- 8 Ağustos 2008
- 35.013
- 40.807
Çok teşekkür ederim canımSonraki tartını da gördüm
En azından eksi ablam tebrik ederim
Başlangıcın hayırlı olsun
Regl geçtikten sonra gidecektir hepsi çok güzel ilerliyorsun sen azmine hayranım
Her gün sporun vardı şekerparem ödemdir o yoksa dikkat ve sporla böyle olmaz eminim salıya gidecektir.
Hahaha mavi don aklınızı aldı tebrik ederim kaptanım
İşin içinde spor olmayınca kilo vermek zora giriyor.
Harika eksi tebrik ediyorum
Maşallah kaptanım
Harika eksi süpersin
Çok güzel eksi olmuş beklemek daha iyi oluyor tebrik ederim
İnşallah tekrar toparlarsın bu hafta eksiksiz menü paylaştığın için takımlara girebilirsin. Belki daha çok motive olursun
Sen harikasın bak düzenli sporla destekleyince ne güzel gitmiş, maşallah sana
Harikasın tebrik ederim
Ufff süpersin maşallah
Çok eksi değil be ablam hemen moralini bozma. İzin için kararlıysan öyle not edeyim.
Tebrikler
Çok iyi yapmışsın canımNormalde aralıklı yapıyorum ben zaten canım, ama tek öğün olması mecburiyetten oldu, işyerinde yemek uygun değildi, eve kadar da dayanamayıp dışarda yedim. Tartı günü öncesi diye de evde geç vakitte tekrar yemedim kaptanım.
Ellerine sağlık tatlımSEVGİLİ MASTERFİT AİLESİİ
Bir haftanın daha sonuna geldik bu haftanın kazanı P Purple58 oluyooorr veee hem kendine hem takımına +1 puan kazandırıyor. Bizden de 1adet ETİ KARAM GURME kazanıyor (istediğin çikilatayla değiştirebilirsin şekerim) azminden dolayı tebrik ediyoruz. Pembe şerit eksiksiz menü, gri işaretli yerler eksiksiz spor paylaşımını belirtiyor canımlar Bu hafta menü paylaşımı daha güzel olmuş ama bu sefer de spor çok sıkıntılı. Spor cezalarının tamamlanmasını rica ediyoruz.
Eki Görüntüle 3527924
Canımlar tabloda anlayamadığınız yer varsa sorun. Hazırlığa alınacak isimleri de Ellssa kaptanıma ileteceğim.
Ahahaha cevabın yine mi
Çok severim bir lokma benim için yersin artık