Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selam kızlar,
malesef çok can sıkıcı, yorucu ,uzuntulu bir hafta gecirdim ama kendimi toparladım. Dedigim gibi anlatabilecegim seyler degil .
Allah kerim ne yapabilirim duadan baska..
saglıgım icin kilo vermeye devam etmeliyim iki gundur burdan ayrılsam mı diye düsündüm ama kendime kotuluk etmek istemiyorum sporu yapınca mutlu oluyorum en azından..

21.12... 84.5
28.12 ...84.3
Eki Görüntüle 3527928

Ellssa Ellssa
Jou Jou
Boncuk2307 Boncuk2307

kusuruma bakmayın nolur telafi edicem bu hafta cezalarimi okudum 🌷❤️
Canımm sağlığın yerinde olsun veririzz 🤗

Çok tebrikler :KK200:

İlaç kullanıyor muydun canım

Harikasın sanırım kırmızı kaptanı olmaya adaysın tebrikler :KK36:
Teşekür ederim canımm😍
Tebrikler Çok güzel eksi :KK36:

Çok güzel eksi :KK36:

Dün düşük belli mavinin kotum vardı olmayan. Giydim cuk oldu. Yanları karnım sarkıyordu ne kadar çirkin kot böyle diyordum. Çirkin olan ben mişim :KK53: Dünden hissettim azaldığımı
Bu ip atlama yaradı sanırım yanlarım kayboldu gitti karnım toparlandı :spor:

Hakettin canım afiyet olsun

Mavi don korkusu ile verdik inankii :KK48:
Ip şahanee birşey zatenn bosuna atlayın demiyomm😅😅😅

Kızının doğum günü kutlu olsun canım 🥳🥰

Şahanesin canımm tebrik ediyorum 🧿🥳🥰😍

Ahhhhh canımmm amin bitanemm, duam seninle, inşallah çabucak toparlanacaksın 🙏🏻
Çok teşekkür ederim canım ☺️
Çok şükür kaptanım inan öyle bir haftaydi ki bizimkiler gitse rahatlayacgim, şimdi eve geçiyorum anneannemi alıp tekrar hastaneye götürcem serum takılacak, öyle karışık ki anlatamam 🤷

SEVGİLİ MASTERFİT AİLESİİ :KK73:
Bir haftanın daha sonuna geldik bu haftanın kazanı @Purple58 oluyooorr veee hem kendine hem takımına +1 puan kazandırıyor. Bizden de 1adet ETİ KARAM GURME kazanıyor (istediğin çikilatayla değiştirebilirsin şekerim) azminden dolayı tebrik ediyoruz. Pembe şerit eksiksiz menü, gri işaretli yerler eksiksiz spor paylaşımını belirtiyor canımlar😇🫶 Bu hafta menü paylaşımı daha güzel olmuş ama bu sefer de spor çok sıkıntılı. :110:Spor cezalarının tamamlanmasını rica ediyoruz. :KK36:

Eki Görüntüle 3527924

Canımlar tabloda anlayamadığınız yer varsa sorun. Hazırlığa alınacak isimleri de Ellssa Ellssa kaptanıma ileteceğim. :KK37:
Ellerine emeğine sağlık kaptanım, cezasız bir hafta mükemmel oldu.

Yaaa yedim bilem hemde küçük bir parça değil 😂😂 kiz rüyamda gördüm resmen as erdim sabah kalkar kalkmaz yaptım
Öyleyse afiyet olsun, kaldığımız yerden devam. Sabah ben de kaçamaklar yaptım ama az az. Ben rüyamda cuma gecesi kaçamak yaptığımı gördüm, tartı öncesi nasıl yaparım diye kan ter içinde uyanıp oh rüyaymış dedim :KK70: :KK70:

X