Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sonraki tartını da gördüm 🤩

En azından eksi ablam tebrik ederim ❤️

Başlangıcın hayırlı olsun ❤️

Regl geçtikten sonra gidecektir hepsi çok güzel ilerliyorsun sen azmine hayranım 🤩

Her gün sporun vardı şekerparem ödemdir o yoksa dikkat ve sporla böyle olmaz ❤️ eminim salıya gidecektir.

Hahaha mavi don aklınızı aldı 😂😂tebrik ederim kaptanım

İşin içinde spor olmayınca kilo vermek zora giriyor.

Harika eksi tebrik ediyorum 🤩

Maşallah kaptanım 🥰

Harika eksi süpersin ❤️

Çok güzel eksi olmuş beklemek daha iyi oluyor tebrik ederim ❤️

İnşallah tekrar toparlarsın 🥰 bu hafta eksiksiz menü paylaştığın için takımlara girebilirsin. Belki daha çok motive olursun ❤️

Sen harikasın bak düzenli sporla destekleyince ne güzel gitmiş, maşallah sana 🧿

Harikasın tebrik ederim ❤️

Ufff süpersin maşallah 🧿

Çok eksi değil be ablam hemen moralini bozma. İzin için kararlıysan öyle not edeyim.

Tebrikler 🎊
Çok teşekkür ederim canım
Normalde aralıklı yapıyorum ben zaten canım, ama tek öğün olması mecburiyetten oldu, işyerinde yemek uygun değildi, eve kadar da dayanamayıp dışarda yedim. Tartı günü öncesi diye de evde geç vakitte tekrar yemedim kaptanım.
Çok iyi yapmışsın canım
SEVGİLİ MASTERFİT AİLESİİ :KK73:
Bir haftanın daha sonuna geldik bu haftanın kazanı P Purple58 oluyooorr veee hem kendine hem takımına +1 puan kazandırıyor. Bizden de 1adet ETİ KARAM GURME kazanıyor (istediğin çikilatayla değiştirebilirsin şekerim) azminden dolayı tebrik ediyoruz. Pembe şerit eksiksiz menü, gri işaretli yerler eksiksiz spor paylaşımını belirtiyor canımlar😇🫶 Bu hafta menü paylaşımı daha güzel olmuş ama bu sefer de spor çok sıkıntılı. :110:Spor cezalarının tamamlanmasını rica ediyoruz. :KK36:

Eki Görüntüle 3527924

Canımlar tabloda anlayamadığınız yer varsa sorun. Hazırlığa alınacak isimleri de Ellssa Ellssa kaptanıma ileteceğim. :KK37:
Ellerine sağlık tatlım :KK36: :KK36:
Ahaha yine mi 😂😂 @noram Kiz nerdesin sen

Gel beraber olsun kaptanicem😂
Ahahaha cevabın yine mi :KK70::KK70:

Çok severim bir lokma benim için yersin artık :KK36:

Kilo bildirimi
Geçen hafta 85.3
Bugün 83.9
Fark -1.4 kg
Oran %1.64

84ü es geçtim çok mutluyum 😁

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou
Vayyyyyy süpersin Canımmm çok iyi gidiyorsun maşallah 🧿 🎊😍🥰

Gunaydın
Gecen ctesi 66.4
Bugum 66.6
Fark+200

Yani böyle olmaması gerekiyordu anlamadım + gelmekte ne ya. Tamam kilo kilo vermek gibi Bi beklentim yok ama eksilmede mi olmaz Bi vücud da.
Moralim bozuluyor. Ben izin almak istiyorum. Strese giriyorum.
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Jasminium84 Jasminium84 kusuruma bakma canım eksi gelmedi üzgünüm. 🙁
Sıkma canını çok az bi artı haftaya toparlarsın inşallah canım ❤️

Her gün sporun vardı şekerparem ödemdir o yoksa dikkat ve sporla böyle olmaz ❤️ eminim salıya gidecektir.
İnşallah çiçeğimmm 😍🥰

Antibiyotik bayaa ödem yapıyor. Sen iyileş çok güzel kilolar vericez senle. Kilona baktım vazgeçtim yada sen bekle ben sana yetişeyim :KK53::KK53:
İnşallahhh canım kaptanımm 😍🥰

Ben kaplumbağa hızıyla veriyorum zaten sen Eminim yetişirsin bana 🥳🥰

Kilo bildirimi yapmadan önce menümü yazmamışım 🤭
Saat 13.00
Karahindibalı kahve, 4 hurma
Ara Öğün 16.00
1 elma
Ara Öğün 18.00
1 çok küçük olmamış muz, 2 mandalina
Akşam yemeği 19.00
Az yağlı hamsi ve çupra, koca kase salata, 2 dilim karabuğday çavdar ekmeği
Spor yok ama balık bulaşıkları yüzünden tam 2 saat mutfak temizledim.
2 lt yi geçik su
Ellssa Ellssa Jasminium84 Jasminium84 Jou Jou
Afiyet olsun canım 🥰

SEVGİLİ MASTERFİT AİLESİİ :KK73:
Bir haftanın daha sonuna geldik bu haftanın kazanı P Purple58 oluyooorr veee hem kendine hem takımına +1 puan kazandırıyor. Bizden de 1adet ETİ KARAM GURME kazanıyor (istediğin çikilatayla değiştirebilirsin şekerim) azminden dolayı tebrik ediyoruz. Pembe şerit eksiksiz menü, gri işaretli yerler eksiksiz spor paylaşımını belirtiyor canımlar😇🫶 Bu hafta menü paylaşımı daha güzel olmuş ama bu sefer de spor çok sıkıntılı. :110:Spor cezalarının tamamlanmasını rica ediyoruz. :KK36:

Eki Görüntüle 3527924

Canımlar tabloda anlayamadığınız yer varsa sorun. Hazırlığa alınacak isimleri de Ellssa Ellssa kaptanıma ileteceğim. :KK37:
Ellerine sağlık canımm ☺️🥰

Geçen hafta:70.8
Bugün:70.8
Sabit geldim, açıkçası artı gelirm diye korktum ama çok şükür, doğum günü vs dikkat ettim gerçi anlamsız şekilde istahsizm Jou Jou Ellssa Ellssa
IMG_20241228_110133.jpg

ya benim yaptığım diyette başkası olsa çok kilo vermişti zar zor 1 kilo verdim sinirden yeddim djsjshs neyse şimdi youtube da bi doktor denk geldi benim gibi rahatsızlığı olanların nasıl zayiflayacagini çok güzel anlatmış ve ben çok yanlış yapiyormusum şimdi ona göre düzenimi olusturacagim ins bu sefer daha çok vereceğim 🙏
Haşimato mu vardı canım sende.

Yaaaaa niye öyle oldun kii 🥲😔

Kuzum hepinize yazamadım sağ elimde de problem var kullanırken kasiliyor ağrıyor. Gece çok ağrılarım oldu. Ameliyat yerlerine çiviler battı sanki . Sonuçlar çıkmadı. Bugün yine kan aldılar aç karnına olanlar daha doğru olur diye . Ben hazırlığa geciyim bir süre 1 hafta kadar buralarda olmayabilirim anneme geçerim biraz. 💞. Herkesi öpüyorum

Kuzum hepinize yazamadım sağ elimde de problem var kullanırken kasiliyor ağrıyor. Gece çok ağrılarım oldu. Ameliyat yerlerine çiviler battı sanki . Sonuçlar çıkmadı. Bugün yine kan aldılar aç karnına olanlar daha doğru olur diye . Ben hazırlığa geciyim bir süre 1 hafta kadar buralarda olmayabilirim anneme geçerim biraz. 💞. Herkesi öpüyorum
Canımın içi sen sağlığını düşün dualarımız seninle. :KK200:

Akşam 20 deki meyve ve çerezi daha erkene çeker misin canım bilyorum emziriyosun ama su ile telafi edersin hem de hafiflersin

Tebrikler :KK200:

Tebrikler :KK200:

Geçmiş olsun:KK19:

Başlangıç kilosu sanırım

Canım önce sağlık haftaya asılırsın güzel kilo verirsin sıkıntı yapma :KK19:

Antibiyotik bayaa ödem yapıyor. Sen iyileş çok güzel kilolar vericez senle. Kilona baktım vazgeçtim yada sen bekle ben sana yetişeyim :KK53::KK53:

Canım kendim tebrik ediyorum. Aksiliklere rağmen o mavi donu giymediğim için ayrıca tebrik ediyorum:KK36:
Akşam acıkmadığım zaman ara yapmamaya çalışıyorum kaptanım bâzen yorulup gözüm dönüyor sadece o zaman yiyorum

Kızlar günaydın kusura bakmayın iki gündür giremedim, dün kızımın doğum günüydü onunla uğraştım ve kötü tarafı hala regl olamadım,
Kızının doğum günü kutlu olsun canım 🥳🥰

Geçen cumartesi : 64.15
Bugün : 62.90
Fark - 1.25 kg
Ellssa Ellssa Jasminium84 Jasminium84 Jou Jou
Şahanesin canımm tebrik ediyorum 🧿🥳🥰😍

Sağol birtanem dualarınıza talibim. Yeri göğü yaradan Allah im inşallah çocuklarım çok küçük onlar için biraz daha ömür ve sağlık verir bana. 🤲
Ahhhhh canımmm amin bitanemm, duam seninle, inşallah çabucak toparlanacaksın 🙏🏻

Canımm yaa allah acil şifalar versin inşaallahhh

X