- 7 Ağustos 2016
- 4.375
- 16.309
Çok güzel gidiyorsun
Çok haklısın inanki
Proteinlileri ve sebzeyi seç canım
Çok aç kalmak kimine yaramıyor ben gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel gidiyorsun
Çok haklısın inanki
Proteinlileri ve sebzeyi seç canım
Çok aç kalmak kimine yaramıyor ben gibi
Aynn öyle o yüzden sakın ihmal etme hatta şimdiden randevunu al gidinceye kadar da takipleri yaparsınsorma canım tansiyonum düşükken bile yüksek olduğu zamanlardan sonra bi elim ayağım tutmuyor gibi
Allah dermansız dert vermesin tabii ama acısı neredeyse canı orada olurmuş ya insanın o hesap
kaptanımmm
teşekkürler kaptanımm
doğru diyorsun şimdiden alayım da randevumu şansa bırakmayayım işimi :)Aynn öyle o yüzden sakın ihmal etme hatta şimdiden randevunu al gidinceye kadar da takipleri yaparsın
Ay çok sevindim
Düzeltiyorum 0.05 g degil kg , o da = 50 gr
Harikasın
Aldım canikomAttımm aşkoletam
HarikasınEllssa kaptanım ben kitabı yazmayı unuttum Şermin Yaşar Söyleme Bilmesinler bitirdim akşam ama sayfa sayıma bakmadım 20-30 sayfa bişey kalmıştı bitmesine bugün yeni kitaba başlayacam eve gidince eski okuduklarımdan sececem bu sefer her yaşın algısı farklı oluyor ön yüzden zaman geçtikten sonra tekrar okumayı seviyorum
Ayy canım beni görsen birde dün çok etkilenmiştim 72.7 yi görünceAy çok sevindim
ben de olsam cümle aleme duyururdummm çok haklısın vallahi, tebrikler canımmm
Heeyytt beee cumartesiye hepten bomba geliyor
Demekki wc önemliydiAyy canım beni görsen birde dün çok etkilenmiştim 72.7 yi görünce
Bugün çok sevindim
Tebrik ederim
Gezmeleri de çözersin sen , cumartesiye eksi olur
Tebrik ederim. Benim cts gibi olmus. Cuma fec saatte yiyince birden kilom firladi bugune onlar gitti gerçi 3 haftadirvfırlıyordu ama bir turlu gitmiyordu
Canım kilo için beni etiketle ben dahil ederim seni. Yarışmadan bağımsız alıyorum orayıKaptanııım izinli oluncada kupa hakkım oluyormuuu çünkü aylık hedefim olan 74 ü tutturdum dahada günü var inşallah biraz daha düşmeyi planlıyorum
Yaaaaaa canım mısınnn seeeennnn
71.7 olana 70.7 demek istedin herhalde kuzum yaa benim kafalar karıştı verdim deyince sen