• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kizz ben şimdi öbür takıma mi geçtimm🤭 neyse menü yazayım.bari

Sabah
Omlet
Peynir zeytin
Domates biber yeşillik

Ogle
Peynir zeytin domates şekersiz çay

Akşam
Firinda tavuk
Salata yoğurtlu kabak salatası

İşte bundan sonra başlıyor
1 dilim yas pasta
Kestane
Ve cerezzz

Yarın ve sonraki gün kabak detoksu yapıyorum inşallah

Su 2.5 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes doğru etiketledim sanırım
Gitti iki gözümün çiçeği, başka kaptanları etiket yaparak çok güzel bir yılbaşı menüsü paylaşıyor, üstüne üstlük kabak detoksu yapacam diyor 🤣🤣

Ben günü kapadım:)

31 aralik salı

Sabah 10da bir dilim ispanakli börek

aksam 18.00 de fırında tavuk patates, 2 kaşık bulgur pilavı, piyaz , küçük dilim yaş pasta, bir avuç kuruyemis

2 lt su içildi

arke arke LenaG LenaG
Afiyet olsun canım, yılbaşı için on numara bir menü.
31.12.2024
Saat 13.00
2dilim çavdar ekmeği, 1kk peynir, 5 yeşil zeytin
Ara Öğün 15.00
1 elma
Ara Öğün 17.00
1 muz
Akşam yemeği 19.30
1 kase Sebzeli şehriye çorbası, 3 yk kadar Sebzeli tavuk sote, 1 yk yoğurt
Saat 21.00 gibi iki tane tuzlu kurabiye yedim o kadar.
Ellssa Ellssa arke arke bluegreeneyes bluegreeneyes
Sporu birazdan atarım
2lt su
Afiyet olsun canım çok güzel bir menü olmuş.
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
bluegreeneyes bluegreeneyes
arke arke

Hakkınızı helal edin aktif olamadım
dedigim gibi anlatamadıgım seyler ve konuşmak istemedigim seyler
sadece çok mutlu oldugum birsey var (yogun bakımdan cıktı ve gözlerini açtı)

yarın bomba gibi bir ben var elhamdllah sağlıgım icin elimden geleni yapacağim ve şimdi menu yazarak bugunden başlayacagım yarından degil

Bugun

10.00 soganlı yumurta , 3 zeytin, 2 dilim ekmek
13.00 1 elma
18.00 1 kase barbunya 5 yk pirinc pilavi , 1 kase yogurt

su 1.5 lt
adım yazacagim insa boncugumu etiketlerim

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
Afiyet olsun canım menün gayet güzel. Hastanız için de acil şifalar diliyorum 🙏
bluegreeneyes bluegreeneyes ve arke arke ikinizinde takımı icin ozur dilerim
bugun sabittim bu arada bildirim yapamadım
Ellssa Ellssa
Canım sağolsun canım, insanın kafası gönlü yorgun olunca başka bir şeye dermanı olmuyor. Kalan günleri toparlarsin.
31 Aralık menü
11.00 2 haşlanmış yumurta 1 avuç yer fıstığı 2 kaşık zeytinyağı
14.00 2 hurma çay
16.00 1 kase lorlu salata
18.30 1 porsiyon ızgara levrek, salata
21.00 1 tane küçük kurabiye, 4-5 karışık kuruyemiş
3 litre su spor yok emzirmeye devam
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke
Afiyet olsun kaptanım çok güzel bir menü olmuş.

1000003670.jpg Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanım pazar ve salı günü spor yok. Pazartesi günü fotodaki adımlar var. 2 gün borçluyum yani bilgin olsun.

Hepimiz artı geldik canım niyeyse, inşallah cumartesiye vermiş olacağız.

Valla birkaç kişi haricinde herkes artı canım nedense, tüm sayfa üyeleri olarak kabak detoksu yapacağız galiba 🤣

Maalesef öyle oldu kaptanım, işin kötüsü bugün de öyle oluyor. Eşim bu hafta her yere peşinden beni de sürükledi, dışarda yemek zorunda olmak kötü. Hafiflemek için detoksa ihtiyacım var.

Arada planın dışına çıkmak kaçınılmaz oluyor canım, nefs işte. Ufak tefek engeller olsa da yolumuza devam.

Teşekkür ederim kaptanım hislerimiz karşılıklı 💕

Purple'ın gideceğini biliyordum, üzüldüm 😢 P Purple58 yolun açık olsun canım 💕

@Tutku44 canım hoşgeldin, inşallah cumartesi güzel bir sürprizin olur bana 🤩

Gitti iki gözümün çiçeği, başka kaptanları etiket yaparak çok güzel bir yılbaşı menüsü paylaşıyor, üstüne üstlük kabak detoksu yapacam diyor 🤣🤣
Arke m kaptanimmm ellere verdin beniii
Kabak detoksu nü birlikte kararlastirmistik ammaaa rakibe olduk neyse 😂😂

Şoktandır canım kendini kötü hissetme, sonuçta beklediğin bir durum değilmiş ama Allâh sana yeniyıl için çok güzel bir hediye göndermiş. Kızının yaşı da çok güzel, destek olacak birinin varlığı da harika. Hayırlarla gelsin bebişin 💕
Haklısın canım, hepinize çok teşekkür ederim ☺️ mesajlarınız moral oldu bana açıkçası, yavaş yavaş alışıyorum en azından şöyle düşünüyorum bekledikçe gözümde büyüyordu ikinci çocuk bu şekilde çok düşünme fırsatı olmadan aradan çıkar belki 🤷

Günaydın kizlar, ben ne yapayım bilemedim menülerde bu cumartesiye kadar devam mı edeyim yoksa ayrilayim mi ? Çok birşey yiyemiyorum ama muthiss bir şişkinlik hissediyorum bu sebeple artı gelebilirim emin değilim,takıma sebep olmak istemiyorum, normalde günlük bitki çayları falan içer ödem atmaya çalışırdım ama o da yok şimdi, salak gibi kaç gündür kendimi sorguluyorum bu siskinlik için gluten hassasiyeti mi var falan diye ilk başlarda gebelik hiç aklıma gelmedi sonra baya gecikince acaba dedim, bir de ben geçen hafta kızımla röntgene girdim, reglim o zaman 1 gün gecikmiş ama onun endişesi de var inşallah birşey olmaz

Günaydın kizlar, ben ne yapayım bilemedim menülerde bu cumartesiye kadar devam mı edeyim yoksa ayrilayim mi ? Çok birşey yiyemiyorum ama muthiss bir şişkinlik hissediyorum bu sebeple artı gelebilirim emin değilim,takıma sebep olmak istemiyorum, normalde günlük bitki çayları falan içer ödem atmaya çalışırdım ama o da yok şimdi, salak gibi kaç gündür kendimi sorguluyorum bu siskinlik için gluten hassasiyeti mi var falan diye ilk başlarda gebelik hiç aklıma gelmedi sonra baya gecikince acaba dedim, bir de ben geçen hafta kızımla röntgene girdim, reglim o zaman 1 gün gecikmiş ama onun endişesi de var inşallah birşey olmaz
Olabildiğince dikkat etmeye calis canım ilk başlarda kilo almamaya daha sonra zaten alıyorsun sende bilirsin . Takıma girmezsin hazırlıkta devam et istersen yapabilirim dersen . İnşallah içini ferah tut bise olmaz hemen bence röntgen den . Bende mr a girmiştim hemde ilaçlı çok şükür bise olmadı.

Olabildiğince dikkat etmeye calis canım ilk başlarda kilo almamaya daha sonra zaten alıyorsun sende bilirsin . Takıma girmezsin hazırlıkta devam et istersen yapabilirim dersen . İnşallah içini ferah tut bise olmaz hemen bence röntgen den . Bende mr a girmiştim hemde ilaçlı çok şükür bise olmadı.
Evet hazırlıkta devam etmek iyi gelir bana da hem kontrollü gitmiş olurum...yaa mr daha kötü, Allah korumuş resmen

Merhaba kızlar,
İyi yıllar dilerim herkese, gönlünüzce bir yıl olsun 🥰
31 aralık salı menüm
Sabah 10 civarı
1 kaşarlı tost
1 yumurta

Ara:16civarı
Yarım kase yoğurt çorbası
1 mandalina

Akşam 20 den 00 a yayılarak
Mezelerden azar azar (asla aşırıya kaçmadım)
Ana yemek olarak hepsi toplam bir tabak
Et haşlama
Bademli pilav
2 kadeh 🍷
1 adet kaymaklı ayva tatlısı

Aşırı olmadı , evet diyete uygun değil ama çok yiyip şiştiğimi düşünmüyorum

Bakalım cmtsi eksisini bozmamak ümidiyle

Su:2 lt
Adım: 5700 adım

arke arke Ellssa Ellssa

Hayirli olsun :KK200:. Ben 1.57 boyundayim. 28 yas ilk gebeliğimde baslangic 61 kiloydu ve doktorum zaten fazla kilom var diye ilk 4 ay kilo almana gerek yok demişti :skandal:
Mide bulantisi iştahsızlık vs derkrn kilo versen de vucut depolardan alıyor ilk aylarda.
Önemli olan besleyici seyler yemen. Biraz karatay usulü devam edebilirsin.

Hayirli olsun :KK200:. Ben 1.57 boyundayim. 28 yas ilk gebeliğimde baslangic 61 kiloydu ve doktorum zaten fazla kilom var diye ilk 4 ay kilo almana gerek yok demişti :skandal:
Mide bulantisi iştahsızlık vs derkrn kilo versen de vucut depolardan alıyor ilk aylarda.
Önemli olan besleyici seyler yemen. Biraz karatay usulü devam edebilirsin.
Kız ben bittim o zaman 70 kiloyum 🤷😒 ya Karatay usulünde beslenme aralıklarını uzun tutmak şekerin düşmesine ve bebeğin beslenmesi için sıkıntı oluşturmaz mi ? Ben de paketli gıdadan ve karbonhidrattan olabildiğince uzak durayım diyordum, bir de yemekten sonra birşey yemeyim akşam diye düşündüm tabi inşallah yapabilirim...ilk gebeligmde çok kilo almıştım ama çok da ödem olmuştum

Menümü yazayım, mesajlara da gün içinde bakacağım. Menüm tabiki yılbaşı sebebiyle diyete hiç uygun değil, bakmadan geçebilirsiniz 🤣

31 aralık salı menüsü
11.30 öğle
1 kepçe ezogelin çorbası, 3 kaşık etli türlü, yarım kase cacık.

18.30-24.00 arası
1 dilim pizza, 3 parça çıtır tavuk, 3 sıkım çiğköfte, 2 kaşık Çerkez tavuğu, 1 kaşık makarna salatası, biraz patates, 1 bardak kola, 1 dilim yaş pasta, 6 tane kestane. (Tüm yiyecekler ev yapımı,kendim yaptim)

Su 2 litre
Spor yok

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes
Afiyet olsun canm 🥰 hemen toparla canm bı gidiş iyi değil 😘
Hepimiz artı geldik canım niyeyse, inşallah cumartesiye vermiş olacağız.

Valla birkaç kişi haricinde herkes artı canım nedense, tüm sayfa üyeleri olarak kabak detoksu yapacağız galiba 🤣

Maalesef öyle oldu kaptanım, işin kötüsü bugün de öyle oluyor. Eşim bu hafta her yere peşinden beni de sürükledi, dışarda yemek zorunda olmak kötü. Hafiflemek için detoksa ihtiyacım var.

Arada planın dışına çıkmak kaçınılmaz oluyor canım, nefs işte. Ufak tefek engeller olsa da yolumuza devam.

Teşekkür ederim kaptanım hislerimiz karşılıklı 💕

Purple'ın gideceğini biliyordum, üzüldüm 😢 P Purple58 yolun açık olsun canım 💕

@Tutku44 canım hoşgeldin, inşallah cumartesi güzel bir sürprizin olur bana 🤩
💙💙💙
Tünaydın kızlaaarrrr ❤️💙😍

Mutlu yıllar diliyorum hepimize, 2025 hepimize şans, mutluluk, huzur, sağlık bol bereket getirsin 🥰
💙😘
31.12.2024 Salı

Yılın son menüsü pek tabii ki diyet menüsü olmadı 👎 😅

16.00-22.00 arası yediklerim (porsiyon hatırlamıyorum hepsini atıştırmalık olarak gitti)

3 dilim pizza
Peynir
Cips
Sarma
Muz
Portakal
Ayva
Elma
Çikolata

Su: 2 lt
Spor: 14.543 adım

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes

Eki Görüntüle 3529901
Canm adımlar harika yılbaşı dolayısıyla biraz fazlaca kacmış ama toparlayacağına eminim 😘
Dun lahmacun yaptim, sabah pizza, oglen mısır ekmeği :skandal:Karacanin lahmacun makinesini aldim da 😅
Simdiden hazirliga kalmayi hak ettim:skandal::duduk:
İadesi yok mu canm 🤣🤣🤣 bu iş sana fena patlacak kilo vereyim derken alma yoluna giriyorsun haberin olsun🌼 😘

Back
X