Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kusura bakmayın canımlar ellssa kaptanımı yazmamışım ve jasminium kaptanımın bildirimini değişen bir şey olmadı ama olsun. Tutku abla da attı onu da kaydettim yeniden. Bugün eşimle büyük kavga ettik ve sinir krizi geçirdim valizi topladım bilet bakmaya başlamıştım. Baya kötüydü yani durum.

Ne diyon canim yaaa neden öyle oldu kuzum Allah Allah bide valiz hazirlayacam diyor iyi misin şimdi

Yaaaaaa nediyorsunn çocuk içinmi ilgisizliğmi

Ne diyon canim yaaa neden öyle oldu kuzum Allah Allah bide valiz hazirlayacam diyor iyi misin şimdi
Yok valizi hazırladım ciddi olduğumu anlasın diye bilet aldığım sitenin fotoğrafını da attım geldi eve bir cinnet. Şimdi iyiyim de tansiyonum çıktı sadece. Sabrımı sınıyor şimdi de diyor ki ne kadar doluymuşsun boşalttın içini rahatladın mı dedim rahatlamadım. Seni doğrasam yine de rahatlamam, tövbe tövbe diyor. Adam böyle bir tuhaf geniş mi desem gamsız mı bilemedim

Aaa kuzum lütfen sakin . Rabbım ev huzuru versin

Canım bazı erkekler öyle . Benimkide öyle geniş. Aslında bir yandan iyi çünkü 1 taraf sinirliyken diğeride aynı şekil olsa hiç durulmaz . Tabi diğer taraftarda insan bu rahatlığa sinir oluyor. Benim eşimde aynı. Önce gıcık eder sonra şebeklik yapar

Yaaaaaa nediyorsunn çocuk içinmi ilgisizliğmi
Yok aslında çocuğa da ilgisiz o ayrı da. Bu sefer ki o değil, bizim çamaşır makinesi bozuldu. Almaya gidecektik işten geç çıkıyorum ben alayım dedi tamam dedim. Bugün yağmurlu diye erken çıkmış dedim ki ben de olayım sonuçta ben kullanacağım. Bana haber vermeden gitmiş resmini attı bunu aldım diye. Zaten orda bir sinirlendim, eve gelince konuşuruz diye bekliyorum kahvaltı yaparız diye. Bir saat falan sonra aradım adam ablasına gitmiş karnını doyurmuş çay içiyorum diyor gevşek gevşek gel diyorum çayımı içeyim gelirim diyor. İyice dellendim ben de. Bekliyorum gelmiyor bekliyorum glmiyor. Mesaj attım bilet sitesini kendi bilgilerimi doldurmuştum sadece onayla butonuna basılacak. Mesajlara bakmıyor inadına. Valizi de hazırladım. Geliyor musun diye aradım hala gelmiyor hazırlandım ben de dedim ben geliyorum insan içinde nasıl kavga ediliyor bakalım görelim dedim. Beş dakikada geldi. Ablama giderken sana mı soracağım diyor. Konu o değil bir, ikincisi evet bana soracaksın ben eşek başı mıyım evde. Bu kadın kaç gündür ağrı çekiyor götüreyim de kafası dağılsın demiyor kendi gidiyor. Neyse bir kriz geldi geçti bu şekilde. Olan çamaşır telime oldu kırdım da.

Hadi yaaaa demeyeydin iyiydii şimdi nasıl gaza gelecem

canımm ne kusuru ya ben de öyle anlık bir üzüldüm ama zaten neye üzülüyorsam kapı gibi artı gelmişim

ellerine kollarına sağlık

ahhhh ççeğim çok üzüldüm şu an ya kusura bakma ya hakkını helal et, benim de üzüldüğüm şeye bak, sen nelerle uğraşmısın o arada

niye tartıştınız, anlatmak istersen buradayız biliyorsun

Hepte bu tatsız şeyler oluyo tamam ablanda yanii evde bekliyorsun gelecek o oraya gitmesi abest olmus olsunn var bundada bir hayırr sıkma canını

erkeklerin bu gamsızlığı ömür çürütür ama diş göstermen iyi olmuş canım en azından bundan sonrasında ayağını denk alır

Hepte bu tatsız şeyler oluyo tamam ablanda yanii evde bekliyorsun gelecek o oraya gitmesi abest olmus olsunn var bundada bir hayırr sıkma canını
Evet ben evde bekliyorum o bana haber vermeden gidiyor bir de bu konuda kaç kere uyardım. Uyardığım daha önceden de bu sebepten kavga ettiğimiz için valiz bilet falan hızlı gelişti çünkü daha önce aynı şeyleri yaşamışız sen hala aynısın. Sabrımı taşırdı işte

Evettt kullar değişmex be kuzumm benimde sevmediğim huyları varr her kadın hep böyle çekiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…