- 25 Ağustos 2019
- 61.012
- 113.520
- 30
Sabitte iyidirGeçen hafta:70.8
Bugün:70.8
Sabit geldim, açıkçası artı gelirm diye korktum ama çok şükür, doğum günü vs dikkat ettim gerçi anlamsız şekilde istahsizm Jou Ellssa Eki Görüntüle 3527932
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabitte iyidirGeçen hafta:70.8
Bugün:70.8
Sabit geldim, açıkçası artı gelirm diye korktum ama çok şükür, doğum günü vs dikkat ettim gerçi anlamsız şekilde istahsizm Jou Ellssa Eki Görüntüle 3527932
Yedim az pirincliydi bana oyle ayır dedim en son dökerkenŞimdiden afiyet olsun kaptanım.
Canımm sağlığın yerinde olsun veririzzSelam kızlar,
malesef çok can sıkıcı, yorucu ,uzuntulu bir hafta gecirdim ama kendimi toparladım. Dedigim gibi anlatabilecegim seyler degil .
Allah kerim ne yapabilirim duadan baska..
saglıgım icin kilo vermeye devam etmeliyim iki gundur burdan ayrılsam mı diye düsündüm ama kendime kotuluk etmek istemiyorum sporu yapınca mutlu oluyorum en azından..
21.12... 84.5
28.12 ...84.3
Eki Görüntüle 3527928
Ellssa
Jou
Boncuk2307
kusuruma bakmayın nolur telafi edicem bu hafta cezalarimi okudum
Inşaallahh canım benimm oan gözlerim doldu yaaNasıl mutlu oluyor insan. İnşallah ideal kilona gelip istediğin her şeyi giyersin canım.
Teşekür ederim canımmÇok tebrikler
İlaç kullanıyor muydun canım
Harikasın sanırım kırmızı kaptanı olmaya adaysın tebrikler
Ip şahanee birşey zatenn bosuna atlayın demiyommTebrikler Çok güzel eksi
Çok güzel eksi
Dün düşük belli mavinin kotum vardı olmayan. Giydim cuk oldu. Yanları karnım sarkıyordu ne kadar çirkin kot böyle diyordum. Çirkin olan ben mişim Dünden hissettim azaldığımı
Bu ip atlama yaradı sanırım yanlarım kayboldu gitti karnım toparlandı
Hakettin canım afiyet olsun
Mavi don korkusu ile verdik inankii
Hırslanman önemliiGüzel gidiyordun noldu böyle canım
İyi en hafifinden atlatmışsın yemeği
Çok tebrikler canım
Waovvv sen naptınn süpersin tebrikler canım çok feci hırslandım şimdi yaa Bu hafta 71 den kurtuldum haftaya 70 den kurtulcam
14.00 ı geçsinHanımlar tabloyu yapayım mı bekleyeyyim mi biraz daha siz karar verin
Eksikler çok mu canım?Hanımlar tabloyu yapayım mı bekleyeyyim mi biraz daha siz karar verin
Sonucta şart 14.00 ya ondan dediydim
Aaaaa 12 değil miydiSonucta şart 14.00 ya ondan dediydim
Canım yaa, Allah yardımcın olsun çocuklarına bağışlasın.Sağol birtanem dualarınıza talibim. Yeri göğü yaradan Allah im inşallah çocuklarım çok küçük onlar için biraz daha ömür ve sağlık verir bana.
Şart 12.30 en geç 13.00Sonucta şart 14.00 ya ondan dediydim
Çok teşekkür ederim canımKızının doğum günü kutlu olsun canım
Şahanesin canımm tebrik ediyorum
Ahhhhh canımmm amin bitanemm, duam seninle, inşallah çabucak toparlanacaksın
Çok şükür kaptanım inan öyle bir haftaydi ki bizimkiler gitse rahatlayacgim, şimdi eve geçiyorum anneannemi alıp tekrar hastaneye götürcem serum takılacak, öyle karışık ki anlatamamSabitte iyidir
Canım çok eksik yoksa yavaştan başla o zaman istersenŞart 12.30 en geç 13.00
Sadece hazırlıkta olan hiç aktif olmayan kişiler kalmışCanım çok eksik yoksa yavaştan başla o zaman istersen
Geçe kalınca takımlar zor kuruluyor
Ellerine emeğine sağlık kaptanım, cezasız bir hafta mükemmel oldu.SEVGİLİ MASTERFİT AİLESİİ
Bir haftanın daha sonuna geldik bu haftanın kazanı @Purple58 oluyooorr veee hem kendine hem takımına +1 puan kazandırıyor. Bizden de 1adet ETİ KARAM GURME kazanıyor (istediğin çikilatayla değiştirebilirsin şekerim) azminden dolayı tebrik ediyoruz. Pembe şerit eksiksiz menü, gri işaretli yerler eksiksiz spor paylaşımını belirtiyor canımlar Bu hafta menü paylaşımı daha güzel olmuş ama bu sefer de spor çok sıkıntılı. Spor cezalarının tamamlanmasını rica ediyoruz.
Eki Görüntüle 3527924
Canımlar tabloda anlayamadığınız yer varsa sorun. Hazırlığa alınacak isimleri de Ellssa kaptanıma ileteceğim.
O zaman bence bir sakınca yok gibiSadece hazırlıkta olan hiç aktif olmayan kişiler kalmış
Teşekkür ederim canım benim, çok güzel bir istikrar tutturdum bakalım inşallah sonu da güzel olsun. 7lere yaklaştım diye heyecanlıyımVayyyyyy süpersin Canımmm çok iyi gidiyorsun maşallah
Öyleyse afiyet olsun, kaldığımız yerden devam. Sabah ben de kaçamaklar yaptım ama az az. Ben rüyamda cuma gecesi kaçamak yaptığımı gördüm, tartı öncesi nasıl yaparım diye kan ter içinde uyanıp oh rüyaymış dedimYaaa yedim bilem hemde küçük bir parça değil kiz rüyamda gördüm resmen as erdim sabah kalkar kalkmaz yaptım
Bende de var canım, ayrıca tiroid iltihabı ve nodülü de var. İzlediğin kişi kim bana da isim yazar mısın?Evet canım maalesef hasimato var