- 25 Ağustos 2019
- 61.012
- 113.520
- 30
Evrene ters yollayayimkii düzgün gitsin dedim hahahahaLeeen bide mavi don giyecem bozdun diye geziyor ortada şuna baaakk maşallah sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evrene ters yollayayimkii düzgün gitsin dedim hahahahaLeeen bide mavi don giyecem bozdun diye geziyor ortada şuna baaakk maşallah sana
Off bende saray sarması yaptım valla kendimeKaynanam sütlaç yapıyoorrrrr ooffffff 1 kase yiycem amaaa fırından yeni çıkıp 15 dk dinlendirip yiyiceemmmöyle seviyorruumm.
Mutsuz olmaaaa bende veremiyodumm inanki farklı detoxlar yapınca kırıyorummYaa benim dışımda herkes vermiss al iste bir mutsuzluk daha bana puff neyse tabiiki herkesi tebrik ederim
Ellerine saglık çiçeğimmOff bende saray sarması yaptım valla kendime
MAVİ DONLARA DÜŞÜŞÜÜÜÜŞŞ !!!!! MAAVİ DONLAR AŞŞŞAAAAĞIIII.Evetttt bide kotum belimden düşmeye başladı yeni kot alacammm
BI gelsin kiloşların tablosuuu açıklayacam kim ne doy ne mayo bikini giyiyoMAVİ DONLARA DÜŞÜŞÜÜÜÜŞŞ !!!!! MAAVİ DONLAR AŞŞŞAAAAĞIIII.
Yaa benim dışımda herkes vermiss al iste bir mutsuzluk daha bana puff neyse tabiiki herkesi tebrik ederim
Pörpılım sen o uykusuzlukla ödem tutmussundur hic merak etme şor şor gider sular. Menulerin gördüğüm kadari ile iyi gidiyordu. Ben bebek bakma döneminde duygusal yemelere baslamistim. Masallah diyim sana iyisinYaa benim dışımda herkes vermiss al iste bir mutsuzluk daha bana puff neyse tabiiki herkesi tebrik ederim
Dün akşam benim oğlan da yerli malı için bir şey istedi .Allah'tan hazırda malzeme vardı. Ben de kadayıflı muhallebi yaptım kendime de sabaha bir kup ayırdım .Tabii ki sabah onu yedim sabah sabahKaynanam sütlaç yapıyoorrrrr ooffffff 1 kase yiycem amaaa fırından yeni çıkıp 15 dk dinlendirip yiyiceemmmöyle seviyorruumm.
bende veremedim gel ağlayalım köşede
Sabah ta olsa o aklımız kalıyosa yencekk yeminle benimde aklım sütlaçtaydı kaynanam ediyor şindi fırina attımı gerisi gelirDün akşam benim oğlan da yerli malı için bir şey istedi .Allah'tan hazırda malzeme vardı. Ben de kadayıflı muhallebi yaptım kendime de sabaha bir kup ayırdım .Tabii ki sabah onu yedim sabah sabah
Yemeseydinniye gülüyorsun acabaaaaggg:)
Yemeseydin
Hosgeldin , son zamanlarda kilo bildirip çıkıyordun aslında kilo da veriyordun.Nasılsınız kızlar
Bende aranıza katılmak istiyorum eskıden buradaydım bır sene ye yakın ara verdim kiloları alıp geri geldim
CAnımm takılıyorumm tabiikiiya benim yaptığım diyette başkası olsa çok kilo vermişti zar zor 1 kilo verdim sinirden yeddim djsjshs neyse şimdi youtube da bi doktor denk geldi benim gibi rahatsızlığı olanların nasıl zayiflayacagini çok güzel anlatmış ve ben çok yanlış yapiyormusum şimdi ona göre düzenimi olusturacagim ins bu sefer daha çok vereceğim
Gunaydin
Jou Ellssa Boncuk2307 @Diyettenvzgctm-olmuyo
Gecen hf : 78.0
Bugun : 76.0
Fark -2.0 kg
Eki Görüntüle 3527886
Kızlar harikasınızKilo bildirimi
Geçen hafta 85.3
Bugün 83.9
Fark -1.4 kg
Oran %1.64
84ü es geçtim çok mutluyum