Çıplak tartıldınmı kuzumm oda etkileyebilir ben kiyafetlerle tartılsa 400 çıkıyorumGüü naaay dıın
Dünkü menüm:
12:00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek, yoğurtlu
20:00
Fırım tavuk
Patates bir kaç dilim
Gece 1 dilim ekmek yedim yoğurtlu, aç yatamadım
1.5 litre su
2650 adımçok ders çalıştım ondan oldu.
Amaaaa bugünkü kiloma bakın
68.4 gördüm valla
C.tesi:69.1
Salı:68.4
Jou Ellssa Boncuk2307
Cumartesiye var kuzum işin hayra gitsin inşaallahhiki gündür can sıkıcı seyler oldu anlatmak istemedigim seyler..
iki günlük menumu yazacagım insa kusuruma bakmayın nolur
Boncuk2307
Ellssa
Jou
Eveet, çıplak tartılıyorum bi mavi donum kalıyoÇıplak tartıldınmı kuzumm oda etkileyebilir ben kiyafetlerle tartılsa 400 çıkıyorum
Canım özel mesajın kilitli ne alıntı yapııyor ne cevap veriliyor. Düzeltir misinAy çok sevindim
Hahahahahahah mavi don cumartesiye nasip olmasınEveet, çıplak tartılıyorum bi mavi donum kalıyo
Açtım kuzum nasıl olmuş anlamadım vallahiCanım özel mesajın kilitli ne alıntı yapııyor ne cevap veriliyor. Düzeltir misin
Kız vermiş işte 700 grÇıplak tartıldınmı kuzumm oda etkileyebilir ben kiyafetlerle tartılsa 400 çıkıyorum
Ay vermiş evett suratı asık görüncee amaann benim hal hal iyi değill bi mevzular beni doldurdu gözüm dolu dolu okumuşumKız vermiş işte 700 gr
Aaaa süper öyleyse, sanırım bunlar tansiyonu düşürüyor.Dukan yeşilçay maden suyu limon tansiyon ilacı kullanmayı bıraktırdı bana. Düzene sokmuştu uzun zamandır da çıkmıyordu. Ama dün çok şiddetli ağrıdı bir ara ölüyorum sandım o ara çıktı yine.
İnşallah bir daha aynı şeyi yapmazsın canım. Sağlığına dikkat et lütfen. Peki bugün nasılsın?Evden el ayak çekilince bir tık hafiflemişti ama tabi ben bu affedersin salaklığı yapınca tekrar zonkladı. Ama şükür bugün ağrısız uyandım.
Canım çok üzüldüm. Allah şifa versin inşallah. eminim sen ona çok güzel bakıp tekrar toparlanmasını sağlarsın. Bugün nasıl peki, inşallah daha iyi uyanmıştır.Çok moralim bozuk bıdıklarımdan birinde bir yumru gördüm veterinere götürdük 11 yaşında bir sürü test yapıldı
Böbrek, karaciğer yetmezliği ve yüksek şekeri çıktı sürü ilaç başladık iyi hissetmiyor yemek yemiyor tüm gün uyuyor zorla yediriyoruz keyfî hiç yok oğlumun benim de hiç yok çok üzgünüm
Hayır canım hiç duymadım bile, şimdi not alıyorum.tamam tabii ki canımm
hatta tess gerritsen okumadıysan rizzoli-isles serisini tavsiye ederim ben 2.ye döndüm
Zayıflayıp tekrar gençleşicez tamam mı, moral bozmak yok.her an kadar kabullenmesem de galiba
Tek öğün yapmak zorunda kaldım canım, dışardaki her şey beni yoldan çıkaracaktı ben de eve gidene kadar yemedim.aman canımmm dikkat et kendine çok da aç bırakma kendini, bi de koşturuyorum diyorsun
Dukan içeceği o yaa, klavye düzeltmiş. Tarif bilmiyorsan yazarım.Duman içeceği nedir acaba
Vayyy bu gözler neler görüyor böyle, sen kendini iyice aştın canım benim. Ağrı falan yapmıyor dimi.
Cok tesekkurler. Dedigin gibi ya. Daha cok dikkat etmeye calisicam.afiyet olsun canım
çok iyi canım afiyet olsun
çok karbonhidratlı olmuş canım ve çok yetersiz bu seni çok acıktırır, enerjini düşürür ve bağırsaklarını da yavaşlatır
biraz daha dengeli öğünler yapman iyi olacaktır, afiyet olsun canım
afiyet olsun canım gayet güzel
çok güzel canım afiyet olsundizin nasıl oldu
çok iyi canım afiyet olsun
süpersin canımmm, gözün aydın
gider canım merak etme
olsun canımm, sıkma canını cumartesiye kadar toparlayacağına inanıyorum
Cumartesi 78.0
Böğün 76.6
-1.4 kg
Ooo baya iyi. Tebrikler. Seni gecmeye calissam mı
Jou Ellssa Boncuk2307 D Diyettenvzgctm-olmuyo arke @@@@ herkes
Cok tesekkurler. Dedigin gibi ya. Daha cok dikkat etmeye calisicam.
Tesekkurler elsa
Ya bu alintilar iki gundur birbirine giriyo size de oluyo mu
Ayrıntıyı yazdım amaaa dün gibi olsaydı 72,7 diye71.7 olana 70.7 demek istedin herhalde kuzum yaa benim kafalar karıştı verdim deyince sen
Bencedee amaann birsye yok verirsinnn vucudunu şaşırtmak gerekAyrıntıyı yazdım amaaa dün gibi olsaydı 72,7 diyebardağın dolu tarafını görmek istedim
Hiç stres yapmıyorum akışına bırakıyorum artk burda bir arkadaşın dediği gibi
Vayyy bu gözler neler görüyor böyle, sen kendini iyice aştın canım benim. Ağrı falan yapmıyor dimi.
Masterfit 145.Etap |
KIRMIZI TAKIM | 21.12 | 24.12 | Fark |
| 63.05 | - | - |
ORAN | - | ||
| 85.30 | 84.70 | -0.600 |
| 67.55 | 67.30 | -0.250 |
| 66.40 | - | - |
| 64.15 | 64.00 | -0.150 |
| 51.00 | 50.40 | -0.600 |
| 76.10 | 76.50 | +0.400 |
P Pembepilates | 78.20 | - | - |
D Diyettenvzgctm-olmuyo | 69.80 | - | - |