- 31 Ekim 2013
- 21.226
- 70.948
- 40
Şahane bir eksi canımmm tebrikler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şahane bir eksi canımmm tebrikler
Teşekkürlerr aşkoommm nasıl mutlu oldumm yavv 8 kilo kaldi vermeme ayyyy evde sutyenim birtanesi olmuyodu cokta begeniyodum sirtima cok sıkıyodu bi oldu tam oldu ordan bile belli ciddenAfiyet olsun canımm
Vaaaayyyyy süpersin canımmm tebrikler
Olmaz mısın tabii hakettin bu mutluluğu tadını çıkarTeşekkürlerr aşkoommm nasıl mutlu oldumm yavv 8 kilo kaldi vermeme ayyyy evde sutyenim birtanesi olmuyodu cokta begeniyodum sirtima cok sıkıyodu bi oldu tam oldu ordan bile belli cidden
Tebrikler canımm çok güzel bir eksiGünaydınnn kızlarrr bol eksilerrr
Kızlar ben bu hafta hazırlığa geçmek istiyorum. Hem yılbaşı hem de bu hafta koruma yapabiliyor muyum kilo alıyor muyum bakmak istiyorum.Her gün menü paylaşırım yine. Herkese teşekkür ederimm. Valla bugün itibariyle 19kg verdim çok mutluyum
Geçen Cts00 kg
Bugün :50.1 kg
Fark:-900gr
Ellssa
Jasminium84
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3527882
Kızlar biraz daha beklemiş oldum.Eki Görüntüle 3527840 Günaydın kızlar -350 gram aslında o bi tık daha eksilmistir de, bekleyecek pek bir fırsatım yok. Çocuklar ve eşim uyaninca maraton başlayacak. O yüzden erkenden halletmek durumunda kaldım. İddialı boza, elden geldi bukaa
Jasminium84
Boncuk2307
LenaG
Ellssa
Cicekbocekkaktus
Şahaaneessiiinnnn
ŞahaanneeeeeKilo bildirimi
Geçen hafta 85.3
Bugün 83.9
Fark -1.4 kg
Oran %1.64
84ü es geçtim çok mutluyum
Ellssa Boncuk2307 Jou
Bombaa gibissiiinnnnnGunaydin
Jou Ellssa Boncuk2307 D Diyettenvzgctm-olmuyo
Gecen hf : 78.0
Bugun : 76.0
Fark -2.0 kg
Eki Görüntüle 3527886
Evetttt bide kotum belimden düşmeye başladı yeni kot alacammmOlmaz mısın tabii hakettin bu mutluluğu tadını çıkar
İnsan nasıl keyifleniyor değil mi uzun zamandır giyemediği birşeyi giydiğinde
Tebrikler canımm çok güzel bir eksi
Çoook mutluuuyuum kaaaap taaaa nııııımŞahaaneessiiinnnn
Bende ccccooookkkÇoook mutluuuyuum kaaaap taaaa nııııım
Leeen bide mavi don giyecem bozdun diye geziyor ortada şuna baaakk maşallah sanaEllssa Boncuk2307 LenaG Jasminium84
Mavi dondan kurtuldummm
Ellssa merakın giderdimi hheeeehhhh
Eki Görüntüle 3527879