Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tebrik ederim kaptanım çok güzel bir eksi.

Çok güzel bir eksi canım tebrik ederim.

Egzersizden olabilir canım bazen tartıya yansımıyor, tebrik ederim.

Tebrikler canım, çok güzel.

Harikasın..

Sabit gelmen bile çok iyi canım, sana güveniyorum toparlayacaksın.

Canım geçen hafta 106.4 olarak bildirim yapmış olabilir misin, rica etsem kontrol eder misin?

Çok güzel bir eksi görmüşsün çok tebrik ederim.

Tebrik ederim canım, çok az kalmış görmene, hatta belki yine görmeden 4lü rakamlara geçersin belli mi olur.

Tebrik ederim noram harikasın, iyi tatiller.

Tebrikler canım.

Tebrik ederim.

Neyse ki çok artıda değilsin canım ama düzenini tekrar kurman lazım.

Regl iken eksi gelmek muhteşem, tebrikler kaptanım.

Bazen duraksama normaldir canım, tebrikler.

Çok artın yok canım üzülme.

Tebrikler canım harikasın.

Sen kendini biliyorsan sorun değil canım bu artı.

Tebrikler canım.

Tebrik ederim canım, harika bir eksi.

Gayet iyisin canım, tebrikler.

tebrikler canım.

gayet iyisin canım tebrikler.
Teşekkür ederim

Kızlar bugünkü menum

Sabah kemik suyuna işkembe çorbası yaptim 1 büyük kase içtim 1dilim ekmek ile.

Saat 12.00 kış çayı limonlu
Saat 15.00 kış çayı 6 fındık

Saat 17.30 4 köfte 5 kaşık nohut bol salata 2 kaşık bulgur
Su 2litre
Adımları şimdi tamamladım bugünlük bu kadar fırsat oldu. Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Eki Görüntüle 3524255
Yine aynı takimdayizzz yuppi 🥰 ben varya bugün ne yedim ne yedim amaaaa neyse onumuzdeki günlere bakcaz

Canımlar geçen haftaki performansınız güzeldi ama hazırlığa alınan çok kişi oldu. Bu hafta daha da iyisini yapabiliriz. Beş dakikamızı almıyor belki de girip menü yazmak 20 dk yürüyüş ya da 20 dk leslie yapabiliriz bence. :KK19: Aslında kurallar adı altında herkes kendi için çabalayacak. Menü Tablosunu incelediyseniz eğer ceza günlerini görmüşsünüzdür. Bu hafta onları da yapacağız hep birlikte biz kaptanlar olarak Ellssa kaptanımla birlikte 2-3 gün cezamız var hepimiz cezalarımızı tamamlayalım. Ben aslında ertesi günlerde yapmıştım ama yine yaparım. Sizler de yapabilirsiniz. Seviyorum sizi, burayı :KK200:

ben aslında 20 dk falan egzersiz yapıyorum bir program var ama şimdi nasıl atayım nasıl yapayım 20 dk yaptım demek yetiyor mu bilemedim

Canımlar geçen haftaki performansınız güzeldi ama hazırlığa alınan çok kişi oldu. Bu hafta daha da iyisini yapabiliriz. Beş dakikamızı almıyor belki de girip menü yazmak 20 dk yürüyüş ya da 20 dk leslie yapabiliriz bence. :KK19: Aslında kurallar adı altında herkes kendi için çabalayacak. Menü Tablosunu incelediyseniz eğer ceza günlerini görmüşsünüzdür. Bu hafta onları da yapacağız hep birlikte biz kaptanlar olarak Ellssa kaptanımla birlikte 2-3 gün cezamız var hepimiz cezalarımızı tamamlayalım. Ben aslında ertesi günlerde yapmıştım ama yine yaparım. Sizler de yapabilirsiniz. Seviyorum sizi, burayı :KK200:
Ellerine sağlık canım bu hafta hazırlık gibi oldu haftaya en güzeli olacak diyelim :KK200:
Kızlar bugünkü menum

Sabah kemik suyuna işkembe çorbası yaptim 1 büyük kase içtim 1dilim ekmek ile.

Saat 12.00 kış çayı limonlu
Saat 15.00 kış çayı 6 fındık

Saat 17.30 4 köfte 5 kaşık nohut bol salata 2 kaşık bulgur
Su 2litre
Adımları şimdi tamamladım bugünlük bu kadar fırsat oldu. Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Eki Görüntüle 3524255
Çok güzel menü afiyet olsun:KK200:

merhaba kızlarrr :KK200::halay: nasılsınız? bu ara pek uğrayamadım buraya iş güç yorgunluk derken... çok şükür devam ediyorum. ben de bugün en sonunda 84 sınırını kırdım. kaç zamandır 84 e inip 85 e çıkıyordum. malum yeme bozukluğundan kaç haftadır oyalandım. bugün 83.5 e inmişim 🤲🏻

merhaba kızlarrr :KK200::halay: nasılsınız? bu ara pek uğrayamadım buraya iş güç yorgunluk derken... çok şükür devam ediyorum. ben de bugün en sonunda 84 sınırını kırdım. kaç zamandır 84 e inip 85 e çıkıyordum. malum yeme bozukluğundan kaç haftadır oyalandım. bugün 83.5 e inmişim 🤲🏻
Tebrik ederim. O zaman 80 i aşma zamanı gelmiş:KK66:

SEVGİLİ MASTERFİT AİLESİİ :KK73:
Bir haftanın daha sonuna geldik bu haftanın kazanı @bluegreeneyes oluyooorr veee hem kendine hem takımına +1 puan kazandırıyor. Bizden de 1adet ETİ KARAM GURME kazanıyor (istediğin çikilatayla değiştirebilirsin şekerim) azminden dolayı tebrik ediyoruz. Pembe şerit eksiksiz menü, gri işaretli yerler eksiksiz spor paylaşımını belirtiyor canımlar. (4 kişi eksiksiz spor yapmış ayrıca tebrik ediyorum sizleri)😇🫶
Eki Görüntüle 3524110

Canımlar tabloda anlayamadığınız yer varsa sorun. Hazırlığa alınacak isimleri de Ellssa Ellssa kaptanıma ileteceğim. :KK37:
ellerine sağlık kuzummm emegine sağlık zamanına bereket olsun insa ❤️❤️❤️❤️❤️

SEVGİLİ MASTERFİT AİLESİİ :KK73:
Bir haftanın daha sonuna geldik bu haftanın kazanı @bluegreeneyes oluyooorr veee hem kendine hem takımına +1 puan kazandırıyor. Bizden de 1adet ETİ KARAM GURME kazanıyor (istediğin çikilatayla değiştirebilirsin şekerim) azminden dolayı tebrik ediyoruz. Pembe şerit eksiksiz menü, gri işaretli yerler eksiksiz spor paylaşımını belirtiyor canımlar. (4 kişi eksiksiz spor yapmış ayrıca tebrik ediyorum sizleri)😇🫶
Eki Görüntüle 3524110

Canımlar tabloda anlayamadığınız yer varsa sorun. Hazırlığa alınacak isimleri de Ellssa Ellssa kaptanıma ileteceğim. :KK37:
cezam yok Allaha sükür bu haftaki hedefim spor birincisi olmakk :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36:

bu cezalar unutulmasın:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: ilk sayfaya alın bence bu listeyi:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Hayırlı olsun kızlar bu hafta herkes istediği rakamlara iner inşallah 🙏🏻
Aminn
İyiyiz sükür..sen nasilsin? İnsallah hayirlisiyla veirriz kiloları. Kolay gelsin canim☺️

Hayırlı akşamlar
12.00
Yumurtalı mantar 3kasık
1 üçgen peynir
3 dilim peynir
2 dilim ekmek

16.ü0

1 dilim pasta

18.30
evde yaptım 1 lahmacun, Marul
2lt su

Ellssa Ellssa Jou Jou Boncuk2307 Boncuk2307