Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkürler kaptanımm 🥰

Afiyet olsun canımm 🥰

Ayyy darısı başıma benim de gecikti ya bi olsaydım

Çok geçmiş olsun canımm 😔

Kaptanım hemennn yazıyorum 💙🥰
💙
29.12.2024 Pazar

10.30
2 haşlanmış yumurta
3 dilim peynir
4 zeytin
1 salatalık
2 dilim ekmek

17.30
1 kase düğün çorbası
Büyük bir kase yeşil salata
3 tane sarma

Su: 2,5 lt
Spor: 20 dk yoga ve 6.743 adım

Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes Boncuk2307 Boncuk2307

Eki Görüntüle 3528583
Afiyet olsun canm🥰
29 aralık menüm

Sabah: menemen 2 kaşık
1 dilim ekmek

Öğlen: ceviz, hurma bir kaç tane, 1 bardak ayran,

Arada kabuklu fıstık 6-7 tane

Akşam: yayla çorbası, et suyu, ufak parça et, lahana turşusu bir kaç parça

Aralarda şekersiz çay içtim.
Su:1.5 litre
Şu son 1 hafta migren ataklarım çok fazla oluyor. Hiç tadım yok. Hasta gibi yatıyorum. Adım anca bu kadar..

bluegreeneyes bluegreeneyes Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Gecmiş olsun canm🌼 suyu biraz artırmaya çalış vücut susuz kalınca da çok baş ağrısı yapıyor 😘

Tok ve elbise leri üstündeyken fark oynar arada ve tartı ve yer degisincede rakam farklı çıkabilir sen pillerini değişebilirsin kafanda soru kaldiysa yada evde kiloluk bişeyle tartilabilorsin ney sonuc için
Aynen parkenın uzerınde ayrı çıkıyor dıger yerlerde farklı bu yüzden hep aynı yerde tartılıyorum en azından farkı doğru anlamış olurum ☺️

Menumu yazayım günü kapattım

Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
Peynir
5 zeytin
Domates biber yeşillik
1 ck bal

Ara 1 avuç fıstık biraz kuru armut

Akşam
Kavrulmuş yesil fasulye kurusu ve yoğurt

Su 3 lt

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke

Eklentiler

• 20241230_173624.jpg
    20241230_173624.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 3
Kızlar iyi aksamlar yazamıyorum çok .anneme geçtim burda internet yok eşimden paylaştım internet. 10 15 gün buralardayım biraz dinlenmek istiyorum bütün vücudum ağrıyor ceset gibiyim. Kan tahlilleri kötü çıktı. Insilün direncim, kanda insülin değerlerim çok çok yüksek doktor çok alevli bir seviyede dedi. d vitamini ,b12 demir vs takviye kullanmama rağmen çok çok düşük doktorda anlamadı . Halsizlik vs ondanmis. Ayrıca ramatoit artrit için daha teçhizatlı bir hastaneye sevk etti. İlaçlarımı değiştirdi. Bu değerler ile kilo vermen imkansız vucuttaki ödem vs gider ancak dedi.öncelikle depoları doldurmanız lazım dedi doktor. Annemle babam sürekli birseyler yedirmeye çalışıyorlar burda tartı yok inşallah eski kiloma dönmem 😔. Sürekli uyuyorum , resmen vücudumu tasiyamiyorum bilmiyorum inşallah ilaçlar toparlar hemen. Hepinizi öpüyorum. Yeni yıl hepimize sağlık ve mutluluk getirsin.💞

Kızlar iyi aksamlar yazamıyorum çok .anneme geçtim burda internet yok eşimden paylaştım internet. 10 15 gün buralardayım biraz dinlenmek istiyorum bütün vücudum ağrıyor ceset gibiyim. Kan tahlilleri kötü çıktı. Insilün direncim, kanda insülin değerlerim çok çok yüksek doktor çok alevli bir seviyede dedi. d vitamini ,b12 demir vs takviye kullanmama rağmen çok çok düşük doktorda anlamadı . Halsizlik vs ondanmis. Ayrıca ramatoit artrit için daha teçhizatlı bir hastaneye sevk etti. İlaçlarımı değiştirdi. Bu değerler ile kilo vermen imkansız vucuttaki ödem vs gider ancak dedi.öncelikle depoları doldurmanız lazım dedi doktor. Annemle babam sürekli birseyler yedirmeye çalışıyorlar burda tartı yok inşallah eski kiloma dönmem 😔. Sürekli uyuyorum , resmen vücudumu tasiyamiyorum bilmiyorum inşallah ilaçlar toparlar hemen. Hepinizi öpüyorum. Yeni yıl hepimize sağlık ve mutluluk getirsin.💞
Ah canım benim insallah cabucak toparlarsintoparlarsin im gerisi hallolur kilo filan dert değil yeter ki sağlık olsun 🤗 biz buralardayız daha zaten uzunnnn bir süre geldiğinde görüşürüz canım iyi yıllar sana da ❤️

Kızlar günaydın. Biz acil bir şekilde şehir dışına çıkmak zorunda kaldık. Bugün ugrayamam haberiniz olsun.
İyi yolculuklar canım :KK200:
bluegreeneyes bluegreeneyes Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Pazar

11
1 portakal
5 yk menemen
2 d tb ekmekten kaşarlı tost
Yarim dilim tulum peyniri
Yesillik
1 lokma ekmek 1 tk krem çikolata

Yarim ayva
1 tk recel, 1 d ekmek

19
Mercimek corba
Sutlu karnabahar
2 Kofte, 1 et izgara
Salata

Tekrar Mercimek, 2 dilim kadayigli muhallebi ;(

Spor 7300 adim

Eki Görüntüle 3528580
Afiyett olsun
29.12.2024 Pazar

10.30
2 haşlanmış yumurta
3 dilim peynir
4 zeytin
1 salatalık
2 dilim ekmek

17.30
1 kase düğün çorbası
Büyük bir kase yeşil salata
3 tane sarma

Su: 2,5 lt
Spor: 20 dk yoga ve 6.743 adım

Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes Boncuk2307 Boncuk2307

Eki Görüntüle 3528583
Güzel afiyet olsun
29 aralık menüm

Sabah: menemen 2 kaşık
1 dilim ekmek

Öğlen: ceviz, hurma bir kaç tane, 1 bardak ayran,

Arada kabuklu fıstık 6-7 tane

Akşam: yayla çorbası, et suyu, ufak parça et, lahana turşusu bir kaç parça

Aralarda şekersiz çay içtim.
Su:1.5 litre
Şu son 1 hafta migren ataklarım çok fazla oluyor. Hiç tadım yok. Hasta gibi yatıyorum. Adım anca bu kadar..

bluegreeneyes bluegreeneyes Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine :KK19:
Ah evet o masalar çok fena:olamaz:

Bu sabah istemsizce tartıldım, kendimi geçen günlere göre daha hafif hissediyordum bir bakayım dedim , cumartesiye göre 800 gr gitmiş, inanamadım
Yarın benim de kaynanamın menüsü var neden yemiyorsun olacak diye çok çekiniyorum, en az hasarla atlatmaya çalışacağım 64 e çok zor geldim kaybetmek istemiyorum hem de hiç :))
Ben de istiyorum yatıp kalkıp gitsin 900 gram. Çok amiin:dua:

29.12.24
09.00
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir,7 zeytin, 1 çk reçel, 1 dilim ekmek, 1 çk tereyağı

15.00 sade kahve, azcik kizimn dogum günü pastasından ( yememistm daha önce )

17.00 biraz nar

19.30
1 dilim ekmek, 1 dilim peynir,zeytin, az bal çay ile yemek yoktu böyle birşey yedim

Şu:1.5 lt. Ellssa Ellssa arke arke Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun
Menumu yazayım günü kapattım

Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
Peynir
5 zeytin
Domates biber yeşillik
1 ck bal

Ara 1 avuç fıstık biraz kuru armut

Akşam
Kavrulmuş yesil fasulye kurusu ve yoğurt

Su 3 lt

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke
Çok güzel menü afiyet olsun
Bir an önce iyileşirsin umarım canım :KK200:

Merhaba Masterfit güzelleri :KK36: :KK36:

Yarın takım kaptanları resimli tartılarını 12:30 a kadar bana ve Boncuk2307 Boncuk2307 kaptana atacaklar.

Hedeflerinize kolaylıkla ulaşmanız dileğiyle:KK200:

Sevgiyle kalın:KK36::KK36::KK36:

Masterfit 145.Etap

Kızlar yaa çok sessiz değil mi buralar eskiden sayfalarca okunacak şey olurdu şimdi hiç bise yok😔 herkes gitti .
Sem2024 Sem2024 nasi oldun kuzu ya

ne kadar sessiz buralar

yılbaşı telaşına vermek istiyorum bu durumu :KK23:
Selam kizlar. Gireyim dedim ne var ne yok. Cidden eskiden kapisilirdi falan. Arada oluyodur belki böyle, bilemedim. Ben uzun süre sonra gelmistim. Motivasyon cidden önemli👌 Hayırlı seneler🙏🖐️

X