Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gunaydın
Gecen ctesi 66.4
Bugum 66.6
Fark+200

Yani böyle olmaması gerekiyordu anlamadım + gelmekte ne ya. Tamam kilo kilo vermek gibi Bi beklentim yok ama eksilmede mi olmaz Bi vücud da.
Moralim bozuluyor. Ben izin almak istiyorum. Strese giriyorum.
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Jasminium84 Jasminium84 kusuruma bakma canım eksi gelmedi üzgünüm. 🙁

Eklentiler

• 1000022971.jpg
    1000022971.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 3
Yaa benim dışımda herkes vermiss 😔 al iste bir mutsuzluk daha bana puff neyse tabiiki herkesi tebrik ederim 🤭👏👏👏
Pörpılım sen o uykusuzlukla ödem tutmussundur hic merak etme şor şor gider sular. Menulerin gördüğüm kadari ile iyi gidiyordu. Ben bebek bakma döneminde duygusal yemelere baslamistim. Masallah diyim sana iyisin

Kaynanam sütlaç yapıyoorrrrr ooffffff 1 kase yiycem amaaa fırından yeni çıkıp 15 dk dinlendirip yiyiceemmm🥲🥲🥲🥲🥲öyle seviyorruumm.
Dün akşam benim oğlan da yerli malı için bir şey istedi .Allah'tan hazırda malzeme vardı. Ben de kadayıflı muhallebi yaptım kendime de sabaha bir kup ayırdım .Tabii ki sabah onu yedim sabah sabah😅

Dün akşam benim oğlan da yerli malı için bir şey istedi .Allah'tan hazırda malzeme vardı. Ben de kadayıflı muhallebi yaptım kendime de sabaha bir kup ayırdım .Tabii ki sabah onu yedim sabah sabah😅
Sabah ta olsa o aklımız kalıyosa yencekk yeminle benimde aklım sütlaçtaydı kaynanam ediyor şindi fırina attımı gerisi gelir🥹🥹

ya benim yaptığım diyette başkası olsa çok kilo vermişti zar zor 1 kilo verdim sinirden yeddim djsjshs neyse şimdi youtube da bi doktor denk geldi benim gibi rahatsızlığı olanların nasıl zayiflayacagini çok güzel anlatmış ve ben çok yanlış yapiyormusum şimdi ona göre düzenimi olusturacagim ins bu sefer daha çok vereceğim 🙏

Nasılsınız kızlar
Bende aranıza katılmak istiyorum eskıden buradaydım bır sene ye yakın ara verdim kiloları alıp geri geldim
Hosgeldin , son zamanlarda kilo bildirip çıkıyordun aslında kilo da veriyordun.
Buranin motive edebilmesi icin gunluk duzenli paylasim yapmak şart:KK19: Zaten su an düzenli bildirim ve spor sarti var. Tekrar kilo verirsin . Hosgeldin

ya benim yaptığım diyette başkası olsa çok kilo vermişti zar zor 1 kilo verdim sinirden yeddim djsjshs neyse şimdi youtube da bi doktor denk geldi benim gibi rahatsızlığı olanların nasıl zayiflayacagini çok güzel anlatmış ve ben çok yanlış yapiyormusum şimdi ona göre düzenimi olusturacagim ins bu sefer daha çok vereceğim 🙏
CAnımm takılıyorumm tabiikii
Yanii iste zaten göre göre yaşıya yaşıya çözüyorsun

X