Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Bir de az az da olsa zayıfladığım halde saatim bilekliğim falan sıkıyor kolumu. Vermeden önce daha rahatlardı yani. Ödem mi var yani bende. Basit kolay yenilebilir içilebilir ödem atıcı ne yapabilirim. Değişik şeyleri içip yiyemiyorum maalesef 🤭
Bromelain alabilirsiniz. Benim aşırııııı ödem sorunum vardı bünyem çok müsait. Her sabah parmaklarımı sıkardı yüzüğüm. 1.5 aydır falan kullanıyorum çok iyi geldi

Chocolita Chocolita
canım ben kendimi iyi hissetmiyorum psikolojik olarak 1 2hafta izin istiyorum biraz toparlayıp geri geleceğim sohbete gelırım biraz ruhumu duayla zikirlerle yatistirmak istiyorum anksiyetem yokluyor ruhum sanki ceviz kabugunun içinde hersey üst üste geliyor gibi kilomdan iradesizligimden gına geldi stres oldukça yiyorum
İradesiz değilsin,yolun uzun ve zor.
Rabbim yardımcın olsun. Sen Allah’a sığın için ferahlar elbette 😌 Allah büyüktür.

Bromelain alabilirsiniz. Benim aşırııııı ödem sorunum vardı bünyem çok müsait. Her sabah parmaklarımı sıkardı yüzüğüm. 1.5 aydır falan kullanıyorum çok iyi geldi
Alıyorum uzun süredir son zamanlarda düzenli almadım unuttum falan. Düzenli içeyim bi yeniden

Chocolita Chocolita
canım ben kendimi iyi hissetmiyorum psikolojik olarak 1 2hafta izin istiyorum biraz toparlayıp geri geleceğim sohbete gelırım biraz ruhumu duayla zikirlerle yatistirmak istiyorum anksiyetem yokluyor ruhum sanki ceviz kabugunun içinde hersey üst üste geliyor gibi kilomdan iradesizligimden gına geldi stres oldukça yiyorum
Lotuscum hiç yapma öyle bir şey derim bence evde zorlanmana rağmen kontrolü tamamen bırakmıyorsun bu da sana iyi şekilde dönecek inşallah. Israrcı olmam tabi de kopman sana kilo aldırırsa üzülmene üzülürüm ❤️

Gün içinde evdeysen gözünün tam önünde sürahi koy içine portakal dilimleri falan at çok motivasyon oluyor 🥰
Pipetli suluğumla içiyorum dediğin gibi göz önünde olunca daha iyi oluyor. Ama dışarı çıktım başka yere gittiysem gerçekten baya sıkıntı oluyor içmiyorum içemiyorum. Bazen kızla birlikte çıkarken ellerim dolu oluyor suluğu da alamıyorum yanıma resmen susuz bir gün oluyor 🤭

Pipetli suluğumla içiyorum dediğin gibi göz önünde olunca daha iyi oluyor. Ama dışarı çıktım başka yere gittiysem gerçekten baya sıkıntı oluyor içmiyorum içemiyorum. Bazen kızla birlikte çıkarken ellerim dolu oluyor suluğu da alamıyorum yanıma resmen susuz bir gün oluyor 🤭
Şu bromalini düzenli kullan bakalım swet ödem için iyi gelip gelmediğini anca anlarsın

Şu bromalini düzenli kullan bakalım swet ödem için iyi gelip gelmediğini anca anlarsın
Aynen önceden iyi geliyor memnundum ben. Ama hiç de dikkat etmemiştim hani bilekliğim saatim iyi oluyordu. İçmediğim dönem mi böyle olmaya başladı yoksa 1 haftadır falan mı bilemiyorum onu

Merhaba hanımlar sabah aç karnına ılık suyla güne başladım kahvaltim aynı bu şekil iki buçuk litre su içtim akşam yemeği olarak da bir kase çorba bir kase salata birde brokoli haşlaması yedim bolca egzersiz yaptim

Eklentiler

• IMG_20241229_214904.jpg
    IMG_20241229_214904.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_20241229_085606.jpg
    IMG_20241229_085606.jpg
    133,4 KB · Görüntüleme: 12
Evet dışarda sıkıntı ya o yüzden sordum. Bende bazen okulda gerçekten su içmeyi unutuyorum eve geliyorum hiç su icmemisim

Lotuscum hiç yapma öyle bir şey derim bence evde zorlanmana rağmen kontrolü tamamen bırakmıyorsun bu da sana iyi şekilde dönecek inşallah. Israrcı olmam tabi de kopman sana kilo aldırırsa üzülmene üzülürüm ❤️
Stresten bugün yüzüm kıpkırmızı gezdim neden kizariyor acaba dedikce kızardı
Bunlar hep anksiyetemden çok şükür sakinlestirebiliyorum beynimi aksi durumda bugün acildeydim oturdum akşam dualar okudum

bi dua topigine katildim carsamba sabah başlıyormuş cumartesi tartilirim yine haftaya cumartesi tekrar aranizda olurum önce zihnimi vesveselerden temizlemem lazım

Beynimin içi sürekli benimle konusuyor bıktım yoruldum o seslerden anneme anlatıp onuda üzmek istemiyorum 🙁

Stresten bugün yüzüm kıpkırmızı gezdim neden kizariyor acaba dedikce kızardı
Bunlar hep anksiyetemden çok şükür sakinlestirebiliyorum beynimi aksi durumda bugün acildeydim oturdum akşam dualar okudum

bi dua topigine katildim carsamba sabah başlıyormuş cumartesi tartilirim yine haftaya cumartesi tekrar aranizda olurum önce zihnimi vesveselerden temizlemem lazım

Beynimin içi sürekli benimle konusuyor bıktım yoruldum o seslerden anneme anlatıp onuda üzmek istemiyorum 🙁

Zorlama kendini o zaman durup sakinleşmek en büyük şifa canım ❤️

X