daha çabuk iyi olacak inşallah
Sen nasılsın?
- 31 Ekim 2013
- 21.273
- 71.220
- 798
- 40
ahhh kuzumm benim çabucak toparlansın inşallahFena değilim canım iyi olmaya çalışıyorum
Kuzucuğum da biraz iyileşmeye başladı şekeri toparlarsak daha çabuk iyi olacak inşallah
Sen nasılsın?
ben iyiyim canımm çok şükür